Dodaj do ulubionych

To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żigolak

27.09.23, 20:45

To był najnormalniejszy żigolak , prostytutek a nie jakiś tam sexworker tak zapodają media .
Duma mnie narodowa rozpiera że ten nasz nadwiślański , śląsko-dąbrowski żigolak taki sławny na świecie , niczym Chopin , wycinanki łowickie i panie sprzątające w Niemczech :

www.o2.pl/informacje/media-na-swiecie-o-parafialnej-orgii-pisza-o-zigolaku-wzywajacym-pomocy-6943930517863168a
Obserwuj wątek
    • asfiksja Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 27.09.23, 21:05
      Hm, muszę powiedzieć, że też zwróciłam uwagę na wyraz "gigolo" w prasie obcojęzycznej. Bardzo nie podoba mi się "męska prostytutka", wyrażenie to jest dla mnie gwałtem na języku polskim. Ale jakoś żigolak to dla mnie bardziej bawidamek niż prostytutek dla panów. Chyba najlepsze jest potoczne słowo "prostytutek" i oficjalne "pracownik seksualny".
    • falofilia.falofilia1 Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 27.09.23, 21:38
      Bawili się "traf w dziurkę kropidłem"
      • la_felicja Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 27.09.23, 23:04
        Tylko którym końcem?
        • falofilia.falofilia1 Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 08:28

oj , wiadomo którym i w co smile

ludzie.fakt.pl/seksuolog-o-orgii-na-plebanii-to-nie-byla-jedyna-taka-balanga-tego-dnia/jwn9pep
          • jahelena Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 08:33
            Zawsze z zainteresowaniem czytam wpisy ekspertów doświadczonych w temacie...
    • hanusinamama Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 08:31
      Serio żigolak jest słynny...a nie dziwne zabawy księży?
      • falofilia.falofilia1 Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 09:11
        Sexworker czy pracownik seksualny brzmi trochę jak szpieżka i o tym jest wątek .
        Preferencje seksualne księży są już teraz znane aż nadto . Najczęściej pooddawali się oni w ręce św.Onana albo uprawiają zboczeństwa

wszelkiego rodzaju i w każdej konfiguracji :

www.se.pl/slask/orgia-ksiezy-i-pan-do-towarzystwa-w-dabrowie-gorniczej-szokujace-wideo-nowe-fakty-sa-porazajace-aa-kUo8-vzJY-HwR5.html
    • falofilia.falofilia1 Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 16:14
      Czyżby ks.Tomasz Zmarzły ukrywał się przed prokuraturą w Turcji z którą chyba nie mamy umowy ekstradycyjnej ??
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30241343,ksiadz-tomasz-z-odnalazl-sie-w-turcji-nadal-nie-mozna-go-przesluchac.html#s=BoxOpImg4
    • bene_gesserit Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 16:42
      Jakie mają znaczenie różne określenia na uprawiany przez niego proceder? On jest _ofiarą_, to jest najważniejsze.

A, ważne jeszcze jest to, że biskup proszący o modlitwę i post w intencji jego obolalych klientów nic o modlitwie w sprawie ich ofiary nie wspomniał. Ciekawe czemu
    • lilia.z.doliny Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 16:53
      To ta sama diecezja, w której miesiąc temu jeden ksiądz ZADAL DRUGUEMU KSIĘDZU 11 CIOSOW NOZEM z zazdrości o atencję, którą proboszcz obdarzał tamtego ( a nie jego).
      Po czym popełnił samobójstwo.
      Dramatiku, chono na moment. Zgadza się?
      • alewcale Re: To nie żaden sexworker a najnormalniejszy żig 28.09.23, 16:59
        sad I wreszcie z czegoś Polska jest sławna prócz wybryków minmena i jego sekty. Dobrze, że pan nie odwalił kity (powiedział Lew-Starowicz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka