Dodaj do ulubionych

Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz

29.09.23, 10:44
O ile tego Gargamela nie kojarzyłam w ogóle, o tyle był czas, że Goncia często i chętnie oglądałam, bo fajnie pokazywał Japonię. Potem też miał ciekawe aktywności. A tu się nagle okazuje, że pan atakowany przez inceli za bycie cuckoldem i miękką fajką - wcale taki miękki nie jest, i do nosa zapodajć umie, i dziewczynę wykorzystać potrafi.
Inceloza zapewne ma teraz spięcie w mózgu, jak się odnieść do sprawy. Ja jestem zniesmaczona faktem, że upada kolejny wizerunek medialny, jaki wydawał mi się ciekawy do zerknięcia.

www.plotek.pl/plotek/7,154063,30242598,ciemna-strona-gonciarza-mial-wykorzystywac-osoby-uzaleznione.html#s=amtp_pnHP_related
Obserwuj wątek
    • ell.czupakabra Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 10:47
      suki-z-godzin napisała:

> Inceloza zapewne ma teraz spięcie w mózgu

Incele murem za kukoldami, bo polskie metoo smile No i mają oczywiście rację.
    • mid.week Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 10:52
      Znam obu, no i cóż, tak po ludzku czuję rozczarowanie.
      Widziałam relację dziewczyn na IG, to co opowiadają nie mieści się w moim pejzazu wewnętrznym
      • ell.czupakabra Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:03
        mid.week napisała:

> Widziałam relację dziewczyn na IG, to co opowiadają nie mieści się w moim pejza
        > zu wewnętrznym

To że lewackie kukoldy okazały się hipokrytami nie dziwi, ale cóż takiego strasznego robili tym dziewczynom? Ten cały Gargamel podniósł głos na dziewczynę, a afera jakby jej przyłożył z sierpowego.
        • mid.week Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:12
          Panowie sobie skrupulatnie dobierali slabe psychicznie okazy, uzaleznione, zaburzobe, nie do konca stabilne. Obaj wzgledem nich praktykowali ciag zachowan przemocowych, na zniane z okazywaniem uczuć i zaibtetesowania. To jest forma chorej relacji, w ktorej jedna stroba manipuluje i uzaleznia od siebie druga. Jeden pluł i szarpał, drugi "tylko" wrzeszczał i nazywal czule "workiem na spermę". Oczywiście dziewczyny same sobie winne, i w ogole to #nicsieniestalo, bo zadnej nikt nogi nie złamał.
          • suki-z-godzin Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:36
            mid.week napisała:

> Panowie sobie skrupulatnie dobierali slabe psychicznie okazy

czy ja wiem czy Gonciarz dobierał, panie z problemami łapały się na pana z problemami.
            najbardziej zmierziły mnie te smsy, które typ wypisywał miesiącami do dziewczyny, tego nie umiem sobie wytłumaczyć żadnym pokręceniem, to wygląda na stalking.
            z drugiej strony, czy nie dało rady go skutecznie zablokować? problem w głowie czy w technologii? rozumiem, że można się bać złożyć zawiadomienie o nękaniu, owszem. ale zablokowac jednego odbiorcę?
          • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:24
            Przecież ten drugi uprawiał klasyczny SM, tu są dwie strony zaburzone.
      • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:06
        Jedna z drugą zaburzona albo ćpunka, dorosłe były, spotykały się dobrowolnie, a jeśli TERAZ uznały to za zło - niech idą na terapię.
        • semihora Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:39
          Ty jak zawsze - to baby same sobie winne. Klasyk.
          • waleria_bb Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 22:40
            Nie w tym rzecz, ale za uzależnienie kobieta odpowiada sama. Seksualne praktyki po narkotykach zdaje się, że też były dobrowolne. Nie można w nieskończoność brnąć w zrzucanie odpowiedzialności za swoje życie. Przypuszczam, że gdyby nie uzależnienie, ta młoda kobieta nawet nie spojrzałaby na starego pryka.
          • wioskowy_glupek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 18:21
            no ale tu akurat są same sobie winne
        • lauren6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 12:11
          Ta od Gargamela, zdaje się, nieletnia była
          • miedzy_warszawa_a_berlinem Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 19:22
            lauren6 napisała:

> Ta od Gargamela, zdaje się, nieletnia była

Tak, ale już w "legalnym" wieku. Moralnie kiepskie, ale niekaralne. Za to ta od Stuu była stanowczo za młoda na takie bajery i tam pewnie wejdzie prokurator, jeśli są dowody. Natomiast taki wysyp oskarżeń wobec tzw. lewaków akurat przed wyborami pachnie czymś równie zgniłym, co ich domniemane zachowania.
            • borsuczyca.klusek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 19:40
              Możesz rozwinąć?
              • miedzy_warszawa_a_berlinem Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 20:07
                borsuczyca.klusek napisała:

> Możesz rozwinąć?

Gargamel i Gonciarz są utożsamiani z lewicą.
                • angazetka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:21
                  Ale nie są kojarzeni politycznie, tylko światopoglądowo (znaczy Gonciarz, Gargamela nie znam poza ostatnią aferą).
                  • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:25
                    Pan Gonciarz wspierał Strajk Kobiet i deklarował się jako lewicowiec i feminista.
                    • angazetka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:27
                      Przecież to właśnie napisałam.
                    • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:28
                      Ależ moze byc lewicowcem i feminista w zyciu codziennym a w kwestiach intymnych zaburzonym gościem uprawiającym BDSM (stad ten worek na spermę).
                      • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:33
                        thank_you napisała:

> Ależ moze byc lewicowcem i feminista w zyciu codziennym a w kwestiach intymnych
                        > zaburzonym gościem uprawiającym BDSM (stad ten worek na spermę).

Dokładnie tak samo jak księża, modli sie pod figurą a diabła ma za skórą😌
                        • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:36
                          Ale Gonciarz chyba nie mówi innym jak mają żyć i nie straszy ludzi ogniem piekielnym? Chyba - obejrzałam kilka materiałów gościa przy okazji SK, mnie te „influencery” nie interesują, na IG wolę MLH. wink
                          • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 08:07
                            Nie wiem, czy nie mowi, bo az tak nie znam tresci, ktore przekazuje. Natomiast jesli tak mocno manifestuje swoj feminizm i lewicowosc, ze wszyscy o tym wiedza, to do pouczeń juz blisko.
                            • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 08:10
                              Poza tym ematkowe feministki i lewaczki pouczaja "zwykłe" ematki, to dlaczego Gonciarz nie mialby tego robić? To naturalne dla radykałów, ze chca zmusic innych do swojego sposobu myślenia.
                              • ggrr.ruu Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:49
                                A które to "zwykłe"? I kto tu nie poucza innych?
                                • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:55
                                  Zwykłe, to te, ktore nie manifestuja swoich pogladow politycznych, nie interesuja sie polityka. I moze rzeczywiscie tutaj malo kto nie poucza, bo tu pełno radykałek.
                                  • ggrr.ruu Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:58
                                    Posiadanie poglądów politycznych to radykalizm?
                                    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:14
                                      Nie mam ochoty z toba gadac, bo jestes upierdliwa i malo kumata.
                                    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:16
                                      Albo dobra, moze odnies sie do tego, ze np. mlody Hajzer i Gargamel poszli na psychoterapię, czy to nie piękne?
                                      • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:18
                                        "W przeciwieństwie do wielu innych sław, które znalazły się w podobnej sytuacji, youtuber od razu przyznał się do "popełnionych błędów".

W odniesieniu do nagrania, które pojawiło się dziś wieczorem, mam kilka zdań od siebie: przepraszam moją byłą dziewczynę i przyznaję się do popełnionych błędów - to, co zrobiłem w 2020 jest niewybaczalne i nie ma usprawiedliwienia... "

"Poszedłem wtedy na odwyk alkoholowy i zacząłem terapię pod tym kątem, na którą uczęszczam do dziś i która uczy mnie zdrowego reagowania na stres i emocje, z którymi kompletnie sobie wtedy nie radziłem."

www.google.com/amp/s/www.pudelek.pl/gargamel-odpowiada-na-oskarzenia-o-stosowanie-przemocy-fizycznej-wobec-niepelnoletniej-partnerki-jest-mi-wstyd-6945649808599904a%3famp=1?bshm=rimc/2
                                        • ell.czupakabra Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:32
                                          1matka-polka napisała:

> "Poszedłem wtedy na odwyk alkoholowy

On nie przeprasza, tylko zrzuca odpowiedzialność na alkoholizm. A ten drugi na problemy psychiczne.
                                          • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:34
                                            Pierdolicie hipolicie. 🙄
                                    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:20
                                      ggrr.ruu napisała:

> Posiadanie poglądów politycznych to radykalizm?

sjp.pwn.pl/slowniki/radykalizm.html
        • angazetka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:28
          Jak zawsze - skoro Triss, to wina tych dziewczyn.
        • zla.m Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:44
          Ona: Robił mi złe rzeczy
          On: Robiłem złe rzeczy, przepraszam
          Random z netu: jej wina!
    • beataj1 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 10:56
      Zaraz, bo może jestem za głupia i nie rozumiem.
      Dziewczyna używała substancji, on też używał substancji.
      Uprawiali ze sobą seks, zarówno pod wpływem jak i bez.
      Ona na pewne aktywności się godziła na trzeźwo, po czym je realizowała pod wpływem jak i bez.
      Ona namówił ją na diagnozę spektrum, następnie powoływał lub komentował spektrum gdy ona zareagowała w niepasujący mu sposób.
      Spotykali się ponieważ ona podobała mu się erotycznie - nie wiem jak on jej. Ale relacja była oparta na seksie i narkotykach i się wokół niego kręciła.
      Pomijając komentarze dotyczące spektrum (bo to faktycznie jest dyskusyjne) gdzie tu wina Gonciarza.
      Oboje byli w dziwacznym, powalonym związku. Oboje robili rzeczy, które unoszą lekko brwi do góry. Ale nie widzę by ona byłą jakoś bardzo wykorzystywana. Chyba że jestem ślepa.
      Dla jasności: Gonciarz jest mi obojętny, widziałam może 10 minut jednego materiału.
      • tromedlov Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:01
        Podpisuję się.
        Za chwilę każdy będzie oskarżał każdego (tzn. koniecznie celebrytki czy jutuberki innych celebrytów i jutuberów, im więcej wyświetleń tym lepiej) za dawne imprezy i zycie, które wówczas wydawało sie super fajne, wciągające, chociaż mocno szkodliwe, bo dojrzał, wytrzeźwiał i patrząc wstecz już by tego nie chciał powtórzyć.
        • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:03
          Terapia wychodzi z gabinetów.🙄
          • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 06:50
            triss_merigold6 napisała:

> Terapia wychodzi z gabinetów.🙄

I bardzo dobrze. Licze na pozytywne zmiany społeczne w zwiazku z tym.
        • suki-z-godzin Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:45
          > Za chwilę każdy będzie oskarżał każdego

ale to już się dzieje
          jutuberskie szambo wybija, tylko zamiast w prokuraturze, sprawa ląduje w socialach
      • suki-z-godzin Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:13
        beataj1 napisała:

> Zaraz, bo może

ładnie napisane, wyraziłaś jasno tok również mojego myślenia.
        i teraz się zastanawiam, czy to dziaderskie jest myśleć, że póki co, to bardziej niż na ujawnienie wykorzystywania, to wygląda mi to na upublicznianie związkowych kałszkwałów gdzieś na pograniczu liceum i pierwszych lat studiów. trochę hardkoru jest, zwłaszcza gdy wjeżdżają narkotyki, fakt. ale cała reszta, choć porypana, raczej nie jest karalna.
        • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:30
          A jeszcze dziwniejsze są wpisy, że Gonciarz kogoś zawiodł.

Serio?

Zawiodl? Bo Nocą uprawiał BDSM? 😄😂🤣
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 12:00
        Zgadzam się.
      • trampki-w-kwiatki Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 20:14
        Noooo. Też się dziwuję.
      • waleria_bb Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 22:44
        Myślę identycznie. Do młodej kobiety pewnie zaczęło docierać, że narkotyki i takie seks układy (nie nazwałabym tego związkiem nawet) to był błąd. Zaczyna szukać winnych i obarczać odpowiedzialnością za złe decyzje faceta, z którym dobrowolnie ćpała i uprawiała seks.
      • ggrr.ruu Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:10
        Też nie bardzo rozumiem, jak dla mnie to para ćpunów w pokręconej relacji. Oman sprawa, że nie wiem, jakim cudem któreś z nich mogło być w innej relacji. Jaki zdrowy o normalny facet zainteresowałby się zaburzoną ćpunką? Jaka normalna kobieta chciałaby pokręconego ćpuna?
    • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:02
      A teraz paniom o co konkretnie chodzi?
      • trampki-w-kwiatki Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 20:23
        No właśnie trudno orzec.
      • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:32
        Hmm, o co? A co zyskały?

Rozgłos.
        • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 09:40
          Źli ludzie w internetach mówią, że za jedną z panienek można zapłacić żetonami na OnlyFans więc tak, rozgłos jej potrzebny.
          • thank_you Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:29
            Ojej, ojej, a miało byc tak szlachetnie.
            • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 10:37
              thank_you napisała:

> Ojej, ojej, a miało byc tak szlachetnie.

Co jest szlachetnego jest w publicznym wylewaniu swoich zali i formulowaniu słusznych oskarzeń?
    • semihora Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:03
      A pojutrze kolejny... Influencery, psia mać.
      • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:08
        Czy są dla Ciebie jakimkolwiek punktem odniesienia? O tych panach słyszę pierwszy raz, o ich przygodach również, atrakcyjność porównywalna z freak mma czy inną wyspa miłości.
        • semihora Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:35
          Aha, czyli trzeba rozbudować wypowiedź, chociaż w żadnym miejscu nie sugerowałam, że ich istnienie jest dla mnie znaczące. Zdawało mi się nawet, że wyrażam się pogardliwie.

Nie znam typów, nie interesują mnie żadni idole młodzieży, nie podbijam im zasięgów swoimi klikami, nie traktuję poważnie. Moja wypowiedź odnosi się tylko do jednej rzeczy. Faktem jest, że jak w każdym środowisku, które zazna sławy i kasy, występuje tam mnóstwo patologii. Zero złudzeń. Tam świętych nie ma. Dziś gruchnie o jednym, jutro o kolejnym, a o całej reszcie nie gruchnie wcale, ale nie dlatego że to takie aniołeczki z sumieniami jak po Vizirze. Nie trzeba się orientować w influencerach, żeby umieć ich ocenić prawidłowo. Tu wystarczy tylko po wierzchu poskrobać, nie ma konieczności zanurzania się w to wszystko.

Czy są dla mnie punktem odniesienia ludzie, których nie znam? To chyba jasne, że nie jestem targetem i niespecjalnie mnie temat grzeje. To nie jest content dla dojrzałych (choć wiecznie młodych) ematek, ale przegadaj temat z dzieciakami. Cytując najlepszych: "tacy chcą edukować twoje dzieci" - a że mają nieco brudu za uszami, to jak nic się nadają na wzorce osobowe dla młodszej i starszej dzieciarni. Tylko czerpać garściami suspicious
    • borsuczyca.klusek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:12
      Tak trochę obok Gonciarza, ale z moich obserwacji wynika, że długotrwała i pełnoetatowa praca w SM zwyczajnie ryje tym ludziom banie. Stają się niewolnikami wyświetleń, algorytmów i widzów, których łaska jest bardzo kapryśną panną. Efektem tego prawie każdy narzeka na nałogi, OCD, nerwicę, bezsenność, depresję i to nie rzadko wszystko na raz. Plus dochodzi do tego jeszcze toksyczne środowisko pracy, zazdrość, dramy, czekanie na cudze potknięcia i tym podobne syfy.
      I ktoś by mógł teraz powiedzieć, że to zupełnie jak robota w korporacji. Może i tak, ale tu jeszcze dodatkowo cały majdan firmujesz swoją twarzą i jak odwalisz jakieś g.... to pół Polski się dowie.
      • mid.week Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:14
        Prawda
      • beataj1 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:21
        Lubię słuchać podcastów, ale czasem trafiam na rozmowy w stylu: A Zenek Nowakowski to ostatnio powiedział, a Wacek Igrekowski to pojechał i zrobił, a podczas ostatniego zlotu podcastoinfluencerów to robiliśmy.

Jeżeli jest choćby ułamek towarzystwa wzajemnej adoracji wychodzę z podcastu i nie wracam.
        Bo oni próbują stworzyć jakąś elitę podcasterów - a ja się w to nie bawię.
        Parę osób przestałam obserwować po akcjach z gatunku: patrzcie kogo ja jeszcze znam...
        • ell.czupakabra Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:25
          beataj1 napisała:

> Bo oni próbują stworzyć jakąś elitę podcasterów

Jaką qwa elitę. Ten cały Gonciarz to od dawna jest pośmiewiskiem internetów tongue_out
          • beataj1 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:38
            Ja w ogóle nie mówię o Gonciarzu bo w życiu go nie słuchałam.
            Chyba cos takiego mi zazgrzytało przy podcaście Paciorka, że zaczął rzucać nazwiskami swoich kolegów.
            Plus z instagramerów zakończyłam obserwowanie Moja dziewczyna czyta blogi - bo się zrobili jacyś tacy nieautentyczni.
          • angazetka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:22
            Ale kilka lat temu BYŁ elitą.
            • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:26
              Może w Twoim mikrokosmosie.
              • angazetka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:27
                W swojej branży.
              • borsuczyca.klusek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 21:57
                Na polskim YT. Gdy pyknęła mu bańka subów to było pewne wydarzenie.
              • wioskowy_glupek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 18:23
                nie ignorantko, to był top YouTube'a jeden i drugi.
      • tromedlov Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 11:44
        To jest kółko wzajemnego dawania sobie po ryju. Dosłownie, bo przecież część z nich poszła do wszelkich patowalk. Nie ma tam żadnej przyjaźni, nic prawdziwego i każdy sprzeda absolutnie wszystko, byle mieć kolejne wyświetlenia, kolejne gadżety i kosmetyki, drinki i narko. Oraz szybkie fury, to przecież podstawa.

Zastanawiam się, kiedy będą pierwsze procesy w instasprawach. Procesy wytoczone przez dzieci celebrytów wszelkiej maści, którzy upubliczniają poczęcie, poród, pierwsze ssanie, pierwszą kupę, pierwszy kroczek - wszystko. Dzieci, które od małego przyjmują odpowiednie pozy z wyciągniętą nogą, reagują na kamerę jak pies Pawłowa - sztucznym uśmiechem i pozycją. Te dzieci od momentu bycia fasolką nie mają prywatności, bo cały świat może zobaczyć ich pierwsze płodowe ruchy. Są maszynkami do zarabiania pieniędzy, kolejnym projektem, wyświetleniem.

Najbardziej żal mi z tego całego towarzystwa chyba Julii Pelc.
        pytanienasniadanie.tvp.pl/33305497/moja-corka-youtuberka
        Najnowsze można sobie znaleźć, nie chcę tego przytaczać. Smutne.
        • simply_z Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 29.09.23, 20:58
          A gawiedź obserwuje...
    • obrus_w_paski Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 04:48
      Byl moment kiedy śledziłam go w SM ale od początku wydawał mi się śliski. Potem nial jakieś dziwne wtopy tylu reklama skarpetek z amazona (?)…poza dziwnymi treściami i zdjęciami godnymi nastolatka, męczyło mnie patrzenie na jego chorobowa twarz. Teraz wiadomo ze to bie choroba a koks
      • ricemice79 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 19:28
        obrus_w_paski napisała:

> Byl moment kiedy śledziłam go w SM ale od początku wydawał mi się śliski. Potem
        > nial jakieś dziwne wtopy tylu reklama skarpetek z amazona (?)…poza dziwnymi tr
        > eściami i zdjęciami godnymi nastolatka, męczyło mnie patrzenie na jego chorobow
        > a twarz. Teraz wiadomo ze to bie choroba a koks

....o tototo! przy reklamie Amazona odpadłam, taki niby lewicowiec a tutaj współpraca komercyjna i to z takim gigantem jak Amazon. Swoją drogą nie oberwało mu się za to zbytnio, a taką Kasie Babis za reklame Zalando to lewa banieczka zjadła.
    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 06:57
      A tu jego poprzednia dziewczyna, widac ze zafiksowany na jednym typie urody😃

https://m.natemat.pl/58c1bc904f2bf2e13a7cadaa0f5151da,0,0,0,0.jpg
      • wioskowy_glupek Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 18:25
        Kasia akurat fajna jest, co do Gonciarza to od dawna było widać że ma problemy psychiczne
    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 07:01
      Gargamel mial najprawdopodobniej duzy wklad w to ze Filip Chajzer poszedł na terapię. Sam Gargamel tez przeprasza za swoje zachowanie, i ze leczy alkoholizm.
      Oni nie ida w zaparte, jak celebryci z poprzednich pokoleń. To jest dobra zmiana😌
    • abria Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 19:40
      "Pojemnik na spermę" - aż żal na to patrzeć.

Robi już furorę wśród inceli - niby taki lewak, mięczak i ściemniacz - a tu nagle ta cicha woda "w końcu pokazuje jak trzeba traktować baby".
      • triss_merigold6 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 30.09.23, 19:46
        Nie jest pierwszym gosciem z kulawym wyglądem, który deklarował się feministą, żeby mieć łatwiejszy dostęp do panienek.
    • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 10:32
      Gonciarz też jest na terapii:

"Zaczął od słowa "przepraszam".

"Jestem w terapii, co wiedzą wszyscy, którzy mnie śledzą. Wiedzą też, jaką drogę przeszedłem przez ostatnie kilkanaście miesięcy i że jestem po niejednym przełomie" – kontynuował...
      W dalszej części odniósł się do swojego zachowania wobec kobiet. "Jest mi przykro, że moje życie i sposób bycia generował szkodę w życiu innych osób. Nie widziałem wielu rzeczy i nie rozumiałem własnego zachowania".

Aczkolwiek zdjęcie zbyt atencyjne, jak na mój gust...

natemat.pl/513838,gonciarz-uslyszal-mocne-zarzuty-wydal-oswiadczenie-po-wideo-dabrowskiej
      • suki-z-godzin Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 13:44
        1matka-polka napisała:

> Aczkolwiek zdjęcie zbyt atencyjne, jak na mój gust...

zdjęcia nie było w oświadczeniu Gonciarza, to materiał ilustrujący artykuł

> natemat.pl/513838,gonciarz-uslyszal-mocne-zarzuty-wydal-oswiadczenie-po-wideo-dabrowskiej
    • abria Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 13:54
      Z tym Gargamelem (nawet nie wiem kto to) to jakiś grubszy wałek. Ta młoda alternatywka to jakaś mocna psychopatka. Wygląda na to, że ona z nim tam celowo siedziała, celowo go prowokowała i celowo zbierała na niego "haki". Prawie jak jakaś operacja obcego wywiadu żeby znaleźć coś na polityka. Normalni ludzie tak nie robią, tylko się rozstają po pierwszym odpale i nie wracają. Jeszcze rozumiem, gdyby ich tam dzieci wiązały, kredyty czy wspólna firma, co by uniemożliwiało jej rozstanie. Ale nie, ona ewidentnie z nim siedziała i go miesiącami nagrywała. Oboje siebie warci, ale ona jeszcze gorsza od niego.
      • 1matka-polka Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 14:23
        Ciągnie swój do swego.
    • natalyaxx Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 14:18
      Wyciekły kolejne screeny z rozmów z nim, proponował jakiejś dziewczynie throat f***ing, groził, że ją zaj... Dramat gość, serio.
      • tanebo001 Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 14:58
        Trochę przesadził z porno chyba...
      • abria Re: Wczoraj Gargamel, dzisiaj Gonciarz 01.10.23, 15:02
        Gonciarz? strasznie to jakieś przykre wręcz.... upadek człowieka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka