Dodaj do ulubionych

Kalendarz adwentowy - pielęgnacja

15.09.23, 12:14
Czy jestem pierwsza ze świątecznym wątkiem?

Jaki polecacie kalendarz adwentowy z kosmetykami do pielęgnacji?
Młoda, lat 14 chciałaby w tym roku taki. Może coś polecicie albo odradzicie?
Pojawiła mi się na fb reklama kalendarza nivea - zawartość wydaje się być Ok. Ale może jest coś fajniejszego?
Obserwuj wątek
    • lucadimontezemolo Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 12:44
      W zeszłym roku miałam Nuxe i L'occitane. Ale to raczej dla starszyzny, a nie nastolatki.
      • apallosa Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 12:52
        Luca- i jak i się widział kalendarz Nuxe?
        Planuje zanabyc jakiś dla siebie,albo zażyczyć,,na Mikołaja "🥰
        Miałam lat temu kilka Lancome ( przyzwoity bardzo) no i Decleor( świetne kremy i olejki, ale pianki do mycia twarzy są oczypodrazniajace okrutnie).
        Myślałam o Clarinsie, ten ,,męskoosobowy " już zamówiony dla chłopskiej mordy🤪,a ten zenskoosobowy to głównie myjadla, tusz i primery, czyli dla mnie tak ,, cusik nie bardzo".
    • berdebul Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:04
      Jest dużo czasu, lepiej samemu skompletować. Lepsza jakość, nie miniaturki, większy wybór.
      • apallosa Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:09
        No właśnie.
        A jeszcze lepiej, to zakupić po Swiętach i to niekoniecznie kalendarz,a dwa- trzy zestawy
        • angazetka Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:26
          Świetna odpowiedź na pytanie o kalendarz adwentowy big_grin
    • ajauwazam Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:28
      Ja polecam z Douglasa, pojawiają się jakoś w październiku, są perfumy , tusz do rzęs, kremy, maseczki, fajne miniaturki.
    • panna.nasturcja Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:31
      To jest pomysł bez sensu, zawsze z takiego kalendarza sporo rzeczy nie pasuje i jest wyrzucane.
      Nie lepiej jej zrobić taki kalendarz (jak nie masz talentu to w necie można kupić torebki, cyferki) i powkładać to, czego naprawdę użyje?
      • krolewska.asma Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 13:35
        Tak każda nastolatka Marzy o kalendarzu dla ubogich wyglądającym jak z prl
        • danaide2.0 Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 15:47
          Poka te kalendarze adwentowe z PRL!
    • heca7 Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 15:44
      Zrobiłabym sama dla nastolatki. U nas można w papierniczym kupić przed świętami pusty kalendarz. Takie pudło z małymi pudełkami w trzech kolorach i ponumerowanymi. Możne je wypełnić kosmetykami akurat dla nastolatki. Ja swojej do tego włożyłam sypane herbaty na zmianę z różnymi bakaliami w czekoladzie. Była zachwycona.
    • jkl13 Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 15:55
      W zeszłym roku robiłam samodzielnie kalendarz dla 13-latki. Kupilam w tkmaxx pudło -kufer z motywem świątecznym i zapakowałam do niego 24 prezenciki, każdy w osobny papier z numerkiem. Były kosmetyki (hitem była seria piernikowa z Ziaja i mini perfumy, chyba z Hebe oraz maseczki na płachcie), bilety do kina, słodycze, skarpetki świąteczne, bon do Empiku, kubek z reniferem, świeczki. Nastolatka była zachwycona, w tym roku nieśmiało upomina się o powtórkę , kuferek już do mnie wrócił celem napełnienia smile
      • asiaiwona_1 Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 19:46
        Jkl13 podoba mi się twój pomysł smile
    • celice73 Re: Kalendarz adwentowy - pielęgnacja 15.09.23, 17:52
      Polecam na YouTube glampaulatv, laska od września do grudnia otwiera codziennie kalendarze adwentowe z kosmetykami, można coś wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka