Dodaj do ulubionych

Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, proszę

21.09.23, 07:38
Dziewczyny, poleććie prosze ładny zapach mydła w płynie do rąk, bo aktualnie mam jakieś baznadziejne i mi brakuje ładnego zapachu. Ladny mam na mysli, żeby był raczej intensywny. Nie waniliowy czy kokosowy. Lepiej kwiatowy, ewentualnie owocowy, ale żeby mocno pachniał. Wy na pewno wiecie!
Obserwuj wątek
    • trampkoss1 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 07:45
      Ja najbardziej lubię
      4szpaki.pl/mydlo-w-plynie-milosc
      4szpaki.pl/mydlo-w-plynie-truskawka-i-werbena

Bardzo wydajne, naturalne i długo się utrzymuje zapach
    • klaramara33 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 07:49
      Mydło do rąk Natura eko-ekstrakt z pomarańczy, przepięknie pachnie.
      • alina460 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 16:46
        Dziękuję, kupiłam. Faktycznie ładnie pachnie 😀
        • klaramara33 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 27.09.23, 11:44
          Super, mogę Ci również polecić rej samej serii szampony do włosów o naturalnym składzie oraz balsamy do ciała bardzo dobre.
    • chicarica Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 09:39
      Bardzo lubię oriflame werbena, doskonała podróbka L'Occitane. Wywąchałam u rodziców starego i zaczęłam sama kupować. Z tej serii kupiłam też ostatnio jakieś takie śliwka i cośtam, fioletowe, też ślicznie pachnie.
    • primula.alpicola Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 09:40
      Yope ma świetne zapachy.
    • snakelilith Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 10:24
      Ja jestem z przeciwstawnego punktu spektrum, mi zwykle kosmetyki śmierdzą i toleruję tylko takie, gdzie naturalny zapach ulatnia się po 3 minutach, ale kiedyś dostałam od wielbicielki intensywnych zapachów komplet pielęgnacyjny Rituals. Taki w czerwonych butelkach. I był tam pieniący się olejek do mycia, który chciałam wykorzystać przynajmniej do mycia rąk, bo reszty nie dałam rady zużyć do czegokolwiek. Matko, jak to mocno cuchnęło. Właśnie kwiatowo, coś jakby trochę róża, ale z dodatkiem czegoś orientalnie egzotycznego. Zapach wżerał się w skórę i trzymał godzinami.
    • argentea Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 12:22
      Bath & Body Works ma bardzo ładne i intensywne zapachy
    • borsuczyca.klusek Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 12:31
      Lubię Yope - miód i bergamotka
      • homohominilupus Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 15:19
        Bergamotka powiadasz?
        • borsuczyca.klusek Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 27.09.23, 11:52
          Earl Greya też lubię 🙄
    • bergamotka77 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 15:23
      Yope
    • mamamisi2005 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 21.09.23, 19:30
      Jako lokalna patriotka kupuję żele do rąk Ziaja. Aktualnie tamaryndowiec z zieloną pomarańczą. Pięknie pachnie i jest łagodny dla dłoni.
    • purchawka2020 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 27.09.23, 12:51
      Ja mam takie, lubię zapach wytrawne, ziołowe, wodne. Lubię rozmaryn, bergamotkę, tatarak, kadzidłowiec, cedr.
      Tutaj mydło z Ziołowego Zakątka w Korycinach - pachnie bardzo intensywnie, jest wydajne, używam jako żelu pod prysznic - bo tak mnie ten zapach urzeka.
      MYDŁO W PŁYNIE ZIOŁOWE (BERGAMOTKA, TRAWA CYTRYNOWA) 500 ml - JOZKA (DARY NATURY)
      • purchawka2020 Re: Mydło do rąk o ładnym zapachu. Polećcie, pros 27.09.23, 12:51
        Zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka