mariola233 16.09.23, 15:49 Witam, brać to wszystko czy coś oddać???Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego popołudnia ⚘️🌹🌷🌺🌻 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniani7 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:05 Spodnie bym wzięła i tego białego miśka. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:15 Jesteś miłą kobietą, masz świetną figurę. Moim zdaniem możesz wszystkie ciuchy brać. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:28 Sorry, ja oddałabym wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:30 Szukaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:34 Nie masz jakiejś koleżanki, która poszłaby z tobą i doradziła? Siedzisz w tym sklepie 2 godziny i czekasz, co powie forum? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 16:59 Może wyrobimy się przed 20 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 00:30 Ja kiedyś siedziałam w obuwniczym i czekałam co forum powie 😂😂. Oczywiście krytykowano i nic wtedy nie kupiłam 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 17:28 Nr 2 i nr 4. Nr 1 od biedy, ale niepotrzebny, jeśli masz nr 2+4*, nr 3 powoduje oczopląs. *napisala właścicielka 5 sukienek we wzór paisley… 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 19:28 ee, tylko pięciu? 5 to tylko dobry początek Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 19:29 Mówisz, ze mogę jeszcze spokojnie pouzupełniać kolekcję…? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 20:48 No ba. I wrzuć zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 18:51 bez szalu, druga bluzka lepsza od pierwszej, trzecia trudno powiedziec, bo cos sie dziwnego dzieje z paskami na zdjeciu. Misiek bialy tez taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 19:14 Łeeee myslalam, ze beda do oglądania jakies okazy a tu zwykłe basice Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 16.09.23, 22:23 Z tego wszystkiego druga bluzka - fajna baza Ja uwielbiam takie marynarskie bluzeczki .noszę do dżinsów, czerwonej i czarnej spódnicy, do czarnych spodni, do dresów Dobrze mieć, chociaż jak na dzisiejszą modę trochę za blisko ciała Ale szczuplutka jesteś, ładnie leży Miski da modne, ale niestety po jednym dwóch praniach będą wyglądać niezbyt i będą ciągnąć stylowkr mocno e dół takie zmechacone Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 00:31 Ja z kolei nie lubię pasków, wzięłbym miśka jak miły, ale to tylko po domu i zagrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 00:38 majenkirr napisała: > Ja z kolei nie lubię pasków, wzięłbym miśka jak miły, ale to tylko po domu i za > grodzie. > Biały jest średnio praktyczny, a po paru praniach już nie będzie wyglądał za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 01:16 To wtedy będzie misiek brunatny. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 04:17 Po paru praniach ten misiek bedzie wygladal jak roadkill. Odpowiedz Link Zgłoś
pavia Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 07:29 Takie ubrania do pójścia na targ, więc nad czym tu dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 08:20 Oddaj wszystko i poszukaj ubrań bardziej uniwersalnych. Sweter w paski i koszulki z długim rękawem bez białego wykończenia przy dekolcie to klasyka i dobra baza do tworzenia wielu zestawów. Zamiast bluzy z miśka lepiej sprawdzi się cienka pikowana kurtka. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 09:49 Ewentualnie, jeśli już musisz, to ten biały misiek. W paskach niekorzystnie. W miśku też, ale jednak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
shule_aroon Re: Cześć piękne 🥰proszę doradzić, ubrania 17.09.23, 16:40 Tylko jeansy, jeżeli masz niedobor. Może bluzka z 2 zdj, ale to trzeba lubić coś a la styl marynarski. U mnie to idzie pod kardigan i z granatowa spódnica. Sweter to prawie sam akryl z poliestrem, mimo fajnej estetyki nie ogrzejesz się i zalejesz potem naraz. 3cia bluzka daje dziwne złudzenia optyczne i wrażenie, że leży dużo gorzej niż ta ze zdj.2 Miśka trzeba by bylo często prac na programie delikatnym a i tak się szybko zniszczy. W tym sezonie H&M nic nie urywa. Może wełniane golfy z dzialu premium doczekają do przecen, może nie. Odpowiedz Link Zgłoś