taki-sobie-nick 13.09.23, 01:39 www.nik.gov.pl/aktualnosci/przebieg-pandemii-w-oczach-najwyzszej-izby-kontroli.html I cóż na to (dawne) zwolenniczki nieustającego siedzenia w domu, szantażujące rozmówców moralnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 01:46 51 minut porywającej narracji? Streść. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 08:40 I może jeszcze pierwszy raz miałaby ujawnić własne stanowisko na jakiś temat, zamiast tradycyjnego "i co wy na to, hehehe"? Niedoczekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 06:31 Za przekręty pisiorów mają odpowiadać forumki przejęte pandemią? Tłumaczyć się, bo one się bały, a w tym czasie pisiorstwo robiło wały finansowe na grubo? Co chcesz osiągnąć tym fikołkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 07:03 Co się czepiasz? Kradną, ale się dzielą... Ten naród jest za głupi na polityka formatu Donalda Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 07:25 Dużo tam tego jest, wiec czy możesz wkleić konkretny fragment mówiący o tym, ze wg NIK wszelkie ograniczenia w sytuacji szybkiego rozprzestrzeniania się nieznanego wirusa były bezsensowne? Bo ja doczytałam do tego, ze nie wprowadzono natychmiast stanu klęski żywiołowej, co wg NIK powinno było być zrobione i dalej mi się nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 08:44 A to NIK się czepia siedzenia w domu czy konkretnych uchybień i zaniedbań? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 08:44 Widzę, że nie zrozumiałaś słowa mówionego. Wyjaśnię: pandemia została wykorzystana do robienia wałków finansowych. Niby nic odkrywczego, ale kwoty o których mowa robią wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 08:51 O, właśnie też to miałam wyjaśnić nickowi. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: A o Banasiu było? 13.09.23, 09:30 > I cóż na to (dawne) zwolenniczki nieustającego siedzenia w domu, szantażujące rozmówców moralnie? Czyżby to zamknięcie w domu stępiło u Ciebie całkowicie umiejętność czytania ze zrozumieniem tekstu pisanego? Fakt, o takich skutkach pandemii raport NIKu chyba nie wspomina. Odpowiedz Link Zgłoś