slatynka85 23.09.23, 09:38 Bez problemu dodam zdjęcie w poście startowym, bo jest opcja ZDJĘCIE, ale jak chciałam dodać swój kubek do kawy do postu Mariolki to juz nie mam takiej opcji tylko wideo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 09:51 Trudno powiedzieć - wrzuć zdjęcie zrzutu z ekranu… Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:00 No ale nie ma tam takiej opcji właśnie jest pogrubione B, krzywe i U z podkreśleniem Wideo i url. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:04 Jak klikniesz na "odpowiedz", to nie ma opcji zdjęcie? Normalnie jest tak (nad okienkiem odpowiedzi): B i U WIDEO URL ZDJĘCIE NOWE Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:04 Dobra, już wiem, po prostu mnie na komórce co chwila wylogowuje. Zalogowana już nie mam problemu 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 09:53 Może kubek brzydki? Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:01 Ładny 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:05 Poka! Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:01 Przy okazji, ja z kolei od jakiegoś czasu (kiedyś nie miałam problemu) nie mogę dodać linku😕. Czy znajdzie się ktoś, kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:54 mizantropka_20 napisała: > Przy okazji, ja z kolei od jakiegoś czasu (kiedyś nie miałam problemu) nie mogę > dodać linku😕. Czy znajdzie się ktoś, kto mi wytłumaczy łopatologicznie jak to > się robi? Dodajesz i nie jest aktywny, czy nie możesz dodać? Jeśli to drugie, to źle kopiujesz do schowka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 11:07 Dodaję i nie jest aktywny... Nie wiem co robię źle kopiując... Pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 18:37 mizantropka_20 napisała: > Dodaję i nie jest aktywny... Nie wiem co robię źle kopiując... Pomożesz? A w jaki sposób kopiujesz link do wklejenia? S. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 24.09.23, 14:13 Zaznaczam cały adres w górnym pasku - wyszukiwarka firefox i kopiuje, następnie klikam w URL i wklejam Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 24.09.23, 14:21 U mnie czasami normalnie wkleja okienko z video, a czasem widać tylko taki kwadracik. Nie wiem od czego to zależy - za każdym razem wklejam tak samo link w YouTube… Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 10:50 slatynka85 napisała: > Bez problemu dodam zdjęcie w poście startowym, bo jest opcja ZDJĘCIE, ale jak c > hciałam dodać swój kubek do kawy do postu Mariolki to juz nie mam takiej opcji > tylko wideo.. Bo na tym forum to tylko zdjęcia kotów można. S. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 11:22 snajper55 napisał: > Bo na tym forum to tylko zdjęcia kotów można. > > S. I pazów 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Czemu nie mogę dodać zdjęcia na forum - w poś 23.09.23, 22:51 Może Cię wylogowało? Wtedy nie ma opcji zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś