Dodaj do ulubionych

Cichopek w ciąży??

09.09.23, 19:05
Jesli tak- to dotychczasowe odpaly Petardy, można potraktować jako niebyłe. Zabawa dopiero się zacznie
www.pomponik.pl/plotki/news-radosny-kurzajewski-trzyma-cichopek-za-brzuszek-i-pilnie-prz,nId,7015550
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:09
      Jeśli to prawda to Petarda zamieni się w Enola Gay 🤦‍♀️
      • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:16
        Gdzie on ją trzyma za brzuszek, normalnie przytula. Już uwierzę że marzył żeby w wieku 50 lat zostać ojcem, zresztą Cichopek też jest na to za stara i zbyt skupiona na karierze.
        • aankaa Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:17
          wiesz, niektóre panie zachodzą w ciążę po 40
        • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:20
          Prędzej marzył o Egipcie i piramidzie to w jego stylu.
        • spirit_of_africa Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:46
          Zbyt stara? W życiu
        • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:49
          41 lat to bez przesady - jeśli chcą mieć dziecko to że względu na wiek nie będą raczej długo czekać, ale spokojnie jeszcze mogą mieć
          • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:17
            Nie sądzę bo to chyba nie ten typ człowieka, widać że chcą korzystać z życia.
            • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:48
              Może chcą korzystać z życia z dzieckiem. Zresztą ich sprawa czy chcą czy nie, ale na pewno wiek nie jest taki, żeby było za późno
        • angazetka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:47
          Rok starsza ode mnie. Mam siedmiomiesięczne dziecko, nieprawdaż.
          • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 21:11
            A to pierwsze czy Twoje kolejne dziecko?
            • maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:19
              Tzn. utrzymujesz, że absolutnie wykluczone jest, by istniały kobiety, które rodzą kolejne dzieci po 40? 🤔
              • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:11
                Nie, chyba sporo celebrytek rodziło, Steczkowska czy Kożuchowska koleżanka Kasi z planu.
                • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:18
                  Mi by się już nie chciało rodzić bo uważam że jestem za stara, brak mi już życiowej energii na małe dzieci ktorą miałam kiedyś
                  • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:38
                    A Pyza raczej woli swoją energię życiową poświęcić teraz na wojaże po świecie z nowym ukochanym, dziećmi zajmuje się wówczas zapewne Hakiel
                    • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:41
                      taniax napisała:

> A Pyza raczej woli swoją energię życiową poświęcić teraz na wojaże po świecie z
                      > nowym ukochanym, dziećmi zajmuje się wówczas zapewne Hakiel

Ale sugerujesz, że skoro mają opiekę naprzemienną, to w razie wyjazdu matki ojciec dzieci powinien niezwłocznie cisnąć małoletnich Petardzie na wybieg w porze karmienia, czy właściwie co, bo chyba nie rozumiem?
                      • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:02
                        Nic nie sugeruje opisuje rzeczywistość, ludzie dzielą się opieką a czas wolny bez dzieci wykorzystują jak chcą.
                  • szczera.wiera Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 08:27
                    Ale to nie wina Cichopek, że jestes w tym wieku mentalną staruszką straszliwie zmęczona życiem?
                    • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 09:16
                      mentalnie to mi wciąż bliżej do młodej laski ale rzeczywistość jest taka że jestem w premenopauzie więc energii takiej jak lata temu nie mam i to też nie moja wina.
                • maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:08
                  To co cię tak dziwi? I skąd wiesz, czego pragnie obca kobieta? Będzie chciała urodzić kolejne dziecko to urodzi, nie będzie chciała to nie. Nikomu nic do tego, a wypatrywanie wszędzie brzucha i komentarze są słabe po prostu.
            • angazetka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:34
              Pierwsze.
      • tanebo001 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:20
        Starszą panię? Raczej Little Boy...
      • black.imak Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:41
        Petarda zajęta teraz jest, wybiera się na kurs tańca dla kobiet, organizowany przez... Hakiela.
    • krwawy.lolo Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:13
      Jakby co, nie ze mną. Stosunkowo (sic!) niedawno nauczyłem się odróżniać Cichopka od Muchy. Mimo to, to nie ja.
      • ayelen40 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:18
        Tłumacza się tylko winni.
    • ardzuna Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:18
      Nie to miejsce. Wyluzuj.
    • login.na.raz Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:22
      Normalnie ją obiął, nie widzę żadnego specjalnego trzymania za brzuch
    • aguar Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:27
      Obawiam się, że ciąża Kurzopków będzie wypatrywana, sugerowana regularnie przez różne plotki i pudelki co najmniej do czterdziestki piątki Kasi.
    • geez_louise Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:30
      Eeee, nie, tak wyglada każde zdjęcie z próbą objęcia od tyłu kurdupla z wielkim cy.em: chłopu się wydaje że ta poza jest ok, ty wiesz, że będzie to wyglądać i tak jakby cyc leżał mu na rękach, łapiesz za ręce… 🙄

Żałuję, bo Petarda, odkąd cieszy się jak dziecko ze ma pracę, stała się nudna.
    • panna.nasturcja Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:38
      Moim zdaniem tam nie ma żadnego „trzyma ją za brzuszek”. Zwyczajnie obejmuje a tekst o marzeniach może dotyczyć związku, podróży, czegokolwiek.
    • trampki-w-kwiatki Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:42
      Jeny, gdzie ma ją trzymać? Ona ma trochę wyżej cycki a trochę niżej łono, więc trzyma ręce w jedynym bezpiecznym medialnie miejscu. Ale no, zaraz piszą, że to "brzuszek" 🤦‍♂️
    • em_em71 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:05
      Ta, jasne.
    • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:06
      Matko kochana, znowu w ciąży? To już będzie, lekko licząc, siedemnasty raz. Albo rok z hakiem?
    • primula.alpicola Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:07
      Ej, no chyba nie. Musieliby oszaleć, żeby teraz pchać się w pieluchy zamiast cieszyć życiem.
      • bominka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:10
        Bez przesady, zeby od razu wysuwać takie historie...
    • gama2003 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:11
      Za wątrobę ją trzyma.
      Brzuszek z fasolką bywa niżej.
      • banicazarbuzem Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:40
        A mi szkoda dzieci Cichopkowej, serio. Co one czują widząc swoją matkę w mediach przy takich okazjach
        • angazetka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:47
          A co mają czuć?
          Poza tym nie znają innego świata niż z matką pod ostrzałem plotkarskich mediów.
        • silenta Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:41
          Myślisz, że mają gorzej od dzieci Petardy?
          • banicazarbuzem Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 14:17
            No nie, gorzej na pewno nie mają żadne inne dzieci.
            Może jeszcze Zamachowskiej mają równie ciężko.
    • eliszka25 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:49
      E, ja tam nie widzę żadnego trzymania za brzuszek. Normalnie stoi za nią i ją objął.
      • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 01:45
        To jest świetny pomysł na drugą połowę życia, zmyć się do kogoś innego i żyć z nim przyjemnie reszte mając w d.ie imprezy oraz podróże a byłego/byłą mieć do opieki nad dziećmi, którejś z ematek mąż chyba tak zrobił, żyć nie umierać.
        • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:37
          taniax napisała:

> reszte mając w d.ie imprezy oraz podróże a byłego/byłą mieć do o
          > pieki nad dziećmi

Co.
          • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:49
            A na czym polega opieka naprzemienna, zyskujesz czas dla siebie, w innej sytuacji przeciętna matka nie ma możliwości by mieć regularnie np tydzień bez dzieci i się nimi wogóle nie zajmować.
            • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:50
              Dzielisz opiekę w równych okresach więc oczywiste że masz regularnie czas bez dzieci.
            • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:51
              No i?
              • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:00
                I oczywiście że są matki które zostają z całym majdanem, dziećmi i jeszcze mają problemy by skutecznie ściągnąć alimenty ale wtedy korzysta na tym były partner bo on może sobie wieść swobodne życie rozwijając nowe związki. Kasia jest z tych kobiet które mają dobrze urządzone życie, taka jest prawda.
                • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:07
                  Byłe Rzeźniczaka czy Królikowskiego mają chyba duzo gorzej.
                  • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:09
                    No i??
                    • annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:12
                      Precyzuję: co mają byłe Królików i Rzezniczakow do Cichopkow?
                      • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:15
                        Że różnie ludzie mają w życiu po rozstaniach gdzie są dzieci, że ten model opieka naprzemienna więc czas na rozwijanie związku z nowym partnerem, podróże jest lepszą z opcji.
                • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:10
                  Ma normalnie urządzone życie, bo na ojca dzieci w brały kogoś, kto chce i umie być ojcem, a nie jest tylko dawcą spermy.

Natomiast zdradzę Ci pewien sekret - będąc w związku też można wjechać bez dzieci, zostawiając je z ojcem. Tylko raczej nie należy wtedy wrzucać zdjęć z kochankiem wink
                  • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:19
                    Tak ale tego już nie można nazwać swobodą bo to wymaga kombinacji, kłamsta i stres, ja piszę o normalnym przyjemnym życiu.
                    • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:31
                      Można jechać bez kochanka i wtedy nie trzeba kłamać
                      • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:33
                        Samemu to nie to samo co z ukochanym.
                        • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:46
                          Może być nawet lepiej smile
                      • maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:08
                        ggrr.ruu napisała:

> Można jechać bez kochanka i wtedy nie trzeba kłamać

W zasadzie można jechać z kochankiem i też nie trzeba kłamać 😉
                        • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:18
                          Tak ale wtedy już jest ryzyko że kochankowi stanie się krzywda albo żonie albo obojgu.
                          • taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:19
                            Ja bym się tam nie chciała narażać na mord z zazdrości big_grin
                          • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 23:22
                            Przy moich upodobaniach to raczej mi nie grozi, żeby mojego ewentualnego kochanka można było tak łatwo zamordować wink
        • ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:09
          Przecież oni mają opiekę naprzemienną, to chyba normalne że ojciec zajmuje się dziećmi. I to jest ich sprawa, jak wykorzystują czas, kiedy dzieci są u drugiego rodzica - przecież są zaopiekowane
    • memphis90 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:12
      Rany, jestem w ciąży na co drugim zdjęciu… Ale Pyza musi być tuż przed porodem, skoro ma brzuszek pod cycem…
    • lauren6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 14:17
      Nie masz nic lepszego do roboty niż wciskanie obcej kobiecie dziecka w brzuch?
    • pitupitt Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 17:00
      Ja tam żadnego "trzymania za brzuszek" nie widzę. Pompon to jednak umie w rozkręcanie aferek🤦
    • kaki11 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 21:38
      eeee trochę naciągana interpretacja, mnie też mąż na wielu zdjęciach obejmuje i zwykle nie oznacza to ciąży big_grin. Za to nie rozumiem tej internetowej potrzeby dopatrywania się ciąż u znanych kobiet. Jeśli jest to cóż, życzę zdrowia i powodzenia, ale jazd Pauliny nawet sobie nie chcę wyobrażać
    • ursula.iguaran Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 07:49
      Hehe, jesli Cichopek faktycznie urodzi sie nowe dziecko to będzie ono wujkiem /ciocią dla starszego od siebie przyrodniego bratanka smile
    • szczera.wiera Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 08:30
      Ze względu na Petardzioche byłoby super, gdyby mieli razem bombelka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka