agent_landon 27.09.23, 15:47 Taki konkurs mały. Napiszcie co według Was może być tym miejscem wypełnionym radością. Za jakiś czas napiszę o co chodzi. Powiem Wam na razie, mną to wstrząsło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilia.z.doliny Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 15:48 Plebania w Dąbrowie Górniczej ( do pewnego momentu) Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 15:54 idąc tropem twoich odczuć- hospicjum perinatalne Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:48 Tam wcale nie jest wesoło, wręcz przeciwnie; tak przypuszczam naczytawszy się potąd o różnych problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_landon Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 19:14 No OK. Zdradzę to miejsc. Polecam też popatrzeć co oferują jako "benefity" Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:38 Nooo, skoro DZIECI, to automatycznie miejsce wypełnione radością. To kupa radości, pakować śpioszki i kocyki o 4 nad ranem, zupełnie co innego niż pakować męskie gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:39 Ostatni benefit jest tożsamy z pierwszym, no ale trzeba je wymienić osobno, żeby było więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:41 Umowa o pracę jako w tzw. nowomowie "benefit". To jakieś archiwalne ogłoszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:43 Jakby nie było, mój odbyt jest bardziej wypróżniony radośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:45 Jak to się kiedyś mówiło: DZIENY!!!! Roześmiałam sie w głos, a to mi się już daaawno nie zdarzyło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 21:46 pozazdrościli amazonowi i jego magazynom wypełnionym funem? (work hard, make fun jakoś tak to leciało) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Miejsce wypełnione radością. 28.09.23, 07:01 Myślałam, że sala zabaw dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Miejsce wypełnione radością. 28.09.23, 07:34 Magazyn 🤣🤣🤣 miałam pisać, że o sale zabaw albo przedszkole chodzi . Plus: umowa o pracę, i plate dni wolne oraz zwolnienia które jakby z niej wynikają to taki fajny benefit 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Miejsce wypełnione radością. 27.09.23, 20:37 Mimo że kwestię już wyjaśniono - dla mnie hasło brzmi po prostu propagandowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Miejsce wypełnione radością. 28.09.23, 11:35 Jezeli właściciel magazynu czy pracodawca jest z Ameryki to fakt, umowa o prace z płatnym urlopem i zwolnieniem lekarskim w przypadku pracownika fizycznego jest w ich mniemaniu niesamowitym „benefitem” Odpowiedz Link Zgłoś