Dodaj do ulubionych

Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Polka

20.09.23, 12:27
kobieta.wp.pl/tylu-partnerow-seksualnych-maja-polki-podano-konkretna-liczbe-6943248289741536a/komentarze
Prawda czy "kobiety kłamio" ?
Obserwuj wątek
    • kropkacom Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:29
      Kłamio. Ja mam jednego.
    • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:30
      A zaskakuje Cię ta liczba? To średnio przecież.

Dlaczego mają kłamać? Już od dawna to nie jest nic kontrowersyjnego.
    • borsuczyca.klusek Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:31
      Hmm statystykę o czterech łebkach na głowę to ja pamiętam jeszcze z czasów szkolnych, od których to jednak wiele w danym temacie się zmieniło. Pozostanę więc sceptyczna 🙄
      • hanusinamama Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:42
        NO ale załóżmy, że pytają takiej 35latki. Do tej pory miała 1,2 czy 6...za 10 lat może ta liczba wzrosnąć.
        • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:47
          Albo wręcz odwrotnie, zatrzymać się, bo wejdzie w stały związek i więcej partnerów mieć nie będzie.
          • hanusinamama Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 24.09.23, 20:20
            Tak oczywiście.
            • claudel6 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 27.10.23, 21:48
              big_grin
      • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:46
        Przecież pytają kobiet w różnym wieku a mnóstwo kobiet ma jednego partnera seksualnego przez całe życie.
        • hanusinamama Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 24.09.23, 20:21
          Chyba w innej bańce żyje. Z mojego pokolenia ze znajomych znam takie 2. Ok w pokoleniu moich rodziców już więcej ale nadal nie mnóstwo
          • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 01:56
            Owszem, żyjemy w innej bańce, nie mam zadnych wątpliwości co do tego.
    • primula.alpicola Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:33
      Klamio jak z nut.
    • mdro Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:34
      "w całym życiu Polki mają średnio czterech partnerów seksualnych"

Czyli nie "ma", tylko "miała". A teraz napisz, co konkretnie ma nas zadziwić - że ta liczba jest tak duża czy tak mała?
      • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 12:55
        Że jest tak mała.
        • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 13:00
          Ja się dziwię że taka duża. Jak weźmiesz pod uwagę, że bardzo dużo kobiet, szczególnie ze starszych pokoleń, miało w życiu jednego lub dwóch parterów to wychodzi nam, że niektóre musiały mieć kilkunastu lub więcej.
          • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 13:24
            Andzia, moje koleżanki ze szkoły to już są panie 50+. I zaręczam Ci, że miały średnio więcej partnerów niż czterech. Więc te "starsze pokolenia" no to raczej takie mocno starsze. A i tak , nastolatkiem będąc , obracałem się całodobowo w środowisku studenckim (moja przeszłość wyjazdowo-artystyczna), i w owych ponurych latach 80-tych panowało tam, rzekłbym, dość znaczne rozpasanie seksualne.
            • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 13:25
              Oczywiście, to znowu była wielkomiejska banieczka. Ale rażąco różna od wyników tych badań.
            • iwoniaw Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 13:29
              Rysiek, zlituj się, w twoim wieku powinienes juz zalapać, czym sie rózni statystyka od doswiadczeń osobistych gościa, który nawet nie przezył zycia w otoczeniu typowym dla środowiska wiekszosci jego rówieśników 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
            • po_godzinach_1 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:04
              riki_i napisał:

> (moja przeszłość wyjazdowo-artystyczna)

Można wiedzieć w jakiej dziedzinie?
              Byłeś muzykiem, aktorem, malarzem czy jeszcze kimś innym?
              • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:08
                Muzykiem
                • po_godzinach_1 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:09
                  riki_i napisał:

> Muzykiem

Dzięki.
                • borsuczyca.klusek Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:10
                  I grałeś na flecie? 🙄
                  • po_godzinach_1 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:11
                    borsuczyca.klusek napisała:

> I grałeś na flecie? 🙄

Poprzecznym smile
                    • chicarica Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:03
                      Mięsnym...
              • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:50
                Kable nosił.
            • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:46
              riki_i napisał:

> Andzia, moje koleżanki ze szkoły to już są panie 50+. I zaręczam Ci, że miały ś
              > rednio więcej partnerów niż czterech. Więc te "starsze pokolenia" no to raczej
              > takie mocno starsze. A i tak , nastolatkiem będąc , obracałem się całodobowo w
              > środowisku studenckim (moja przeszłość wyjazdowo-artystyczna), i w owych ponury
              > ch latach 80-tych panowało tam, rzekłbym, dość znaczne rozpasanie seksualne.

Panował luz nie tylko w środowiskach artystycznych, wiem, zaznałam. Wydaje mi się jednak że to tylko część narodu, nie najliczniejsza.
            • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:50
              Dowód anegdotyczny.
          • bi_scotti Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:21
            big_grin Please, ktore "starsze pokolenie" masz na mysli? No i skad, z jakich srodowisk te starsze kobiety, bo to na pewno spora roznica doswiadczen. Pamietam kumpelki mojej matki (Pokolenie Kolumbow) ... hmmm ... "4" for sure by je rozsmieszylo do lez. Inna sprawa czy chcialyby sie zwierzac jakims statisticians surprised No ale one byly z konkretnych miejsc, rodzin, srodowisk. To be honest, mnie sie zdaje, ze to obecne pokolenia (te wszystkie XYZ wink) sa bardziej umiarkowane w ilosci one-night-stands czy short flings, chyba w ogole kontaktach face-to-face uncertain Social media rulez sad Life.
            • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:41
              Ojtam ojtam, a co miałam napisać tongue_out Ja też z banieczek które się dobrze bawiły w tych prehistorycznych czasach, ale wiem że nie wszystkie panie onegdaj miały tak dobrze.
            • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:57
              bi_scotti napisała:

> big_grin Please, ktore "starsze pokolenie" masz na mysli? No i skad, z jakich srodowi
              > sk te starsze kobiety, bo to na pewno spora roznica doswiadczen. Pamietam kumpe
              > lki mojej matki (Pokolenie Kolumbow) ... hmmm ... "4" for sure by je rozsmieszy
              > lo do lez.

Izabela Czajka-Stachowicz "Nigdy nie wyjdę za mąż " .polecam lekturę. To tak odnośnie płciowych zwyczajów przedwojennych. Można też cosik Madzi Samozwaniec poczytać.
              • primula.alpicola Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 19:05
                riki_i napisał:

>
                >
                > Izabela Czajka-Stachowicz "Nigdy nie wyjdę za mąż " .polecam lekturę. To tak od
                > nośnie płciowych zwyczajów przedwojennych.

Mam na pólce stary, zaczytany egzemplarz, świetna rzecz.

• ayelen40 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 20:21
                  Nie znam, pewnie powinnam żałować ☹️
          • kafana Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 22:02
            Kilkunastu to nadal nie jest zatrważająco dużo wink
        • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 13:45
          Nie każda ma powodzenie 🙄
          • ayelen40 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:31
            Nie każda idzie do wyra z kim popadnie.
            • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:34
              Pomiędzy prawie nikt a kto popadnie jest spora przestrzeń
            • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:51
              Otóż to!
          • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 14:52
            Strasznie seksistowski tekst.
            Mnóstwo kobiet jest monogamicznych, bo chce i ONS nie mieści się w ich pejzażu wewnętrznym, powodzenie nie ma tu nic do rzeczy.
            • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:13
              Powodzenie ma sporo do rzeczy.
              Natomiast nie przeczy to wcale istnieniu kobiet, które nie są zainteresowane seksem innym niż w stałym, wieloletnim związku.
              • riki_i Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:17
                m_incubo napisała:

> Powodzenie ma sporo do rzeczy.
                > Natomiast nie przeczy to wcale istnieniu kobiet, które nie są zainteresowane se
                > ksem innym niż w stałym, wieloletnim związku.

Może się mylę, ale te najbardziej atrakcyjne raczej nie poprzestawały, ani nie poprzestają na jednym.

• ayelen40 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:26
                  Te najbardziej atrakcyjne, nawet gdy marzą o jednym związku na całe życie, wcale nie mają tak łatwo.
                • azalee Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:43
                  riki_i napisał:

> Może się mylę, ale te najbardziej atrakcyjne raczej nie poprzestawały, ani n
                  > ie poprzestają na jednym.
                  >
                  Atrakcyjnosc kobiety ma bardzo male znaczenie dla "intensywnosci" jej pozycia. Kobieta musialaby byc naprawde brzydka, zeby miec problemy ze znalezieniem partnera do seksu (nie mowie o zwiazku).
                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 15:48
                    Nie pocieszasz 🙄
                    • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 16:44
                      Ja sobie w ogóle nie potrafię wyobrazić, że ty Grru możesz być brzydka. Nie mieści mi się ta opcja w pejzażu, w ogóle i wcale :p
                      Jestem pewna że przesadzasz :p
                      • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 16:53
                        Nie no, ludzie nie odwracają się że wstrętem ode mnie smile Ale seksu też mi nie proponują. To znaczy jakoś czas temu jeszcze tak było wink
                        • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:04
                          Propozycje seksu nie zależą od urody, u ciebie to musi być raczej coś innego :p
                          Ja jestem zezowata i mam uszy jak radary a propozycje seksu miewałam częste.
                          Teraz już nie, bo w domu siedzę to kto ma proponować:p
                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:09
                            Ja jestem przeciwna, z brzydota to bez przesady, ale widocznie mało seksowna i nie kojarzyłam się nigdy erotycznie. A chodziło mi o to, ze istnienie kobiet z małą liczbą parterów nie jest niczym dziwnym, biorąc pod uwagę, że niektóre po prostu tego powodzenia nie mają
                      • azalee Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 16:55
                        szarmszejk123 napisał(a):

> Ja sobie w ogóle nie potrafię wyobrazić, że ty Grru możesz być brzydka. Nie mie
                        > ści mi się ta opcja w pejzażu, w ogóle i wcale :p
                        > Jestem pewna że przesadzasz :p

Tak, jest tak brzydka ze az 20-latkowie jej seks ciagle proponuja 🙄
                        • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:03
                          Nie ciągle i tylko policjanci więc w sumie czy oni są normalni 🙄 Poza tym pisałam, że to się ostatnio zmieniło, wyglądam dużo lepiej niż kiedyś po prostu
                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:07
                            A tak na marginesie to ten brak powodzenia niekoniecznie z samego wyglądu wynika, w sumie nie wiem z czego, ale stwierdzam fakt, że nigdy specjalnego nie miałam
                            • azalee Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:18
                              ggrr.ruu napisała:

> A tak na marginesie to ten brak powodzenia niekoniecznie z samego wyglądu wynik
                              > a, w sumie nie wiem z czego, ale stwierdzam fakt, że nigdy specjalnego nie miał
                              > am

Mysle ze teraz bardzo dobrze sie czujesz we wlasnym ciele, emanujesz pewnoscia siebie, a to akurat jest bardzo sexy.
                              No chyba ze to po prostu ten rewelacyjny tylek wink
                              • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:19
                                Jedno i (na pewno! )drugie 😁
                              • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 20.09.23, 17:37
                                Tyłkiem odwracam uwagę od twarzy, ma to sens 😀
                                • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 07:29
                                  Nie prowadzę statystyk, ale połowa twoich postów, jeśli nie większość, traktuje o tym, że jesteś brzydka, że nie miałaś powodzenia, nie miałaś brania, nie miałaś wzięcia, ale z drugiej strony partnerzy łóżkowi nie narzekali, wprost przeciwnie (😂), dwudziestolstkowie proponują ci seks, a jedyne, co pokazujesz, to tyłek, włosy i generalnie ciało. Wszystko to na publicznym forum, gdzie nie jesteś anonimowa.
                                  Albo masz tak gigantyczne kompleksy, mimo rzekomego wylaszczenia, albo nie jesteś do końca zdrowa.
                                  Mam generalnie doskonale wywalone na kreacje na tym forum, ale na tyle się z tym rzucasz w oczy, że jest to zastanawiające.
                                  • bywalec.hoteli Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 08:22
                                    Mi się też gru z tym rzuca w oczy - jakby miała jakąś obsesję.
                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 08:33
                                    Nie uważam was (jako gremium nic personalnego) za partnerki do poważniejszych dyskusji. Poza tym tak się składa, że w przeciwieństwie do niektórych nie mam do opisywania problemów typu: mój naćpany syn rozbił samochód, mąż mnie zdradza,a ja zarabiam tak mało kasy, że nie wiem co robić, partner mną pomiata, czy to już przemoc. Zresztą uważam takie kwestie zwa na tyle intymne, że omawia się je z bliską osobą lub specjalistą. Ale najwidoczniej dla kogoś wyczyny naćpanego dziecka są mniej prywatną kwestią niż nastoletnia miłość sprzed lat. Przyjmuję do wiadomości.

Btw - nieustannie mnie bawi, jak próbujecie być takie nowoczesne i tolerancyjne, ale i tak wystarczy trochę emocji i maska spada i wtedy pojawia się "nie jesteś zdrowa", "masz zaburzenia", "masz kryzys" jako zarzut i argument w dyskusji, mający zdyskredytować drugą osobę.
                                    • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 08:37
                                      Grru, ogólnie się z tobą zgadzam, ale uważam że niepotrzebnie wciągasz do tego Leyle i jej problemy z synem.
                                      Jej nawet tutaj nie ma w tym wątku...
                                      • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 09:29
                                        Nawet nie pamiętałam która to, chodziło mi o zasadę. Forumki tu opisują naprawdę grube sprawy, jak dla mnie szokująco prywatne, a nagle się okazuje, że jakieś piedolety z przeszłości to nagle wielce intymne wyznania. I najlepsze to diagnozowanie... Szczególnie, że w życiu bym nie napisała na forum o czymś, co się wiąże z jakimiś moimi kompleksami czy problemami, bo wiem, że tu się nie odsłania słabości. Piszę tylko to, czego wyciągnięcie mnie nie boli.
                                        • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 09:34
                                          Nie od dziś wiadomo, że tutaj odbiór zależy od autora:p
                                    • homohominilupus Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 09:44
                                      ggrr.ruu napisała:

> . Ale najwidoczniej dla kogoś wyczyny naćpanego d
                                      > ziecka są mniej prywatną kwestią niż nastoletnia miłość sprzed lat. Przyjmuję d
                                      > o wiadomości.
                                      >
                                      Ja tam nie analizuje czy masz jakieś kompleksy czy obsesje i nie zamierzam Cię w żaden sposób dyskredytować bo nie mam w zwyczaju poprawiać sobie nastroju dosrywankami forumkom, ale Twój opis 'nastoletniej miłości sprzed lat' zrobił mi 🤮 a wchodzenie w dyskusje na ten temat z naczelnym oblechem tego forum jeszcze większe 🤮🤮🤮
                                      • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 13:59
                                        homohominilupus napisała:

> ggrr.ruu napisała:
                                        >
                                        > > . Ale najwidoczniej dla kogoś wyczyny naćpanego d
                                        > > ziecka są mniej prywatną kwestią niż nastoletnia miłość sprzed lat. Przyj
                                        > muję d
                                        > > o wiadomości.
                                        > >
                                        > Ja tam nie analizuje czy masz jakieś kompleksy czy obsesje i nie zamierzam Cię
                                        > w żaden sposób dyskredytować bo nie mam w zwyczaju poprawiać sobie nastroju dos
                                        > rywankami forumkom, ale Twój opis 'nastoletniej miłości sprzed lat' zrobił mi ?
                                        > ? a wchodzenie w dyskusje na ten temat z naczelnym oblechem tego forum jeszcze
                                        > większe 🤮🤮🤮

Jak dla mnie masz dziwnie ustawioną granicę obleśne - zabawne, ja mam ustawioną tak w okolicy Gruu i Rikiego. Każdy jakoś tam ma. Ale ustalanie "drogie psiapsi, z tym panem/panią nie rozmawiamy" słabe jest.
                                    • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 14:36
                                      Ja tolerancyjna? Chyba mnie z kimś mylicie, gruu 🤷🏻‍♀️
                                      No cóż, z tym partnerstwem w dyskusji to działa w dwie strony, bo trudno z kobitą, która pokazuje dupę w necie, rozmawiać o czymś poważniejszym niż dupa.
                                      • borsuczyca.klusek Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 17:24
                                        m_incubo napisała:

> No cóż, z tym partnerstwem w dyskusji to działa w dwie strony, bo trudno z kobi
                                        > tą, która pokazuje dupę w necie, rozmawiać o czymś poważniejszym niż dupa.
                                        >

Mój borze w pomidorach a cóż to za popis baberstwa 🙄
                                        • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 18:40
                                          borsuczyca.klusek napisała:

> m_incubo napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > No cóż, z tym partnerstwem w dyskusji to działa w dwie strony, bo trudno
                                          > z kobi
                                          > > tą, która pokazuje dupę w necie, rozmawiać o czymś poważniejszym niż dupa
                                          > .
                                          > >
                                          >
                                          > Mój borze w pomidorach a cóż to za popis baberstwa 🙄

Przedni popis obskurantyzmu.
                                        • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 07:15
                                          Proszę pani, ale to ona się zaczęła 🤷🏻‍♀️
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 13:03
                                            Nie, ja się w tym wątku nikogo personalnie nie zaczęłam czepiać, za to do mnie się doczepiono to odpowiedziałam.
                                      • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 18:34
                                        I super, możesz przecież nie wchodzić w wątki fitnessowe, jak uważasz zdjęcie sylwetki za pokazywanie dupy, masz mnóstwo wątków w których wybitne ekspertki dyskutują merytorycznie o polityce międzynarodowej
                                    • panna.nasturcja Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 01:59
                                      Przecież napisałaś na tym forum setki bardzo osobistych postów o swojej rodzinie, partnerze, pasierbach i ich matce alkoholiczce. Dość mocnych, biorąc pod uwagę, że to już nie są malutkie dzieci z Ty zbytnio nie kryjesz się z tym kim jesteś, więc są bardzo łatwe do identyfikacji.
                                      • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 08:50
                                        Co się stało, że ostatnio jest jakiś taki atak na mnie na forum? Nie rozumiem - na lekkie tematy nie można, wątki fitnessowe to zło, o problemach jak piszę to też źle, chociaż mnóstwo forumek pisało tu o swoich kłopotach rodzinnych. Ale najwyraźniej opis forum, czyli dzielenie się kłopotami i radościami to dla wybrańców. Po co jakieś wyciąganie mi chorób, o których zresztą sama napisałam, jakieś bawienie się w diagnozowanie mnie. Coś złego zrobiłam, że tak się do mnie odnosicie?
                                        • ayelen40 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 08:54
                                          Tu jest sporo paskudnych osób. Koleżanek bym tu nie szukała.
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 08:59
                                            Ale nie chodzi o szukanie koleżanek tylko o jakąś nagłą falę dowalanek ze strony osób, których się w niczym nie czepiałam. Nasturcja od jakiegoś czasu łazi za mną z uwagami na temat moich chorób, teraz m_incubo, zrobiłam lekki wątek to Bergamotka urządziła jatkę, atakując mnie zupełnie bez powodu, bo wątek w żadne sposób w nią nie uderzał ani w nikogo innego. Więc zastanawiam się, co takiego zrobiłam, że nagle jestem tak traktowana.
                                            • alicia033 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:25
                                              ggrr.ruu napisała:

> Więc zastanawiam się, co takiego zrobiłam, że nagle jestem tak traktowana.

Prezentujesz zadowolenie z życia i wymierny progressmile. Dla niektórych to nie do zniesienia.
                                            • borsuczyca.klusek Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:48
                                              ggrr.ruu napisała:

> Ale nie chodzi o szukanie koleżanek tylko o jakąś nagłą falę dowalanek ze stron
                                              > y osób, których się w niczym nie czepiałam. Nasturcja od jakiegoś czasu łazi za
                                              > mną z uwagami na temat moich chorób.

Nasturcja czepia się wszystkich jak leci, m_incubo jest naturalnie wredna i "najmądrzejsza w całej wsi" a Berga co jakiś czas odpala jak petarda. Dlaczego akurat teraz odpaliła do ciebie to już nie wiem 🤷‍♀️
                                        • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:15
                                          Ataki, wszędzie ataki...
                                          Można pisać o wszystkim. Ale po co pisać o tym samym po raz setny? Również tutaj.
                                          Jeśli to nie jest dziwne, to nie wiem, co jest.
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:24
                                            A po co kolejny raz wrzucać zdjęcie kota? A po co kolejny raz zakładać wątek włosingowy? Po co się znowu żalić na problemy w szkole? Po co kolejny raz pisać o problemach z dzieckiem? Po co w kolejnych wątkach wspominać, że ex to był zdradziecki dupek? Różne rzeczy ludzie piszą, niektóre dla mnie nudne to omijam. Nie łażę za kociarami i nie pytam po co znowu kota pokazują i czy coś jest z nimi nie tak, że nie mają ciekawszych tematów. A jeśli to co zrobiła Bergamotka w wątku o reklamie to nie jest atak to nie wiem, jak to nazwać.
                                            Zresztą jak widać Nasturcji pisanie o kłopotach rodzinnych też się nie podoba.
                                            • bywalec.hoteli Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:40
                                              Tutaj jest tak, że jak się chwalisz to będą Cię gnoić, ale jak się żalisz, to też będą Cię gnoić.
                                              Ale Ty też to robisz. Jak ja wspominałem np. o problemach z uzależnieniem dzieci od telefonów i problemach z wykonywaniem przez nie obowiązków rodzinnych to też po mnie jechałaś. To się teraz nie dziw.
                                              • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:46
                                                Jakbyś nigdy Ty się nie naśmiewał z mojego partnera...
                                              • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:49
                                                Inna sprawa że Nasturcji ani m_incubo nie zaczepiałam ani nie kłóciłam się z nimi na forum
                                                • borsuczyca.klusek Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:59
                                                  ggrr.ruu napisała:

> Inna sprawa że Nasturcji ani m_incubo nie zaczepiałam ani nie kłóciłam się z ni
                                                  > mi na forum

Ich wcale nie trzeba zaczepiać, żeby łaziły za człowiekiem jak złe😉
                                                • pade Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 10:03
                                                  ggrr.ruu napisała:

> Inna sprawa że Nasturcji ani m_incubo nie zaczepiałam ani nie kłóciłam się z ni
                                                  > mi na forum

i myślisz, że to wystarczy?big_grin
                                                  gdybyś prześledziła wątki tylko z ostatniego tygodnia, to zobaczyłabyś, że tej pierwszej kilkanaście osób zwracało uwagę, tyle, że to krew w piach, totalna odporność na informacje zwrotne
                                                • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:45
                                                  Gruu, zlituj się, to był JEDEN post wyrażający ZDZIWIENIE, po czym uruchomiłaś się ty.
                                                  Post w takim stylu, w jakim piszę tu zawsze, więc nie pojmuję, dlaczego poczułaś się aż tak negatywnie wyróżniona. Ani nie był to żaden atak, ani celowe dołowanie (?!) z powodu jakichkolwiek kryzysów. Wapaha też tłumaczyła...
                                                  Poddaję się 🤷🏻‍♀️
                                                  • piataziuta Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:52
                                                    m_incubo napisała:

> Gruu, zlituj się, to był JEDEN post wyrażający ZDZIWIENIE, po czym uruchomiłaś
                                                    > się ty.
                                                    > Post w takim stylu, w jakim piszę tu zawsze, więc nie pojmuję, dlaczego poczuła
                                                    > ś się aż tak negatywnie wyróżniona.

Ostatnio często obrywa od różnych osób, pewnie dlatego.
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 16:00
                                                    "Albo masz tak gigantyczne kompleksy, mimo rzekomego wylaszczenia, albo nie jesteś do końca zdrowa. Mam generalnie doskonale wywalone na kreacje na tym forum, ale na tyle się z tym rzucasz w oczy, że jest to zastanawiające" - to jest wyrażenie zdziwienia? Ok, przyjmuje do wiadomości. Ludzie mają różne style komunikacji. Po prostu ciągle mnie dziwią niektóre z nich i zastanawia mnie, co kieruje ludźmi, że w takiej agresywnej formie się wypowiadają. Jak widzisz, każdy ma swoje zdziwienia.

A jeśli tak się wypowiadasz na co dzień, to ciekawa jestem, jak wyglądają Twoje relacje z ludźmi.
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 16:08
                                                    Mogłabym napisać, że jesteś przewrażliwiona, ale też odbierzesz to jako atak.
                                                    Ani nie nazwałam cię nigdzie zaburzoną, ani nie wmawiałam kryzysów (?!), nie przypominam też sobie, żebym gdzieś negatywnie komentowała wygląd.
                                                    Wapaha odczytała mój post dobrze, w sensie skumała wydźwięk. Ty odebrałaś inaczej, nie ma rady, wiesz lepiej 🤷🏻‍♀️
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 16:18
                                                    Kryzysu nie, od kryzysu to Bergamotka. Napisałaś tylko, że albo mam gigantyczne kompleksy albo jestem chora. Ot takie wyrażenie zdziwienia.

• thank_you Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 16:32
                                              Niektórym trudno jest zrozumieć, ze na forum rozmawia sie z różnymi osobami i to, ze napisałaś o czymś raz/dwa/dwadzieścia nie oznacza, ze osoba, z która rozmawiasz aktualnie ma tę wiedzę. Najwidoczniej wpadłaś m_incubo w oko skoro tak śledzi twoje posty i widzi o czym piszesz podobno tyyyyle razy. Ja widziałam chyba dwa razy. smile)) Moze niech m_incubo skieruje swoj przenikliwy wzrok w swoją stronę? smile
                                        • pade Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:48
                                          ggrr.ruu napisała:

> Co się stało, że ostatnio jest jakiś taki atak na mnie na forum? Nie rozumiem -
                                          > na lekkie tematy nie można, wątki fitnessowe to zło, o problemach jak piszę to
                                          > też źle, chociaż mnóstwo forumek pisało tu o swoich kłopotach rodzinnych. Ale
                                          > najwyraźniej opis forum, czyli dzielenie się kłopotami i radościami to dla wybr
                                          > ańców. Po co jakieś wyciąganie mi chorób, o których zresztą sama napisałam, jak
                                          > ieś bawienie się w diagnozowanie mnie. Coś złego zrobiłam, że tak się do mnie o
                                          > dnosicie?

Nic nie zrobiłaś.
                                          Na ematce jest sporo osób, które nie radzą sobie ze swoimi problemami i muszą odreagować, padło na Ciebie.
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 09:50
                                            A weź, ja już jakiegoś twarzowego siodła szukam...
                                            • pade Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 10:00
                                              ggrr.ruu napisała:

> A weź, ja już jakiegoś twarzowego siodła szukam...

Daj spokój. Twoje sfokusowanie na wyglądzie to jest pikuś w porównaniu do tego, co tu niektóre prezentują.
                                              Dla mnie jesteś jedną z bardziej zrównoważonych osób na tym forum. I przede wszystkim nie ma w Tobie grama złośliwości, nie wbijasz szpil, nie jesteś cyniczna, czy zgorzkniała. To, że odpowiadasz na atak jest jak najbardziej słuszne, trudno, żebyś nadstawiała drugi policzek.
                                              • homohominilupus Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:30
                                                pade napisała:

> Dla mnie jesteś jedną z bardziej zrównoważonych osób na tym forum. I przede wsz
                                                > ystkim nie ma w Tobie grama złośliwości, nie wbijasz szpil, nie jesteś cyniczna
                                                > , czy zgorzkniała. To, że odpowiadasz na atak jest jak najbardziej słuszne, tru
                                                > dno, żebyś nadstawiała drugi policzek.
                                                >
                                                > zgadzam się z pade.

Ale odkad shell gdzieś tam przyznała ze dlugo nie mogła znieść grru az poszła ćwiczyć zrozumiałam skąd się bierze bol d*py niektórych.
                                                • chatgris01 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:33
                                                  Przecież Shell żartowała. Z ćwiczeniami czy bez, akurat ona nie ma czego Gruu ani żadnej innej zazdrościć (i też jej tego niektóre forumki nie potrafią wybaczyć tongue_out ).
                                                  • homohominilupus Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:42
                                                    chatgris01 napi

> Przecież Shell żartowała.

Nie odebrałam tego jako zart. Mogę się mylić oczywiście.
                                                    >
                                                  • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:46
                                                    Szczerze mówiąc, to ja tej wypowiedzi Shell też nie odebrałam jako żart.
                                                    Była za to szczerawink bo akurat to, że mnie nie mogła serdecznie znieść, było łatwe do zauważenia, a przynajmniej ja zauważyłam:p
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:52
                                                    Mamy z Shell tak różne podejście do życia i potrzeby, że żadna z nas nie zazdrości drugiej, raczej ma deszcze na myśl, że mogłaby być na jej miejscu smile
                                                  • pade Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:04
                                                    chatgris01 napisała:

> Przecież Shell żartowała. Z ćwiczeniami czy bez, akurat ona nie ma czego Gruu a
                                                    > ni żadnej innej zazdrościć (i też jej tego niektóre forumki nie potrafią wybacz
                                                    > yć tongue_out ).
                                                    >
                                                    Nie zgadzam się. Nie z tym, że Shell nie ma czego zazdrościć, ale z całą resztą
                                                  • jolie Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:43
                                                    Szczerze mówiąc, ta dyskusja zmierza w bardzo dziwną stronę. Poza standardowym 'a bo ty zazdrościsz ' zaczynam mieć wrażenie, że na forum trzeba uwiarygadniać się zdjęciami. Serio od tego jest forum dyskusyjne? W wątkach o trollach zawsze pada coś takiego "a jakie znacznie ma to, czy historia jest prawdziwa? Ważne, że dyskutujemy o nawet wymyślonym problemie ". A jakie znaczenie ma wygląd piszącej osoby?
                                        • szarmszejk123 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 10:03
                                          Zagraj w totka, trafiłaś kumulację:p
                                          Żadna w tym twoja wina ani zasługa:p
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 10:13
                                            Czyli jak to kiedyś powiedziała mi terapeutka: musi pani przyjąć, że rzeczywistość zewnętrzna istnieje 😀
                                        • piataziuta Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 10:11
                                          ggrr.ruu napisała:

> Co się stało, że ostatnio jest jakiś taki atak na mnie na forum? Nie rozumiem -
                                          > na lekkie tematy nie można, wątki fitnessowe to zło, o problemach jak piszę to
                                          > też źle, chociaż mnóstwo forumek pisało tu o swoich kłopotach rodzinnych. Ale
                                          > najwyraźniej opis forum, czyli dzielenie się kłopotami i radościami to dla wybr
                                          > ańców. Po co jakieś wyciąganie mi chorób, o których zresztą sama napisałam, jak
                                          > ieś bawienie się w diagnozowanie mnie. Coś złego zrobiłam, że tak się do mnie o
                                          > dnosicie?

Masz zbyt zgrabną dupę, zbyt płaski brzuch i jesteś zbyt zadowolona z siebie, i swojego życia.
                                          To na forum poważne przestępstwo - Sfornarina udowodniła to dawno temu, a Ty robisz dokładnie to samo.
                                          • seeview Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 11:47
                                            > Masz zbyt zgrabną dupę, zbyt płaski brzuch i jesteś zbyt zadowolona z siebie, i
                                            > swojego życia.
                                            > To na forum poważne przestępstwo - Sfornarina udowodniła to dawno temu, a Ty ro
                                            > bisz dokładnie to samo.

To raz, poniekąd. Druga strona medalu jest taka, że Gru pisze narawdę dużo o swoim prywatnym, dosyć nietypowym życiu. Na szybko kojarzę 3 forumki o takiej, że wyrażę się dyplomatycznie i nie do końca adekwatnie, szczerości. Oczywiście jej sprawa, ale za to się na forum dostaje, nie tylko neutralne komentarze.
                                            • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 11:58
                                              A ten punkt mnie zastanawia. Ale tak serio - nie jest to zwrot retoryczny. Masa forumek zwierzała się tutaj że zdrad, porzuceń, z problemów z eksami, z konfliktów rodzinnych z rodzicami, rodzeństwem, teściami. Sporo wątków o problemach z dziećmi, trudnościach w związkach. Zwrot "wystaw walizki" znikąd się nie wziął... Czy moje życie jest takie nietypowe? Raczej totalna przeciętna - ten sam związek od 10 lat, dzieci, mieszkanie na kredyt, praca, sport. Gdzie mi do przygód niektórych pań tutaj, nuda smile
                                              • seeview Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:36
                                                > Masa forumek zwierzała się tutaj że zdrad,
                                                > porzuceń, z problemów z eksami, z konfli
                                                > któw rodzinnych z rodzicami, rodzeństwem, teściami.

Kwestia natężenia i ilości informacji z różnych dziedzin.

> ... Czy moje życie jest takie nietypowe?

Gdybym miała precyzyjnie odpowiedzieć na takie pytanie, to musiałabym zacząć "wywlekać" informacje i byłoby, że jest atak. Naprawdę, ty czasami chyba sama się podkładasz.
                                                • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:51
                                                  Informacje nie są atakiem. Rozumiesz, jest różnica między "miałaś zaburzenia odżywiania i z nich wyszłaś to może poleć jakąś terapię" a "miałaś zaburzenia odżywiania więc jesteś zaburzona i najlepiej się nie odzywaj, chyba znowu masz jakiś kryzys". Nietypowe jest to, że mam rodzinę patchworkową? Że mam troje dzieci? Że mój partner jest starszy ode mnie? Może ja żyję w jakiejś wyjątkowej bańce, ale nie widzę tu niczego dziwnego. A piszesz jakbym co najmniej miała życie jak z tego tekstu o Rodzinie LGBT+ big_grin

A o stałych forumkach też wiem bardzo dużo. Tylko zupełnie nie rozumiem, dlaczego miałabym za nimi chodzić i im robić jakieś złośliwe uwagi na bazie tych faktów, zupełnie niezaczepiana, od tak dla przyjemności
                                                  • seeview Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 13:09
                                                    Widzisz, to jest mój moment kiedy napisałam post, skasowałam go i mówię pas.
                                            • pade Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:09
                                              seeview napisała:

> > Masz zbyt zgrabną dupę, zbyt płaski brzuch i jesteś zbyt zadowolona z sie
                                              > bie, i
                                              > > swojego życia.
                                              > > To na forum poważne przestępstwo - Sfornarina udowodniła to dawno temu, a
                                              > Ty ro
                                              > > bisz dokładnie to samo.
                                              >
                                              > To raz, poniekąd. Druga strona medalu jest taka, że Gru pisze narawdę dużo o sw
                                              > oim prywatnym, dosyć nietypowym życiu. Na szybko kojarzę 3 forumki o takiej, że
                                              > wyrażę się dyplomatycznie i nie do końca adekwatnie, szczerości. Oczywiście je
                                              > j sprawa, ale za to się na forum dostaje, nie tylko neutralne komentarze.

Za autentyczność (bo to dla mnie nie tyle szczerość co autentyczność) obrywa od tych, którzy się kreują.
                                          • homohominilupus Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 12:28
                                            Właśnie, a gdzie jest Sfornarina?
                                  • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 21.09.23, 18:37
                                    m_incubo napisała:

> Nie prowadzę statystyk, ale połowa twoich postów, jeśli nie większość, traktuje
                                    > o tym, że jesteś brzydka, że nie miałaś powodzenia, nie miałaś brania, nie mia
                                    > łaś wzięcia, ale z drugiej strony partnerzy łóżkowi nie narzekali, wprost przec
                                    > iwnie (😂), dwudziestolstkowie proponują ci seks, a jedyne, co pokazujesz, to t
                                    > yłek, włosy i generalnie ciało. Wszystko to na publicznym forum, gdzie nie jest
                                    > eś anonimowa.
                                    > Albo masz tak gigantyczne kompleksy, mimo rzekomego wylaszczenia, albo nie jest
                                    > eś do końca zdrowa.
                                    > Mam generalnie doskonale wywalone na kreacje na tym forum, ale na tyle się z ty
                                    > m rzucasz w oczy, że jest to zastanawiające.

Masz rację, nie prowadzisz statystyk, masz tylko wrażenie, że połowa jeśli nie większość. Dla mnie to jakiś promil promila, ledwie zakonotowałam, tobie zaś rzuca się w oczy. Sfokusowana jesteś bardzo na dupie maryni.
                                    • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 07:12
                                      Musisz chyba sprawdzić w starym podręczniku do matematyki, ile to jest promil. I promil promila.

Z grubsza tak działa forum - ktoś coś pisze, ktoś inny reaguje/odpisuje.
                                      Co ty piszesz nie kojarzę kompletnie.
                                      Ale gdybyś od lat (!) w różnych wątkach (o różnych rzeczach) pisała, że nie miałaś brania, byłaś dla facetów przezroczysta, byłaś czy jesteś brzydka, to pewnie jednak rzuciłoby się to w oczy.
                                      Wyobrażasz sobie sytuację, że w dyskusji z jakimiś swoimi znajomymi z życia prywatnego latami co rusz przypominasz, że jesteś nieatrakcyjna i nie masz brania u facetów? Nawet, gdyby to był promil promila (🤣), to powtarzane tym samym ludziom więcej niż dwa razy (na wypadek gdyby zapomnieli zaprzeczyć) nie znaczy nic dobrego 🤷🏻‍♀️
                                      • aandzia43 Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 11:55

> Z grubsza tak działa forum - ktoś coś pisze, ktoś inny reaguje/odpisuje.
                                        > Co ty piszesz nie kojarzę kompletnie.
                                        > Ale gdybyś od lat (!) w różnych wątkach (o różnych rzeczach) pisała, że nie mia
                                        > łaś brania, byłaś dla facetów przezroczysta, byłaś czy jesteś brzydka, to pewni
                                        > e jednak rzuciłoby się to w oczy.
                                        > Wyobrażasz sobie sytuację, że w dyskusji z jakimiś swoimi znajomymi z życia pry
                                        > watnego latami co rusz przypominasz, że jesteś nieatrakcyjna i nie masz brania
                                        > u facetów? Nawet, gdyby to był promil promila (🤣), to powtarzane tym samym lud
                                        > ziom więcej niż dwa razy (na wypadek gdyby zapomnieli zaprzeczyć) nie znaczy ni
                                        > c dobrego 🤷🏻‍♀️

Powtarzam, to twoja osobista optyka, ja kojarzę Gruu bardzo dobrze z mnóstwa tematów dla mnie interesujących, jako jedną z może piętnastu forumowiczek, i kwestie o których piszesz są dla mnie praktycznie nie zauważalne.
                                        • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:17
                                          Ja też kojarzę gruu z różnych innych tematów, natomiast kojarzę również, że wyjątkowo często wspomina o tym, o czym pisałam.
                                          • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:30
                                            Ale w sumie co w związku z tym? Wiesz, są forumki które wyjątkowo często czepiają się innych, są złośliwe, dowalają się do czyjegoś wyglądu czy rodziny... Czy ja komuś robię krzywdę? Co najwyżej możesz uznać, że jestem nudna i nie warto czytać.
                                            • bywalec.hoteli Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:38
                                              Gru ty często się do mnie dowalasz - czy do rodziny
                                              • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:49
                                                To Ty pierwszy zacząłeś robić chamskie uwagi na temat mojego partnera i czepiasz się różnych aspektów mojego życia
                                                • bywalec.hoteli Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:58
                                                  Nie, to bergamota o twoim partnerze pisała nieprzyjemnie.
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 15:00
                                                    Ty też, włącznie z nazywaniem go rencistą, co jest totalnym idiotyzmem. Berga to akurat pochlebnie, że sprawny dołem 😁
                                                  • bywalec.hoteli Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 15:09
                                                    to nie berga nazywała go per "odpad atomowy"?
                                            • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 14:59
                                              To w związku z tym, że mi się to rzuca w oczy - bo o tym pisałam i jest to wg mnie zastanawiające, bo świadczy o tym, że coś jest dość grubo nie tak.
                                              Ale mnie nie musisz przekonywać, że się mylę czy że masz to w dudzie (słusznie zresztą).
                                              Nie jesteś nudna, ale dziwi mnie takie skupienie na tym konkretnym temacie u dorosłej osoby.
                                              • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 15:12
                                                A mnie dziwi, że - zakładając że masz rację, i mam jakoś problem psychiczny - traktujesz to w kategoriach zarzutu i argumentu w dyskusji. To jest irracjonalne, bo to tak jakby czepiać się, że ktoś ma depresję i mu to publicznie wytykać. Po prostu nie wiem, co chcesz osiągnąć takimi uwagami i czemu mają one służyć. Poza najbardziej oczywistą motywacją - chcesz, żebym poczuła się źle. I to jest dopiero zastanawiające u dorosłej osoby.
                                                • homohominilupus Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 22.09.23, 16:06
                                                  ggrr.ruu napisała:

> A mnie dziwi, że - zakładając że masz rację, i mam jakoś problem psychiczny - t
                                                  > raktujesz to w kategoriach zarzutu i argumentu w dyskusji. To jest irracjonalne
                                                  > , bo to tak jakby czepiać się, że ktoś ma depresję i mu to publicznie wytykać.
                                                  > Po prostu nie wiem, co chcesz osiągnąć takimi uwagami i czemu mają one służyć.
                                                  > Poza najbardziej oczywistą motywacją - chcesz, żebym poczuła się źle. I to jest
                                                  > dopiero zastanawiające u dorosłej osoby.

Eeee grru, na forum to od wczoraj jesteś?
                                                  99% wypowiedzi tej forumowiczki jest po to żeby ktoś inny tutaj poczul się źle. Rowniez zastanawiające u dorosłej kobiety, taka bezinteresowna złośliwość. Dlaczego w brzydki sposób poprawia sobie samopoczucie? 🤔
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 06:07
                                                    O, widzę, że nie tylko andzia nie zdawała matematyki na maturze big_grin
                                                    Przeczytaj jeszcze raz wszystkie moje posty a przekonasz się, że co najwyżej 60%.
                                                  • boogiecat Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 07:58
                                                    homohominilupus napisała:

> 99% wypowiedzi tej forumowiczki jest po to żeby ktoś inny tutaj poczul się źle.
                                                    > Rowniez zastanawiające u dorosłej kobiety, taka bezinteresowna złośliwość. Dla
                                                    > czego w brzydki sposób poprawia sobie samopoczucie? 🤔

Incubo trzeba po prostu kochac, wtedy lagodnieje, zyczliwieje, a najmadrzejsza w calej wsi pozostaje w rozsadny sposob😛
                                                    Magda Minesocka ja kochala i w ten cudowny czas Incubo byla dobra kobieta, teraz cos malo Magdy i Incubo cierpi, lecz nie w milczeniu😺

Propozycja dla Incubo to przekierowanie zlosliwosci na zyczliwe, zlosliwawe rady. Jestem pewna, ze ona tak troche chce, tylko jeszcze niedowazyla proporcji🤷🏻‍♀️
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:20
                                                    Rację masz w jednym zdecydowanie - Magdy na forum brakuje!
                                                    A kochać mnie absolutnie nie trzeba, ba - nie trzeba mnie nawet czytać big_grin
                                                  • boogiecat Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:32
                                                    m_incubo napisała:

> Rację masz w jednym zdecydowanie - Magdy na forum brakuje!
                                                    > A kochać mnie absolutnie nie trzeba, ba - nie trzeba mnie nawet czytać big_grin
                                                    >

Trzeba cie kochac zebys nie byla wredno malpo🤷🏻‍♀️😺 i pokazala jaka jestes tak bardziej naprawde

Ja tam cie nie czytam🙄😀
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 28.09.23, 15:51
                                                    Ależ ja jestem taka naprawdę, właśnie taka, jak na forum 🤷🏻‍♀️
                                                    Czasami po prostu trafia się dzień, gdy mam wyjątkowo dużo cierpliwości do świata (ogólnie).
                                                • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 06:03
                                                  Poczułaś się źle, bo ja wskazałam, że regularnie i często wspominasz o swoim kiepskim powodzeniu czy poczułaś się źle, bo twierdzę, że wracanie do tego od lat w wielu wątkach nie jest normalne?
                                                  A jak sama o tym klepiesz, to czujesz się dobrze?
                                                  No to na zdrowie, widocznie jest jeszcze gorzej, niż myślałam big_grin
                                                  • ekstereso Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 07:53
                                                    Nikt nie mówi że poczuł się źle, tylko odczytuje Twoją intencję napisania posta: żeby ktoś poczuł się źle, a jak się poczuł, nie wiadomo. Mnie też ten Twoj post zniesmaczył: zastanawiasz się czemu grruu o dupie ( moim zdaniem bo lubi sobie pogadać o tym i już) to spytaj a nie przedstawiaj swoje domorosłe diagnozy. Diagnozuj siebie a innych w ramach obowiązków zawodowych, jeśli to robisz, i starczy.
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:18
                                                    No skoro wiesz lepiej ode mnie, jakie mam intencje, to może też powinnaś poprzestać na wylewaniu swojego strumienia świadomości, jak dotąd, a diagnozy zostaw komu innemu?
                                                  • ekstereso Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:29
                                                    Nie ja nie wiem jakie masz intencje, tłumaczyłam Ci poprzedniego maila, w którym napisano, że Ty swojego napisałaś, żeby poczuć się lepiej.
                                                  • ekstereso Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:33
                                                    A co do strumienia, też od czapy: owszem, nierzadko wylewam ( choć już mi się znudziło, więc mniej), ale akurat nie tu, więc po co mieszasz.
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:49
                                                    Bo tylko z tego cię kojarzę - z wylewania mniej lub bardziej sensownego strumienia świadomości, pod tym względem często mylisz mi się z igge 🤷🏻‍♀️
                                                    Poza tym to już lekko kuriozalne: laska pisze, po raz tysięczny, a w tym wątku w kilku postach z rzędu, rzewne teksty o tym, że nie ma powodzenia, nikt nie zwracał na nią uwagi, była nieatrakcyjna itp, ja piszę, że to jest co najmniej dziwne i zastanawiające i trudno to uznać za normalne (jeśli dla was to normalne, to luz, ale różnimy w pojęciu normalności, chwała bogom) po czym, absolutnie nieurażona przecież, wyskakuje, że nie jesteśmy (my, czyli kto) dla niej partnerkami w dyskusji - dyskusji, której nie było, bo ja tu nie dyskutuję, tylko stwierdzam fakt - gruu klepie w kółko, jaka to była całe życie niewidzialna dla facetów. Sama przecież stwierdza fakty wink
                                                    A dostaję diagnozę, że piszę to w jakichś niecnych intencjach i mam lepszy humor dzięki temu big_grin
                                                    Tak, oczywiście, przywołanie tego, co laska sama o sobie pisze w co drugim wątku i co uważam za więcej niż dziwne - w życiu też wszystkich ingormuje, że nie miała brania? - jest niecną intencją i próbą dokopania. Trudno to nawet skomentować.

Jak ktoś inny w większości swoich i cudzych wątków będzie gadał o tym, że nigdy nie był w w Kopenhadze, ani za młodu, ani przed 40, wszyscy byli, tylko nie on i w ogóle ominęła go wycieczka do Kopenhagi w sumie sam nie wie dlaczego, to też uznam, że ma jakiś problem z tą Kopenhagą, xuj wie jaki, ale ewidentnie ma.
                                                  • ekstereso Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 09:51
                                                    Dzięki za podzieleniem się siecią Twoich skojarzeń i fragmentem strumienia.
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 10:03
                                                    Napisałam kto - forum jako ogół to nie jest miejsce na poważne dyskusje. To była odpowiedź na zarzut że nie piszę na poważne sprawy. Cóż, od kiedy mało się paniusie tu nie posikały z wrażenia, jak im niejaki Buldog wklejał ściany tłumaczeń z runetu, bo to facet, więc słuchamy wyjaśnień na klęczkach, bo łon to się na pewno zna na poważnych sprawach, tym bardziej nie zamierzam się wysilać. Znam lepsze miejsce do takich rozmów.

A co do innych kwestii. Opcje są dwie.
                                                    1. Tak, mam problem, mam kompleksy, jestem zaburzona, więc wypominanie mi tego jest z Twojej strony dowodem na to, że jesteś po prostu złym człowiekiem, bo czepiasz się rzeczy ode mnie niezależnych
                                                    2. Nie masz racji i piszesz głupoty.

Odrębną kwestią pozostaje po co to w ogóle piszesz? Co Cię skłania do analizowania moich rzekomych zaburzeń i jaki masz cel? Moim zdaniem celem jest to, żebym poczuła się gorzej - a że go nie osiągasz to inna kwestia
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 10:29
                                                    A co ciebie skłania do pisania tego co piszesz? Opcje są dwie.
                                                    Albo się chwalisz,
                                                    Albo się żalisz.
                                                    Nie jest moim celem sprawienie, byś się poczuła gorzej, celem mojego posta było wyrażenie zdziwienia, że ktoś klepie ustawicznie jeden temat.
                                                    Rozumiesz, to forum, ponieważ piszesz to NA FORUM, to ja się dziwię NA FORUM. Nie pasuje ci to - pisz w pamiętniku.
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 10:33
                                                    Po co piszesz na forum, które w opisie ma,że jest do żalenia się i dzielenia radościami, jeśli jedno i drugie Ci przeszkadza?
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:15
                                                    ggrr.ruu napisała:

> Po co piszesz na forum, które w opisie ma,że jest do żalenia się i dzielenia ra
                                                    > dościami, jeśli jedno i drugie Ci przeszkadza?

Żeby głupi miał zagadkę 🤷🏻‍♀️
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:16
                                                    Sprawdź znaczenie słów "dziwi" i "przeszkadza". To nie są synonimy, chyba powinnaś to ogarniać, choćby z racji "zawodu".
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:20
                                                    W jakim celu dałaś ten cudzysłów? Zdziwienie jest równie zaskakujące, równie dobrze można się dziwiąc, dlaczego na basenie ludzie pływają, a w sklepie robią zakupy.
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:47
                                                    Zaskakuje mnie twoje zaskoczenie, że wpisy (m. in. twoje) na forum są komentowane.
                                                    Równie dobrze możesz się dziwić, że na basenie ludzie pływają, a w sklepie robią zakupy.
                                                  • ggrr.ruu Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 11:58
                                                    Moje są komentowane, Twoje też - na przykład tak, że ze swoimi wpisami prezentujesz się jako wredna i czepliwa frustratka.
                                                  • m_incubo Re: Czy wierzycie w te badania? 4 partnerów ma Po 23.09.23, 13:58
                                                    No dokładnie.
                                                    Więc czy i ty zyskałaś już świadomość, że krygowanie się na mentalną 15 latkę też jest komentowane przez różnych wrednych frustratów, na przykład takich jak ja?
                                                    Może też powinnam zacząć płakać, że inni to jeszcze gorzej piszo, a mnie nie wolno i to mnie się tu czepiajo 🤷🏻‍♀️