czarna_sroka 16.09.23, 12:09 Totalne odprężenie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwanika Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 12:57 Wyjazd czy mieszkasz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_sroka Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:03 Wyjazd, zostaję do poniedziałku. Piękny wrzesień w tym roku jest nad Bałtykiem Odpowiedz Link Zgłoś
malwanika Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 15:31 czarna_sroka napisała: > Wyjazd, zostaję do poniedziałku. Piękny wrzesień w tym roku jest nad Bałtykiem Zazdroszczę. Faktycznie pogoda dopisała. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:03 Ja będę miała podobny weekend za dwa tygodnie, szkoda tylko, że będzie już chłodno. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 15:01 Byłam w zeszłym roku w październiku nad morzem, było cieplutko. W krótkim rękawie można było chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 00:33 MojA przyjaciółka jutro wyjeżdża do Kołobrzegu. Ma chyba rezerwację w hotelu Bałtyk. Na tydzień. To chyba ten hotel naprzeciwko molo. No i troszkę boi się, że pogody nie będzie już słonecznej. Mają co prawda jakieś fajne zabiegi, masaże itp. Mam nadzieję, że wrócą zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:23 Nie rozumiem zachwytow morzem zima/jesienia. Bylam nie raz, spacer, 2h I powrot . Nie ma co dluzej ogladac. Relaks zaden. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:26 Jak dla kogo. Dla mnie plażing i smażing to opcja nudy i koszmar. Łażing - do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_yaga Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:33 To na odwrót niż ja, bo ja nie rozumiem zachwytów morzem latem. Pełno ludzi, hałas, smród z budek. Kocham morze po sezonie, długie spacery po plaży, zapach morza. Byłam kiedyś z dziećmi w sanatorium w listopadzie i bardo miło ten czas wspominam. Natomiast urlop wakacyjny nad morzem to nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 16:03 To dla Ciebie. Ale u nas dwie godziny to nie spacer, chodzimy godzinami. Poza tym w tej chwili nad morzem jest piękna letnia pogodna, tylko dni krótsze. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 17:39 Godzinami po plazy, umarlabym z nudow. Chodzoc moge po gorach I dolinach. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 00:27 Nad morzem bywają zazwyczaj też lasy. Góry kocham, ale morze to morze, nie da się porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia22 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 17:42 A pewnie, za to krzyki bombelków, smrodzenie papierochami, zapach spalonego oleju to relaks. Widać, że kompletnie nie masz wrażliwości na naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 09:27 Ze przepraszam co? Gdzie ja napisalam ze lubuje sie w przebywaniu w lipcu w Miedzyzdrojach? Jesli jezdze nad morze to w lecie i na pewno nie na polskie. Tam gdzie nie ma spalonego oleju I papierosow. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 13:36 Ja też...uciekłam do pokoju bo lampa taka ze wysiedzieć się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 14:54 Ooooo… Tarzam się po podłożu z zazdrości… Ten turkus… Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 15:16 memphis90 napisała: > Ooooo… Tarzam się po podłożu z zazdrości… Ten turkus… > Tak...zdjęcia byle jak cyknięte, bo dzisiaj mi się nie chce ale postaram się zrobić lepsze 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 16:04 Kubeczek się jednak zmieścił? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 05:39 panna.nasturcja napisała: > Kubeczek się jednak zmieścił? 😁..tak, użaliło mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 16:25 Ja bylam wczoraj na plazy zobaczyc czy cos sie dzieje w zwiazku z huraganem Lee. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 00:41 Boszszee, już trzecia osoba w tym wątku wkleja takie ładne zdjęcia. Ja nie wyjeżdżam teraz ani nie mieszkam w pobliżu żadnej wody ale dzięki ematkom paszcza mi się wypogodziła po stresach i frustracjach dzisiaj. Przy takich widokach od razu chce się biec na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 16:50 Pięknie, słońce i lekki wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 17:25 Ja też byłam dzisiaj nad morzem, w Sarbinowie. Ludzi jak na wrzesień mnóstwo, pogoda fantastyczna (24 stopnie i wiatr od lądu, więc na plaży mega ciepło), woda ciepła. Po prostu idealna końcówka lata. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 16.09.23, 18:04 Ode mnie macie zdjęcia uroczyska Skotniki, Panieńskich Skał i polany na Sikorniku. 43,67 km. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 00:47 Czekałam już bardzo na Twój kolejny " spacerek" ). Marysiu, masz kondycję. 43 km . Muszę mężowi o Tobie opowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 00:48 MarUsiu. Przepraszam. Literówka. Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 09:17 No założyłam o tym wątek nawet, są też widoki z kopców i mała inba o kopiec papieża A spacer miał być dłuższy, po prostu nogi mi się ugięły i trochę mnie to jednak smuci. Choć wiem, że to kwestia rozdmuchanych proporcji Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 05:41 Na zakończenie wczorajszego dnia zachód słońca za Hvar Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 09:12 Wspaniale. Byłam nad Bałtykiem w zeszłą niedzielę i też się zrelaksowałam. A ten weekend mam wyjątkowo udany, a to dopiero niedziela rano😊 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 09:51 Wiedziałam, żeby tu nie wchodzić. Powstrzymałam się wczoraj a dziś o, weszłam. I po co mi to było? Zazdroszczę! Buùuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Taki weekend to ja rozumiem 😌 17.09.23, 12:38 U mnie szukanie miejsc nieoczywistych (i wyludnionych) 😉 Odpowiedz Link Zgłoś