koronka2012 17.09.23, 09:56 Nie wierzę w to co słucham: x.com/nocnaz/status/1703098796740125181?s=46&t=-S_KALtG1FPntZSmdhDbtQ Skąd oni biorą takich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:11 Zastanawiam się, jak wyglądało macierzyństwo jego matki, skoro on ma takie o niej pojęcie. Tak całkiem poza tym, moja prywatna teoria jest taka, że mizoginami zostają mężczyźni niepewni swojej męskości, np z problemami z potencja albo np totalnie beznadziejni w łóżku. Wersja litościwa - niezintegrowane Animus Więc całkiem możliwe, że członkami "Fundacji Patriarchat" są między innymi nieszczęśliwi impotenci albo chutliwi posiadacze malenkich kutaskow, którzy nie chcą pomagac w obowiązkach domowych, bo to ich odziera z męskości właśnie. Ale fakt, że takie rozmowy odbywają się nie w krzakach, ale w przestrzeni publicznej jest mocno niepokojący. Gilead. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:13 A jaki wysoki poziom dyskusji i argumentacji 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:14 Należy zadać to pytanie kobietom, głosującym na Konfę Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:21 kk345 napisała: > Należy zadać to pytanie kobietom, głosującym na Konfę Nie ma. Zbanowane Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:39 Powodzenia w trzepaniu rewelacji o inwentarzu w domu, żonom, matkom i dziewczynom. Tobie też. A nie, czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:23 Po za tym co ma z tym wspólnego Konfa? To jakieś typy, które sobie założyły "Fundację Patriarchat" i osobiście wątpię, aby to było na poważnie. Raczej trolling mający za zadanie triggerować feministki. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:37 Ma wspólnego to, że fundacja założona została przez zagorzałego konfederate. A na miejscu dyskusji przysłuchiwał się JKM. Weź na swoją wątła klatę fakty. Pora na to. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:46 bene_gesserit napisała: > Ma wspólnego to, że fundacja założona została przez [i]zagorzałego konfederate[ > /i]. A na miejscu dyskusji przysłuchiwał się JKM. No i? To są prywatne poglądy typa, tak samo jak prywatnymi poglądami Korwina jest to, że kobiety nie powinny mieć prawa głosu. Konfederacja nie ma takich postulatów. No i od kiedy to "przysłuchiwanie się" jest poparciem? Poza tym w przypadku Korwina nie musisz stosować prymitywnych zagrywek rodem z kampanii PO-PiSu, że jak kogoś z kimś sfotografowano, to znaczy, że mają identyczne zapatrywania na wszystkie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:53 Biedaku. Czy ja ci już nie pisała, że nie lubię odczuwać litości? Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:55 bene_gesserit napisała: > Biedaku. Czy ja ci już nie pisała, że nie lubię odczuwać litości? Dlaczego trollujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:58 Ja piszę pod jednym nickiem od lat. papa Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 11:08 bene_gesserit napisała: > Ja piszę pod jednym nickiem od lat. papa Mamy różne definicje trollingu - moja jest taka, że atakujesz personalnie i uciekasz, bo nie potrafisz się skonfrontować z merytorycznym komentarzem twojej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:49 A kurwin jak zwykle przyspia...Najlepszy komentarz 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:50 Ostrzegaj, że link powoduje wymioty! Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:52 Czasami warto nie zamykać oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Inwentarz ruchomy … 17.09.23, 10:59 Ale nie przy śniadaniu! Poza tym - ja WIEM, że istnieją tacy ludzie, co mi da obejrzenie tego? Odpowiedz Link Zgłoś