maslova 26.09.23, 14:10 Jak w tytule. Najlepiej takie do fitnessu, ale do zwykłego chodzenia również. Wygodne, oddychające, które nie ściągają się z pięty i które nie rozciągną się po kilku tygodniach użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 16:13 Takie ze skrzyżowanymi gumkami na wierzchu stopy i podgumowanym spodem. W sklepach sportowych bywają. Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek1 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 18:42 Do celów sportowych kupuję w hm, te najdroższe. Jedyne, które się nie zsuwają z lewej pięty One są bardziej zabudowane. Próbowałam wszelkie dostępne i zawsze to samo. Tańsze, droższe, z silikonem i bez. Dość dobrze sprawdzają się takie ,lekko ażurowe z action, są białe, czarne i fioletowe. Są tanie, na sezon spokojnie wystarczają, o dziwo. Kupuję je cyklicznie, gdy biały zamienia się w szarawy. Nie rozciągają się. Czarne są niezniszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 19:01 Też kupuje te białe z action. Też mi szarzeją. Myślałam, że je źle piorę, denerwuje mnie to szarzenie, ale i tak uważam, że to najlepsze stopki. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 18:49 Najlepsze kupiłam w New Balance. Bardzo wygodne i komfortowe, nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:08 Nie wiem jakiej marki, może adidas? w każdym razie kupiłam je w 50style. Bardzo fajne. Bo wszystkie inne są do dudy i ogólnie wolę skarpetki niskie/krótkie, ale nie stopki. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:20 A mi jedyne,które się nie zsuwają i z przodu nie wrzynają się w grzbiet stopy to te z Calzedonii.Wszystkie inne sieciówkowe wywaliłam,tak mnie wkurzały. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:34 Jeśli chodzi o sportowe - Benetton. Na lato do butów - Ecco. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 27.09.23, 02:00 Wola.pl - polska marka zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 27.09.23, 07:32 Z niskich skarpetek wybieram tego typu Happy Socks: www.zalando.pl/happy-socks-great-day-low-sock-unisex-2-pack-skarpety-multi-coloured-ha38100lx-t11.html Odpowiedz Link Zgłoś