Dodaj do ulubionych

Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho

18.09.23, 10:20
Hej,
Szukam w lupce i znajduję tylko stare wątki. Możecie polecić suszarko - lokówkę do włosów za ucho. Piszę o długości bo bardzo gruba szczotka będzie mi zbędna.

Długi kabel z możliwością obracania lokówki, żeby się nie plątał - wiecie o co chodzi.

Korzystacie może z jakiejś i możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • ekstereso Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 13:10
      Mam Remingtona i Babyliss po córce, oba podobne, ok, ale Dyson to nie jest.
      • marszawka Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 19:06
        Pokażesz jakie modele? Dyson wystarczy mi jako odkurzacz, nie dam tyle za suszarkę😝
    • ekstereso Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 19:16
      m.ceneo.pl/55697876;pla?se=qSvtxHcGeSpIQBlE02D1OGWnsAqEsNg5&shop=739201537&gad=1&gclid=CjwKCAjw6p-oBhAYEiwAgg2PglSplYZU56Eae6FHsUtccBtrND1Q182TQzVQscjvar-p1D3zwtqFORoC5mQQAvD_BwE
      • mysiulek08 Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 20:06
        ale to ma grube szczotki a takich forumka nie chce smile
    • mysiulek08 Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 19:18
      poszukaj modelu 2656E BaByliss Paris, ma dwie szczotki, jedna grubsza, jedna cienka i co wazne, 'zeby' sa plastikowe a nie typowo 'szczotkowe'
      mam krotkie wlosy i ten model jest idealny

i jeszcze taka

allegro.pl/oferta/suszarko-lokowka-babylisspro-bab3400e-trio-300w-11874482324
    • kropkaa Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 19:58
      Mam Braun Satin Care 7.
      Wcześniej mialam Boscha z chowanymi ząbkami szczotki, ale się popsuło.
      • mysiulek08 Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 20:07
        tez ma gruba szczotka
      • mysiulek08 Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 18.09.23, 20:08
        Wcześniej mialam Boscha z chowanymi ząbkami szczotki, ale się popsuło

a czego sie po takim sprzecie boscha spodziewalas? tongue_out odkurzacze, suszarki inne 'nie kuchenne' maja tragicznej jakosci
        • kropkaa Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 19.09.23, 00:12
          Tylko Bosch, z tego co wtedy znalazłam, miał chowane ząbki - do dłuższych włosów super rozwiązanie. Swoje wysłużył, z tego co pamiętam, drogi nie był. Ten Braun, który mam teraz, na dwójce za bardzo grzeje, poza tym ok.
          Wiem, że Babybliss wszyscy chwalą, ale te ich sprzęty jakieś niewyględne z dizajnu.
          • mysiulek08 Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 19.09.23, 00:23
            nie zebym wielbila babylisa, tylko bosch poza kuchennym agd mocno mi podpadl 😎
    • rosie Re: Suszarko - lokówka/długość włosów za ucho 19.09.23, 07:51
      Koniecznie z jonizacją powietrza, włosy nie elektryzują się zimą. Koniecznie dwustopniowy nawiew powietrza. Ja mam taką, która ma zimny nawiew oraz wolny i szybki z ciepłym powietrzem. Niestety nie jest już produkowana. Służy od dwudziestu lat. W zestawie są dwie grubości szczotki i metalowa końcowka do loków (nie używam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka