arwena_111 09.09.23, 19:05 Jesli tak- to dotychczasowe odpaly Petardy, można potraktować jako niebyłe. Zabawa dopiero się zacznie www.pomponik.pl/plotki/news-radosny-kurzajewski-trzyma-cichopek-za-brzuszek-i-pilnie-prz,nId,7015550 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:09 Jeśli to prawda to Petarda zamieni się w Enola Gay 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:16 Gdzie on ją trzyma za brzuszek, normalnie przytula. Już uwierzę że marzył żeby w wieku 50 lat zostać ojcem, zresztą Cichopek też jest na to za stara i zbyt skupiona na karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:17 wiesz, niektóre panie zachodzą w ciążę po 40 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:20 Prędzej marzył o Egipcie i piramidzie to w jego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:49 41 lat to bez przesady - jeśli chcą mieć dziecko to że względu na wiek nie będą raczej długo czekać, ale spokojnie jeszcze mogą mieć Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:17 Nie sądzę bo to chyba nie ten typ człowieka, widać że chcą korzystać z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:48 Może chcą korzystać z życia z dzieckiem. Zresztą ich sprawa czy chcą czy nie, ale na pewno wiek nie jest taki, żeby było za późno Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:47 Rok starsza ode mnie. Mam siedmiomiesięczne dziecko, nieprawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 21:11 A to pierwsze czy Twoje kolejne dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:19 Tzn. utrzymujesz, że absolutnie wykluczone jest, by istniały kobiety, które rodzą kolejne dzieci po 40? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:11 Nie, chyba sporo celebrytek rodziło, Steczkowska czy Kożuchowska koleżanka Kasi z planu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:18 Mi by się już nie chciało rodzić bo uważam że jestem za stara, brak mi już życiowej energii na małe dzieci ktorą miałam kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 00:38 A Pyza raczej woli swoją energię życiową poświęcić teraz na wojaże po świecie z nowym ukochanym, dziećmi zajmuje się wówczas zapewne Hakiel Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:41 taniax napisała: > A Pyza raczej woli swoją energię życiową poświęcić teraz na wojaże po świecie z > nowym ukochanym, dziećmi zajmuje się wówczas zapewne Hakiel Ale sugerujesz, że skoro mają opiekę naprzemienną, to w razie wyjazdu matki ojciec dzieci powinien niezwłocznie cisnąć małoletnich Petardzie na wybieg w porze karmienia, czy właściwie co, bo chyba nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:02 Nic nie sugeruje opisuje rzeczywistość, ludzie dzielą się opieką a czas wolny bez dzieci wykorzystują jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.wiera Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 08:27 Ale to nie wina Cichopek, że jestes w tym wieku mentalną staruszką straszliwie zmęczona życiem? Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 09:16 mentalnie to mi wciąż bliżej do młodej laski ale rzeczywistość jest taka że jestem w premenopauzie więc energii takiej jak lata temu nie mam i to też nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:08 To co cię tak dziwi? I skąd wiesz, czego pragnie obca kobieta? Będzie chciała urodzić kolejne dziecko to urodzi, nie będzie chciała to nie. Nikomu nic do tego, a wypatrywanie wszędzie brzucha i komentarze są słabe po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:20 Starszą panię? Raczej Little Boy... Odpowiedz Link Zgłoś
black.imak Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:41 Petarda zajęta teraz jest, wybiera się na kurs tańca dla kobiet, organizowany przez... Hakiela. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:13 Jakby co, nie ze mną. Stosunkowo (sic!) niedawno nauczyłem się odróżniać Cichopka od Muchy. Mimo to, to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
login.na.raz Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:22 Normalnie ją obiął, nie widzę żadnego specjalnego trzymania za brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:27 Obawiam się, że ciąża Kurzopków będzie wypatrywana, sugerowana regularnie przez różne plotki i pudelki co najmniej do czterdziestki piątki Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:30 Eeee, nie, tak wyglada każde zdjęcie z próbą objęcia od tyłu kurdupla z wielkim cy.em: chłopu się wydaje że ta poza jest ok, ty wiesz, że będzie to wyglądać i tak jakby cyc leżał mu na rękach, łapiesz za ręce… 🙄 Żałuję, bo Petarda, odkąd cieszy się jak dziecko ze ma pracę, stała się nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:38 Moim zdaniem tam nie ma żadnego „trzyma ją za brzuszek”. Zwyczajnie obejmuje a tekst o marzeniach może dotyczyć związku, podróży, czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 19:42 Jeny, gdzie ma ją trzymać? Ona ma trochę wyżej cycki a trochę niżej łono, więc trzyma ręce w jedynym bezpiecznym medialnie miejscu. Ale no, zaraz piszą, że to "brzuszek" 🤦♂️ Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:06 Matko kochana, znowu w ciąży? To już będzie, lekko licząc, siedemnasty raz. Albo rok z hakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:07 Ej, no chyba nie. Musieliby oszaleć, żeby teraz pchać się w pieluchy zamiast cieszyć życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:10 Bez przesady, zeby od razu wysuwać takie historie... Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:11 Za wątrobę ją trzyma. Brzuszek z fasolką bywa niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:40 A mi szkoda dzieci Cichopkowej, serio. Co one czują widząc swoją matkę w mediach przy takich okazjach Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 20:47 A co mają czuć? Poza tym nie znają innego świata niż z matką pod ostrzałem plotkarskich mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
silenta Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:41 Myślisz, że mają gorzej od dzieci Petardy? Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 14:17 No nie, gorzej na pewno nie mają żadne inne dzieci. Może jeszcze Zamachowskiej mają równie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Cichopek w ciąży?? 09.09.23, 22:49 E, ja tam nie widzę żadnego trzymania za brzuszek. Normalnie stoi za nią i ją objął. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 01:45 To jest świetny pomysł na drugą połowę życia, zmyć się do kogoś innego i żyć z nim przyjemnie reszte mając w d.ie imprezy oraz podróże a byłego/byłą mieć do opieki nad dziećmi, którejś z ematek mąż chyba tak zrobił, żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:37 taniax napisała: > reszte mając w d.ie imprezy oraz podróże a byłego/byłą mieć do o > pieki nad dziećmi Co. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:49 A na czym polega opieka naprzemienna, zyskujesz czas dla siebie, w innej sytuacji przeciętna matka nie ma możliwości by mieć regularnie np tydzień bez dzieci i się nimi wogóle nie zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 11:50 Dzielisz opiekę w równych okresach więc oczywiste że masz regularnie czas bez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:00 I oczywiście że są matki które zostają z całym majdanem, dziećmi i jeszcze mają problemy by skutecznie ściągnąć alimenty ale wtedy korzysta na tym były partner bo on może sobie wieść swobodne życie rozwijając nowe związki. Kasia jest z tych kobiet które mają dobrze urządzone życie, taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:07 Byłe Rzeźniczaka czy Królikowskiego mają chyba duzo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:12 Precyzuję: co mają byłe Królików i Rzezniczakow do Cichopkow? Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:15 Że różnie ludzie mają w życiu po rozstaniach gdzie są dzieci, że ten model opieka naprzemienna więc czas na rozwijanie związku z nowym partnerem, podróże jest lepszą z opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:10 Ma normalnie urządzone życie, bo na ojca dzieci w brały kogoś, kto chce i umie być ojcem, a nie jest tylko dawcą spermy. Natomiast zdradzę Ci pewien sekret - będąc w związku też można wjechać bez dzieci, zostawiając je z ojcem. Tylko raczej nie należy wtedy wrzucać zdjęć z kochankiem Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:19 Tak ale tego już nie można nazwać swobodą bo to wymaga kombinacji, kłamsta i stres, ja piszę o normalnym przyjemnym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:31 Można jechać bez kochanka i wtedy nie trzeba kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:33 Samemu to nie to samo co z ukochanym. Odpowiedz Link Zgłoś
maleficent6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:08 ggrr.ruu napisała: > Można jechać bez kochanka i wtedy nie trzeba kłamać W zasadzie można jechać z kochankiem i też nie trzeba kłamać 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:18 Tak ale wtedy już jest ryzyko że kochankowi stanie się krzywda albo żonie albo obojgu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniax Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 15:19 Ja bym się tam nie chciała narażać na mord z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 23:22 Przy moich upodobaniach to raczej mi nie grozi, żeby mojego ewentualnego kochanka można było tak łatwo zamordować Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:09 Przecież oni mają opiekę naprzemienną, to chyba normalne że ojciec zajmuje się dziećmi. I to jest ich sprawa, jak wykorzystują czas, kiedy dzieci są u drugiego rodzica - przecież są zaopiekowane Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 12:12 Rany, jestem w ciąży na co drugim zdjęciu… Ale Pyza musi być tuż przed porodem, skoro ma brzuszek pod cycem… Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 14:17 Nie masz nic lepszego do roboty niż wciskanie obcej kobiecie dziecka w brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 17:00 Ja tam żadnego "trzymania za brzuszek" nie widzę. Pompon to jednak umie w rozkręcanie aferek🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Cichopek w ciąży?? 10.09.23, 21:38 eeee trochę naciągana interpretacja, mnie też mąż na wielu zdjęciach obejmuje i zwykle nie oznacza to ciąży . Za to nie rozumiem tej internetowej potrzeby dopatrywania się ciąż u znanych kobiet. Jeśli jest to cóż, życzę zdrowia i powodzenia, ale jazd Pauliny nawet sobie nie chcę wyobrażać Odpowiedz Link Zgłoś
ursula.iguaran Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 07:49 Hehe, jesli Cichopek faktycznie urodzi sie nowe dziecko to będzie ono wujkiem /ciocią dla starszego od siebie przyrodniego bratanka Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.wiera Re: Cichopek w ciąży?? 11.09.23, 08:30 Ze względu na Petardzioche byłoby super, gdyby mieli razem bombelka Odpowiedz Link Zgłoś