Dodaj do ulubionych

Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego zlota

13.09.23, 17:31
Któraś ma? Zadowolona?
Obserwuj wątek
    • sabek81 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 17:51
      Mam, są ok, aczkolwiek dawno nie nosiłam.
    • krolewska.asma Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:07
      Białe złoto to odbyło tak 15 lat temu

teraz króluje różowe

Dopłać i mniej coś modnego a nie jakieś obrączki jak z lamusa
      • bene_gesserit Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:42
        krolewska.asma napisała:

> Białe złoto to odbyło tak 15 lat temu
        >
        > teraz króluje różowe
        >
        > Dopłać i mniej coś modnego a nie jakieś obrączki jak z lamusa
        >

Różowe, ruskie złoto królowało w PRLu. Vintage, ale z tych bez wdzięku.
      • princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:01
        a co to ma za znaczenie jakie teraz modne?
        kupuje się to, co się podoba a nie chwilowa moda
      • pitupitt Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:06
        Pochwal się swoją, chętnie ocenimy jaka jesteś "trendi"...
    • alpepe Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:14
      Miałam, teraz noszę obrączkę platynową, sprzedawca nas przekonał. Jestem zadowolona.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:28
      Tak mam od 15 lat, noszona zawsze do pracy i na wyjscia bo jest bardzo ładna (w domu nie nosze).
      Kolor ten sam co był, bo w pudelku lezy nieuzuwana męża i mam porównanie.
      • princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:02
        moj maz też nie używa a ja różnice widzę
    • natalyaxx Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:35
      Nie mam, tylko platyna, bardziej wytrzymała i lepiej wygląda, szlachetniej, białe złoto z czasem wygląda mocno średnio.
    • anilorak174 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:50
      Ja. 20 lat juz mam obrączkę. Dla mnie super.
      Zoltego złota nie cierpię.
    • panna.nasturcja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:51
      A czym się różni zaręczynowy od niezaręczynowego? Bo mam pierścionki z białego złota i noszą się bardzo dobrze. Ale nie są zaręczynowe.
      • kropkaa Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:23
        Szybciej matowieją wink
    • summerland Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 19:28
      W białym zlocie to jest chyba mało złota, dodawany jest nikiel i inne metale. Znajoma nie bardzo mogla nosić pierścionek bo ma uczulenie na nikiel.
      • princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:03
        ale bzdura z tym mało zlota
        zależy od próby, nie od koloru
      • panna.nasturcja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 01:15
        Widocznie kupiła pierścionek słabej jakości i niskiej próby.
    • la_mujer75 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 19:56
      Ja mam. Od 20 lat. Nie różni się od tej nieużywanej męża.
      Pierścionek został wymieniony. Bo pierwotny był z cyrkonią. Na więcej przyszłego męża nie było stać. Na platynę też nie mogliśmy sobie pozwolić.
      Wtedy nie znosiłam złota, więc sobie nie wyobrażałam mieć złotej obrączki.
    • princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:00
      mam, zoltego zlota nie założę, bo źle w nim wyglądam
      jestem zadowlona
    • izabelka55 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:38
      Mam, taką chciałam, podoba mi się, lubię.
    • nowel1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:50
      Tak. Bardzo zadowolona.
      • nowel1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:51
        Przypomniałas mi, że kiedyś tu na forum ośmieliłam się zadać pytanie o obrączki i pierwszy raz w życiu zarzucono mi, że nie istnieję 😆
        • majenkirr Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:51
          A kto Cię tam wie..😏
    • arthwen Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:26
      Tak, ja mam. I pierścionek i obrączkę.
      Nie lubię żółtego złota, różowego tym bardziej, w grę wchodziło tylko biale wink
    • mayaalex Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:28
      Tak, mam, jestem zadowolona
      • en10 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:49
        Też mam pierścionek. Obrączkę mam z tytanu, też w "srebrnym" kolorze. Są super od 13 lat
    • pitupitt Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:20
      Moja obrączka i pierścionek zaręczynowy po 17 latach noszenia 24/7. Jestem zadowolona i gdybym miała jeszcze raz wybierać, to wybrałabym dokładnie tak samo. Wybieraj to, co Tobie się podoba, a nie co jest aktualnie modne.
    • eliksir_czarodziejski Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 00:16
      Ja mam, tak, jestem zadowolona. Najśmieszniejsze jest że prawie 10 lat po ślubie żółte złoto zaczęło mi się podobać, a wcześniej bardzo nie lubiłam.
      • afro.ninja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 12:22
        Ja cały czas team białe. smile
    • afro.ninja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 12:21
      Mam, ale nie noszę.
    • mava1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 15:42
      ja mam pierścionek z bialego złota, nic mu nie jest po kilkunastu latach użytkowania. Bardzo go lubię ale i tak zwykle wszyscy mówią, że mam "ładny pierścionek ze srebra".
    • majenkirr Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 15:58
      Pierścionek mam taki, jaki màż wybrał, bo za moich prehistorycznych czasów nie instruowało się narzeczonego co dokładnie ma kupuć 🙃, zresztà już go tu gdzieś pokazywałam.

Ale właśnie kupiłam sobie taki z topazem, możecie hejtować, i tak czuję się jak księżniczka 😌
      • qwuen Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:34
        Fajny. Mi się podoba z diamentem wink
    • kamin Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:42
      Zaręczynowy mam z białego złota. A obrączki różowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka