mariola233 23.09.23, 14:52 Witam, co robocie???Ja piję kawkę i zaraz jedziemy do Kauflandu na zakupy, pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego i pięknego dnia 🌻🌺🌷🌹⚘️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkirr Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 14:56 Piję pierwsza kawę, zaraz jadę z tatà po garnitur na wesele🙂, u nas tez dzisiaj ma padać. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 14:59 Nie ma żadnego deszczu, tylko chmury. Był trening, potem popływałam w jeziorze, zakupy, gotowanie, peeling maska drzemka i za godzinę jadę do teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:01 Ciężko fizycznie pracuję na działce 😒 Trzeba wykorzystać jeden z ostatnich ciepłych weekendów. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:03 Czytam, piję trzecią kawę i pilnuję karkówki w kapuście. Tak, w Krakowie też leje. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:18 Karkówka w kapuście powiadasz... Co prawda na jutro mam królika w potrawce Ale w sumie może jakoś w tygodniu karkówkę bym zrobiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:20 ano w kapuście kiszonej pieczona, z boczkiem I cebulą, podlana białym winem Zobaczymy. W razie czego reszta wina ułatwi konsumpcję 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
szansanalans Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:36 U mne nie ma dzis wypasu, skromnie tylko gar flaczkow i udka pieczone,fasolka zielona,deser lody cappuccino. Follett jeden z ulubionych autorow mojego upierdliwca zwanego oficjalnie mezem. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:43 ❤ Leje leje i co z tego W Krakowie nie o to biego ! Wczoraj teatr, dziś obiadek, Byle tutaj, stąd nie jadę ! Lalalala ! Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:11 Jaki deszczowy dzień?! Jest 37°C, a na niebie nawet jednej chmurki. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:13 Nad morzem popadało w nocy, a teraz już się zdażyło wypogodzić i zapowiada się kolejny tydzień babiego lata. Chyba już ostatni. Szykuję obiad, potem chce ogarnąć taras i może wyskoczę na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:17 Toczę walkę z wewnętrznym leniem. Dziś mam dzień rowerowy. A nie mogę się zebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:20 U mnie piękne słońce. Zakupy + zamarynowałam mięso na kolację i teraz obijam się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
slatynka85 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:22 Dziecko wróciło ze szkoły (liceum dla dorosłych), więc obiad taki poczyniłam. Ta marchewka z groszkiem wygląda beznadziejnie ale w smaku jest mega. Przepis wzięłam z tik toka, bo wcześniej nie robiłam 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szansanalans Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:39 Dawaj ten przepis na marchewke, plisss. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:22 Zrobiłam zakupy, przygotowałam na obiad absolutnie przepyszną wątróbkę wieprzową w sosie własnym z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty, do tego upiekłam ciasto kokosowe ze śliwkami. Do końca dnia zamierzam leżeć i nic nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:23 No i pada cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:39 Mój grzebień pojechał do domu przez pomyłkę i włosy po umyciu rozczesalam ... okularami. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:41 Nie ma deszczu, piękne słońce i 18 stopni. Pogoda idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:42 Kaszlę! Od rana wykrztuśne specyfiki i do 11 mało płuc nie wyplułam. O 14 kolejna porcja leków i znów chrycham. Trochę ogarnęłam chatę, obiadu nie robię, najmłodszemu dziecku kupne pierogi odgrzałam, reszta rodzina ma dziś wychodne. Książki mi się skończyły, do biblioteki nie mogę iść, słonka nie ma, więc witaminy d nie mogę łapać. Na ploteczki nie zadzwonię, bo mam chrypę i ledwie gadam. Chociaż sobie na forum pomarudzę Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:45 Mimo deszczu byłam z psami w lesie - nawet niezbyt zmokłam, bo deszczyk tylko kropił, teraz się bardziej rozpadało. Zjedliśmy obiad (wątróbka drobiowa, ziemniaki, sałatka z pomidorów), teraz jemy ciasto ze śliwkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 15:50 U mnie nie pada, ale coś się zaczyna chmurzyć. Kawka rano odpita. Przed zakupami w Biedrze pojechałam z synem na szybki spacer po okolicy. Zrobiłam obiad, siedzę z kotem na kolanach i coś pewnie zacznę coś czytać, a potem jeszcze czeka mnie jakieś 10 km biegu. Poniżej zdjęcia ze spaceru. Również pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia🌞 Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 16:03 Malujemy chatę i zdecydowanie wolę najcięższą robotę zawodową, w sensie łażenie w nocy po chaszczach, niż ten bałagan w domu 🤣 chyba kawę se zrobię 3 dzisiaj ale jakiś dziwny dzień u nas. Też kropi Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:05 Pojechałam na spacer 🤔😳 Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:53 Wiem jak to brzmi😃, ale musiała dojechać do miejsc docelowych. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:57 Ups, za szybko poszło. 🙈 Musiałam dojechać na miejsce i wtedy dopiero rozpoczynaliśmy spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 16:15 W Krakowie od rana pada z niewielkimi przerwami zatem zamiast jechać na plenerową imprezę służbową, to na Vinted wrzucam ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 16:38 Dziś wybraliśmy się do Zamościa. Nie pada, wcześniej było słońce, na szczęście już zaszło… Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 16:41 Słucham, słucham, słucham. Teraz 3 i 4 symfonię Brahmsa. Wcześniej wiersze Józefa Czechowicza z programu tv "Nuta człowiecza". Próbuję wykasować zawartość dysku w moim dekoderze. Karmienie trzody. Walka z narzucającym się przymilnym kotem. Kontakty z rodzicielką, która coś dla mnie ugotowała. Oraz przekonuje mnie telefonicznie bym przestała ubierać się jakby nadal było lato ( mam naturę morsa). Teraz muszę szybko ogarnąć się bo wychodzę ukulturalniać się. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 16:43 U mnie dopiero po 9. Wypiłam kawę, poćwiczyłam, ogarnęłam dom i chyba pójdę na huśtawkę wypić drugą kawę. Będzie lać dopiero wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:13 Tak się obżarłam serdelkami i serem korycińskim, że zastanawiam się, jak wstanę z kanapy. Rano byłam na spacerze z psami, potem zakupy, nawet obiad zrobiłam. Trochę w ogrodzie siedziałam, wyciągnęłam ogrodzenie od cukinii, bo już jest tak wielka, że psy nie stratują i wysypałam ostatnie ziemniaki (uprawiam ziemniaki w takich jakby ceratowych torbach na tarasie). Dałam sikorkom słonecznika w bezpiecznym miejscu, bo skubane przyfruwały aż na taras do słonecznika leżącego na stole (a moja kotka toleruje ptaki, dopóki nie pojawiają się na tarasie). Wyczesałam psy i wsadziłam kudły w świeże kopce zrobione przez kreta (rozumiem, że kasuje pędraki, ale nie mogę zdzierżyć tych stale nowych kopców). Skonczylam suszyć 10 kg pomidorów. I zaległam z serdelkami, serem i Colą zrobioną w Soda Stream. Od dwóch tygodni mamy ten wynalazek i nie wiem, jak mogliśmy żyć bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:14 Trening w lesie w małym deszczu. Potem obiadek. Pranie się pierze. Teraz kocyk i kawka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:39 Coś kropnęło, ale deszczem bym tego nie nazwała. Do teatru się zbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 17:52 Myślałam że na rower pójdę ale niestety rozpadało się na dobre szaro buro i ponuro😪 Tak więc z lenistwa odgrzałam zamrożoną zupę a teraz kawka i ksiązka Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Cześć piękne 🥰co robicie w ten deszczowy dzi 23.09.23, 18:32 Uczciłam pierwszy dzień jesieni sesją fotograficzną 📸 porobiłam zdjęcia roślinkom i ogólnie odbyłam spacer , że aż nóżki weszły w tyłek (tak, zmokłam również 💦💦). Po powrocie do domu ciepły posiłek i drzemka, obiad, deser. Teraz drobne porządki na biurku. I zerkam jednym okiem co w internetach ....Poprasować muszę....Nie muszę- powinnam. Chcę poprasować ... bo przede mną przegląd szafy i wyjęcie beżo-brązów dla jesienniary 🍂🍁 (uwielbiam robić przegląd szafy, i układać wszystko od nowa, układać ciuchy bo nowy sezon) No ale żeby zrobić przegląd szafy, jednak najpierw muszę poprasować to, co czeka na poprasowanie. Odpowiedz Link Zgłoś