Dodaj do ulubionych

Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie?

29.09.23, 17:39
Dziewczyny, poratujcie opinią.

Mąż zaproponowal, ze na rocznice naszego slubu chce mi sprezentowac "metamorfoze usmiechu" lol.

Nie mam zadnych wiekszych problemow z zębami, ale on od jakiegos czasu niesaowicie jara sie takimi dentystycznymi sprawami, wybielanie, licówki, bonding i co tylko. Na Instagramie zaczal sledzic doktora ktory przyjmuje niedaleko nas (Stalowa Wola) - ma wlasną klinie i faktycznie zjezdzają do niego celebryci, Pudelki, zdjęcia i cuda na kiju.

No i tam metarfoza mialaby byc u tego lekarza wlasnie. Nie powiem, ucieszylam sie na poczatku, ale potem cos mnie tknęlo big_grin Zrobila reseacrh i w sieci widze duzo negatywnych opinii na temat gabinetu i samego lekarza. TVP o nim zrobilo reportaz w dodatku, wbijal ludziom implanty bez zrobienia zdjecia, potem pół szczeki trzeba bylo wyrwac, prokurator sie wmieszal, jakies zbiorowe skargi, no cyrk.

Obejrzalam ten reportaz (jest na YT, gdyby was interesowalo to www.youtube.com/watch?v=GCjvrecByDA) i mam baaaardzo mieszane uczucia.

Z jednej strony wiadomo, piękny usmiech to jest super sprawa, taki prezent to spory wydatek i sama bym sobie nie zafundowala.

Z drugiej strony nie wiem, mam ryzykowac swoje zdrowie? Mąż mowi ze na IG wszystko wyglada super i zebym sie nie bala, no ale jednak ten doktor ma sprawy w sądzie o błedy w sztuce, czy to jest rozsadne ryzykowac?

Pomozcie z opiniami prosze, bo sie gubie big_grin
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 17:42
      Ja też się gubię. Widzimy z czym mamy tu do czynienia ale która wskaże cel?
      • taje Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 17:52
        No właśnie…
      • miruka Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:50
        To jest wątek o finansach w związku wink
    • ichi51e Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 17:43
      Na pewno bym nie poszła do lekarza który ma sprawy o błędy w sztuce.
    • engine8t Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 17:54
      Ty w zamian zaproponuj mu powiekszenie penisa?
      • nick_z_desperacji Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:53
        Też bym się zafiksowała na ulepszeniach penisów i mu jakiś pakiecik kupiła tongue_out
    • aqua48 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 17:55
      Ja podejrzewam, podstęp ze strony męża który "niesaowicie jara sie takimi dentystycznymi sprawami, wybielanie, licówki, bonding i co tylko". Wyśle do dentysty-sadysty, a potem powie że starej żony bezzębnej nie chce i odejdzie w podskokach do młodej i pięknej pomocy dentystycznej.
      • borsuczyca.klusek Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:20
        A jak to fetyszysta dentystyczny? 🙄
        • aqua48 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:33
          borsuczyca.klusek napisała:

> A jak to fetyszysta dentystyczny? 🙄

A to niech się ugryzie..
    • majenkirr Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:04
      Czyli mąż sugeruje, ze masz brzydkie zęby? fajny prezent, nie ma co uncertain
    • bene_gesserit Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:11
      A może powiedz męzu, żeby on pierwszy spróbował, a ty po nim. O ile mąż istnieje, oczywiście.
      Trololololo
    • aqua48 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:12
      Pozostaje do ustalenia tylko czy to dentysta stomatologiczny.
    • mama-ola Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:14
      Niech Ci zafunduje szkolenie że spamowania, bo ostatnie przespałaś.
    • basiastel Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:15
      Przede wszystkim musisz wiedzieć, czy chcesz / potrzebujesz takiej ingerencji. Piszesz, że nie masz problemów z zębami. Ja uważam, że robienie licówek na zdrowe, normalne zęby, by błyszczeć śnieżnobiałą szczeną, to nieporozumienie.
    • borsuczyca.klusek Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:19
      Niech mąż przetrze szlaki i sam sobie zrobi 😀
    • seeview Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:23
      Myślałam, że w prezencie daje się coś, czego obdarowany by chciał, a nie to, czym obdarowujący się jara.
      • zielonazaba9999 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 19:01
        seeview napisała:

> Myślałam, że w prezencie daje się coś, czego obdarowany by chciał, a nie to, cz
        > ym obdarowujący się jara.
        Dokładnie
    • arthwen Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:27
      Masz mieszane uczucia, aha.
    • memphis90 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:49
      https://media.tenor.com/1Xb5fUX6byAAAAAC/do-it-lucy.gif
    • ursgmo Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 18:50
      Poszłam kiedyś do ginekologa takiego właśnie celebryckiego. Była to zdecydowanie jedna z moich najgorszych wizyt, a pierwszą ciążę prowadził mi państwowy lekarz w końcówce lat 90. Także ja jestem na nie, szczególnie jeśli opinie takie sobie.
    • nick_z_desperacji Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 19:00
      Przy okazji, nie znam się, więc zapytam: jeśli ktoś nie jest aktorką/modelką/influencerką, ma proste zęby, naturalna biel, to po co stosować inwazyjne "ulepszenia"?
      • basiastel Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 30.09.23, 11:44
        Nawet aktorka/modelka itd wygląda w takiej sztucznej szczęce koszmarnie.
    • szmytka1 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 19:51
      Mąż niech sobie zrobi metamorfozę uśmiechu. Jeśli masz zdrowe zęby, w miarę proste, to po co ryzykować? Przegląd I porządne leczenie popieram, kosmetyczne ingerencje nie.
    • pavia Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 19:53
      Nie polecam tego doktora że Stalowej. Niech pani podpytać zaufanym stalowowolskie
      • pavia Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 19:54
        Zaufanych stalowowolaków miało byc
    • gama2003 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 29.09.23, 20:53
      No nie wiem, nie wiem.
      A czy już wygooglałaś, który gabinet byłby lepszy i nas o niego zapytasz ?
      Tak zupełnie bezinteresownie ?
    • 1matka-polka Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 30.09.23, 10:22
      Ja to bym w życiu do lekarza nie poszła!
    • pytajacakinga Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 30.09.23, 10:27
      Idz do innego lekarza ktory nie ma spraw w sadzie mężowi to chyba obojętne komu zaplaci
      • 1matka-polka Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 30.09.23, 10:49
        pytajacakinga napisał(a):

> Idz do innego lekarza ktory nie ma spraw w sadzie

I to jest dobra rada💪
    • koko8 Re: Dentysta gwiazd - zdecydowalybyscie sie? 30.09.23, 10:47
      To jest post reklamowy czy antyreklamowy, bo jakoś nie mogę tej subtelnej różnicy wyczuć?😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka