Dodaj do ulubionych

Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów,

22.09.23, 20:01
Miejsca, w których można spokojnie odpocząć?
Jeśli tak ... polecam lotnisko w Radomiu. Jeden do dwóch samolotów dziennie. PiS cudownie to wymyslil. To tej świątyni dopłaciliśmy jedynie 800 mln zł. W Tumie niewiele. Tvpis jest co roku o wiele droższa. Tam biesiady.
A tu cisza, spokój. Mogłam w spokoju popracować. Przeszkadzało tylko ciągle nawoływanie, by nie zostawiać bagażu. To kosztuje 500 zł. Nie wiem, do kogo to było skierowane. Chyba do mnie. Mocno trzymałam plecaczek.
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:03
      Ale luksus jest. Upadł mi lód na ziemię. I przyznaje, że podniosłam i zjadłam. Po tej posadzce od 2014 roku nikt prawie nie przeszedł. Nówka sztuka.
      • ariathedevil Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:07
        I to nie jest ich ostatnie słowo 😉
      • gaga-sie Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:24
        Ty uważaj, te lody tez pewnie zleżałe, kto by je miał kupować...
        • kocynder Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 07:02
          Może przywiozła spoza lotniska? W sensie wniosła do tej świątyni dumania własne, świeże, nabyte w jakiejś lodziarni PRZED jazdą na lotnisko?
    • gaskama Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:06
      I teraz lewaczki powiedzcie, że nie wstaliśmy z kolan. Jaki kraj na zachodzie stać na wybudowanie atrapy lotniska I otrzymywanie jej? No jaki?
      • midge_m Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:10
        Każdy. Natomiast opozycji nie w każdym kraju grożą trzecie rządy takiej nieudolnej partii.
        • livia.kalina Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 00:47
          i dlatego miliardy z kasy podatników wyrzuca w błoto tylko pis.
      • melikles Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:25
        Hiszpanię?

en.wikipedia.org/wiki/Ciudad_Real_International_Airport

gaskama napisała:

> I teraz lewaczki powiedzcie, że nie wstaliśmy z kolan. Jaki kraj na zachodzie s
        > tać na wybudowanie atrapy lotniska I otrzymywanie jej? No jaki?
      • bi_scotti Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 00:38
        A nie ma jakiegos odpowiednika w Berlinie? Same story ... tyle, ze bez PiS w tle? Jesli sie myle to sorry - natychmiast oddaje prawo do exclusive dumy z lotniskowej swiatyni dumania straight to pisuar! Cheers.
        • emateczka Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 15:08
          www.money.pl/gospodarka/z-jego-powodu-cale-niemcy-staly-sie-posmiewiskiem-mijaja-dwa-lata-od-otwarcia-portu-berlin-brandenburg-6826409265331104a.html#:~:text=To%20z%20my%C5%9Bl%C4%85%20o%20nich,razy%20d%C5%82u%C5%BCej%20ni%C5%BC%20pierwotnie%20zak%C5%82adano
          Dobrze kojarzysz wink
    • asfiksja Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:13
      Twój post tchnie takim spokojem. Ciekawe, że jednocześnie podnosi ciśnieniewink
      • panna.nasturcja Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:18
        smile
    • primula.alpicola Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:18
      Ciekawe jak będzie w CPL Baranów big_grin
    • alewcale Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:22
      Futurystycznie wygląda na pierwszy rzut oka.
      • primula.alpicola Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:26
        Tak jakoś... postapokaliptycznie.
    • heca7 Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 20:28
      Lubię, nawet bardzo lubię. Ale nie takie. Dziś właśnie byłam w miejscu jak z filmu i pływałam pod wodospadem w krystalicznie czystej wodzie. W tej części i pod samym wodospadem. Oprócz naszej czwórki znajomych żywej duszy.
      Uczucie euforyczne, pełnia szczęścia, woda chłodna ale nie lodowata. Jak w raju.
      Niech sobie wsadza to lotnisko tam gdzie i tak już mają obywateli tongue_out
      • ga-ti Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 21:34
        Kadr jak z bajkowego filmu smile
      • wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 02:07
        heca7 napisała:

> Lubię, nawet bardzo lubię. Ale nie takie. Dziś właśnie byłam w miejscu jak z
        > filmu i pływałam pod wodospadem w krystalicznie czystej wodzie. W tej części i
        > pod samym wodospadem. Oprócz naszej czwórki znajomych żywej duszy.
        > Uczucie euforyczne, pełnia szczęścia, woda chłodna ale nie lodowata. Jak w raju
        > .
        > Niech sobie wsadza to lotnisko tam gdzie i tak już mają obywateli tongue_out
        >

4 osoby na lotnisku w Radomiu zrobiłyby już tłum, więc moim zdaniem autorka wątku wygrywa 😂
      • sueellen Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 14:51
        Przypomina mi Meksyk
    • ga-ti Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 21:37
      O, tu mogłaby pracować niejaka Enia17, która chce zmienić nudną, ale dobrze płatną pracę big_grin
      No pracownicy muszą się tu nudzić, bo jak inaczej?
    • madame_edith Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 22.09.23, 23:24
      Właśnie wracam z koncertu na Narodowym, tłum i ścisk. Ja chce do Radomia 😁
      • bi_scotti Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 00:42
        madame_edith napisała:

> Ja chce do Radomia 😁

That's the right attitude! Zdjecie Gaski + Twoje haslo i trzasku-prasku emamy stworzyly najlepsza reklame lotniska - powinnyscie sie zglosic po jakies $$$ za perfect marketing wink Cheers.
    • prawackie_trolliszcze Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 06:59
      Sala kinowa podczas seansu "Zielonej granicy". Spokój, żadnych tlumow.
      • livia.kalina Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 14:14
        Coś wam towarzyszu w propagandzie nie pykło:
        "Mamy bardzo budujące wyniki przedsprzedaży biletów na film 'Zielona granica' w naszej sieci kin. Jest to jeden z najlepszych wyników przedsprzedaży w odniesieniu do filmów polskich w tym roku. Według wstępnych szacunków możemy się spodziewać wyniku otwarcia na poziomie około 100 tysięcy widzów w kraju – poinformowało biuro prasowe sieci kin Helios"

kultura.gazeta.pl/kultura/7,114438,30219710,spytalismy-kina-jak-wyglada-sprzedaz-biletow-na-zielona-granice.html
    • niemoralna Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 10:26
      Czyli jednym słowy jak bedzie komuś parowało uszami gdzie człowiek nie będzie miał jak w spokoju popracować to polecasz hale odpraw Radom ? Jak bede kiedyś przejazdem tak juz na listę wpisane 😄
      • gaskama Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 11:34
        Polecam. Czyste nowoczesne toalety. Był sklep. Można kawę kupić. Jest się jedynym klientem. Zero kolejek. Bardzo tani parking. Odpoczywałam ponad godzinę i tylko 12 zł.
    • biala_ladecka Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 10:32
      Podobno mają tam kręcić drugi sezon The last of Us wink
    • szczera.wiera [...] 23.09.23, 10:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gaskama Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 11:36
        Tusk. Zawsze Tusk. Wasza wiara w Tuska jest niesamowita.
    • volta2 Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 11:28
      Przecież najlepsze lotnisko jest w Berlinie, co to za rzucanie focią z Radomia? Jakieś to perwersyjne jest z twojej strony...
      • livia.kalina Re: Lubicie ciche, spokojne miejsca, bez tłumów, 23.09.23, 14:12
        Najgorsze. Latają z niego samoloty i lotnisko na tym zarabia. I nawet władza na tym nie robi żadnej propagandy. Ha-tfu- co to za lotnisko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka