lajtova 21.09.23, 18:18 Jak dowiedziałam się że taki film będzie to pomyślałam by obejrzeć go jak będzie na VOD. Jednak nazistowskie szczucie na twórców skłoniło mnie by obejrzeć go w kinie w dniu premiery. Mamy już bilety na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:25 Chciałam iść dziś na pokaz przedpremierowy w Kinie pod Baranami, ale - idiotka - nie kupiłam od razu biletów. Wczoraj już do żadnej z 2 sal nie było. Pójdę chyba w weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 19:06 To akurat dobrze, bo młodzież wszechpolska będzie widać widzów przed kinem. Odpowiedz Link Zgłoś
daszka_staszka Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 19:16 No przecież będą rzucać perły swej mądrości przed wieprze, które do kina idą 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 20:23 A wcale, że bo nie, nie perły tylko krużganki! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 20:35 wolałabym dostać perłą niż krużgankiem, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:26 Też już mam bilety, choć zasadniczo unikam kin. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:31 Również idziemy w weekend. Jutro mamy w planach imprezę. Dobrze, że pisiory reklamują. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:36 www.rp.pl/polityka/art39144681-zielona-granica-agnieszki-holland-decyzja-mswia-przed-filmem-specjalny-spot No cóż... warto się spoźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:46 Helios i Multikino już zapowiedziały, że nie puszczą tego spotu. Może inne kina pójdą ich śladem. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:53 Jutro idę do multi, zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 22:52 A jak oni chcą sprawić by kina to wyświetlały? Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 23:41 Jak to jak? Chcą im kazać Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 00:02 Doczytałam, że to chyba ma być reklama, za nasze pieniądze, oczywiście. To jest jakiś absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 01:03 Ale reklama czego? Ja musialam obejrzec przed projekcja beznadziejny commercial Bulgari z Anne Hathaway & Zendaya - niby inny a wciaz sie wydawal exactly taki sam jak w zeszlym roku na TIFF ... Myslisz, ze reklama by PiS (who knows czego) bedzie na tym samym/wyzszym poziomie? Ja Was wszystkie bardzo prosze gdy juz film obejrzycie to napiszcie cos o FILME. Kolejnego watku nie zaloze (for obvious reasons ) ale uwazam, ze film sam w sobie zasluguje na conversation wiec czekam na Wasze critical reviews Dobrego odbioru! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 01:24 Reklama w tym sensie, źe wykupią czas w bloku reklamowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:51 Ja też, ja też - witaj w team świń siedzących w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 18:54 Również się chcemy wybrać, większą grupą Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 22:47 Nie chciałam iść na ten film. Jednak pójdę. Po promocji, jakie państwo polskie zrobiło temu obrazowi, OBOWIĄZKOWO ruszę tyłek do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 21.09.23, 22:52 U mnie podobnie, ze względu na, powiedzmy, ładunek emocjonalny, początkowo zamierzałam obejrzeć ten film już jak wejdzie gdzieś na vod, żeby pozostać w zaciszu własnego mieszkania. No ale jak trza to trza. A wysłuchałam dziś wywiadu Dudy, który oświadczył, że może obejrzy w telewizji, bo nie będzie pieniędzy wydawał. No to tym bardziej pójdę i wydam, żeby nie być jak prezydent, bo to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 09:23 U mnie też, tzn. wolałam obejrzeć film na VOD, bo nie przepadam za chodzeniem do kina, wolę teatr. Jednak dzięki temu, że duda tak zachwala pójdę. Tylko świnie handlują wizami, a w tym samym czasie wypychają ludzi do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 00:11 Czym się Lajta tu podniecać . Będzie na Netflix .To taki sam kicz jak Smoleńsk .Jednorazowy film .Czym więcej go obrzydzają to ludzie ciągną na niego .Nienawidzę propagandy w obie strony . Przed wyborami powstał .Ciekawe kto go promował po cichu . Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 00:28 taniarada napisał: > .Ciekawe kto go promował po cichu . Wcale nie po cichu. Cały PiS go promował łącznie z prezydentem Du*ą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 00:59 Smoleńsk też zachwycił miedzynarodową publiczność konkursową ? I mówisz kampania w Wenecji ? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 10:01 taniarada napisał: > .Ciekawe kto go promował po cichu . Wcale nie po cichu. Cały PiS go promował łącznie z prezydentem Du*ą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptucha.z.malucha Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 09:39 Mam jednak obawy o własne bezpieczeństwo. Wolałabym nie oberwać krużgankiem, czy inną racą. Jak to ugryźć? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Jutro premiera Zielonej Granicy 22.09.23, 14:25 Piesn ujdzie calo W calym tym ujadaniu na AH & her film obecna polska wladza udowadnia wylacznie jak wazne w zyciu individuals & societies sa slowo, obraz, sztuka, artysta ... Paradoksalnie jest to w jakims sensie good news. W swiecie, w ktorym rzadzi $$$ & komercja na pelnych obrotach, nagle okazuje sie, ze praca/dzielo artysty "sie licza", "cos" znacza, moga byc/sa uber wazne! Ta akurat wladza przestraszyla sie reflections, dziela malenkiej, nienajmlodszej pani w okularach. Pathetic ale jednoczesnie quite uplifting - Artysta ma moc Good for AH! Idzcie na flm, napiszcie co myslicie. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś