Dodaj do ulubionych

co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie? tel

11.09.23, 21:53
pisalam tutaj o usłudze gameland forum.gazeta.pl/forum/w,567,176549522,176549522,Gameland_na_fakturze_za_telefon_.html

i teraz jest ciąg dalszy...
złożyłam reklamację, niestety dwie osoby, które ją "analizowały wnikliwie" stwierdziły, że naliczono prawidłowo opłatę, bo usługa została aktywowana - wysłany PIN do logowania i sms o treści dziękujemy coś tam coś tam tyle tylko, że w telefonie żadnego otrzymanego PINu ani SMSa nie masad
Plus zgrabnym zdaniem zamknął tryb reklamacji, bo się tryb wyczerpałsad

No super, czyli co pozostaje mi sąd? Czy oni nie powinni mi pokazać jakiegoś zestawienia połączeń, tego pinu/smsa przecież nic nie ginie w internecie?

co się robi jak się tryb reklamacyjny wyczerpie?
Obserwuj wątek
    • gajmal Re: co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie 11.09.23, 22:05
      Może do urzędu ochrony konsumenta się zgłosić?
    • profes79 Re: co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie 11.09.23, 22:05
      Oddaje się sprawę do sądu.
    • sol_13 Re: co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie 12.09.23, 23:24
      Odwołanie od negatywnego rozpatrzenia reklamacji, poproś o potwierdzenia wysłania tych wiadomości , postrasz Rzecznikiem Finansowym.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie 13.09.23, 07:14
      Rzecznik Konsumentów - pismo od niego zwykle wystarcza, żeby usługodawca poważniej potraktował usługobiorcę
    • pitupitt Re: co zrobić jak się tryb reklamacyjny wyczerpie 13.09.23, 14:00
      Rzecznik praw konsumenta na ogół skutecznie studzi zapał nieuczciwych firemek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka