sandra.zawczasu
29.09.23, 17:39
Dziewczyny, poratujcie opinią.
Mąż zaproponowal, ze na rocznice naszego slubu chce mi sprezentowac "metamorfoze usmiechu" lol.
Nie mam zadnych wiekszych problemow z zębami, ale on od jakiegos czasu niesaowicie jara sie takimi dentystycznymi sprawami, wybielanie, licówki, bonding i co tylko. Na Instagramie zaczal sledzic doktora ktory przyjmuje niedaleko nas (Stalowa Wola) - ma wlasną klinie i faktycznie zjezdzają do niego celebryci, Pudelki, zdjęcia i cuda na kiju.
No i tam metarfoza mialaby byc u tego lekarza wlasnie. Nie powiem, ucieszylam sie na poczatku, ale potem cos mnie tknęlo

Zrobila reseacrh i w sieci widze duzo negatywnych opinii na temat gabinetu i samego lekarza. TVP o nim zrobilo reportaz w dodatku, wbijal ludziom implanty bez zrobienia zdjecia, potem pół szczeki trzeba bylo wyrwac, prokurator sie wmieszal, jakies zbiorowe skargi, no cyrk.
Obejrzalam ten reportaz (jest na YT, gdyby was interesowalo to
www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA) i mam baaaardzo mieszane uczucia.
Z jednej strony wiadomo, piękny usmiech to jest super sprawa, taki prezent to spory wydatek i sama bym sobie nie zafundowala.
Z drugiej strony nie wiem, mam ryzykowac swoje zdrowie? Mąż mowi ze na IG wszystko wyglada super i zebym sie nie bala, no ale jednak ten doktor ma sprawy w sądzie o błedy w sztuce, czy to jest rozsadne ryzykowac?
Pomozcie z opiniami prosze, bo sie gubie