Dodaj do ulubionych

Kiedy zghostowany nie daje za wygraną

09.09.23, 17:34
to co się z takim robi?
To mój fu.ck buddy, którego odstawiłam wydawałoby się bez problemu, bo tylko z nim nie jestem związana uczuciowo. No ale on się nie daje odstawić, ciągle mnie trąca na Whatsappie. W sumie mogłabym go zablokować, ale po pierwsze nie mam pięciu lat, aby się bawić w takie rzeczy, a po drugie, aż tak bardzo mi nie przeszkadza.
No i okazuje się, że chyba ta jego strategia okazuje się skuteczna, bo zaczynam myśleć, że w sumie nie był taki najgorszy, a jak wrócę z urlopu, to znów się zacznie ten kołowrot w robocie, plus jeszcze kołowrot z Lieblingsmeschem (i jeszcze jedną osobą, którą wprowadziłam do tego dramatu, albo sama się wprowadziła), i ten fu.ck buddy może byłby nawet niezłą odskocznią i przeciwwagą. I pomógłby mi się trochę zrelaksować, oczywiście pod warunkiem, że na Służewcu Przemysłowym nie będzie wykopków i ulew.

To co, brać w myśl zasady, że lepszy znany wróg niż nowy, a może któraś ematka chce? wink.
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:45
      Może ugotuj zupę?
      • leanne_paul_piper Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:47
        Nieee, na ugotowanie zupy to naprawdę nie mam czasu big_grin
        • leanne_paul_piper Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:48
          Plus u mnie jest znów gorąco, oszalałeś, nie będę gotować zupy w upale wink.
          • krwawy.lolo Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:52
            Nieprawda, gotowanie zupy, szczególnie w upale, uwalnia zniewolone zarodniki, co wpływa pozytywnie na bilans elektrostatczny Higginsa. Kura Ci wyjaśni.
    • asia.sthm Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:46
      Jezu, jaka ty marudnica się zrobiłaś. Jak sama nie wiesz to kto ma wiedzieć?
      Trampolinę se kup, wyskaczesz się to i myślenie wróci. Lepsze niż yoga
      • dyzurny_troll_forum Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:29
        asia.sthm napisała:

> Trampolinę se kup, wyskaczesz się to i myślenie wróci.

W tym przypadku nie wróci...
    • bywalec.hoteli Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:47
      Przewodnik po luksorze ten od palcówki czy windziarz ten od numerku w windzie?
    • beaucouptrop Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:48
      Ile masz dni urlopu w roku? Co cię czytam to albo jedziesz na urlop, albo na nim jesteś. Zazdroszczę.
      • bywalec.hoteli Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:50
        Ona niby pracuje siedząc na stołku w chacie bez okien w buszu
      • leanne_paul_piper Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:50
        Faktycznie mamy więcej urlopu niż w przeciętnej firmie, plus to co wypracuję w dni ustawowo wolne np. 1, 3 maja.
        Ale roboty też jest huk, a i od stresów nieraz chce się rwać włosy z głowy.
    • bazia_morska Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 17:51
      A on się wyborami teraz nie zajmuje? Przecież to pisiak.
    • leosia-wspaniala Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:03
      Może zacznij się w końcu leczyć?
      • kot_filemon88 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:34
        W na co ona choruje?
        • hermenegilda_zenia_is_back Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 19:43
          Nimfomomania + attention whoryzm oraz choroby weneryczne
          • alicjamagdalena Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:07
            Ona nie jest żadna nimfomania...jedynie mitomanką.
            Ninfomania to straszna przypadłość wykańczająca czlowieka a nie lekkie stwierdznia " chce mi się bzykac"...
            Obstawiam problem z głową, kompleksy, mitomania i żądzą 😔 smutne
            • bywalec.hoteli Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:10
              Nimfomania to chyba poważna choroba psychiczna - seksoholizm? A pani leanka to albo megalomanka albo znudzony troll.
              W tych jej opowieściach nic się kupy nie trzyma. Raz jest niby na wakacjach, potem niby pracuje zdalnie z Afryki potem znowu na wakacjach, mieszka niby w jakiejś deweloperskiej dziurze pod Warszawą w małym mieszkaniu a pracuje niby w Warszawie choć w Warszawie jej nigdy nie ma? Zdjęcia które publikuje tez są dziwne - raz na nich jest chuda raz gruba - to jakaś ściema.
        • alicjamagdalena Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:04
          Na glowe
    • arista80 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:06
      Nudna jestes i naprawde Nie masz sie co popisywac twoimi pseudo podbojami. Wydaje ci sie tylko ze jestes taka cool, a tak naprawde to tylko desperacja.
      • beaucouptrop Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:10
        Albo mitomania... Zresztą nie ona jedna stworzyła na forum kreację. Niektóre zostały zdemaskowanie vide Ms Piggy, inne trwają 🤷‍♀️
        • szorstkawelna Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 11:20
          Miss Piggy zdemaskowana? Coś mnie ominęło... Chyba jedyne co pamiętam na jej temat, to że była bardzo zgrabna/atrakcyjna.
          • beaucouptrop Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 11:59
            Z tego co pamiętam okazało się, że wstawiala nie swoje zdjęcia 😂 Od tej pory często dzielę przez cztery prawdy, które są wypisywane na forum 😉
            • szorstkawelna Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 11.09.23, 21:25
              Że ludziom się chce... 🙃
        • alicia033 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 11.09.23, 20:51
          beaucouptrop napisała:

> Niektóre zostały zdemaskowanie vide Ms Piggy,

zła strona gramatyczna. Ta to sama się zdemaskowała.
      • beaucouptrop Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:12
        Coś Anna ostatnio ucichla. Może się szykuje do rozpoczęcia roku szkolnego 😉
    • imponderabilia22 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:09
      Człowiek mentalnie powyżej 5 roku życia po prostu zablokowały niechciany numer i zapomniał.
    • geez_louise Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:37
      Załóż sobie Tindera. Bedziesz mieć tyle zaczepek, durnowatych rozmów, spotkań, bzykan i palcowek, że nie bedziesz musiała ciagle tych samych chłopów wałkować. Oni już mnie się znudzili, co dopiero Tobie.
    • swiezynka77 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:40
      To jest ten z Pisu? A co zrobiłaś z mężem?
    • alexa0011 Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 18:42
      Jesteście po prostu trzeźwi. Mi dziś po pijaku Leanne wchodzi po raz pierwszy 😄
      • emateczka Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 16:55
        Ja jestem pijana. Miałam dobry powód wink
        Niestety takie nudy i wspomnienie palcówki brudnymi palcami po pijaku niesie ze sobą ryzyko pawia sad
    • primula.alpicola Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 20:27
      Ten pisowski ważniak? Potrzebuje relaksu przed wyborami, no pomóż człowiekowi w potrzebiebig_grin
    • waleria_bb Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 09.09.23, 21:47
      Zacznij pisać książkę, serio. Dziś tanie erotyki sprzedają się dobrze i takie opowiastki znudzonej pani z warszawskiej korpo, która urozmaica sobie życie bzykaniem to coś, co może się sprzedać.
      • jolie Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:04
        Serio? W życiu bym tego nie czytała, nudy na pudy.
        • black_halo Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:21
          Ty moze nie ale 50 odcieni szarosci trafilo na podatny grunt i sprzedalo sie w milionach wink

Zdaje sie, ze nawet koles co napisal Pokolenie Ikea tez sie niezle wzbogacil a ksiazka jest glownie o ruchanie w korporacjach.
          • waleria_bb Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:24
            Właśnie taki gniot na kształt Pokolenia Ikea autorka mogłaby napisać.
            • alicjamagdalena Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 13:00
              Kiedyś były harkequiny....taka literatura dla starych, zgnusnialych bab.
    • 71tosia Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 10:32
      Co ma do tego Służewiec? smile
      • bywalec.hoteli Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:07
        71tosia napisała:

> Co ma do tego Służewiec? smile

A nie gdzies tam mieści się warszawski Mordor? Albo gdzies w pobliżu?
        Chodzi o to ze leanka sugeruje ze w przerwie lunchowe godzinnej pojedzie do tego dodatkowego kolegi na szybkie bzykanko i wróci. A aktualny facet w domu się nie zorientuje.
    • pursuedbyabear Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 10.09.23, 12:06
      Nie, żadna ematka nie chce. W sumie to smutne, jak żebrzesz o uwagę każdego faceta, który cię kiedyś bzyknął. Powinnaś się zgłosić na terapię uzależnień, o ile oczywiście nie trollujesz, ale ten trolling też już przestał być śmieszny, a staje się żałosny.
    • zerlinda Re: Kiedy zghostowany nie daje za wygraną 11.09.23, 20:24
      Masz matkę? To może jej się poradź a nie pytasz obcych osób na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka