Dodaj do ulubionych

Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną...

17.09.23, 22:59
... sytuacją?
Zwłaszcza te, które na pis głosowały "bo Jarek obroni Polskę przed imigrantami ekonomicznymi"?

Pytam tak sobie, podejrzewam że pytanie zawiśnie w powietrzu, odpowiedzi żadnej nie otrzymam...
Obserwuj wątek
    • swinka-morska Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 17.09.23, 23:08
      Odpowiedzi, jeśli padną, będą typu "a Tusk chciał emigrantów wpuszczać".

Kij, że pis wpuścił mniej-więcej dodatkową Bydgoszcz ludzi absolutnie niezweryfikowanych pod żadnym względem, kij, że zaraz wywalą nas z Schengen i odeślą nam większość wpuszczonych, ale przeca wiadomo - wina Tuska.
      • jasnoklarowna Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 17.09.23, 23:45
        Jak jeszcze trochę znajdzie się tych emigrantów z polskimi pozwoleniami w stanach to Ameryka może wpaść na pomysł powrotu wiz.
      • thank_you Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:59
        Och, jesli wyrzucą nas z *Schengen to z powodu imigrantów z granicy - zakład, ze taki pójdzie przekaz?

* Nie wiem jaka jest procedura, ale mogliby nas zawiesić w
        Schengen i w ruchu bezwizowym z USA, zeby wyborca PiSu z Podhala i Podlasia odczuł na własnej skorze
        Efekty dzialania swojej partii. Kolejki na granicach - jak
        Dawniej, problem z transportem
        Żywności, chaos - to by sie przydało.
        • alpepe Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:14
          Ale i tak nie połączą kropek.
          • thank_you Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 15:40
            Wyznawcy nie, ale moze w koncu wk… sie Ci, którzy na wybory nie chodzą, bo ich to nie dotyczy. Na buka, cos dotyczyć musi.
            • arthwen Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:10
              I tu widzę w otoczeniu jakiś postęp. Bo parę osób, które nie głosują, bo "nie mam na kogo, żadna partia do mnie nie przemawia", w tym roku na wybory idą i zagłosują przeciwko wink
    • alpepe Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 17.09.23, 23:40
      Ja nie z tych, ale mam znajomego, pan doktor habilitowany, nie da sobie słowa powiedzieć. Kocha PiS miłością wielką, zaś moja matka słuchająca prawilnej telewizji już zgłaszała obiekcje, że jak to, biedny minister pewnie nie wiedział...
      • laluna82 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 17.09.23, 23:48
        To zupełnie jak moja pisowsko katolicka ciotka, gdy jej syn zmusił ją do obejrzenia filmu Sekielskich, to przy fragmencie odpytywania starego księdza przez ofiarę - skomentowła - już daliby księdzu spokój, taki stary a oni go teraz męczą....
      • hanusinamama Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:53
        W TVPIs juz zrzucono winę na Sikorskiego
        • berdebul Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:16
          Twitter tez płonie tym przekazem.
    • sueellen Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 00:43
      Przecież to wina Tuska! Zlikwidował ambasady to przychodzili na stragany. Dobrze że PIS handlował a nie rozdawał. Tylko najbogatsi mogli wjechać. A tak poza tym to było marginalne, a media roztrząsają tę sprawę celowo. Za po były o wiele gorsze afery...
    • ewka.n Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 00:55
      Oto słowo Pańskie:

"W sobotę podczas konwencji Prawa i Sprawiedliwości w Toruniu Jarosław Kaczyński zabrał głos ws. afery wizowej:
      Nasze służby jeszcze w zeszłym roku uchwyciły nitkę i poszły do kłębka. Już w tym roku w marcu pierwsze aresztowania. Krótko mówiąc: państwo działa tak, jak trzeba. (...) To nie jest żadna afera, to nawet nie jest aferka. To jest po prostu głupi i rzeczywiście przestępczy pomysł jakichś ludzi, z których ogromna większość nie ma nic wspólnego z aparatem władzy.
      Tusk wykorzystuje przewagę w mediach i powtarza kłamstwa. Oni stworzyli coś w rodzaju sekty, ponieważ ta grupa ludzi nie zwraca uwagi na rzeczywistość. Polska ma szansę uniknięcia problemów Zachodu, jeżeli Tusk nie dojdzie do władzy. Jeśli Tusk dojdzie do władzy, to będziemy mieć do czynienia z Lampedusą w Polsce."

Prezesowi niech będą dzięki.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,30198897,kaczynski-przekonuje-ze-nie-ma-nawet-aferki-wizowej-tusk.html
      • asia.sthm Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 06:53
        Ależ on ma talent do klepania. No umie chłop coś powiedzieć do ameby, a ta zrozunie.
        Ludzki umysł tego nie ogarnie.
      • chicarica Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:25
        Ach, jak tak to spoko.
      • bene_gesserit Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:25
        ewka.n napisał(a):

> To nie jest żadna afera, to nawet nie jest aferka. To jest po pros
        > tu głupi i rzeczywiście przestępczy pomysł jakichś ludzi, z których ogr

A Tusk na to: To może chociaż aferunia, Jareczkui?
      • marta.graca Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:47
        Co ma na myśli, mówiąc o przewadze Tuska w mediach?
        • arthwen Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:19
          Jak możesz pytać w ogóle? Wszystkie media oprócz TVP, Radia Maryja i Telewizji Trwam są przeciwko PiSowi. Tak się umówili, spisek taki, finansoway przez Sorosa i reptilian. Zło wszędzie dookoła, ostrzy zęby i tylko jeden PiS stoi im na drodze. Walczy z ciemnością zajadle i dlatego ma tylu wrogów. Wszystko co ktoś złego o PiSie mówi, to pomówienia, wiadomo, bo nawet jak coś PiSowi nie wychodzi, to jest wina Tuska.
          • asia.sthm Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:30
            > nawet jak coś PiSowi nie wychodzi, to jest wina Tuska.

Powinni go świętym uczynić, gdzie oni takiego drugiego znajdà. Święty od dźwigania win.
      • szorstkawelna Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 08:57
        W jednym ma rację - państwo faktycznie zadziałało jak trzeba. CBA prowadziło śledztwo i nie wygląda na to żeby się przejmowało, że PiS, że wybory itd.
        I bardzo dobrze.
        • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:05
          No tak zaczęło prowadzić śledztwo w momencie gdy bollywoodzka ekipa zapukała do USA. Smród było czuć i niestety trzeba było ruszyć dudy. Faktycznie zadziałało jak trzeba. Przekaz dnia. #Państwo, prokuratura pisowska i służby działają jak trzeba. Zieeeeew. Co to jest w ogóle za pomysł żeby prokurator generalny był jednocześnie ministrem sprawiedliwości? W sumie jak u Orwella...
        • alicia033 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:52
          szorstkawelna napisała:

> W jednym ma rację - państwo faktycznie zadziałało jak trzeba. CBA prowadziło śledztwo i nie wygląda na to żeby się przejmowało, że PiS, że wybory itd.

🤣🤣🤣🤣🤣
          naiwna, jak dziecko we mgle
    • semihora Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 06:13
      Ci, których znam, ignorują temat. Jak w przypadku każdej innej afery. PiS dobry i koniec.

W sumie podziwiam spin doktorów Najjaśniejszej, Umiłowanej Partii - tak sobie wychować wyborcę, żeby nawet przez sekundę nie postało mu w głowie cokolwiek innego niż bezmyślny zachwyt, niezła rzecz. Mam jednak nadzieję, że im się ta niegodziwość czkawką odbije.
      • bene_gesserit Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:27
        Żaden podziw im się nie należy. Mają w łapach media publiczne, robota się sama robi.
        • thank_you Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 08:25
          Media publiczne i kupę kasy na kampanię celowaną w internecie. Mieli swoich hejterow w MS. I wyborców w odpowiednim wieku po swojej stronie - w ilości 3
          X większej niż w 2005 r.
          Tu nie ma co dyskutowac a przekonać ludzi, zeby w ogóle poszli na wybory.
        • semihora Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:31
          Samo się nie robi. Tak kłamać to trzeba umić*!

*celowo
      • hanusinamama Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 07:55
        Tego jest tyle, że każdy wyborca PIS musiałby przyznac, ze mu PIS narobił na głowe i przyklepał. Wolą nie wyjść (przed sobą) na durniów więc brną w to dalej
        • la_mujer75 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 08:18
          Dokładnie.

Poza tym wyznawcy są wyznawcami. Jak ludzie wierzący. Żadne logiczne, merytoryczne argumenty nie trafiają., bo oni "wiedzą" swoje. I na największe draństwo i tak znajdą wytłumaczenie. M.in, aby nie odczuli dysonansu.
          To są przeprane mózgi.W końcu od dziecka im wpajano rożne bajki i oni w to nadal wierzą, więc łykają kolejne bajki.
    • pursuedbyabear Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 08:30
      Ano nie otrzymasz, podobnie jak od obrończyń płotu, wróć, muru na granicy. Dużo nicków jakoś pod kamykiem ostatnio siedzi.
      • alpepe Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 10:35
        Najlepsze, że płot był wybudowany po to, by zdławić konkurencję big_grin
    • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 08:57
      Wśród znajomych widać, że część ludzi tych bardziej kumatych zmienia zdanie, ale oni nigdy betonem nie byli, ci którzy betonem byli i tak będą, fanatyzm jest cechą sekt i nikt ich nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne, jak mawiał wieszczwink Tak samo było z każdą z tysięcy afer pisu, oni tego nie widzieli, a jeśli widzieli to bagatelizowali, próbowali racjonalizować. Jednak bardzo mnie cieszy, wyłom wśród tych inteligentniejszych i to, że znowu możemy normalnie pogadać, bo część z tych ludzi, była naszymi znajomymi i lubiliśmy się, a relacje się ochłodziły dość mocno. Teraz znowu zaczęliśmy się częściej spotykać i można oddychać na tych spotkaniach, może nie zgadzamy się we wszystkim, ale widzimy wszyscy, że pisokonfa to zło. Co do forum, to się nie wypowiem, mam jednak nadzieję, że tym, które chcą nam zafundować białoruski reżim w wykonaniu salwadorskim, spadną choć trochę łuski.
      • dyzurny_troll_forum Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 10:34
        ariathedevil napisała:

> może nie zgadzamy się we wszystkim, ale widzimy wszyscy, że pisokonfa to zło.

a barek sam się otworzył i polał wszystkim kolejkę najlepszej whisky jaką tylko w sobie miał!
        • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 11:58
          Lemingu idź sobie walnij kolejkę jak Morawiecki czy Mentzen, jakoś ostatnio ciągle nawaleni chodzą ciekawe dlaczego ? Normalni ludzie nie muszą chlać gdy się spotkają wink
    • pepsi.only Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:00
      Nie pytaj betonu- on niewzruszony. Beton będzie bronił Jarozbawa po grobową dechę

Rozmawiaj z niezdecydowanymi! Bo to oni będą mieć wpływ na wybory.
    • lilia.z.doliny Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:13
      Nijak się nie czują. Niczego ta afera nie zmieni. Niczego.
      Jak zresztą żadna afera tego typu
      • asia.sthm Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 09:25
        Jaka tam afera, sławnych bohaterów dobywa.
    • dyzurny_troll_forum Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 10:32
      chicarica napisała:

> ... sytuacją?
      > Zwłaszcza te, które na pis głosowały "bo Jarek obroni Polskę przed imigrantami
      > ekonomicznymi"?

Napisałem w innym wątku. Rząd PiS sciagnął do ojczyzny naszej biało czerwonej potężny kapitał z Afryki i Azji, dokonując jednocześnie reexportu istoty problemu do innych krajów, także do USA. Polska wychodzi z całej tej operacji na ++.
      Znacznie lepszy pomysł niż zwożenie niemieckich śmieci i składowanie ich w chmurze...
      • lauren6 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:28
        > dokonując jednocześnie reexportu istoty problemu do innych krajów, także do USA

Właśnie Duda poleciał do Stanów uprosić Bidena, żeby wszelkie konsekwencje typu przywracanie wiz dla Polaków były ogłoszone po wyborach 🤣

Spokojnie, kraje UE zaczną wyłapywać problematycznych migrantów (czytaj: tych związanych z gangami, przemytem, terroryzmem) i po prostu zaczną ich nam odsyłać.
        • dyzurny_troll_forum Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:00
          lauren6 napisała:

> Spokojnie, kraje UE zaczną wyłapywać problematycznych migrantów (czytaj: tych z
          > wiązanych z gangami, przemytem, terroryzmem) i po prostu zaczną ich nam odsyłać

Tak, bo kraje UE są doskonałe w wyłapywaniu i odsyłaniu.
          Napewno tak się stanie jak piszesz, ale dopiero po 8 dawce...
          • lauren6 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:03
            > bo kraje UE są doskonałe w wyłapywaniu i odsyłaniu.

Niemcy już to robią:
            natemat.pl/510361,niemcy-odsylaja-imigrantow-do-polski-to-konsekwencja-afery-wizowej
      • asfiksja Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:55
        Potężny kapitał to rząd ściągnął do własnych kieszeni, tworząc podwaliny pod oligarchię w stylu iście rosyjskim. A po eksporcie żywego towaru nastąpi jego selekcja i zwrot do nas najgorszych szumowin. Win-win, co nie?
    • leosia-wspaniala Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 11:02
      Oczywiście, że nie otrzymasz big_grin Też czasem rzucam jakieś pytanie i nic. Odpiszą trolle, bo im płacą, ale zwykłe pisówki znikają w takich sytuacjach jak kamień w wodę.
      • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 11:15
        Ciekawe, dlaczego 🧐
        jak ja coś popieram, a dostanę krzyżowe pytanie to próbuje odpowiedzieć lub uwaga, zmieniam zdanie, jak stwierdzę, ze racja nie jest po mojej stronie.
        Zapiekłość i zaciekłość tylko u pisowcow (i ludzi ultra religijnych)
        • gris_gris Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:15
          auksencja15 napisała:

> Ciekawe, dlaczego 🧐
          > jak ja coś popieram, a dostanę krzyżowe pytanie to próbuje odpowiedzieć lub uwa
          > ga, zmieniam zdanie, jak stwierdzę, ze racja nie jest po mojej stronie.
          > Zapiekłość i zaciekłość tylko u pisowcow (i ludzi ultra religijnych)

Bo im tak wygodniej. Po co ma sie arwena wic w takich watkach, jak moze sobie popisac w roznych plotkarskich, kuchennych, domowych, o sukcesach bombelkow, a jakiejs bladzi, ktora czycha na czyjs matatek, itd. Ona jest, rozumiesz, ponad takie przepychanki.
          • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:11
            Może jeszcze dodam, ze moje i męża 100% odcięcie się od kościoła związane jest z tym co PiS zaczął wyprawiać po 2015. Gdyby tego nie było to być może nie stałabym się tak radykalnie antykościelna. 🤷‍♀️
    • natalia.nat Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:12
      Nic, dosłownie nic, co PiS zrobi złego, nie przeszkadza jego wyznawcom. I tak zawsze wszystkiemu winny jest Tusk.
      • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:25
        Wiesz co, wśród wyborców mafii, nie ma monolitu zdarzają się ludzie normlani i oni i oglądają tvn i tvppis, czytają i wyborczą i siostry karnowskie. Co innego fanatycy. Tj. mały procent, ale jest. Część z nich może na Tuska nie zagłosuje, może wybierze 3 drogę, część niestety konfę, a część nie pójdzie w ogóle do wyborów i to akurat ok. I ten mały % może być języczkiem u wagi. Wiem to, bo nie zamknęłam się w swojej bańce i mam znajomych pisorów z którymi rozmawiam, mimo wszystko.
        • natalia.nat Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:57
          Ja piszę o wyznawcach (właśnie fanatykach) a nie wyborcach, świadomych i analizujących. Taka jest niestety zdecydowana większość tego elektoratu.
          Czy tutaj na forum jest jakiś wyborca PiSu, który zmieniłby zdanie? W realu nie znam takiego. A głosowanie na Konfederację to de facto głosowanie na PiS. Ten elektorat na żadną partie opozycyjna nie zagłosuje. A głosować pójdzie na pewno, właśnie dlatego żeby nie rządził Tusk.
          • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:05
            A widzisz, a ja znam. Jak już tu kiedyś pisałam, nie zamknęłam się w swoje bańce i mam sporo znajomych w realu i w sm którzy popierają, a część (niewielka) popierała pis. To nie jest żaden dowód, co najwyżej anegdotycznym, ale owszem są. Tu na forum, też zdarzają się takie osoby, ale fakt to nie jest beton i fakt beton to większość wyborców pisu. To są ludzie inteligentni, którzy umieją wyciągnąć wnioski, gdzieś tam się pogubili i nie zamierzam ich za to piętnować. Dobrze, że zrozumieli swoje błędy.
            • natalia.nat Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:03
              Dokładnie takie nadzieje były przed drugą kadencją PiSu. Że ludzie zrozumieli i wyciągnęli wnioski. Ale PiS wysypał z rękawa kolejny socjal, postraszył tym co zwykle. I wystarczyło. Z drugiej strony zastanawiam się, czy to nie oni powinni rządzić nadal i pić piwo które nawarzyli. Bo w którymś momencie trzeba będzie pić to piwo.
              • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:27
                Wiesz, staram się nie popadać w defetyzm, chociaż masz rację, tak było. Mówię tylko o swoich prywatnych doświadczeniach z ludźmi którzy na pis głosowali, jak to wygląda w skali kraju nie wiem, bo sondaże są kupowane. Co do rządów po pełzającym reżimie. Zastanawiałam się nad tym ostatnio i złapałam się na myślach podobnych do Twoich, że to wszystko jest już tak spie...lone, że opozycja sobie z tym syfem jaki pisowcy zrobili nie poradzi, ale w sumie alternatywą jest tylko domknięcie quasi białoruskiego układu. Są jakieś jeszcze resztki wolnych mediów, trochę sędziów stawia opór (wioska Gallów )...serio sama sobie zadaje to pytanie, tak źle i tak niedobrze, z drugiej strony żeby zakasać rękawy i wziąć się do roboty, po latach opie..lania nie jest łatwo. Podejrzewam, że przy obecnym mentalu gdyby padło hasło : " Nie pytaj co Polska może zrobić dla Ciebie, zapytaj co ty możesz dla Polski " suweren zabiłby śmiechem. Tacy to patrioci,
    • conena Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:43
      nie głosowałam na pis, ale czasami jak czytam forum, to myślę sobie, że stanowię forumową opcję pis.

odpowiedź brzmi: a PO żarło ośmiorniczki!

a tak serio, to jest kuwa dramat, jak nas pisiory robią w konia.
    • gronostajka Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 12:54
      Jednak łezka się kręci w oku na wspomnienie wszystkich wzmożeń z roku 2015 i wyzywania od "pikających serduszek" a tu proszę...
    • andaba Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:02
      Ale o o chodzi?

Przecież pis nie chce wpuścić do Polski tych co teraz szturmują Lampedusę?
      • arthwen Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:16
        No nie chce, przecież nie zapłacili za wizy. Mieliby tak za darmoszkę ich wpuszczać?
    • demono2004 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:11
      Ja bym zadala inne pytanie.
      Co ematki na to, ze POPIS, to jedna i ta sama banda, grająca do tej samej bramki.
      • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:19
        A ja bym zadała jeszcze i inne pytanie co to w ogóle jest za partia ta konfa ? Jakieś szury od płaskiej ziemi, reptilian, nubiru, chemtrialisów, leczenia raka cytryną, 5G i główny szaman, którego jak zapytać o cokolwiek to mówi nie wiem ?twitter.com/nocny_pingwin i ruskie ponoć całkiem oko.press/rosyjskie-wplywy-lex-tusk-lista. Serio, ktoś chce ten psychiatryk wpuścić do sejmu ?
        • demono2004 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:27
          Mnie nie pytaj, bo ja kładę lache na Konfę. Są tacy sami, jak cała reszta.
          • ariathedevil Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:36
            Dla mnie to totalnie nie jest ta sama banda. Banda świrów dosłownie plaskoziemców to jest właśnie ta cała konfa i w głowę zachodzę skąd te 10? To są pewnie ci sami ludzie, którzy uwierzyli w wymyśloną dla jaj teorie spiskową o tym, że ptaki to tak naprawdę drony, które mają ich śledzić i zaczęli zabijać gołębie. I jeśli już ktoś gra do tej samej bramki to ci konfa z pisem: Pis pomyśli, konfa powie, ale oni oficjalnie są tacy atystemowi jak Cookie smile 4 banieczki bardzo zmieniły perspektywę, tutaj niby droczą się Bąkiewiczem, a przecież wiemy, że to kumple jeszcze z czasów obsikiwania murków w Pruszkowie.
      • draconessa Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:19
        Popieram.Tez tak mysle.
      • lauren6 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 13:49
        Symetryzm to oznaka debilizmu, bo PO w swoich aferach nigdy nie dorosło do pięt PISowi.
      • natalia.nat Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:19
        demono2004 napisała:

> Co ematki na to, ze POPIS, to jedna i ta sama banda, grająca do tej samej bramki.

No nie. Zdecydowanie to nie jest ta sama banda. Rządzili i jedni i drudzy, więc mogę porównać.
        Nie ma i nie będzie władzy idealnej, ale takich megaszkodników jak PiS, to świat nie widział. To co oni wyprawiają, to przechodzi ludzkie pojęcie.
        Afera wizowa, blokowanie środków z KPO, miliony na Komisję Macierewicza, przekręty przy prywatyzacji LOTOsu, pieniądze na pisowską kampanię z publicznych środków, afera podsłuchowa z Pegazusem, ochrona prezesa z publicznych środków, kradzież pieniędzy z Funduszu Sprawiedliwości, afera w NCBR, mega niegospodarność na każdym kroku, afera z respiratorami od handlarza bronią, maseczkami i wyborami kopertowymi, straty w związku z kopalnią Turów, miliardy na pisowską telewizję i wybrane fundacje bez uzasadnienia, reasumpcja głosowań, paraliż Trybunału Konstytucyjnego, atak na niezawisłe sądy, przekręt w DPSach podczas wyborów prezydenckich, piekło kobiet, szczucie na LGBT, korupcja i nepotyzm na skale niewyobrażalną, i cała reszta.
        Komu ty chcesz wmówić, że to ta sama banda?!
        • pade Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:30
          100aferpis.pl/
        • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 14:48
          Zapomniałaś o Witku na oiomie, siostrze morawieckiego, kotra bierze pensje na stanowisku, które nie istnieje, imperium obajtka i w ogóle cały ten obajtek, do tego dwie wieże spółki srebrna, zasyfienie Odry, SKOKI, kuchcinski i jego loty samolotem, duda i jego loty samolotem, kuchcinski i burdel, zaginięcie dowodów w sprawie wypadku z Szydło, szyszki, który w oświadczeniu ukrył dom za 1,5mln zl(chyba?).. tydzień bym mogła wymieniać.

Moi teściowie: UEEE ALE PEŁO TO JADŁO TE OŚMIORNICZKI.
          • arthwen Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:18
            Zaraz tam dom. To stodoła była, stodoła zwykła. Co to zresztą jest jakieś 1,5 mln? Na wykończenie? To jak standard deweloperski...
            • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:22
              A Nowaka za zegarek za 12k gonią big_grin
            • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:22
              Szopka ogrodowa na narzędzia ponoć xD
          • nenia1 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:20
            auksencja15 napisała:

> Moi teściowie: UEEE ALE PEŁO TO JADŁO TE OŚMIORNICZKI.

No i drugie też dobre: WSZYSCY KRADNĄ, ALE CI PRZYNAJMNIEJ SIĘ DZIELĄ.
            • auksencja15 Re: Jak tam forumowe pisówki czują się z obecną.. 18.09.23, 19:23
              NA DZIECI PRZYNAJMNIEJ DAJO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka