Dodaj do ulubionych

Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;)

02.10.23, 09:32
Czemu na litość boską Holendrzy (Niderlandczycy tongue_out ) stawiają sobie w ogródkach wielkiego dmuchanego penisa?!?
To, że stawiają sobie na urodziny dmuchanego dziadka, nawet pod blokiem tongue_out mogę zrozumieć. To, że na oknie naklejają rozgniecionego bociana jak im się dzieciak urodzi. Ale...penis?! Wieczór kawalerski? Urodziny?
Obserwuj wątek
    • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:34
      Podejrzewam wieczór panieński albo gejowski wieczór kawalerski.
      Mnie tu już nic nie dziwi 🤷
      • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:37
        Tak z ciekawości. A co ciebie najbardziej zdziwiło?
        • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:42
          Chyba zdjęcia dzieci wieszane w oknach z okazji pierwszej komunii. Z imieniem i datą .
      • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:47
        szarmszejk123 napisał(a):

> Podejrzewam wieczór panieński albo gejowski wieczór kawalerski.
        > Mnie tu już nic nie dziwi 🤷

No prosze. Objawila sie znowu "znawczyni" Holandii szczegolnie ruchu drogowego. Jak widac nie tylko na ruchu drogowym w Holandii sie "dobrze" znasz.
        Wysciob czasem nos ze swojej banki i dowiedz sie czegos wiecej o otaczajacym Cie swiecie.
        • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:50
          W mojej bańce nikt ujów przed domem nie stawia 🤷 to mogę jedynie podejrzewać. Z gadżetami w formie genitaliów spotkałam się tylko w wyżej wymienionych sytuacjach.
          Oraz nigdy nie twierdziłam, że jestem znawczynią Holandii, w przeciwieństwie do ciebie 😅 nie bój się, nie mam zamiaru walczyć z tobą o ten zaszczytny tytuł.
          • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:55
            W zadnych z tych w/w sytuacjach nie nie spotkalam. Bo w zadnych z tych sytuacji tego nikt w Holandii nie robi. Nikt w ogole nie dekoruje domu na wieczor panienski czy kawalerski jaki by nie byl gejowski czy hetero, tylko wszyscy po prostu Ida do knajpy.
            Nawet takich rzeczy nie wiesz.

W twoim gettcie jedynie co robia to pija i urzadzaja awantury do ktorych przyjezdza policja a potem sie o nich czyta w lokalnych gazetkach, ze znowu Polacy cos nawywijali.
            • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:58
              W moim getcie raczej wynajmują party bus i owszem, mają gadżety z fallusami, jakieś świecące opaski i inne tego typu. 🤷
              Fiuta w ogrodzie nigdy w życiu nie widziałam, widocznie w moim getcie ludzie jacyś bardziej kulturalni i ograniczają się do takich ludków jak na zdjęciu hecy niżej.
              • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:08
                Po swiecie normalni ludzie sie zazwyczaj przechadzaja i rozne rzeczy widza.
                A ty jestes z tych co siedza niezadowoleni w swoim gettcie z gnusnosci wiecznie narzekajac. Nie znasz zadnego jezyka obcego. Slowa z zadnych Holendrem nie zamienilas. Nic Cie nie interesuja. Niczego nie zwiedzasz poza lokalnym supermarketem. Wiec daruj sobie opisywanie swojej banki. Bo nikt nie chce jej znac.
                • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:11
                  Pomijając całą resztę, skąd ci przyszło do głowy, że ja jestem nieszczęśliwa? Czy ja kiedykolwiek wspominałam, że jestem tutaj nieszcześliwa? Nie wydaje mi się, a nawet wręcz przeciwnie. Wiele razy pisałam, że uwielbiam miejsce w którym mieszkam. Więc tego, nie kłam, bardzo proszę.
                  • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:19
                    Nie masz pojecia o miejscu w ktorym mieszkasz. Nie pierwszy raz opisujesz bzdury ktore sobie uroilas.

Moze jestes szczesliwa w swojej bance. Nie przecze. Ale poza nia czyli w prawdziwej Holandii widac po wpisach ze jestes bardzo nieszczesliwa. Nie znasz Holandii. Nie chcesz jej poznac. To czego nie poznasz to sobie zlosliwie dopowiesz. Ot tak wyglada twoje zycie ktore sama prezentujesz.

• szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:22
                      No, jestem szczęśliwa w mojej bańce więc mi nie wpieraj, że jest inaczej, pani wszechwiedząca, zwłaszcza z dziedziny zdrowego zywienia
                      EOT
                      • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:24
                        Przeciez mowie. W swojej bance pewnie jestes szczesliwa. Ale ta jest daaaaaaaleko od Holandii.
                      • starczy_tego Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:35
                        Co tu się odjaniepawla 😀 czym żeś jej tak podpadła szarm z getta?
                        • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:37
                          No jak to? Opowiadaniem złośliwych bzdur oraz byciem szalenie nieszczęśliwą 🤷
                        • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:38
                          starczy_tego napisał(a):

> Co tu się odjaniepawla 😀 czym żeś jej tak podpadła szarm z getta?

i to w poniedziałek rano... skąd ludzie mają tyle energii??
                          • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:41
                            midge_m napisał(a):

> starczy_tego napisał(a):
                            >
                            > > Co tu się odjaniepawla 😀 czym żeś jej tak podpadła szarm z getta?
                            >
                            > i to w poniedziałek rano... skąd ludzie mają tyle energii??

Ja jestem dopiero w szoku. To mój najszybciej rozwijający się wątek odkąd jestem na ematce big_grin
                            • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:47
                              heca7 napisała:

>
                              > Ja jestem dopiero w szoku. To mój najszybciej rozwijający się wątek odkąd jeste
                              > m na ematce big_grin
                              >
                              >

uwierz, że przy wątkach Bergi na żywo to jest to lajcik wink choć fakt, że pyskówka w poniedziałek rano o to kto jest bardziej nieszczęśliwy bo nie zna prawdziwego Holendra to cymesik.
                              • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:48
                                Najlepsze jest to, że ja się do wszystkiego przyznaję ale to i tak nie wystarczy:p
                                • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:54

> Najlepsze jest to, że ja się do wszystkiego przyznaję ale to i tak nie wystarcz
                                  > y:p

No właśnie nie za bardzo wiadomo co by miało wystarczyć...
                                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:56
                                    Jammer, pomóż mi stanąć w prawdzie!
                                    • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:58

> Jammer, pomóż mi stanąć w prawdzie!

Ale ustaw się z łaski swojej w kolejce. Mąż Andace też by chciał się co nieco dowiedzieć o swoim kraju.
                                      • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:01
                                        O nie, ja byłam jednak pierwsza!
                                        • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:12

> O nie, ja byłam jednak pierwsza!

Może i tak, ale jesteś z gettta, więc na koniec kolejki. Możesz co najwyżej popatrzeć jak Jammer objaśnia Holandię Holendrom.
                                          • andace Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 13:58
                                            Mojemu mężowi też Jammer Holandię przy okazji objaśniła.
                                            Tak go zafascynowały te dmuchane penisy że spędził pół godziny przy śniadaniu przeglądając internety i oglądając zdjęcia. Uznał że chyba się starzeje bo nie jest na bieżąco z holenderską modą urodzinową 😂
                                    • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:01

> Jammer, pomóż mi stanąć w prawdzie!

Zachecam cie do tego od poczatku ale ty i prawda jestescie wciaz sobie mocno obce.
                                      • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:03
                                        No ale co mam zrobić skoro w moim getcie prawda jest jaka jest? No przecież nie wyjdę i nie pójdę rozmawiać z prawdziwymi Holendrami, bo, jak już ustaliłaś, nie znam żadnych języków obcych 🤷 no to co ja mam, biedna, zrobić?
                                        • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:10
                                          Zalozylam ze nie znasz jezykowy a juz z Cala pewnoscia nie znasz miejscowego, bo jak sie zna to sie zazwyczaj rozmawia. A jak sie rozmawia to sie i wiedze pozyskuje. A ty jej nie masz. Choc swoja zlosliwa opinie pomimo braku wiedzy zawsze masz.
                                          • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:12
                                            Nadal mi nie powiedziałaś, w jaki sposób w mojej marnej sytuacji mogę tę wiedzę pozyskać. Pogadać, nie pogadam, poczytać nie poczytam, ty mi pomóc nie chcesz, tylko sie wyśmiewasz sad
                                            • krolewska.asma Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:18
                                              Ale co ty strasznego wypisywałas o tej Holandii ?
                                              Może przesadziłaś
                                              • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:23
                                                No w sumie to nie wiem. Kiedyś się Hammer zagotowała, jak napisałam, że kultura na drogach pogorszyła się w ostatnim czasie również tu.
                                                No i to jest złośliwa bzdura.
                                                Co poza tym, to nie wiem, nie pamiętam 🤷
                                                • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:23
                                                  J*
                                                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:26
                                                    Pisałam też, w kontrze do Andace, że nie mam żadnych problemów ze służbą zdrowia, ot taka złośliwa bzdura 🤣
                                                  • szmytka1 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:42
                                                    Hammer nawet lepiej tu pasuje, ale skąd możesz wiedzieć, skoro nie znasz żadnych języków obcych 😆
                                                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:44
                                                    No właśnie, nie wiem, nic nie wiem 🤷 tego też nie mogłam wiedzieć przecież:p
                                                • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:25
                                                  Strrraszne jak moglas! Lol
                                          • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:14
                                            jammer1974 napisała:

> Zalozylam ze nie znasz jezykowy a juz z Cala pewnoscia nie znasz miejscowego, b
                                            > o jak sie zna to sie zazwyczaj rozmawia. A jak sie rozmawia to sie i wiedze poz
                                            > yskuje. A ty jej nie masz. Choc swoja zlosliwa opinie pomimo braku wiedzy zawsz
                                            > e masz.

No i widzisz, Szarm, wydało się, że o tych panieńskich i penisach to było złośliwe, żadna panienka w Holandii nigdy żadnego penisa przecie nie widziała.
                                            • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:16
                                              Ta złośliwość to z nieszczęścia!
                                              • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:18

> Ta złośliwość to z nieszczęścia!

Zgetttoizowanego!
                              • borsuczyca.klusek Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:52
                                Dotąd takie jatki to tylko z UK w tle, ale jak widać Holandia nie gorsza 🤷‍♀️
                                • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:05
                                  >Dotąd takie jatki to tylko z UK w tle, ale jak widać Holandia nie gorsza 🤷‍♀️

Jakos mi sie markotno zrobilo ze to juz nie te jatki o Uk co kiedys... 🤣😂
                                • hanusinamama Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:31
                                  Właśnie miałam pisać ze jemmer broni Holandii niczym Rejtan...nie, niczym najma UK.
                                  Tylko nie wiem w sumie przed czym? Przed dmuchanym penisem w ogrodzie?
                                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:34
                                    Przed moją ignorancją, to chyba jasne 🙄
                            • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:30
                              heca7 napisała:

> Ja jestem dopiero w szoku. To mój najszybciej rozwijający się wątek odkąd jeste
                              > m na ematce big_grin
                              >
                              A wszystko przez to że zapytałam o coś nie tej forumki tongue_out
                          • m_incubo Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 16:01
                            Nie wytrzeźwiała od niedzieli 🤷🏻‍♀️
                        • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:52
                          starczy_tego napisał(a):

> Co tu się odjaniepawla 😀 czym żeś jej tak podpadła szarm z getta?

Bxdurami ktore wypisuje o Holandii. Nigdy nie moze trafic w prawde.
                          • krolewska.asma Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:55
                            A możesz podać przykład takiej bzdury

Ja jestem światowa to rozstrzygnę kto ma racje
                          • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:56
                            jammer1974 napisała:

> starczy_tego napisał(a):
                            >
                            > > Co tu się odjaniepawla 😀 czym żeś jej tak podpadła szarm z getta?
                            >
                            > Bxdurami ktore wypisuje o Holandii. Nigdy nie moze trafic w prawde.

Jak na razie to okazało się, że Holender też nic nie wie o Holandii.
                            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:01

> Jak na razie to okazało się, że Holender też nic nie wie o Holandii.

Taaaaak. A gdzie?
                              • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:11
                                jammer1974 napisała:

>
                                > > Jak na razie to okazało się, że Holender też nic nie wie o Holandii.
                                >
                                > Taaaaak. A gdzie?

Surprise, surprise, w tym wątku!
                          • hanusinamama Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:27
                            Ale ona nawet nie zaczeła za to ty wybuchłaś z mocą sporej atomówki...
                    • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:33
                      jammer1974 napisała:

> Nie masz pojecia o miejscu w ktorym mieszkasz. Nie pierwszy raz opisujesz bzdur
                      > y ktore sobie uroilas.
                      >
                      > Moze jestes szczesliwa w swojej bance. Nie przecze. Ale poza nia czyli w prawdz
                      > iwej Holandii widac po wpisach ze jestes bardzo nieszczesliwa. Nie znasz Holand
                      > ii. Nie chcesz jej poznac. To czego nie poznasz to sobie zlosliwie dopowiesz. O
                      > t tak wyglada twoje zycie ktore sama prezentujesz.
                      >

Akurat z tej całej wymiany zdań to nie Mona wychodzi na mega nieszczęśliwą...
                      • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:19
                        Nie znasz się. Szarm jest nieszczęśliwa. Murek jej się zawalił, kibel ukradli, ściany ma dziwne, kot nie daje pracować, pies nawet głupiej myszy nie umie złapać, ma zepsuty ekspres do kawy.
                        Nic tylko szukać suchej gałęzi tongue_out
                        • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:22
                          Ekspres już sobie kupiłam nowy! Bieda na zmywaku, ale na podstawy jeszcze starcza!
                    • leosia-wspaniala Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 19:48
                      Ty to Jammer tryskasz szczęściem, aż miło poczytać, jak miłość do świata i zadowolenie z życia się z ciebie wylewa big_grin
                • cosmetic.wipes Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:54
                  Jeszcze więcej t wstaw. Getttttttttcie.

Nie wiem czego żeś się nażarła ale to ci wyraźnie szkodzi.

😂
                  • borsuczyca.klusek Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:58
                    cosmetic.wipes napisała:

> Nie wiem czego żeś się nażarła ale to ci wyraźnie szkodzi.
                    >

Obstawiam zatrucie pierogami 🙄
                    • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:59
                      To musiały być pierogi z dużą ilością grzybów tongue_out
                    • panna.nasturcja Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 03.10.23, 18:22
                      Na weselu?
                  • chatgris01 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 12:30
                    Może się upaliła 🙄
            • ayelen40 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:02
              Getcie!
              • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:07
                ,🤣
        • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:31
          jammer1974 napisała:

> szarmszejk123 napisał(a):
          >
          > > Podejrzewam wieczór panieński albo gejowski wieczór kawalerski.
          > > Mnie tu już nic nie dziwi 🤷
          >
          > No prosze. Objawila sie znowu "znawczyni" Holandii szczegolnie ruchu drogowego.
          > Jak widac nie tylko na ruchu drogowym w Holandii sie "dobrze" znasz.
          > Wysciob czasem nos ze swojej banki i dowiedz sie czegos wiecej o otaczajacym Ci
          > e swiecie.

a ciebie co z rana w poniedziałek ugryzło?
          • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:34
            Boi się że ktoś jej ukradnie posadę znawczyni Holandii, tylko nie zauważyła, że nikt na to miejsce nie jest chętny 🤷
            • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:37
              Okazuje się, że przy Jammer nawet Holendrzy nie są prawdziwymi znawcami Holandii.
              • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:05
                midge_m napisał(a):

> Okazuje się, że przy Jammer nawet Holendrzy nie są prawdziwymi znawcami Holandi
                > i.

Chyba to piwo z Rana cos ci w glowce mocno zakrecilo.
                Jacy to Holendrzy nie sa dla mnie Holendrami.
                Ps. Wytrzezwiej zanim odpowiedz
                • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:08
                  jammer1974 napisała:

> midge_m napisał(a):
                  >
                  > > Okazuje się, że przy Jammer nawet Holendrzy nie są prawdziwymi znawcami H
                  > olandi
                  > > i.
                  >
                  > Chyba to piwo z Rana cos ci w glowce mocno zakrecilo.
                  > Jacy to Holendrzy nie sa dla mnie Holendrami.
                  > Ps. Wytrzezwiej zanim odpowiedz

Jammer, jeśli nie czytasz postów na które odpisujesz, to wybacz, szkoda mojego czasu na wyjaśnianie ci, co było ich zawartością. I co ty tak ciągle o tym alkoholu, w ciągu jesteś?
                  • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:11
                    Tak trudno ci wykasnic ktory to Holender nie jest dla mnie znawca Holandii?
                    • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:17
                      jammer1974 napisała:

> Tak trudno ci wykasnic ktory to Holender nie jest dla mnie znawca Holandii?

Trudno skoro już raz o to pytałaś i dwie osoby rzuciły ci cytatami z TEGO WĄTKU. Pewnie złośliwie udajesz, że nie wiesz o co chodzi, bo nie piszemy po niderlandzku (uwaga, polska dobra ironia).
                      • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 22:31
                        midge_m napisał(a):

> . Pewnie złośliwie udajesz, że nie wiesz o co chodzi, bo nie piszemy po niderla
                        > ndzku (uwaga, polska dobra ironia).

Ironia akurat taka sobie raczej slaba ale nie ma znaczenia.
                        Nie udawalam zlosliwie. Po prostu nie bylam jeszcze dostatecznie obudzona.
            • krolewska.asma Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:39
              Ale porozmawiajcie na spokojnie
              Ty chyba mieszkasz tuż przy niemieckiej granicy wiec No niestety tam przczywistosc jest przekłamana i to co widzisz może być przywleczone z Niemiec

Zależy gdzie jammer mieszka to ważne do ustalenia kto bardziej może się znac
              • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:41
                Ale ja się nie znam i nie chce znać! Nie walczę z Jammer o palmę pierwszeństwa w wiedzy o Holandii, niech sobie ją trzyma:p
                • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:48
                  wink Ale przyznasz, że taka gównoburza lepsza niż kawa o poranku smile
                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:50
                    Nie, ostatnio mi się zepsuł ekspres i niestety odkryłam, że kawy nic mi nie zastąpi:p
                    Ale dawno nie było nic tak idiotycznego, faktycznie:p
                    • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 12:59
                      Wysłałam linkę do tego wątku córce. Niech wie do czego doprowadziła jednym zdjęciem tongue_out
                      • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 13:06
                        Przez nią wszystko się wydało! Chciałam robić za znawczynię a wyszło getttto z worka!:p
                      • andace Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 14:06
                        I to nie było nawet zdjęcie dmuchanego penisa! Wyobrażasz sobie ten wątek jakbyś wkleiła więcej zdjęć 😂😂😂
                      • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 14:23
                        Dobrze że twoja córka nie zobaczyła takiej napompowanego tyłka, bo dopiero zrobiłby się gów... wątek smile
                        Ale przynajmniej można byłoby usprawieliwić posty z du...
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:03

> Boi się że ktoś jej ukradnie posadę znawczyni Holandii,

Chetnie sie ta posada podziele. Poznaj wreszcie Holandie.
              • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:04
                Już ci wyżej wyjaśniłam, że jest to niemożliwe. Możesz mi wszystko wyjaśnić w tym wątku, bardzo proszę!
              • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:10
                jammer1974 napisała:

>
                > > Boi się że ktoś jej ukradnie posadę znawczyni Holandii,
                >
                > Chetnie sie ta posada podziele. Poznaj wreszcie Holandie.

Uważaj, Szarm, to pułapka. Chętnie, chętnie, a potem przy kolejnym wątku o penisach w Holandii dostaniesz getttem po głowie.
                • chatgris01 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 12:32
                  midge_m napisał(a):

> a potem przy kolejnym wątku o penisach w Holandii dostaniesz getttem po głowie.

Byle nie penisem...
                  • bi_scotti Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 14:43
                    Zawsze jeszcze moze dostac kruzgankiem oswiaty ... taki truly Dutch kruzganek na pewno zadziala gdy Hammer bedzie wybijac gettttttto z glowy tongue_out Can't wait! wink Cheers.
                    • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 22:29
                      bi_scotti napisała:

> Zawsze jeszcze moze dostac kruzgankiem oswiaty ... taki truly Dutch kruzganek n
                      > a pewno zadziala gdy Hammer bedzie wybijac gettttttto z glowy tongue_out Can't wait! wink
                      > Cheers.

Dobre dobre...tylko troche kiepskie.
                      Odezwala sie ta co zdania bez angielskich wstawek nie potrafi normalnie poprawnie napisac. Nikt tu na forum nie jest az takim nieukiem i nie tworzy takich koszmarkow jezykowych jak ty. Nikt.
          • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:59
            midge_m napisał(a)
            > a ciebie co z rana w poniedziałek ugryzło?

Ona zawsze pisze glupoty o Holandii. To jej nie pierwszy wpis, zawsze bzdurny z nutka mniejszej lub wiekszej zlosliwosci. Widac ze dziewczyna nie ma bladego pojecia o kraju w ktorym mieszka ale za to bardzo go nie lubi i czesto zlosliwie i nieprawdziwie komentuje.
            • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:08
              A ty samotny rycerz na posterunku ratowania Holandii? Wyluzuj

Dobrze ze ja choc mam najme do wtoru 🤣😂🤣😂
              • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:12
                Nie ratuje zadnej Holandii. Holandia sama sie uratuje. Lepiej jej to wychodzi niz Polsce.
                • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:27
                  A widzisz jakies wady Holandii i problemy tamze? I nie pytan o Polske.
                • hanusinamama Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:36
                  Ocho zawiało najmą....
    • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:42
      "oude lul" czyli stary h... czyli po prostu stary czlowiek. Wystawiaja to na urodziny w zasadzie w kazdym wieku ktory uznaja za stary. Zazwyczaj na 50tke. Obok tego powinna byc tez cyfra. Jesli jest to bedziesz wiedziec ktore urodziny obchodzi nieszczesnik ktoremu koledzy lub rodzina tak wlasnie dom udekorowali.
      • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:53
        Córka mi właśnie zdjęcie takiego pana przysłała. Nooo na trzydziestolatka to on nie wygląda wink
        • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:01
          Takie lalki dmuchane to sa na 50tke.
          Takie dekoracje robia przyjaciele lub rodzina. Nieszczesnicy sa zazwyczaj rano zaskakiwani. Choc oczywiscie spodziewaja sie wszystkiego.
          Moj maz juz 2lata przed 50tka zaznaczal ze on nie chce zadnej dmuchanej lalki. Dostal wiec duzy baner ze swoim zdjeciem.
          • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:19
            Zdjęcie niewyraźne ale tam jest 30 napisana wink Ktoś się pośpieszył wink
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:23
              30tka przy tym dmuchanym dziadku? Czy przy penisie?
              Dziadek to raczej 50tka. A penis to w kazdym wieku sie moze niestety zdarzyc. Nawet biednemu 25latkowi.
              Mnie w Polsce mowili na 25urodziny ze niemowliwe ze tyle mam bo ludzie tyle nie zyja.
              • little_fish Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:32
                No przy dziadku, przecież jest na zdjęciu.
              • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:45
                Przy dziadku. Tym na zdjęciu z laską w ręku wink
                • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:14
                  No to sie nieco pospieszyli koledzy. Ale kto bogatemu zabroni. Zreszta z dwojga zlego lepsze to dmuchany penis.
      • szmytka1 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:46
        Choooj przez ch się pisze
    • borsuczyca.klusek Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 09:55
      Ale tak bez zdjęcia? 😳
    • bywalec.hoteli Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:18
      Co to oznacza wytłumaczyła koleżanka od dżemu.
      Natomiast skąd się to bierze jest ciekawe. Wydaje mi się, że to jest sposób na wyrażanie swoich emocji czy uczuć w ateistyczno-muzułmańskim holenderskim społeczeństwie.
    • suki-z-godzin Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:19
      Och 😍
      Po zniknieciu bergi mialam takie niefajne uczucie, jak wtedy, gdy na imprezie konczy sie piwo i wiesz, ze teraz juz bedzie tylko kacyk, a tu jammer z nową beczką wpadła, yay!
      Polewajta!
      • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:24
        Prawda. Od dwóch dni jakoś tak smutno na forumsmile
        • princesswhitewolf Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:29
          Zapraszam na moje nabialowe jatki ze snejkowa. Czy o mikrolisciach to było czy costam. Dwa dni temu. Zawsze na straży. Ostatnio wyzywamy sie od grubych lol
          • majenkirr Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 15:28
            princesswhitewolf napisała:
            > Ostatnio wyzywamy sie od grubych lol

O, to cos dla mnie. Gdzie szukać?
    • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:21
      Jezuuuu, ja tylko o penisa chciałam zapytać... sciana
      Zapomniałam, że ematka potrafi rozpętać shitstorm z tak błahej sprawy.
      • bywalec.hoteli Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:24
        Tego organu szukaj w koreańskich serialach smile
        A i mnie zaskoczył aż taki atak Jammer na Maszkarona. Przecież nie musi wiedzieć wszystkiego to można wytłumaczyć kulturalnie.
        • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:36
          To juz ci wyjasnie. Ta pani zawsze pojawia sie gdy mowa o Holandii i zawsze opowiada zlosliwe bzdury.
          Widac ze Holandii nie zna i mieszka tu za kare choc nikt jej tu nie trzyma.
          Ale koniecznie musi opowiadac bajki.
          No chyba ze tak sobie rekompensuje smutne zycie. Hm....o tym nie pomyslalam.
          • bywalec.hoteli Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:47
            Jammer, ale nie ma sensu aż tak atakować laika w temacie.
            Ja w Holandii byłem tylko raz, podobało mi się smile
            Chętnie bym się wybrał jeszcze taz, na prowincje
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:18
              Przeciez ja Ciebie nie atakuje. Ja do Ciebie nic nie mam.

Chyba mnie denerwuja ludzie ktorzy cos zobacza albo nawet nie zobacza a tylko uslysza ale stworza sobie do tego glupia czy zlosliwa historyjke i przedstawiaja to jako stan faktyczny.
      • borsuczyca.klusek Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:40
        Penis to nigdy nie jest błaha sprawa 🙄
        • maleficent6 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 14:27
          Wierz mi, czasem to jest bardzo błaha sprawa 😥🤭
    • andace Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:23
      U mnie na dzielni ani w okolicy czegoś takiego nie widziałam, są balony z numerami i rozgniecione bociany.

Zapytałam męża Holendra - ten stary dziadek jest ustawiany na 50 urodziny i to biblijny Abraham. O penisach nie słyszał, musiał sprawdzić w Google 😉 Jeżeli jest na penisie numer to na urodziny, nowy zwyczaj gdzie zaczynają zastępować Abrahama czyli postać biblijną, czymś bardziej laickim 😂 i zamiast starego dziada jest stary penis. 3 metrowego podświetlonego można wynająć już od 65 euro z VAT na 3 dni.
      Będę teraz męża straszyć że nie może po 50-tce zdziadzieć bo mu wynajmę penisa i postawie w ogródku 😂😂
      • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:25
        Twój mąż nie wie nic o miejscu w którym mieszka, pewnie żyjecie w gettcie 🤣
        • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:33
          Adance z mężem też mieszkają w sztucznej holandji (błąd zamierzony) tongue_out
        • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:35
          jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z PRAWDZIWYM Holendrem big_grin
          • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:36
            midge_m napisał(a):

> jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z PRAWDZIWYM Ho
            > lendrem big_grin

Jeblam 🤣🤣
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:43

> midge_m napisał(a):
              >
              > > jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z PRAWDZI
              > WYM Ho
              > > lendrem big_grin
              >
              > Jeblam 🤣🤣

Ja tez. Jej maz jest Holendrem. Sorki. Tyle bylo radosci i na Marne.
              • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:50
                jammer1974 napisała:

>
                > > midge_m napisał(a):
                > >
                > > > jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z P
                > RAWDZI
                > > WYM Ho
                > > > lendrem big_grin
                > >
                > > Jeblam 🤣🤣
                >
                > Ja tez. Jej maz jest Holendrem. Sorki. Tyle bylo radosci i na Marne.

Może jak ty tak samo jarzysz po holendersku to po prostu te rozmowy z prawdziwymi Holendrami odbywasz w swojej głowie. Albo na bani.
                • bywalec.hoteli Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:54
                  Dziś prawdziwych Holendrów juz nie ma….
                  Cztery kąty i okna ze szkła
                  Meczety i broda i trema
                  I do tańca muezin nam gra…
                • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:20

> Może jak ty tak samo jarzysz po holendersku to po prostu te rozmowy z prawdziwy
                  > mi Holendrami odbywasz w swojej głowie. Albo na bani.

Na bani to ty.
                  A ja mam meza Holendra.
              • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:52
                jammer1974 napisała:

> Ja tez. Jej maz jest Holendrem. Sorki. Tyle bylo radosci i na Marne.

Pewnie udawanym skoro się nie zna
                • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:21

> Pewnie udawanym skoro się nie zna

A tak konkretnie to na czyms sie nie zna? Nic nie wskazuje jak na moj Gust zeby sie na czyms nie znam? Wiec o co chodzi tak konkretnie?
                  • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:24
                    Skoro szukał w google, to chyba wcześniej nie wiedział, nie? Inaczej po co by miał szukać 🤷
                    • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:43
                      No pewnie nie wiedzial. Co jest dziwne bo zwlaszcza faceci takie rzeczy wiedza.

Poza tym, tymi pieknymi blondynkami ujelas mnie za serce (serce matki takiej piekniusiej a jakze blondynki) wiec ci juz inne rzeczy zapomnialam.
          • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:42
            midge_m napisał(a):

> jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z PRAWDZIWYM Ho
            > lendrem big_grin

Riposta az mi w piety poszla. Przegenialna🙈.

Jej maz jest Holendrem.
            • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:44
              jammer1974 napisała:

> midge_m napisał(a):
              >
              > > jaki jej mąż musi być nieszczęsliwy, pewnie nigdy nie rozmawiał z PRAWDZI
              > WYM Ho
              > > lendrem big_grin
              >
              > Riposta az mi w piety poszla. Przegenialna🙈.
              >
              > Jej maz jest Holendrem.

aaaa, ty po prostu nie znasz się na sarkazmie.
              • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:46
                Przezabawny. A jaki inteligentny. Ciarki przechodza.
        • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:40

> Twój mąż nie wie nic o miejscu w którym mieszka, pewnie żyjecie w gettcie
          > ]

Juz sie tak nie ciesz przedwczesnie. Choc jak to Twoja jedyna radosc to jednak ciesz sie na zdrowie.
          W kazdym razie jej maz jak jest Holendrem to doskonale zna rozne pomysly i zwyczaje rodakow.
          • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:43
            jammer1974 napisała:

>
            > > Twój mąż nie wie nic o miejscu w którym mieszka, pewnie żyjecie w gett
            > cie

> > ]
            >
            > Juz sie tak nie ciesz przedwczesnie. Choc jak to Twoja jedyna radosc to jednak
            > ciesz sie na zdrowie.
            > W kazdym razie jej maz jak jest Holendrem to doskonale zna rozne pomysly i zwyc
            > zaje rodakow.

tak doskonale, że sobie chłop wygooglował... Może ty wakacji po prostu potrzebujesz?
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:45
              Chlop sobie wygooglowal?

Nie za wczesnie zaczynasz z tym piwkiem. Jeszcze nawet 11nie ma. A tak z grubsza to wiesz o czym mowisz? Czy tylko tak z grubsza? I dalsza
              • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:49
                Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Oj.
              • midge_m Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:49
                jammer1974 napisała:

> Chlop sobie wygooglowal?
                >
                > Nie za wczesnie zaczynasz z tym piwkiem. Jeszcze nawet 11nie ma. A tak z grubsz
                > a to wiesz o czym mowisz? Czy tylko tak z grubsza? I dalsza

z tym piwem to nie sądź innych po sobie - zresztą to chyba jedyne sensowne wytłumaczenie tego co wypisujesz.
                i cytacik: "O penisach nie słyszał, musiał sprawdzić w Google".
            • jammer1974 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:32

> tak doskonale, że sobie chłop wygooglował... Może ty wakacji po prostu potrzebu
              > jesz?

Fakt teraz doczytalam. Snu potrzebuje. Ja dzien to kolo 18 dopiero zaczynam.
              Taki mocno ugrzeczniony ten malzonek ze nigdy od zadnego kumpla o takich wystawkach penisowych nie slyszal. Ekstremalnie rzadko sie pojawiaja te penisy. Ja widzialam tylko raz jak mieszkam tu 20lat. Ale zeby w googlach szukac to chyba sie w klasztorze wychowal.
              Cos Holendrzy bywaja ekscentryczni. Klasztor tez dla ludzi.
          • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:44
            A tego nie znał, sztuczny holender z getta jeden, o!
        • andace Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:41
          100% holenderskim geTTcie 😱😂 bez starych ujuow za to ostatnio pełnym przyklejonych do szyb bocianów 🙄
          • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:55
            A ty jesteś pewna że ten twój Holender ma w sobie 100% Holendra?
            • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 10:57
              Dziś prawdziwych Holendrów już nie ma ...
              • turbinkamalinka Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:03
                I wszystko się zgadza. Twój mąż jest sztucznym Włochem, mamy też sztucznego Holendra. Ciekawe ile jeszcze forumek ma sztucznego męża smile
                • szarmszejk123 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 11:05
                  Jak to niczego w życiu nie można być pewnym...
                • heca7 Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 12:56
                  turbinkamalinka napisała:

> I wszystko się zgadza. Twój mąż jest sztucznym Włochem, mamy też sztucznego Hol
                  > endra. Ciekawe ile jeszcze forumek ma sztucznego męża smile

Nieważne, ważne aby sztucznego penisa nie miał!
                  • andace Re: Mieszkanki Holandii może znacie odpowiedź? ;) 02.10.23, 13:52
                    I żeby nie był 3 metrowy i podświetlany 😂😎
                    • homohominilupus