taki-sobie-nick 29.09.23, 22:30 tradycyjną stronę Organizacji Takiej i Owakiej od konta tejże organizacji na facebooku (albo gdzie indziej)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_13 Re: Czy są ematki, które nadal wolą 29.09.23, 23:20 Tak, ja zdecydowanie. Nie lubię fejsbukowych kont sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Czy są ematki, które nadal wolą 29.09.23, 23:27 ja również. Fejsbuk jest zwykle do dynamicznych tresci, niusow. Rzadko kiedy to mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Czy są ematki, które nadal wolą 29.09.23, 23:28 Ja, z facebookowej nie mogę się niczego konkretnego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 00:18 Ja. Nie cierpię facebooka. Jak raz - przypadkiem albo z wyszukiwarki - trafię na stronę Organizacji Takiej i Owakiej, to potem zazwyczaj pamiętam, że taka strona jest, jak mniej więcej wygląda i w którym miejscu są na niej potrzebne informacje. Jak mi się po tygodniu czy miesiącu przypomni, że coś jednak od OTiO chcę, to chciałabym móc wrócić na dokładnie tę samą stronę i znaleźć dokładnie te same informacje w dokładnie tym samym miejscu. Na facebooku tak nie ma, organizacja niby ta sama, a strona za każdym wejściem wygląda inaczej. Wpienia mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 10:37 Nie mam Fb, a poza tym nie wchodzę ani na tradycyjne ani nie tradycyjne strony organizacji takich i owakich, więc do niczego mi to nie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 10:43 Ja podobnie, a jak organizacja taką czy owaka ma tylko fb mnie to zniechęca bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 11:03 Tak, ja. Nie używam facebooka. Odpowiedz Link Zgłoś
lu_na_be Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 12:38 Tak, wolałabym, gdyby te strony nadal były utrzymywane. Wiele organizacji już nie zamiweszcza niusów na stronach. Facebooka nie znoszę (używam, gdy naprawdę muszę) i tym sposobem, jeśli info na stronie jest niewystarczające, jeśli mogę, to rezygnuję z dalszych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 12:43 Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 12:53 Ja. Nie znoszę stron fejsbukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktolecialo Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 12:58 Preferuję zwykłe strony, fb prawie wcale nie używam. Nie lubię i źle mi się tam szuka informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 13:01 Jak jakaś restauracja nie ma strony z menu, tylko odnosnik do fejsa i tam sobie ewenutalnie szukaj, to od razu mysle, ze jest słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 13:13 Nie lubię fb i żałuję, że różne fajne fora/przytułki fla zwierzàt się tam poprzenosiły. Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: Czy są ematki, które nadal wolą 30.09.23, 13:49 Nie korzystam z fejsa, jeżeli coś jest tylko tam to dla mnie tak jakby nie było. Odpowiedz Link Zgłoś