Dodaj do ulubionych

Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poście?

23.09.23, 09:38
Bez problemu dodam zdjęcie w poście startowym, bo jest opcja ZDJĘCIE, ale jak chciałam dodać swój kubek do kawy do postu Mariolki to juz nie mam takiej opcji tylko wideo..
Obserwuj wątek
    • memphis90 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 09:51
      Trudno powiedzieć - wrzuć zdjęcie zrzutu z ekranu…
      • slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:00
        No ale nie ma tam takiej opcji właśnie jest pogrubione B, krzywe i U z podkreśleniem Wideo i url.
        • chatgris01 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:04
          Jak klikniesz na "odpowiedz", to nie ma opcji zdjęcie?
          Normalnie jest tak (nad okienkiem odpowiedzi):
          B i U WIDEO URL ZDJĘCIE NOWE
      • slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:04
        Dobra, już wiem, po prostu mnie na komórce co chwila wylogowuje. Zalogowana już nie mam problemu 🙂
    • krwawy.lolo Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 09:53
      Może kubek brzydki? wink
      • slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:01
        Ładny 🙂
        • krwawy.lolo Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:05
          Poka! tongue_out
    • mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:01
      Przy okazji, ja z kolei od jakiegoś czasu (kiedyś nie miałam problemu) nie mogę dodać linku😕. Czy znajdzie się ktoś, kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak to się robi?
      • snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:54
        mizantropka_20 napisała:

> Przy okazji, ja z kolei od jakiegoś czasu (kiedyś nie miałam problemu) nie mogę
        > dodać linku😕. Czy znajdzie się ktoś, kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak to
        > się robi?

Dodajesz i nie jest aktywny, czy nie możesz dodać? Jeśli to drugie, to źle kopiujesz do schowka.

S.
        • mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 11:07
          Dodaję i nie jest aktywny... Nie wiem co robię źle kopiując... Pomożesz?
          • snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 18:37
            mizantropka_20 napisała:

> Dodaję i nie jest aktywny... Nie wiem co robię źle kopiując... Pomożesz?

A w jaki sposób kopiujesz link do wklejenia?

S.
            • mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 24.09.23, 14:13
              Zaznaczam cały adres w górnym pasku - wyszukiwarka firefox i kopiuje, następnie klikam w URL i wklejam
              • memphis90 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 24.09.23, 14:21
                U mnie czasami normalnie wkleja okienko z video, a czasem widać tylko taki kwadracik. Nie wiem od czego to zależy - za każdym razem wklejam tak samo link w YouTube…
    • snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:50
      slatynka85 napisała:

> Bez problemu dodam zdjęcie w poście startowym, bo jest opcja ZDJĘCIE, ale jak c
      > hciałam dodać swój kubek do kawy do postu Mariolki to juz nie mam takiej opcji
      > tylko wideo..

Bo na tym forum to tylko zdjęcia kotów można.

S.
      • borsuczyca.klusek Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 11:22
        snajper55 napisał:

> Bo na tym forum to tylko zdjęcia kotów można.
        >
        > S.

I pazów 🙄
    • majenkirr Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 22:51
      Może Cię wylogowało? Wtedy nie ma opcji zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka