Dodaj do ulubionych

A jakie skarpetki stopki polecacie?

26.09.23, 14:10
Jak w tytule.
Najlepiej takie do fitnessu, ale do zwykłego chodzenia również.
Wygodne, oddychające, które nie ściągają się z pięty i które nie rozciągną się po kilku tygodniach użytkowania.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 16:13
      Takie ze skrzyżowanymi gumkami na wierzchu stopy i podgumowanym spodem. W sklepach sportowych bywają.
    • bombelek1 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 18:42
      Do celów sportowych kupuję w hm, te najdroższe. Jedyne, które się nie zsuwają z lewej pięty smile One są bardziej zabudowane.
      Próbowałam wszelkie dostępne i zawsze to samo. Tańsze, droższe, z silikonem i bez.
      Dość dobrze sprawdzają się takie ,lekko ażurowe z action, są białe, czarne i fioletowe.
      Są tanie, na sezon spokojnie wystarczają, o dziwo. Kupuję je cyklicznie, gdy biały zamienia się w szarawy. Nie rozciągają się. Czarne są niezniszczalne
      • zwyczajnamatka Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 19:01
        Też kupuje te białe z action. Też mi szarzeją. Myślałam, że je źle piorę, denerwuje mnie to szarzenie, ale i tak uważam, że to najlepsze stopki.
    • brenda_bee Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 18:49
      Najlepsze kupiłam w New Balance. Bardzo wygodne i komfortowe, nie do zdarcia.
    • mid.week Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 18:54
      Scholla
    • berdebul Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 21:58
      Reebok.
    • pepsi.only Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:08
      Nie wiem jakiej marki, może adidas? w każdym razie kupiłam je w 50style. Bardzo fajne.
      Bo wszystkie inne są do dudy uncertain i ogólnie wolę skarpetki niskie/krótkie, ale nie stopki.
      • raczek47 Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:20
        A mi jedyne,które się nie zsuwają i z przodu nie wrzynają się w grzbiet stopy to te z Calzedonii.Wszystkie inne sieciówkowe wywaliłam,tak mnie wkurzały.
    • kropkaa Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 26.09.23, 22:34
      Jeśli chodzi o sportowe - Benetton.
      Na lato do butów - Ecco.
    • ardzuna Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 27.09.23, 02:00
      Wola.pl - polska marka zresztą.
    • kropkacom Re: A jakie skarpetki stopki polecacie? 27.09.23, 07:32
      Z niskich skarpetek wybieram tego typu Happy Socks:

www.zalando.pl/happy-socks-great-day-low-sock-unisex-2-pack-skarpety-multi-coloured-ha38100lx-t11.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka