Dodaj do ulubionych

Zwykłe żelazko poleccie coś

18.09.23, 05:17
Witam. Szukam zwykłego żelazka. Ma dobrze prasowac, moze nawet w pionie. Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • viewiorka Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 07:42
      Jak padła mi stacja parowa kupiłam jakiegoś Brauna- żelazko parowe. Nie pamiętam który model. Prasuje najlepiej ze wszystkich moich poprzednich żelazek, ale i tak tęsknię za stacją parową.
      • ono_desperacja Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 08:31
        Nie mam miejsca na stację parową. Prasuje sporadycznie bo mam suszarkę. I wlasnie mam brauna i mi nie doprasowuje
        • iwles Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 08:46

Ale z parą?
      • ivaz Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 19.09.23, 07:36
        A ja polecę żelazko Tefala, mam tez stację parową, ale stoi nie używana, żelazko jest lżejsze, ciche, a ciuchy są tak samo uprasowane jak po prasowaniu generatorem. Żelazko ma durzą, moc i ogromny wyrzut pary, dla mnie rewelka
        www.mediaexpert.pl/agd-male/prasowanie-i-pielegnacja-ubran/zelazka/zelazko-tefal-ultimate-pure-fv9845-auto-off?gclid=CjwKCAjw6p-oBhAYEiwAgg2PgsthFs8rgVG9y9RWteW_4AxrGT8bH5SczDqhJwdwux9hG1q_FY7TbBoCcB0QAvD_BwE
        • ivaz Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 19.09.23, 07:37
          O rany "duŻą" moc
    • pepsi.only Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 08:58
      Kupiłam kilka lat temu (no tak ze 3lata temu) najtańszego Tefala. Jest to zwykłe żelazko. Prasuje. Nie psuje się. Kosztowało 100+ zł. Teraz takiego modelu nawet nie ma w sklepie Euroagd, bo zmienili design.
      Napiszę wprost, i niestety brutalnie:
      Idziesz do sklepu z AGD, regał z żelazkami, bierzesz któreś żelazko w rękę, patrzysz czy ci dobrze leży w ręce, czy cena jest spoko, i kupujesz. Sama musisz sobie wybrać. Pod siebie.
    • ardzuna Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 21:44
      Amica. Służy latami. W bonusie masz polskość firmy.
      • alina460 Re: Zwykłe żelazko poleccie coś 18.09.23, 21:51
        O nie, nie Amica. Tefal czy Boch jak już.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka