Dodaj do ulubionych

Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure)

24.09.23, 17:13
Zgubiłam swoje stare cążki i nie mogę znaleźć odpowiednich nowych. Czy warto kupić takie w kształcie jakby kombinerek? Bezpieczne to? Czy do domowego użytku lepsze są tego typu co na zdjęciu? Takie miałam wcześniej, ale te nowe mi jakoś nie pasują...

Obserwuj wątek
    • dwa_kubki_herbaty Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 18:00
      Kup takie jakie miałaś.
      Umiesz je obsługiwać i do tej pory świetnie ci służyły.
      Jak urodziłam dziecko i zobaczyłam nożyczki do obcinania dziecięcych paznokci to zdębiałam, normalnie zamarłam jak tym mam coś obciąć, następnie polecali cążki takie jak z twojego zdjęcia, tu oczyma wyobraźni ucinałam dziecku pół palca, w końcu jak juz pazury były tak dlugie ze syn mnie drapał wyciągnęłam swoje, idealnie ostre nożyczki i obcięłam tak jak lubie czyli nie po skórze, moje dziecko ma piękne paznokcie ;P
      • szorstkawelna Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 18:40
        Nie ma nigdzie takich jak miałam... kupiłam.podobne, ale są gorsze, nie pasują mi.
      • ga-ti Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 19:23
        A ja dzieciom paznokcie tylko nożyczkami, dziecięcymi, mają 19 lat i jeszcze najmłodszemu nimi obcinam. Za to cążkami nie potrafię. Sobie tylko cążkami, takimi jak na zdjęciu.
        • akseinga1975 Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 19:27
          Ja tez takimi, ale ostatnio w tv wypowiadal sie podolog, ze to samo zlo bo miazdzy paznokiec, ale ja innymi sprzetami nie umiem.
    • balbina1710 Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 18:43
      Dlaczego to jest obrzydliwe???
      • szorstkawelna Re: Trochę obrzydliwe - paznokcie (pedicure) 24.09.23, 18:47
        Dla mnie sam temat jest obrzydliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka