galaxyhitchhiker 18.09.23, 10:45 I w ogóle poznałyście bez sprawdzania kto to? (fotka z Daily Mail) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkotanagoracymdachu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:45 Nie wiem, kto to, dałabym 45-50. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:48 Renée Zellweger. Ma 54 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:17 Bardzo niekorzystne zdjęcie na reszcie wyglada lepiej nypost.com/2023/09/13/kate-moss-looks-unrecognizable-while-smoking-a-cigarette/amp/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 13:02 Dałabym się pokroić że to RZ. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 19.09.23, 07:14 Teraz już nie, bo zrobiła sobie lifting brwi i już nie przypomina siebie samej. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 23:20 Ooo teraz już wiem, gdzie się podziała moja różowa bluzka, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 16:04 Ja też widzę KM, w takim ujęciu, że nie jeden menel wygląda podobnie, no cóż życie człowieka nie sklada się tylko z pięknych poz. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:47 50-55 lat, bardzo niekorzystne zdjecie. Nie mam pojecia kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:47 Bardzo niefajne zdjęcie jej zrobili. W odpowiedz: wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:54 kropkacom napisała: > Bardzo niefajne zdjęcie jej zrobili. W odpowiedz: wszystko jedno. Ja wiem, czy niefajne? Normalne, ludzie tak wyglądają. Zwłaszcza palacze. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:10 Raczej nie fajki tutaj są problemem. Ona patrzy pod słońce, sama wtedy jesteś pewnie pomarszczona Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:07 No tak wygląda zaraz 50-latka, która pewnie od czterech dekad żyje przyklejona do fajek. A zdjęcie normalne, z życia, nie z sesji. Jakby za nami ktoś łaził z kamerą, to ustrzeliłby takich setkę dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:47 Ponad 50. Nie poznaję (czemu moja lekka prozopagnozja w ogóle się nie dziwi). Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:47 Kate Moss? jeśli to ona to będzie mieć 50 Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:53 Ale wygląda jak Kate Moss, Zellweger ma inne zęby i ogólnie nie wygląda to ja ona Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 13:30 To Kate Moss, która lubi używki. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:50 Kate Moss, dramat, bo ona była magiczna Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.bagien Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:13 Przynajmniej nie szprycuje się jak mumia egipska, wygląda jak żywy człowiek. Zdjęcie niekorzystne, a w takim oświetleniu pewnie nikt nie wyglądałby dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szczera.wiera Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:51 Kate Moss. Dużo ćpała, chlała, balowala, to i wygląda na 60+... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka00000 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:55 To ujęcie jest wyjątkowo niekorzystne, pod słońce Odpowiedz Link Zgłoś
mamkotanagoracymdachu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 10:55 szczera.wiera napisał(a): > Kate Moss. Dużo ćpała, chlała, balowala, to i wygląda na 60+... Jestem pewna, że było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 12:25 Tak z ciekawości - dziecku też doradzisz koks, bo warto ćpać? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 17:07 Czekaj, miejmy nadzieję, że to jednak ironia... Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 12:11 Plus chude tak wyglądają często. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:08 Nie wiem kto to jest. Ponad 60 Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:17 To ja tylko potwierdzę - tak, to jest Kate Moss. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:28 sprawdziłem i ma 49 Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:24 Wiem kto i patrząc na nią bardzo się cieszę z prowadzenia zdrowego trybu życia Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:33 No, ta fajka to taki zdrowy tryb życia, że aż huczy Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:26 ta sama pani w lepszym ujeciu Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:48 Też słąbo wygląda. Co się stało z nosem? Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 14:09 Spuchł od wciągania kokainy. Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:38 Nie poznałam jej. Najpierw obstawiałam 55-60 lat.Wiem, że ujęcie niekorzystne ale tak na nim wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:49 Widzę, że Daily Mail jak nasz Pudelek lubuje się maksymalnie niekorzystnych zdjęciach 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 11:55 No przecież i od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 12:36 Poznałam... zdjęcie w słońcu, bez makijażu, wygląda niekorzystnie. Dalabym ok. 54 l. Odpowiedz Link Zgłoś
briar_rose Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 12:39 55-63, coś koło tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 13:27 55-60 Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 13:34 Aha, i poznałam żę to Moss. Wygląda może nie jak menelka, ale jak kobieta, która "aspiruje" do bycia nią Tylko ładne zęby ratują ten wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 13:47 >Tylko ładne zęby ratują ten wizerunek. Patrz, a mnie się wydaje, że właśnie zęby jej na tym zdjęciu dodają lat - i to wcale nie dlatego, że są krzywe. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 14:08 Mi nie chodzi o starość, po prostu menelka nie miałaby takich zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka11 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 15:43 Rozpoznałam od razu, za to jest też przykładem jak wyniszczające są używki w ilościach,jakich je zażywa. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxyhitchhiker Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 17:19 A, w tym sensie No to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna_paraolka1 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 16:59 Zmieszczona kobieta 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 17:06 60 w porywach do 70 sądząc po dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 17:15 Kate moss ofc. I co z tego i tak zrobią jej jeszcze sporo fenomenalnych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 17:29 Ha, dokładnie forum, którego 1/4 tematyki stanowią diety, odchudzanie i trzymanie kondycji wytrzasa się nad jedną z najbardziej kochanych przez kamerę modelek 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 19:49 Obecnie kochana jest głównie przez grafików, co zresztą normalne w tej branży. Przecież w reklamach jest idealnie wygładzona. Poza tym co ma trzymanie kondycji i zdrowy tryb życia z alkoholiczka i narkomanką uzależnioną od nikotyny? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 20:00 Była piękna, chuda, obłędnie fotogeniczna, wobec powyższych zdrowy tryb życia jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 20:04 Była. I mogła być nadal, a wygląda jakby stała po małpkę pod sklepem całodobowym. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 20:53 Bez przesady. Jesteś obsesyjnie wciągnięta w świat fitness, ale powinnaś wiedzieć ze kobiety wytrenowane w pewnym wieku tez wyglądają staro. To jak tatuaże- w podeszłym wieku wyglądają po prostu jak tatuaże na pani w podeszłym wieku. Wszystkie koleżanki mojego faceta sportowca, zwłaszcza te przed 50 wyglądają jak dobrze wytrenowane 50tki. I żeby nie było ze czegoś zazdroszczę (No, motywacji) - pisze to z punktu widzenia kobiety z rewelacyjnymi genami, jestem szczupła, proporcjonalna k wystarczy mi 2 tyg ćwiczeń żeby mieć widoczne mięśnie. U kate duży plus za brak botoksu (wiem, ematka nie ma zmarszczek, tylko ja żyje e bance gdzie kobiety +35 zaczynaja mieć kurze łapki i zmarszki na czole) Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:21 Nie widzę niczego dziwnego w tym, że wytrenowana pięćdziesięciolatka wygląda jak wytrenowana pięćdziesięciolatka - a jak ma wyglądać? W sumie nie widzę też niczego specjalnie dziwnego w tym, że pięćdziesięcioletnia alkoholiczka i narkomanką wygląda jak pięćdziesięcioletnia alkoholiczka i narkomanka. Tylko mnie się ten wygląd. Je podoba - rozumiem, że dla niektórych jedyne słuszne podejście jest takie, że Kate Moss zachwyca i jak nie zachwyca jak tak. Więc mnie nie i nie chciałabym tak wyglądać za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:27 Moim zdaniem KM zdjęcie ma niekorzystne ale wciąż widać dawną urodę. Ja za to będąc w podobnym wieku może i wyglądam od niej młodziej, ale czy ładniej, to bym polemizowała. I nikt mi tych fenomenalnych zdjęć niestety nie zrobi. Tak więc nie wiem, czy bym się z Kate Moss nie zamieniła... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:38 Cóż, ja wolę być przeciętną sobą niż wyglądać jak zniszczona życiem alkoholiczka po której widać dawną urodę Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:00 Byłą alkoholiczką i narkomanką - zerwała z tym trybem życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:22 Nie ma byłych alkoholików i narkomanów, mogą być trzeźwi. Ja nie wiem, ile czasu jest czysta i czy jest - natomiast lata korzystania z używek ma wypisane na twarzy. Jak widać pali, a to też koszmarnie niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:32 >Nie ma byłych alkoholików i narkomanów, mogą być trzeźwi Nie zgadzam się. To jakby powiedzieć o osobie, która była otyła a schudła, że nie jest szczupła, tylko jest ex-grubasem, chwilowo szczupłym. Albo, że epizod bulimii czy anoreksji naznacza na zawsze i osoba jest zawsze ex-anorektyczką czy bulimiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:36 Ależ możesz się nie zgadzać, tylko Twoja opinia jest bez znaczenia wobec tego, co mówią lekarze i terapeuci. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:42 No ale ty się nie wypowiadasz jako lekarz czy terapeuta, tylko krytykujesz wygląd kogoś tylko dlatego, że kiedyś był uzależniony i przenosisz osąd moralny na płaszczyznę estetyczną. Znam wiele osób, które żadnych uzywek nie tykały i wyglądają dużo gorzej niż obecnie Kate Moss. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 21:47 Nie, ja się odnoszę tylko do tego, że nie ma sensu mówić były alkoholik, tylko trzeźwy alkoholik. Co ma do tego moralność? To w ogóle nie jest osąd moralny. A jeśli znasz dużo osób, które prowadziły zdrowy tryb życia i wyglądają gorzej to przyjmuję - bo dlaczego masz kłamać. Ja widzę wyraźnie po ludziach w moim wieku i o dekadę starszych, że używki dewastują wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 22:01 ggrr.ruu napisała: > A jeśli znasz dużo osób, które prowadziły zdrowy tryb życia i wyglądają gorzej > to przyjmuję - bo dlaczego masz kłamać. Ja widzę wyraźnie po ludziach w moim wi > eku i o dekadę starszych, że używki dewastują wygląd no akurat w jej przypadku to jest po prostu powszechna wiedza o tym, że piła, paliła jak smok i brała narkotyki. Zapewne gdyby nie piła i paliła wyglądała by lepiej, to raczej naturalne, trudno jednak powiedzieć że wygląda jak alkoholiczka i narkomanka, przesadzasz i to znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 23:27 ggrr.ruu napisała: > używki dewastują wygląd Świetnym przykładem jest ten, niegdyś złoty chłopak. Chet Baker w młodości i po prawej, jako bezzębny zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 23:37 Tu będzie lepiej widać "korozję" l. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 18.09.23, 23:46 Średnie porównanie do KM, która wciąż wygląda lepiej niż wiele jej rówieśniczek bez historii nałogów (oczywiście gorzej niż przeciętna pięćdziesięcioletnia emama...). Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A ta pani na ile wygląda? ;) 19.09.23, 01:04 A nie nie nie, ja nie porównuję Kate do Bakera! Też uważam, że opublikowano iej najbardziej niekorzystne zdjęcie, dodając jeszcze pewnie to i owo, żeby się lepiej klikało. Chodziło mi tylko o to, co używki mogą zrobić z urodą. Innym przykładem byłaby Whitney Houston, przepiękna kiedyś kobieta. Na ich tle Moss wygląda naprawdę ok i ma wciąż to coś, czego jen młodziutka córka, też niby modelka, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś