Dodaj do ulubionych

Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor?

23.09.23, 18:28

Jeśli w ogóle było wam.potrxebne takie zagranie?
Ja kupiłam tiszert. Idealny na te.moje czasy..
Obserwuj wątek
    • karmelowa_nowa Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:31
      Zjadłam… puszkę słodzonego mleka skondensowanego. A miało być do Barraquito🤷‍♀️.
      Ale humor mi poprawiło🤣.
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:32
        Bo to niestety poprawia humor.
        suspicious
      • karmelowa_nowa Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:33
        Tzn, nie puszkę tylko jej zawartość😁.
    • mysiulek08 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:33
      wynikiem cytologii tongue_out
      juz sie mentalnie przygotowywalam (tzn snulam czarne wizje) a tu sie po raz kolejny okazalo, ze jestem nie do zabicia 🤣🤣
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:44
        Mysiulek, u ciebie nie tak dawno puściły tamy, więc pewnie nadmiarowo lecisz z emocjami. Ale fakty są nieubłagane- jestes zdrowa big_grin
        • mysiulek08 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:52
          mam tak od zawsze, najpierw jest czarna wizja (nie tylko w kwestiach zdrowia), a potem nastepuje spokoj, ale dzieki temu jeste zawsze przygotowana na najgorsze i nic mnie nie zaskoczy tongue_out
      • mallard Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:19
        mysiulek08 napisała:

> wynikiem cytologii tongue_out
        > juz sie mentalnie przygotowywalam (tzn snulam czarne wizje) a tu sie po raz kolejny okazalo, ze jestem nie do zabicia 🤣🤣

Mysiulku, nie znam Cię, ale coś mi mówi, że nasze poglądy na wiele spraw bardzo się różnią. Tym niemniej bardzo, bardzo się z tego cieszę! Pozdrawiam! 🙂
    • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:34
      Nabyłam dżinsową sukienkę i beżowe zamszowe szpilki.
      Wczoraj zeżarłam kwadraty z ciasta francuskiego z gruszką i serem pleśniowym a dziś wypiłambisle wino.
      Humor nawet niezgorszy.
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:43
        Niech wrzuci szpilki. Szpilek.mi trzeba inspiracyjnych.
        • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:45
          A takie

www.venezia.pl/zamszowe-czolenka-1686-cam-cuoio
          • karmelowa_nowa Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:47
            daniela34 napisała:

> A takie
            >
            > www.venezia.pl/zamszowe-czolenka-1686-cam-cuoio
            Piękne!
          • trampki-w-kwiatki Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:58
            Umiesz w takie wysokie szpilki 😳
            Zazdroszczę 🥺
            • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:05
              trampki-w-kwiatki napisała:

> Umiesz w takie wysokie szpilki 😳
              > Zazdroszczę 🥺

Do 12 cm bez najmniejszego problemu
              • zona_mi Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 08:01
                daniela34 napisała:

>
                > Do 12 cm bez najmniejszego problemu

Bo Ty jesteś prawdziwą damą.
                • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 10:00
                  😘😘😘
                  • zona_mi Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 25.09.23, 15:36
                    daniela34 napisała:

> 😘😘😘

Zaś fałszywa dama z pewnością by się na tych szpilkach wypieprzyła big_grin
                    • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 25.09.23, 15:41
                      Właśnie! 🤣 a ja się nigdy na szpilkach nie przewróciłam
          • kocynder Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:04
            Piękne! Acz dla mnie byłyby śmiercionośne... wink
          • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:10
            Piękne! Ja się szykuje na szare, też weneckie
            • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:11
              I ja temu bardzo kibicuję, Lilia.
          • alewcale Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 18:37
            syn Łozińskiej zmarł od skręconej kostki, tak mi się skojarzyło tylko
            • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 18:39
              Rozumiem. Obiecuję, że mój syn nie będzie chodził w szpilkach.
              • turbinkamalinka Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 21:47
                daniela34 napisała:

> Rozumiem. Obiecuję, że mój syn nie będzie chodził w szpilkach.

Co z ciebie za matka syna. Chciaż mu takie kup tongue_out
                deezee.pl/deezee-niebieskie-czolenka-na-slupku-mimosa-3
                • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 21:51
                  Ja jestem matka wyrodna 😃
                  • turbinkamalinka Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 21:53
                    Urodzi się z pozwem w rączce przeciwko rodzicelcesmile
            • kropkaa Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 25.09.23, 00:07
              Od zaniedbania w szpitalu - nie podano mu zastrzyków przeciwzakrzepowych.
              "Skręcił nogę, wysiadając z autobusu. Wydawało się, że to nic groźnego, lekarze założyli mu gips. Zapomnieli jednak podać leków przeciwzakrzepowych. W nocy, gdy Tomasz Olejniczak spał, jeden ze skrzepów oderwał się i wywołał zator."
          • kropkaa Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 25.09.23, 00:10
            Piękne! Podziwiam, że umiesz chodzić, ja na razie od szatni na widownię i z powrotembig_grin
        • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:57
          Ja to bym wolała sukienkę
          • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:05
            Sukienka z Zary.

www.zara.com/pl/pl/sukienka-jeansowa-sredniej-d%C5%82ugosci-p02449045.html?v1=267139667&v2=2290847
            • lady.madrugada Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:08
              Jest z cienkiego czy takiego grubszego dżinsu?
              • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:11
                No nie jest to taki cienki, miękki dżins. Raczej grubszy. Ale jest "miła" I fajnie leży. Tylko - uwaga dla biodrzastych jak ja lub biuściastych jak nie ja - brać rozmiar większy niż normalnie nosicie (jest to zresztą zaznaczone w aplikacji).
            • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:11
              A jak się układa? Chyba pytam o to samo o co madrugada.
              • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:14
                Dobrze się układa. Pasek w talii robi robotę. Jeśli masz aplikację Zary to możesz obejrzeć modelkę (bo na stronie nie ma zdjęć z "wsadem ludzkim" ale w aplikacji są) - w realu bardzo podobnie jak na modelce (surprise!)
                • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:29
                  O! Fajnie
                • ophelia78 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:43
                  "Wsad ludzki" big_grin
                  Daniela uwielbiam Cię!
                  • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:45
                    😘
    • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:39
      Zamówiłam "ruskie" pierogi z tofu i zjadłam wszystko ruskie po raz pierwszy odkąd wykryto u mnie uczulenie na mleko. Mniam! Że też wcześniej na to nie wpadłam. Za to zamówiłam 2kg i mam pełno w szufladzie zamrażarki .
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:42
        Z tofu!
        • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:58
          Pycha. Doskonale przyprawione, oczywiście z ziemniakami i cebulką, cieniutkie ciasto i omasta z boczku. I co???
          • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:11
            No i bą apeti!
            • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:12
              😋
    • jkl13 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:50
      Właśnie zrobiłam klasyczną sałatkę jarzynową i zeżarłam cały talerzyk. Matko, jakie to jest dobre...
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:11
        Dobre, fakt
    • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:51
      Nie odpuściłam planka pierwsza z grupy wink
      Zachwyciłam rezultatami swojej pracy i zebrałam milion komplementów za oneż.
      Schudłam smile
      (To chyba bardziej się liczy jako "co wam wyszlo, a czego się nie spodziewałyście, no ale pucuję się tym, co mam...)
      • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 18:59
        Wiedziałam, że dojdzie do tego, że napiszesz: schudłam. Byłam na stówę pewna.
        • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:03
          A ja właśnie nie i nadal się boję, że to się zaraz odwróci! big_grin
          • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:06
            Można by się założyć.
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:40
              ekstereso napisała:

> Można by się założyć.

A, wiesz, jak to jest, w jakimś tam wieku to już różnie bywa. Ale przysięgam, że już zaczęłam się powoli godzić z tym, że ten cały wysiłek nie spowoduje niczego, poza poprawą kondycji. Uznałam, że chociaż tyle i zapieprzałam dalej. Tyle dobrego, że w końcu weszłam w fazę uzależnienia od ciągłego ruchu, bo nie dałabym rady tyle czasu robić czegoś zupełnie wbrew sobie. No i jednak całkiem lubię pokonywać kolejne własne słabości wink
          • princesswhitewolf Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:24
            ja schudlam najwiecej i to trwale jak przestalam jesc chleb, cokolwiek z bialej czy ciemnej maki, makaron, ryz i ziemniaki (+ oczywiscie slodyczy i ciast sie nie jada)

Poza tym jesz co chcesz. Naprawde sie na tym chudnie. Stopniowo ale bardzo skutecznie
            • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:57
              princesswhitewolf napisała:

>crying+ oczywiscie slodyczy i ciast sie nie jada)

🤣🤣🤣🤣

Ty nie jadasz, a nie "się nie jada". Owszem, się jada.
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:12
        smile
      • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:56
        Ooo brawo! Szacun za konsekwencje, nie kazdy daje rade.
        Nadal bez nabiału jedziesz, czy troszkę sobie poluzowałaś?
        • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:21
          A skąd, od początku miałam w rzyci i konksekwentnie (a dziekuję, dziękuję wink) mam. Co więcej - ku mojej radości kolejny lekarz wyśmiał tamten zakaz i kazał nabiałowwać ile wlezie. Zawsze byłam zwolenniczką metody: "jeden rabin powie tak, drugi nie, a ja posłucham tego, który mi pasuje do nastroju" wink)
          Wdrażam kolejne etapy ćwiczeń, bo Primula jest w tej kwestii baardzo stanowcza i przekonująca. Po pierwszym wdrażaniu płakałam dwa dni wink
          Właśnie mija dziewąty miesiąc mniej więcej regularnych ćwiczeń, liczę, że owoc tych dziewięciu miesięcy będzie nie mniejszą inwestycją w przyszłość, niż bombelki wink
          Jeden bombelek ostatnio całkiem serio pochwalił mojego bicka! big_grin
          • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:59
            annaboleyn napisała:

> A skąd, od początku miałam w rzyci i konksekwentnie (a dziekuję, dziękuję wink) m
            > am. Co więcej - ku mojej radości kolejny lekarz wyśmiał tamten zakaz i kazał na
            > białowwać ile wlezie. Zawsze byłam zwolenniczką metody: "jeden rabin powie tak,
            > drugi nie, a ja posłucham tego, który mi pasuje do nastroju" wink)
            > Wdrażam kolejne etapy ćwiczeń, bo Primula jest w tej kwestii baardzo stanowcza
            > i przekonująca. Po pierwszym wdrażaniu płakałam dwa dni wink
            > Właśnie mija dziewąty miesiąc mniej więcej regularnych ćwiczeń, liczę, że owoc
            > tych dziewięciu miesięcy będzie nie mniejszą inwestycją w przyszłość, niż bombe
            > lki wink
            > Jeden bombelek ostatnio całkiem serio pochwalił mojego bicka! big_grin

No. I nie licz na żadną litość czy tam empatię, ani na ojj to nie idz jak Ci się nie chce, możesz raz odpuścić. Nie.
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:01
              NIe liczę, sniff. Tylko na "i tak juz do konca życia, pamiętaj, leniwa buło!"
              (Primula, ja Cię nie chcę martwić, ale Ty mi okazałaś całkiem dużo empatii, jak Ci powiedziałam, na którym ćwiczeniu poległam, CAŁKIEM DUŻO!)
              • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:03
                Nie kłam. To była merytoryczna ewaluacja, a nie żadna tfu empatia. 🤪
                • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:04
                  Może Ty masz z posądzeniem o empatię tak, jak ja z reakcjami na "masz dobre serce"? wink
                  • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:11
                    annaboleyn napisała:

> Może Ty masz z posądzeniem o empatię tak, jak ja z reakcjami na "masz dobre ser
                    > ce"? wink

TAK!!!! Nie życzę sobie bycia uważaną za empatyczną i posiadającą dobre serce!
                    • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:16
                      This, ja zawsze słyszę "jesteś taką poczciwą przygłupiną" big_grin Primulo, oświadczam Ci, że jesteś bez litości, bez uczuć, a zamiast serca masz hantelek <3
                      • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:20
                        annaboleyn napisała:

> This, ja zawsze słyszę "jesteś taką poczciwą przygłupiną" big_grin Primulo, oświadcza
                        > m Ci, że jesteś bez litości, bez uczuć, a zamiast serca masz hantelek <3

Love ya😎
          • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:00
            To jest swietna metoda, ta z rabinami, tez stosuje smile Grunt to spotkac odpowiedniego, takiego co dobrze godo.
            Ja zaniechalam silowe, ruja i probostwo mnie dopadły, ale od przyszłego miesiąca koniec bycia kanapowczyniom!
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:04
              Ja już mam zryty beret, siłowe muszą być, bez siłowych zwiędnę i sflaczeję, a moje luźne mięśnie będą za mną powiewać, jak psie uszy.
              Primula jest niezła w tym ryciu beretu, przysięgam!
              • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:06
                Primulaaaa! Zryj mi beret!!!
                • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:07
                  Oooo, nawet nie zdążysz antenki wyprostować!
                • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:10
                  mid.week napisała:

> Primulaaaa! Zryj mi beret!!!

À votre service, Madame😈
      • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:53
        annaboleyn napisała:
        > Schudłam smile

Podła 😭😭😭😭
        • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:59
          To na pewno, ale dlaczego akurat w tym aspekcie??
          • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:01
            Bo chude sa wredne!
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:02
              Ach, to ja sie unoszę nad tymi polami chudych jak autonieciałopozytywny anioł pełen niedobrowolnej łagodności zatem suspicious
              Ale dajcie mi jeszcze pół roku, hoho, tak, tak.
          • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:02
            Bo ja też chcę!
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:03
              Podpowiem - wjedź tak jak ja w całkiem sporą nadwagę, wtedy się łatwiej zrzuca!
              (Żartuję, nie rób tego.)
            • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:04
              majenkirr napisała:

> Bo ja też chcę!
              >

Ty tylko chcesz, od lat, a królowa wzięła i zapier.dala.
              • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:05
                Ale Majenkir jest chyba szczupła, nie? Ja mysle, ze jak ktos nie ma motywacji w postaci nadwagi, to mu znacznie trudniej sie zabrac.
                • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:07
                  Plus, ale to też motywacja pochodząca od nadwagi - ja mam dwójkę dzieci, nie zamierzam im za dekadę zafundować niesprawnej matki, którą będą musiały sprowadzać ze schodków do taksówki do szpitala bo od braku ruchu i nadmiaru sadła sypnie się jej wszysgtko, co może.
                  Znaczy, jak wpadnę pod samochód albo pośliznę się na kocie, to oczywiście, niech sprowadzają. Ale nie z powyższych powodów, wolałabym.
                • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:09
                  annaboleyn napisała:

> Ale Majenkir jest chyba szczupła, nie? Ja mysle, ze jak ktos nie ma motywacji w
                  > postaci nadwagi, to mu znacznie trudniej sie zabrac.

No jest, ale chyba ma otyłe zwoje mózgowe, bo od lat jęczy że chce schudnąć.
                  • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:20
                    Chcę, ale nie mogę 😢
                    • magdallenac Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:27
                      Przecież wyraźnie jest na tych lodach napisane - że są na core. Im więcej jesz, tym masz lepszy core. Lecę do sklepu ich poszukać.
                      • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:33
                        Leć! Jak nie lubię B&J, to te sa super.
    • pepsi.only Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:05
      Przeczytałam kilka luźnych wątków z archiwum emamy,
      np. jak Andaba zgubiła miskę big_grin
      • ewa_2009 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:40
        i co z tą miską - bo wątek pamiętam?
      • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:54
        Link!
    • brenda_bee Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:06
      Kupiłam sobie cudne spodnie- czarne w białe gwiazdki.
      Weszłam w dżinsy z ubiegłego roku😁😁
      • rosapulchra-0 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:06
        Pochwal się spodniami!
        • brenda_bee Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:12
          Proszę 😁
          • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:55
            Jak dla czarodziejki😌
    • rosapulchra-0 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:06
      Jak to czym?? Zaczęłam chodzić jak normalny człowiek, nawet po schodach! W poniedziałek jadę na fizjo, będę się chwalić sukcesem 😅
      • mama-ola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:23
        Super, Rosa. Niech Ci się dobrze chodzi smile
      • princesswhitewolf Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:25
        brawo. wrocily ci kolorki
      • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:55
        Super!
    • kora.bez.loginu Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:06
      Upiekłam ciasto z cukinii. Własne, urodzinowe. Ale jak pomyślałam ile z niego odłoży mi się na brzuchu, to cały efekt poprawy humoru poszedł się pasać 🤔
    • magdallenac Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:48
      Chyba nic mnie tego lata bardziej nie ucieszyło, niż kupno huśtawki ogrodowej. Jak ja mogłam bez niej żyć przez tyle lat?
      • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 19:52
        Awww smile Czy kot Ci już ją zaanektował? smile
        • magdallenac Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:28
          Ta huśtawka jest postawiona po dzikiej stronie domu, tam kot nie może wychodzić, bo by go porwał orzeł, albo zadzióbała kaczka.
          • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:16
            Rozumiem orla, ale kaczka?
            Skrzyzowana z orlem, czy co?
            • magdallenac Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:38
              Śmieszne, nieśmieszne. Ostatnio kaczka matka zaatakowała z lotu 8 letnie dziecko w naszym parku, cholera wie dlaczego. Dziewczynka z obrażeniami trafiła do szpitala. Te kaczki są pi…nięte, kiedy mają małe.
              • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:41
                Brrr. Nie znoszę ptaszorów. Wiedziałam że jest powód! Już się nie śmieję!
              • berdebul Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:44
                Co to za kaczki 🫣
              • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:00
                Świrnięte kaczki!
              • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:14
                Zawsze mówiłam, żeby nie ufać kaczkom...
                • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:22
                  Czy cierpisz na anatidefobię? 🦆
                  • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:26
                    😀 Ja to niespecjalnie lubię ptaszki, zwłaszcza te dzikie.
                    • kocynder Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 07:11
                      Koraliki są fajne. Trzy rodziny mieszkają w mojej okolicy, przylatują do "stołówki", dra dzioby, śmigają po ścianie głową w dół i mam za oknem kino domowe. W sumie przeddomowe... Ale kowaliki nieduże.
              • turbinkamalinka Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:23
                U mnie atakują kawki. Co roku zakładają gniazdo w kominie sąsiada. A w Warszawie jak mieszkałam atakowały te szare wrony. Blee nie znoszę ptaków.
          • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 23:03
            Kamizelkę trzeba kupić wink.
            • magdallenac Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 23:28
              🤣🤣🤣
          • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 11:16
            U nas jedna kaczka a caly kraj w ruinie 🙄
            • annaboleyn Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 11:30
              A jak się trzyma dobrze, fujka.
              • daniela34 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 11:43
                Kaczka nie do zdarcia 😃
    • berdebul Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:24
      Zapisałam się i czekam na pierwszą część wyzwania hafciarskiego związanego ze świetami. Nitki przygotowane, mulina nawinięta, materiał gotowy.
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:48
        Wow!
      • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:38
        Jaaaaa Cieeeeee
        Brzmi kusząco.
        • berdebul Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:45
          Co miesiąc przychodzi kawałek wzoru na mejla. W tym roku wioska świąteczna, w zeszłym roku był kalendarz adwentowy. smile
          • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:11
            Jestem pewna, że to cudeńko będzie. Pochwal się jak skończysz 🙏
            • berdebul Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:48
              Haft to mój lek uspokajający wink lepiej dźgać materiał niż wkurzających ludzi.
              • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:53
                No cudo.
                Prześliczne.
              • panna.nasturcja Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 00:05
                To jest myszka?
                • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 00:41
                  No przecież! Na kawałku serka 🥹
                  • berdebul Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 10:47
                    Dokładnie tak smile
              • ekstereso Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 08:00
                Mega
      • kocynder Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:48
        Chciałabym, ale jakoś mam obawy, bo nie lubię wyszywać "na czas".... smile Ale pochwal się jak skończysz!
    • tokyocat Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:50
      Milla karemelowa i dwie kawy.
    • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 20:53
      Kupilam sobie kiecke ślubną 😁
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:09
        Na własny ślub?
        • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:50
          lilia.z.doliny napisała:

> Na własny ślub?
          >

Na imprezę 😁
      • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:41
        Chono zeznać na zapleczu !!!

Kupiłam dracenę, czekała na mnie.
        Znaczy chwilowo jest bardzo uszczęśliwiona.
        • mid.week Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:51
          Moje okoliczne Biedry nadal mają pelno dracen, te z różowymi tez sa!
          • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:08
            Ale takiej nie ma ! Najbardziej okazała ❤
            I w tej biedronie zostala tylko moja, wcisnięta w kącik. Więc ją wzięłam przygarnęłam no i jest ! To jest dracena z Krakowa do tego !
    • astomi25 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:27
      Ja nie na temat, bo nic sobie nie kupilam.
      Ale dzis udalo sie w koncu moja corke wybudzic ze spiaczki. Wychodze z czarnego dolu i nastroj jakby lepszy...
      • heca7 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:37
        O matko! Trzymam kciuki aby już było tylko lepiej smile
      • brenda_bee Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:39
        astomi25 napisała:

>
        > Ale dzis udalo sie w koncu moja corke wybudzic ze spiaczki.
        >
        I tu się te wszystkie kupione kiecki, wypite szampany i zjedzone pyszności chowają😙
        Bardzo się cieszę, chorujące dzieci- koszmar..
        • astomi25 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:44
          Dzieki.
          Dzis tez po raz pierwszy od niedzieli cos zjadlam. Bylam 6 dni na samej kawie ( i adrenalinie).
      • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 21:44
        Krew mi w stopy odpłyneła.

Nie ma nic nad to w kwestii poprawiania humoru...zdrowia i spokoju 🍀.
      • primula.alpicola Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:01
        O kurde!! Zdrowia dla córki!!
      • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:04
        Jezu. Z jakiej śpiączki? Coś niefajnego się wydarzyło....
        Ściskam.was, całuję, ślę fluidy
        • astomi25 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:30
          Tak. Cos bardzo niefajnego.
          Mloda od 15.09 byla w spiaczce. Podlaczona do respiratora, z wkluciem centralnym przez ktore szlo pierdylion lekow, z podlaczona sonda. W zyciu nie widzialam tylu kablow i laczen naraz.
          W czwartek corka miala 22 urodziny, wtedy podjeto pierwsza probe wybudzania (niestety nieudana).
          Dzis sie udalo.
          Teraz czekamy az badania pokaza, jakie szkody poczynilo to w organizmie.
          Niestety doszlo do niedokrwienia mozgu.
          • majenkirr Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:36
            O kurcze, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. ❤️
          • lilia.z.doliny Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:44
            Bardzo, najbardziej was ściskam. Dzielne dziewczyny .
            Życzę wam z serca poprawy, choćby po maleńkim.kroczku, ale codziennie do przodu. Chocby tyci tyci, ale niech idzie ku lepszemu.
            • astomi25 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:55
              Dziekuje.
            • grey_delphinum Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 23:01
              Matko jedyna, koszmar... Dobrze, że najgorsze już za, Wami. Trzymam kciuki za jak najszybszy powrót Twojej córki do zdrowia.

Jeśli możesz, to napisz, proszę, co się stało, że zapadła w śpiączkę.
              • astomi25 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 24.09.23, 16:04
                Hipokaliemia.
                Doszlo do zatrzymania krazenia.
          • gama2003 Re: Czym sobie ostatnio poprawilyscie humor? 23.09.23, 22:56