Dodaj do ulubionych

Co takiego robilyscie?

10.09.23, 07:06
Co robilyscie takiego, co Wam dalo mocna dawke adrenaliny?
Ja dzisiaj zaszlam te dwa misie.
Kiedy zlapal rybe dzielilo nas jakiejs 30 metrow i plytkawa rzeczka
Ja do samochodu mialam jakies 15 metrow, mniej wiec, ale bylo troche sliskich kamieni
O jpl ale to byla dawka emocji 🙂
Obserwuj wątek
    • login.na.raz Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:11
      Taka byłaś wystraszona, ale czas by zrobić zdjęcie to miałaś.
      • fajna.kryska Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:14
        To byl wielki strach I nieziemski thrill w jednym🙂
    • frntta666 Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:15
      Wow, jakie one piekne. Jaki to gatunek? Podobno najniebezpieczniejsze sa polarne, wiec luz wink
      • fajna.kryska Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:17
        American black bear
        • fajna.kryska Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:18
          Tak ale ten tez podobno potrafi zaszalec
          • frntta666 Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:21
            No wlasnie czytam, ze moze byc bardzo niebezpieczny... ale te twoje to dzieciaki/mlodziaki? Jakies takie szczuplutkie
            • fajna.kryska Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 07:23
              Prawde mowiac nie znam sie na niedzwiedziach
              Trudno mi ocenic
            • borsuczyca.klusek Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 13:27
              Niedźwiedź jest paskudnym drapieżnikiem bo najczęściej zjada ofiarę na żywca. Znacznie lepiej jest paść ofiarą dużego kota, bo te dość szybko przegryzają ofierze szyję zanim przystąpią do konsumpcji 🙄
              • frntta666 Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 15:41
                Wole rekina, albo krokodyla, albo anakonde. Smierc w wodzie to jest to.
                • lella_two Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 16:05
                  Żebyż to można było wybierać🤷‍♂️ Też bym szła w wodne- orka może?
      • majenkirr Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 16:37
        frntta666 napisała:
        >Podobno najniebezpieczniejsze sa polarne, wiec luz wink

If it's brown, lay down. If it's black, fight back. If it's white, goodnight wink.
        • frntta666 Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 17:08
          O kurcze, nie znalam big_grin
        • stephanie.plum Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 20:05
          niezłe
      • abidja Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 20:26
        frntta666 napisała:

> Wow, jakie one piekne. Jaki to gatunek? Podobno najniebezpieczniejsze sa polarn
        > e, wiec luz wink

Tylko, czy te czarne ze zdjecia o tym wiedzialy 🤔
    • alicjamagdalena Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 12:00
      Rok temu pomóc w reanimacji.
      • jolie Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 12:07
        Ja podobnie, ale minęło więcej niż rok. Niesamowicie bolały mnie barki i całe ręce następnego dnia. To wydarzenie natchnęło mnie do tego, że muszę je wzmocnić, mam słabe z natury.
        • alicjamagdalena Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 12:10
          To była ogromną dawka adrenaliny, ale też przekonałam się ze nie odczuwałam żadnego strachu.
          Podeszłam do tego zadaniowo.
          Przez kilka dni trzymała mnie dziwna euforia .
          • jolie Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 12:17
            Ja w trakcie też nie, bo byłam skupiona na działaniu. Ale gdy wróciłam do domu, czułam się... wyczerpana? Dopiero wtedy zaczęło schodzić napięcie. I nie mogłam spać w nocy.
    • abecadlowa1 Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 12:14
      Po czym poznałaś, że to była adrenalina?
      • fajna.kryska Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 17:16
        Po czym poznałaś, że to była adrenalina?“

Lata doswiadczen w Chicago
        😂😂😂
    • igge Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 13:14
      Wczoraj sąsiadka namówiła mnie na puszczenie naszego psa ludojada luzem bez smyczy na ogrodzonym terenie razem z jej psem, też spuszczonym ze smyczy. Jej psa się boję, wydawał nam się zawsze najgroźniejszy z całego osiedla. Zawsze zachowywał się mega nieprzyjaźnie. Dwa lata temu próbował pogryźć nasze dwa szczeniaki malutkie. Dwa lata przez płot on i nasze dwa psy rzucały się ostro na siebie.

Cudem nic się w końcu nie stało choć moja sunia poleciała pędem do tego drugiego i chcąca konfrontacji sąsiadka przestraszyła się, że to agresywne zachowanie. Że suczka rzuci się na jej psa. Ale psica tak szybko zawsze jak chart biega bawiąc się z bratem. Przeleciała agresorkowi pod nosem i pobiegła dalej. Za chwilę oba psy solidarnie szczekały na przechodniów za płotem. Aczkolwiek napięcie jednak było. Nic się nie stało ale u mnie adrenalina była.
      Dziecko moje mówi, że to było ogromne ryzyko i nieodpowiedzialne zachowanie z mojej strony ulegać namowom sąsiadki, która raczej dała się zmylić niewinnemu wyglądowi naszej suczki.
      Mam nigdy tego nie powtarzać.
      • igge Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 13:18
        Jeśli chodzi o adrenalinę to doświadczyłam też kilka razy jej działania przeciwbólowego. Bez szczegółów bo nie pamiętam ale kilka razy w sekundę adrenalina zlikwidowała mocny ból fizyczny. Lekarz mi mówił, że adrenalina bywa silniejsza przeciwbólowo od morfiny.
        • lella_two Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 16:10
          To prawda- ja się kiedyś poważnie zraniłam w czasie ucieczki i nic nie czułam. Dopiero, gdy byłam bezpieczna, zauważyłam ranę i dopiero wtedy, dosłownie na moich oczach, buchnęła z niej krew. Myślałam, że do szpitala nie dotrę...
    • mrs.solis Re: Co takiego robilyscie? 10.09.23, 16:41
      Plywalam na desce i kiedy wychodzilam z wody przewrocila mnie silna fala. Linka zaplatala mi sie na rece a deska pociagnela przez co nie mialam jak sie wydostac na powierzchnie. Myslalam , ze sie utopie, bo obracalo mna jak w wirowce. Tak wyglada moja reka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka