Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście ubra

02.10.23, 09:06
Witam, u mnie dzisiaj zimno ,byłam na spacerku z Pieskiem i zaraz idę na miasto, życzę Wam miłego i udanego dnia ⚘️🌹🌷🌺🌻
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 09:12
      U mnie ma być gorąco, co mi się wcale nie uśmiecha, bo miałam ochotę zrobić sobie wycieczkę po krzakach w poszukiwaniu pokrywy przykrywającej wejście do dawnej kopalni, która po zamknięciu została rozebrana do ostatniego kamienia w tempie ekspresowym i w dziwnej atmosferze tajemnicy suspicious
      Ubrana jestem w dżinsy i t-shirt, więc nie bardzo jest co pokazywać :p
    • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 09:57
      W starą kieckę i nowe buty
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 10:02
        Pięknie pani ubrana🥰 życzę super dnia🌻🌺🌷🌹⚘️
      • wisniowy_sad Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 13:48
        Ta kamea wymiata!
      • taje Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 15:55
        Świetnie wyglądasz!
        • simply_z Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 16:29
          super!
      • daniela34 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 17:34
        Zbiorczo: dziekuję smile
      • hannah_weaverrr Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 18:19
        daniela34 napisała:

> W starą kieckę i nowe buty
        Super kiecka!!! Też jestem posiadaczką takowej i ją bardzo lubię
    • bywalec.hoteli Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 10:04
      dziś na krótko: krótkie spodenki i koszulka z krótkimi rękawami
      a Ty kochana widzę że ciapy i skarpetki jak i reszta ubioru już na jesień bardziej?
    • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 14:45
      W świàtecznà 😅 piżamę. Miłego dnia wszystkim emamom 😘
    • kasia.wilk9 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 15:42
      Czarne cygaretki biały t-shirt czarne espadryle
    • lucerka Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 16:11
      Jestem właśnie w Czarnogórze. Jest cudownie ciepło. Outfit to thirt, jegginsy i adidasy. Bardzo wygodny ubiór.
    • ga-ti Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 17:28
      Teraz to siedzę w dresach owinięta w koc, bo mi coś zimno, za bardzo zimno, mam nadzieję, że nic mnie nie bierze.
      Ale pracowo miałam różowe spodnie z sinsay, mojej córki smile do tego białą koszulkę i biały sweterek, a rano kurtkę i szal. Zaszalałam z tymi spodniami, bo normalnie to jestem zachowawcza kolorystycznie.
    • beata985 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 17:55
      Ja z racji tego, że jestem gdzie jestem,
      Bywam na plaży codziennie, mam takie widoki więc się domyślcie co mam na sobie 🙄🙈🤣
      • taje Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 17:58
        Na pewno jesteś ubrana w telefon smile
        • beata985 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 18:14
          taje napisała:

> Na pewno jesteś ubrana w telefon smile
          >
          Fakt...😜
      • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 18:29
        Wygrałaś! 🤣😂
        • beata985 Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 18:33
          majenkirr napisała:

> Wygrałaś! 🤣😂
          >

Thank you
          Czasza vina dla Ciebie
    • brenda_bee Re: Cześć piękne 🥰Pokażcie jak dzisiaj jesteście 02.10.23, 22:12
      Czarne, wąskie spodnie dresowe, tiszert w dżunglę, czarny, długi, cienki sweter i czarne adidasy szmaciaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka