Dodaj do ulubionych

Wsadzanie głowy w ciasto

28.09.23, 19:03
Czasami gdzieś mi migają filmiki z urodzin, imprez, spotkań, wszyscy elegancko ubrani, piękna sala, dużo gości i jak solenizant ma zdmuchiwać świeczkę to ktoś mu wsadza głowę w tort. Mama dziecku, koleżanki koleżance i wydaje to się im zabawne. Osoba która ma brudną głowę od ciasta przeważnie jest zła ale innych to bardzo bawi i mają fajną zabawę. Czy to jakiś amerykański zwyczaj? Takie poczucie humoru? Bo ja tego kompletnie nie potrafię zrozumieć.
Obserwuj wątek
    • hannah_weaverrr Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 19:08
      Nie pomogę, też nie rozumiem sad nie mam aż takiego dystansu do siebie, żeby coś takiego zaakceptować. Nie wiem też co trzeba mieć w głowie by komuś takie coś zgotować, brrrr.
      Mniejszy kalibrr co prawda, ale mam
      podobnie z imprezą niespodzianką - idziesz niegotowy psychicznie i a fryzura i kreacja pewnie byłaby inna gdyby ktoś cie uprzedził, ci się szykuje.
      • ritual2019 Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 19:11
        Tam gdzie jest taka tradycja to ludzie sie tego spodziewaja.
        • hannah_weaverrr Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 19:52
          W sumie racja
    • majenkirr Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 19:14
      katiemorag napisał(a):
      > Czy to jakiś amerykański zwyczaj?

U jakichś idiotów. Normalni ludzie tego nie robia.
    • princy-mincy Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 19:19
      wyjątkowo głupia zabawa, która może nawet prowadzić do tragedii
    • ingaki Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 20:58
      Tak jak głupi prank rozbijania jajko do ciasta na czołach 2/3/4 latków przez własne matki, mój syn to na shorcie widział i pyta mnie co to za głupota.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 21:02
      W torcie piętrowym są często plastikowe kolki, traf w oko a będziesz mial wyrok.
      Ja widzialam taki film gdzie uwalona tortem solenizantka oddał z pięści rozbawionej koleżance, co mnie rozbawilo do łez, moje podejscie.
    • pepsi.only Re: Wsadzanie głowy w ciasto 28.09.23, 21:05
      Żenada,
      kultywowana dotąd aż dojdzie do tragedii- tort na dwóch poziomach/dwupiętrowy/ był wsparty na patyczkach, jeden z dowcipnisiów popchnął jubilatkę na ten tort podczas dmuchania świeczek, patyczek wbił się w oko dziewczynie, nie wiem, czy oko straciła, czy oko uratowane
      uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka