sabek81 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 17:51 Mam, są ok, aczkolwiek dawno nie nosiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:07 Białe złoto to odbyło tak 15 lat temu teraz króluje różowe Dopłać i mniej coś modnego a nie jakieś obrączki jak z lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:42 krolewska.asma napisała: > Białe złoto to odbyło tak 15 lat temu > > teraz króluje różowe > > Dopłać i mniej coś modnego a nie jakieś obrączki jak z lamusa > Różowe, ruskie złoto królowało w PRLu. Vintage, ale z tych bez wdzięku. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:01 a co to ma za znaczenie jakie teraz modne? kupuje się to, co się podoba a nie chwilowa moda Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:06 Pochwal się swoją, chętnie ocenimy jaka jesteś "trendi"... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:14 Miałam, teraz noszę obrączkę platynową, sprzedawca nas przekonał. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:28 Tak mam od 15 lat, noszona zawsze do pracy i na wyjscia bo jest bardzo ładna (w domu nie nosze). Kolor ten sam co był, bo w pudelku lezy nieuzuwana męża i mam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:02 moj maz też nie używa a ja różnice widzę Odpowiedz Link Zgłoś
natalyaxx Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:35 Nie mam, tylko platyna, bardziej wytrzymała i lepiej wygląda, szlachetniej, białe złoto z czasem wygląda mocno średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:50 Ja. 20 lat juz mam obrączkę. Dla mnie super. Zoltego złota nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 18:51 A czym się różni zaręczynowy od niezaręczynowego? Bo mam pierścionki z białego złota i noszą się bardzo dobrze. Ale nie są zaręczynowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:23 Szybciej matowieją Odpowiedz Link Zgłoś
summerland Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 19:28 W białym zlocie to jest chyba mało złota, dodawany jest nikiel i inne metale. Znajoma nie bardzo mogla nosić pierścionek bo ma uczulenie na nikiel. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:03 ale bzdura z tym mało zlota zależy od próby, nie od koloru Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 01:15 Widocznie kupiła pierścionek słabej jakości i niskiej próby. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 19:56 Ja mam. Od 20 lat. Nie różni się od tej nieużywanej męża. Pierścionek został wymieniony. Bo pierwotny był z cyrkonią. Na więcej przyszłego męża nie było stać. Na platynę też nie mogliśmy sobie pozwolić. Wtedy nie znosiłam złota, więc sobie nie wyobrażałam mieć złotej obrączki. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:00 mam, zoltego zlota nie założę, bo źle w nim wyglądam jestem zadowlona Odpowiedz Link Zgłoś
izabelka55 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:38 Mam, taką chciałam, podoba mi się, lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:50 Tak. Bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 21:51 Przypomniałas mi, że kiedyś tu na forum ośmieliłam się zadać pytanie o obrączki i pierwszy raz w życiu zarzucono mi, że nie istnieję 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:51 A kto Cię tam wie..😏 Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:26 Tak, ja mam. I pierścionek i obrączkę. Nie lubię żółtego złota, różowego tym bardziej, w grę wchodziło tylko biale Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:28 Tak, mam, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
en10 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 22:49 Też mam pierścionek. Obrączkę mam z tytanu, też w "srebrnym" kolorze. Są super od 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 13.09.23, 23:20 Moja obrączka i pierścionek zaręczynowy po 17 latach noszenia 24/7. Jestem zadowolona i gdybym miała jeszcze raz wybierać, to wybrałabym dokładnie tak samo. Wybieraj to, co Tobie się podoba, a nie co jest aktualnie modne. Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir_czarodziejski Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 00:16 Ja mam, tak, jestem zadowolona. Najśmieszniejsze jest że prawie 10 lat po ślubie żółte złoto zaczęło mi się podobać, a wcześniej bardzo nie lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 12:22 Ja cały czas team białe. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 12:21 Mam, ale nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 15:42 ja mam pierścionek z bialego złota, nic mu nie jest po kilkunastu latach użytkowania. Bardzo go lubię ale i tak zwykle wszyscy mówią, że mam "ładny pierścionek ze srebra". Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 14.09.23, 15:58 Pierścionek mam taki, jaki màż wybrał, bo za moich prehistorycznych czasów nie instruowało się narzeczonego co dokładnie ma kupuć 🙃, zresztà już go tu gdzieś pokazywałam. Ale właśnie kupiłam sobie taki z topazem, możecie hejtować, i tak czuję się jak księżniczka 😌 Odpowiedz Link Zgłoś
qwuen Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:34 Fajny. Mi się podoba z diamentem Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Pierścionek zaręczynowy/ obrączki z białego z 02.10.23, 20:42 Zaręczynowy mam z białego złota. A obrączki różowe. Odpowiedz Link Zgłoś