Dodaj do ulubionych

Ktoś widział konwencję

23.09.23, 15:30
Wyborczą konfy? Jakiś taki obciachowiec wjechał na motorze i zaczął boleśnie fałszować. Myslalam, że to Bosak. Ale jednak nie.
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 15:32
      Tak, ale nie wytrzynałam i wyłączyłam.
      • daniela34 Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 15:33
        Siostro!
      • gaskama Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 16:06
        Nie, no ja też tylko koncert obejrzałam. Nie będę faszystów oglądała.
    • mdro Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 16:14
      O, to może mi powiecie, kto to był? Widziałam fragment w tvn25 i się zastanawiałam, dlaczego wynajęli kogoś z takim cienkim głosikiem i w ogóle nie potrafiącego śpiewać.
      • trampki-w-kwiatki Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 16:21
        Mój chłop mówi, że jak za długo się siedzi na motorze a do tego siedzisko niewygodne, to strasznie zgniatają się jaja. To mógł być ten przypadek.
      • gaskama Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 16:54
        Może partner Bosaka? Pasują do siebie.
        • taniarada Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 17:32
          Kuba Molęda nie .1 października konwencja PIS też w Spodku .Oglądaj Kaczora 🤣
    • ell.czupakabra Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 17:16
      Konfa w telewizorze? Szok big_grin
    • gronostajka Re: Ktoś widział konwencję 23.09.23, 18:16
      próbowałam to teraz obejrzeć, ale nawet przewijając jest ciężko. Z szybkiego przeglądu:
      Bosakowi chyba zaszyli bułkę w gębie, bo cały czas tak wygląda jakby zaraz mu coś miało z niej wylecieć, więc trudno go słuchać i na niego patrzeć jednocześnie, bez myśli o podsunięciu mu miski do splunięcia. Pitolił o złej UE i że ich program się tej złej UE sprzeciwia, ale w sumie nie wiem jak
      Memcen, oprócz tego, że grill, trawa, i sikacz z pszenicy Mentzena dla każdego i w ogóle "tak się bawi konfederacja a nie emeryci z PiS czy Po), to rozśmieszył mnie swoim pitoleniem o wolności słowa (znowu mu się zapomniało dodać, że nie obejmuje tutaj jego uczuć religijnych, co to są bardzo wrażliwie). Przy okazji ma mordę coraz bardziej okrągłą.
      Kobietka Konfederacji na tle pozostałych elementów inwentarza cienkim głosikiem oznajmiła, że mogą wszystko (pewnie jej się zapomniało, że koleżanki i koledzy lubią sobie tam przebąkiwać o całkowitym zakazie aborcji, czy ukróceniu prawa do głosowania, a jej honorowy szefu co chwila głosi, że jest głupia, hormony ją zalały i nie należy jej słuchać, no ale co tam, zebrała dwadzieścia tak samo "mogących wszystko" jak ona i się cieszy)
      Wiplera niestety nie pałowali big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka