Dodaj do ulubionych

Drzwi prysznicowe

10.09.23, 10:09
Szukam drzwi prysznicowych. Chciałabym żeby było szkoło ozdobne najlepiej zielone albo chociaż mleczne. Chodzi o same drzwi bo mam wnękę 90cm. Czy jakaś ematka robiła może takie drzwi w Wwie? Bo wszędzie tylko przezroczyste (a w najlepszym razie szare bądź brązowe szkło…)
Obserwuj wątek
    • mava1 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 10:43
      >Bo wszędzie tylko przezroczyste (a w najlepszym razie szare bądź brązowe szkło…)

szukaj, szukaj (w gogle, to takie proste, zdawałoby sie) a znajdziesz...

https://massi.pl/3794-large_default/scianka-prysznicowa-walk-in-molis-green-square-massi.jpg
      • szczera.wiera Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 10:58
        Ale czytać trzeba ze zrozumieniem, OP pytała gdzie zrobić takie w Warszawie, a nie czy takie istnieją...
        • mava1 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 11:06
          tu wujek gugiel też jest bardzo pomocny. A ja nie będę odwalać roboty za ichi.
          "Czytaj ze zrozumieniem"...kocham to od lat, na ematce...
        • mava1 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 11:09
          i jesli chodzi o "czytaj ze zrozumieniem"...
          ichi pisze " Chciałabym żeby było szkoło ozdobne najlepiej zielone albo chociaż mleczne...bo wszędzie tylko przezroczyste (a w najlepszym razie szare bądź brązowe szkło…"
          Wydawało mi się, że "zrozumiałam", w przeciwieństwie do ciebie, właśnie
      • ichi51e Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 11:29
        Dziękuje sama te ściankę dawno znalazłam. Tym niemniej chodzi mi o same drzwi bo mam wnękę 90 cm i ścianka nie jest potrzebna. I o ile owszem znajduje ozdobne ścianki ale drzwi jak się okazuje „niestandardowe” oznacza w niestandardowym rozmiarze a szkło tylko zwykle uncertain znalazłam jednego gościa ale najpierw się upierał ze to niemozliwe potem powiedział ze teoretycznie możliwe ale musiałabym zapłacić za cała tafle bo co on potem z tym zrobi…
        • mava1 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 12:07
          z opisu wynika
          "Zielona Ścianka Prysznicowa WALK IN MOLIS NATURE green square MASSI stworzy niepowtarzalny klimat w Twojej łazience, niezależnie od jej rozmiaru. Ta elegancka i funkcjonalna ścianka prysznicowa jest doskonałym dodatkiem do każdej nowoczesnej łazienki, dodając jej charakteru i świeżości"
          że raczej dotyczy samych drzwi a nie koncepcji aranżancji obok prysznica. Pojecie "ścianki" moze źle tu zinterpretowałaś bo, faktycznie, w j.polskim ścianka nie kojarzy się z drzwiami.
          Natomiast w warszawie to polecam podjechanie na Bartycką bo jednak tam mają aktualnie dostępne "mozliwosci". Stamtąd mam konglometarowe półki do łazienek, zrobione na zamówienie (wymiar), nadal piękne, po wielu latach.I niezniszczalne.
          Stamtad mam doskonałą kabinę prysznicową, marki, o której nigdy nie pomyslałabym, że produkuje kabiny bo raczej kojarzona jest z przemysłem samochodowym
          Choc dawno na bartyckiej nie byłam to moze cos się zmieniło od "ostatnich 8 lat'.
          • ichi51e Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 14:07
            No właśnie skończę na Bartyckiej… przynajmniej mi powiedzą czy to istnieje.
          • mandre_polo Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 14:18
            Tylko nie Bartycka. Tam się ogląda produkty w katalogu i zamawia. Kupowanie kota w worku
    • magia Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 14:15
      zadzwon do pierwszego lepszego szklarza i zamow.
      Ja chcialam mleczne to mam, ale standardowoego gotowca raczej w sklepie nie dostaniesz
      • ichi51e Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 14:23
        🥲 tak mi to właśnie wyglada…
      • alfa36 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 15:28
        Czy na tym mlecznym też tak bardzo, jak na zwykłym widać kamień?
        • magia Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 16:59
          mleczna strona jest od zewnątrz kabiny tylko, wiec nic, nie widac. Kamien widoczny tylko od srodka
    • majenkirr Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 15:23
      A czemu nie chcesz przezroczystych? Pytam dlatego, bo mój mąż tez nie chciał, a teraz zadowolony jest.
      • ichi51e Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 15:42
        Bo wymyśliłam sobie ze będę mieć zielone jak woda w austriackim jeziorku…
    • reinadelafiesta Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 15:53
      Ciekawe, czy zdałaby egzamin przezroczysta folia kolorowa? Ale przyklejona na drzwi nie samodzielnie (bo to nie jest takie proste idealnie ją przykleić), tylko przez specjalistę.
      • ichi51e Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 16:01
        Tez tej folii się przypatruje bo idealnie by mi pasowała. U siebie mam na szybach jakaś z amazona (bo okno dziecko ma od takiego szybu wentylacyjnego zwanego szumnie lichthofem) i na szybie pokojowej się sprawdza świetnie - z drugiej strony tu kupiłam matowa żeby nakleić na lustro żeby mi kot nie zemdlał zobaczywszy obcego kota (mam duze lustro) i 2 mce minęły i zaczęła odchodzić uncertain wiec ważne pewnie zeby kupic specjalna do łazienki nie żałować.
        • eliszka25 Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 19:20
          Mam folię elektrostatyczną na oknach w obu łazienkach. Wiszą już ponad 2 lata i się nie odklejają. Normalnie je myję razem z oknem, ale czy taka folia będzie się dobrze trzymała na drzwiach od prysznica, to nie mam pojęcia.
      • magia Re: Drzwi prysznicowe 10.09.23, 17:00
        nie zdalaby. Mam w jednym miejscu folie na szkle i jesli tam stale jest wilgotno folia z czasem przestaje dobrze trzymac, odkleja sie przy krawędzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka