Dodaj do ulubionych

Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach.

02.10.23, 16:26
tak konkretnie to: Jakub Kulozik (radny młodzieżowej rady miasta Katowice) i Kamil Jabłoński .

Rozmowa przebiegła na FB tak:
"Kulozik: Ja w ogóle uważam, że gwałt może być przyjemny ostatecznie. Najpierw mówi, ze nie chce i siłą trzeba, a potem zadowolona i zaskoczona.

Jabłoński:Tu się z tobą zgodzę. Gwałcić trzeba tak by tego nie zgłosiła. wtedy ona jest szczęśliwa i Ty."

www.facebook.com/resetobywatelski/videos/1067053904671316
Czy panie chcące głosować na konfederację podzielają te opinię?

A może nie, ale program konfederacji o zniesieniu podatków i wystąpieniu z Unii Europejskiej jest tak porywający, ze cóż szkodzi jeden czy drugi gwałcik?
Obserwuj wątek
    • nostalgia81 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:29
      Ogólnie konfa jest strasznie dziwna i nie jest monolitem. Tam sa ludzie od lewa i prawa czasem mam wrażenie uncertain
      I ci co nacisk klada na "wolnosc gospodarcza" i maja w pompie tematy obyczajowe, ale i patriarchalni mizogini - co maja chyba dokladnie odwrotnie.
      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:36
        Tam nie ma ani programu gospodarczego ani niczego innego. Banda p...bow, inceli, mizoginow i pick me girls. Sponsorowanych przez matuszke Rassije.
      • paszczakowna1 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:51
        > I ci co nacisk klada na "wolnosc gospodarcza" i maja w pompie tematy obyczajowe

To znaczy kto konkretnie? Bo wśród tzw "liderów" tego dziwnego tworu takich nie widzę. Sławuś Mentzen od zakazu rozwodów, karanie kobiet za aborcję i Konfederacji Gietrzwaldzkiej? I od kiedy gwałt jest "tematem obyczajowym"?
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:58
          Oraz Korwin od zachwalania pedofilii i handlu dziecmi (jak cie kto zgwalci to masz urodzic ale potem mozesz sprzedac to dziecko za 25 tys dolarow- skad on to wie, tak btw), od ktorego niby sie odzegnuja ale wyborcy zachwalaja, ze 'mowi chlop to,co mysli'. Uwazam,ze wyborcy konfy to idioci.
          • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:34
            Zrozum że Korwin jest w spektrum autyzmu a z jego politycznych klonów wyszły karykatury.
            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:55
              Juz ci napisalam, ze Korwin jest kanalia nie dlatego, ze ma ZA a dlatego, ze jest podlym hipokryta.
            • livia.kalina Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:55
              Jesteś jego lekarzem? jest czy nie jest to całkowicie bez znaczenia. Będąc w spektrum można być i kanalią i porządnym człowiekiem, i empatyczną dobra osobą i cyniczną kreaturą.
            • triismegistos Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:56
              Bycie w spektrum nie oznacza z automatu bycia gnidą.
              • veryvery Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:23
                Ja myślę że korwin to narcyz, ktory pierdoli byle głupio, byle kontrowersyjnie aby jak najbardziej na przekór i napawa się reakcjami, chora potrzeba atencji
                • aandzia43 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 14:20
                  Można być narcyzem i być w spektrum autyzmu, nie brakuje takich. Korwin pasuje jak ulał.
      • asiairma Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:37
        Tu masz podsumowanie "wolności gospodarczej" konfederacji big_grin
        www.youtube.com/watch?v=pRegPVsqGMA
      • hanusinamama Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:29
        Jaki program gospodarczy? Ze utną podatki? Ale zapytani które o ile to już nie wiedzą. Zapytani skąd wezmą kase jak z podatkó nie będzie...nie wiedzą. Pierdolą 3 po 3 a ciemny lud łyka.
        Pan Mentzen taki śliski gość. Niby mówi sładnie, głosik taki przyjemny...ale za chwile się okazuje, że czemu nie można dzieci lać (no kablem to on nie wie musi pomyśleć).
        Biorąc pod uwagę ilośc jego wystąpięn po kilku piwach pan już powinien leczyć alkoholizm.
    • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:34
      Kiedy myslisz, ze konfiarz nie moze juz byc glupszy/bardziej podly/prymitywny...
      Az musze sobie powtarzac, ze ja zle ludziom nie zycze ale..
    • lauren6 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:38
      Fantazje seksualne inceli 🙄

Takim należy życzyć gwałtu analnego. Bez przyjemności na końcu.
      • memphis90 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:23
        Ale jak bez przyjemności? Niech próbują do skutku, w końcu na pewno się przyjemność pojawi. Ważne tylko, żeby na policję nie zgłaszać.
    • semihora Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:39
      Rzygam.
    • ichi51e Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:39
      Pozistaje panom zyczyc zeby w razie w gwałciciele okazali się mieć podobne poglądy uncertain
    • trampki-w-kwiatki Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:40
      Och, cóż za troska o kobiety!

No cóż, nie spodziewam się po konfiarzach niczego lepszego.
    • reinadelafiesta Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:42
      Według Instytutu Badań Pollster, gdyby głosowały tylko kobiety, Konfederacja nie weszłaby do sejmu. Głosowałoby na nią 4,12 procent kobiet. Tak więc pytanie raczej nie do pań należałoby kierować, tylko do panów: to im mały gwałcik snu z powiek najwyraźniej nie spędza, szczególnie, gdyby miało się nie wydać.

www.rp.pl/wybory/art39166171-jak-kobiety-zaglosowalyby-w-wyborach-pis-prowadzi-konfederacja-poza-sejmem
      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:54
        Zawsze zastanawia mnie ten 4,12 kobiet: chca byc gwalcone, nalezec do inwentarza domowego, nie miec prawa wyborczego? O wariatkach dzialajacych w konfie nie wspomne: mysla bidule, ze sa 'inne' a tymczasem sa tylko po to zeby nikt nie zarzucil konfie,ze nie maja w swoich szeregach kobiet.
        • reinadelafiesta Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:10
          Są kobiety, które maja takie zdanie, jak ich mąż. Nie zagłębiają się w szczegóły, głosują tak jak mężczyzna mówi, bo przecież on jest mądrzejszy a one się nie znają. Może o to chodzi?
          • veryvery Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:33
            reinadelafiesta napisała:

> Są kobiety, które maja takie zdanie, jak ich mąż. Nie zagłębiają się w szczegół
            > y, głosują tak jak mężczyzna mówi, bo przecież on jest mądrzejszy a one się nie
            > znają. Może o to chodzi?
            >

Niektóre pewnie tak, ale jest tez grupa ludzi (pewnie wiecej w niej kobiet), którzy zupelnie nie interesują się polityką, nie wiedzą co się dzieje, mają to kompletnie gdzieś i jesli takie osoby w ogóle pójdą na wybory to za namową kogos kto im jeszcze powie jak głosować.
            Zdarzylo mi się poznac takie osoby, niewiele ich
            za to same kobiety, które na próbę zagajenia o sprawach spoleczno-politycznych stwierdzaly ze nie wiedzą, nie interesują się, nie oglądają, słuchają, czytają
        • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:14
          Zapytaj się dramatiki, co ją w Konfie urzeka…
          • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:29
            IMHO, to facet ( platny troll) pozujacy na samotna matke, ktora znalazla sie w kiepskiej sytuacji zyciowej nie przez gnojka, ktory nie interesuje sie dzieckiem tylko przez to, ze urzekla ja lewacka ideologia. Swoja droga, ze tez on nie widzi jak grubymi nicmi jest ta jego kreacja szyta.
            • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:36
              Wiesz co, ja długo myślałam, że to facet, bo i sposób pisania bardzo męski. Ale poczytałam sobie kilka postów jej wcześniejszego wcielenia czyli piepe i myślę, że to może być jednak kobieta. Ewentualnie to są dwie osoby różne osoby, ale piepe to była moim zdaniem kobieta.
              • livia.kalina Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:49
                to jest jedna osoba ale z tak poważnymi zaburzeniami psychiatrycznymi, że całkiem możliwe, że w gre wchodzi i osobowość wieloraka i fugowanie.
                • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:57
                  Jedna z tych osobowości ma całkiem spoko gust wnętrzarski i coś wspólnego z architekturą/budownictwem, kojarzę z poprzednich wątków - szkoda, że do głosu dochodzi osobowość z wykrzywioną misją polityczną. Tej drugiej się niestety nie da czytać. Trochę przypomina mi leanne w wersji politycznej - jak tu znaleźć ideologię, która najbardziej mnie ukarze za bycie kobietą.
              • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 18:36
                A to tej piepe nie znam, dramatika czesto w watkach z aborcja 'grozi', ze jak nie bedziemy 'cicho' to nas dopiero 'zalatwia' i to taki poziom absurdu i agresji pojawia sie u konfiarzy i inceli.
                • simply_z Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:30
                  Co za piepie?🤔
              • aandzia43 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 15:38
                taje napisała:

> Wiesz co, ja długo myślałam, że to facet, bo i sposób pisania bardzo męski. Ale
                > poczytałam sobie kilka postów jej wcześniejszego wcielenia czyli piepe i myślę
                > , że to może być jednak kobieta. Ewentualnie to są dwie osoby różne osoby, ale
                > piepe to była moim zdaniem kobieta.
                >
                Dwie różne osoby moim zdaniem. Dramatik na 100% nie jest kobietą.
          • nangaparbat3 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 06:17
            taje napisała:

> Zapytaj się dramatiki, co ją w Konfie urzeka…
            >

Dramcia jest facetem.
        • seeview Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 07:43
          Odchyły się zdarzają. Mnie bardziej zastanawia dużo większy % kobiet w wieku do 40-tki, nie wybierających się na wybory.
        • brzoza100 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 08:50
          Znam jedną która startuje z ich list twierdzi że jej się to gadanie nie podoba ale to jest wolność wypowiedzi. Najważniejszy jest program a nie wypowiedzi wyrwane z kontekstu. Wszystkim którzy zarzucają jej że startuje z konfy zarzuca że nie czytali programu. A wszystko to wina mediów że przedstawiają tak konfederację, nie widzi tego że przecież oni sami pogrążają się w swoich wypowiedziach.
          • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 09:04
            Tyle, ze tam oprocz religijnego zamordyzmu, rozwalenia gospodarki i stworzenia kasty uprzywilejowanych nie ma niczego.
            • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 09:26
              Jeszcze jest pozbawienie kobiet czynnego prawa wyborczego. Bierne może być - no bo to mężczyźni będą decydować, czy chcą daną kobietę wybrać, czy nie…
          • semihora Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 13:22
            >>>Wszystkim którzy zarzucają jej że startuje z konfy zarzuca że nie czytali programu.

Przecież Konfederosja nie ma żadnego programu smile
            • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 13:45
              semihora napisała:

> Przecież Konfederosja nie ma żadnego programu smile

To prawda, z piątki Mentzena zostały jakieś ochłapy, ale to i tak więcej niż "jbć PiS" big_grin
              • iwles Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 14:24
                ell.czupakabra napisała:

> To prawda, z piątki Mentzena zostały jakieś ochłapy

Z jakiej piątki, z setki 🤣.
                Szybko poszło minusowanie.
                • reinadelafiesta Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 21:21
                  To jedno hasło ma więcej sensu niż setka Mentzena.
            • brzoza100 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 14:48
              Za to ma hasło- Konfederacja jest kobietą! To znaczy ta pani startująca takie ma.
      • stasi1 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:57
        Właśnie o to chodzi że jednak te 4 procent kobiet chce głosować na nich. Że faceci to nic dziwnego, chcą aby było po dawnemu, pan i władzca oraz jego trzódka z niewolnicą. Kto by z facetów tego nie chciał? Właśnie jest problem z kobietami że one tego też chcą. Kiedyś jeden z konfiarzy stwierdził: U nas to są prawdziwe kobiety nie to co jakaś mucha nowacka czy kotula. Ale swoich nie potrafił nazwać, w końcu one nic dla nich nie znaczą
      • nostalgia81 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:03
        Tez nie wierzę crying
        wyborcza.pl/magazyn/7,124059,30235164,dlaczego-kobiety-garna-sie-do-konfederacji-przeciez-to-jak.html
    • ariathedevil Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:47
      🤢🤮
    • lilia.z.doliny Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:53
      Oni się zeżrą nawzajem, bo to przecież zbiór nienawidzących się nawzajem grup kompletnych poyebow, tylko każda z tych grup ma inny odpał.
    • ggrr.ruu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 16:56
      Ja podzielam opinię panów - konfederatów należy gwałcić tak, żeby tego nie zgłaszali.
      • hanusinamama Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:30
        I tak długo aż im się zacznie podobać.
    • livia.kalina Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:01
      Dodam jeszcze tylko, że dramatysia vel czupakabra czy jak jej tam w tym wątku wpisywać się nie musi albowiem wszyscy wiemy, że dla niej gwałciciel i każdy inny zboczeniec zawsze jest super a taki z konfy to w ogóle już wystrzałowy.
    • galaxyhitchhiker Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:01
      Och, no ja serdecznie życzę obu panom, żeby im się marzenia spełniły, i żeby tak ktoś ich. Na pewno będą zadowoleni i zaskoczeni.

Tak, to jest jedna z okoliczności, w których życzę innym bardzo źle. I wcale się tego nie wstydzę.
    • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:01
      Forumowy idiota za 3,2,1 :' manipulacje i klamstwa lewactwa, wyjete z kontekstu'...
    • nostalgia81 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:05

mam zatem dla nich propozycję (kto oglądał Eurotrip)
      • nelamela Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:13
        Oni mają zony,córki? Ciekawa jestem co by mówili gdyby komuś z ich rodzin to się przydarzyło?....Jeden wielki rzyg...
        • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:15
          Lepiej, żeby nie mieli.
        • mamamisi2005 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:22
          Na pewno mają matki 😬
          • nostalgia81 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:35
            mno co ty, sa tak mescy ze raczej maja po dwoch ojcow
    • mamamisi2005 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:18
      Panu Kulozikowi życzę bliskiego kontaktu z gwalcicielem o homoseksualnych skłonnościach. Z elementem zaskoczenia na końcu, a niech mu będzie. Ale takiego serio zaskoczenia 😶
      • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:21
        Korwin ma ZA więc jest upośledzony społecznie, nie wiem kto mógłby brać poważnie to co opowiada on i jego karykatury z Konfederacji.
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:33
          Odpimpaj sie od ZA bo to nie ZA powoduje, ze Korwin jest kanalia. Jesli ma ZA to z tego tytulu moze p...lic co mu slina na jezyk przyniesie, aczkolwiek znam dzieci z ZA ktore potrafia sie nauczyc, ze nie wszystko publicznie sie mowi np 'ze pan jest brzydki'. A ci dwaj sa mlodymi dzialaczami konfy i powinni brac odpowiedzialnosc za swoje slowa.
          • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:35
            Nie tym rzecz, po prostu chłop nie rozumie sytuacji społecznych, to jest zupełnie inny system operacyjny mózgu.
            • nangaparbat3 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 06:25
              Że ma coś z mózgiem, to zrozumiałam od pierwszego wejrzenia, rok był 1980. Ale znam mnóstwo ludzi z ZA, nikt go nie przypomina. Wręcz na odwrót.
        • angazetka Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 18:44
          A co to mnie obchodzi, że ma ZA? Nie zwalnia go to z odpowiedzialności za ohydne poglądy.
          • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 18:47
            Mam wrazenie, ze chodzi o zwalenie korwinowego z...bania na ZA a przy okazji poszczucie na osoby z ZA. Tyle, ze ja np mam sporo kontaktu z osobami z ZA i tak, jak napisalam i ja i inne dziewczyny, ZA nie powoduje, ze jest sie kanalia, ktora popiera pedofilie.
            • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:49
              Jakie szczcie na ZA, po propstu jest to dość istotne w jego przypadku oraz ma wpływ na to jak on funkcjonuje i żadna to tajemnica.
              • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:53
                Oczywiscie, ze szczucie. ZA Korwina, jesli ma, nie tlumaczy jego podlosci. Ile razy trzeba to jeszcze tu napisac? Jak wytlumaczysz panow od 'gwalt jest spoko'? Podagra, lumbago, globus czy adhd?
                • triss_merigold6 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:55
                  Bracia Samcy i Reddit weszli za mocno.
                • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:00
                  Nie, ja go nie tłumaczę, ilość bredni jakie wypowiada jest zbyt duża żeby jakkolwiek to tłumaczyć. Zauważam jedynie że neurotypowi ludzie zakładają że autystyk a tym bardziej wysokofunkcjonujący i w normie intelektualnej będzie zachowywał jak przeciętny zjadacz chleba bo się da, bo istnieją terapie behawioralne (swoją drogą absurd) a to nie jest kwestia tresury społecznej ci ludzie nigdy nie będą myśleć i zachowywać się jak przeciętny neurotypowy człowiek.
                  • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:03
                    A ja tobie tlumacze, ze przebywam z ludzmi z ZA (z jednym takim ludziem na codzien) I wiem co to spektrum wiec daruj sobie pouczanie.
                    • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:11
                      A skąd wiesz że ja nie przebywam albo np sama nie jestem w spektrum?
                      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:16
                        Gdybys byla to nie musialabym ci pisac tej samej rzeczy 5 razy. Osoby z ZA sa bystre.
                        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:18
                          A gdybys przebywala to bys wiedziala, ze oprocz ZA osoby z ZA maja jeszcze wlasna osobowosc i tak, jak u neurotypowych, tak i u ZA zdarzaja sie mendy.
                          • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:23
                            Również przebywam z takimi ludźmi, to prawda nic nie wskazuje na to że jestem autystyczna, mam za to zdolność widzenia pewnych zjawisk szerzej a to pomaga w życiu.
                            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:28
                              I co? I kazdy z ZA, z ktorym przebywasz popiera pedofilie, mowi, ze kobiety sa glupsze od mezczyzn i czci Putina?
                      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:23
                        I wiedzialabys, ze Korwin jest menda nie przez to, ze (byc moze) ma ZA ale, ze ZA sprawia, ze to co ma w tym durnym lbie, pokazuje bez skrepowania. BTW, jest cos takiego jak terapia umiejetnosci spolecznych, na ktorej osoby z ZA ucza sie (miedzy innymi) tego, co NT maja wdrukowane a mianowicie, ze nie musisz sie kazda mysla dzielic z otoczeniem.
                        • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:26
                          melisananosferatu napisała:

> nie musisz sie kazda mysla dzielic z otoczeniem.

Czyli publiczne mówienie prawdy jest objawem bycia w spectrum?
                          • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:28
                            Kłamstwo jest jedną z najważniejszych umiejętności społecznych.
                            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:30
                              Pudlo, myszko. Osoby z ZA potrafia klamac, zwlaszcza wtedy, gdy wiedza, ze moga na tym zyskac. Jak juz pisalam, sa bardzo bystre.
                              • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:36
                                Myszko aha
                                • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:39
                                  Myszy sa slodkie.
                            • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:40
                              taniax napisała:

> Kłamstwo jest jedną z najważniejszych umiejętności społecznych.

Kłamiesz, aby wpisać się w oczekiwanie społeczne.
                              Tymczasem to prawda nas wyzwoli smile
                              • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:43
                                Pytanie, czyja prawda.
                                • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:46
                                  taje napisała:

> Pytanie, czyja prawda.

Jest tylko jedna prawda.
                                  • taje Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:55
                                    Prawda tego, kto się na nią powołuje.
                                    • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:58
                                      taje napisała:

> Prawda tego, kto się na nią powołuje.

Nie, prawda nie jest ja dupa, że każdy ma swoją.
                                    • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:59
                                      W przypadku konfiarzy to 'gowno prawda'😀
                          • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:32
                            Ale do kogo teraz pijesz? Bo chyba nie do Korwina 'dziecko mozna sprzedac za 25 tys dolarow, kobiety sa glupsze od mezczyzn, pedofilia jest ok'? 😀😀😀
                            • ell.czupakabra [...] 02.10.23, 22:41
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:50
                                Szybko ci nerwy puszczaja skoro juz z 'tlukami' lecisz. Sprawdz definicje okreslenia, ktorego uzyles albo niech ci ktos z centrali napisze.
                                • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:00
                                  Tłuki rzeczywiście słodkie nie są za to myszki tak.
                                  • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:05
                                    OK, przepraszam za protekcjonalna 'myszke' i na tym zakonczmy.
                              • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:18
                                I, tluku, napisalam wyraznie, ze nie musisz dzielic sie kazda mysla z otoczeniem a nie, ze masz klamac. Prostys jak cep, nie dziwi, ze nie czaisz roznicy.
                            • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:43
                              Założyłaś że jestem w tym wątku po to by tłumaczyć Korwina a zupełnie nie o to chodziło, widzisz tunelowo, żadnych odcieni szarości i jeszcze jesteś negatywnie nastawiona oraz zacietrzewiona, dyskusja z tobą nie ma sensu.
                              • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:53
                                No to nie wiem w takim razie po co w watku o dwoch zboczonych debilach z konfy piszesz o rzekomym ZA Korwina. A co do nastwaienie to, wybacz, ale mam delikatnie dosyc robienia z ludzi z ZA niefajnych osobnikow tylko dlatego, ze maja ZA.
              • angazetka Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 20:09
                Nie, to w ogóle nie jest istotne.
            • aandzia43 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 16:23
              melisananosferatu napisała:

> Mam wrazenie, ze chodzi o zwalenie korwinowego z...bania na ZA a przy okazji po
              > szczucie na osoby z ZA. Tyle, ze ja np mam sporo kontaktu z osobami z ZA i tak,
              > jak napisalam i ja i inne dziewczyny, ZA nie powoduje, ze jest sie kanalia, k
              > tora popiera pedofilie.

Nie, ZA samo w sobie nie powoduje zje...ja, ale może współistnieć z narcyzmem przepięknie. Jak ADHD z osobowością borderline.
              • taniax Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 21:10
                No tak tylko że narcyz jest przede wszystkim mistrzem autoprezentacji to są ludzie którzy potrafią dostawać czego chcą bo bardzo dobrze wyczuwają jakie są oczekiwania, doskonale wiedzą co komu powiedzieć, ja się zaprezentować, jak wyglądać w danych okolicznościach by wzbudzić zainteresowanie i jest to zainteresowanie pozytywne. Potrafią dużo społecznie na tym ugrać, a przeciętny człowiek tego aż tak dobrze nie potrafi i moim zdaniem nie dostrzega narcyzmu tam gdzie on faktycznie jest .Każdy niedobry, skupiony na sobie jest według ludzi narcystyczny a to jest dużo bardziej skomplikowane. Nie wiem czy Korwin jest mistrzem autoprezentacji raczej tego zaprzeczeniem ale ego ma niewątpliwie, ale akurat w polityce trzeba mieć ego żeby wogóle w niej funkcjonować.
    • ewka.n Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:25
      Z jednej strony może się wydawać niewiarygodne, że "w dzisiejszych czasach" pojawiają się na scenie politycznej ugrupowania z takimi "członkami" (tu w sensie: *ujami) . Z drugiej strony obawiamy się AI, ale przecież nie można nie doceniać naturalnej głupoty suwerena, która rozpleni się nad wyraz obficie, jeśli tylko dostaną szansę. M.in. dlatego:

• ariathedevil Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:43
        Świetne, bardzo sugestywne i cholernie przykre.
      • triss_merigold6 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:55
        Nareszcie dobry spot.
      • asfiksja Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 20:20
        Wygląda jak gdyby opozycja jednak chciała wygrać.
      • primula.alpicola Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:14
        Dobre!
      • trampki-w-kwiatki Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 06:58
        Ten spot jest piękny!
        Cudowny!
        • ariathedevil Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 08:30
          Porozsyłałam znajomym konfiarom i pisówom smile Konfiarom wysyłam jeszcze Modzelewskiego, Nazwexa i Koroluka.
    • iwles Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:35

Ojej, czyżby wzorce sięgał z kościoła?
      Czy Jakub Kulozik nie jest jednym z ministrantów (starszych) w tej parafii w Katowicach?

www.swjacek.pl/nasi-ministranci.html
      • mamamisi2005 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:51
        To nieco zmienia postać rzeczy. Skoro ma wieloletnia karierę ministrancką, to statystycznie robi się bardziej prawdopodobne, że sięga do doświadczeń własnych
      • ariathedevil Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 18:33
        To w sumie nie dziwi, wartości chrześcijańskich pełna gęba.
    • waleria_bb Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 17:58
      Życzę panom długiego kija w d...
      • asiairma Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 19:43
        Nie za dobrze im życzysz?
        • waleria_bb Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 00:15
          Życzę im niechcianego, wtedy tak dobrze nie będzie.
    • gaskama Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 20:07
      Konfa to dno. To totalne poyeby, banda kryptogejow, impotentów, bezmózgowców, zakompleksionych debili, faszystow ... w ich przypadku słowa świnie, gnoje j xuje to komplementy.
      Dziękuję za uwagę.
    • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:08
      Livka odgrzewa kotleta. Sprawa z 2020, od tamtego czasu słuch o panu młodzieżowym radnym zaginął i w sumie nie ma się co powtarzać, bo była nawet rozbudowana dygresja w wąteczku na ematce na ten temat.
      Między innymi dlatego nie głosuję na Konfę - jej przeciwnicy potrafią jedynie wyciągać odgrzewane kotlety, co swiadczy to tym, że Konfa świeżych kotletów do tej speluny zwanej wyborami w ogóle nie dostarcza.
      • iwles Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:14

Dostarcza, dostarcza.
        Ale warto przypomnieć i te starsze, żeby zapamietac, że poglądy konfiarzy się nie zmieniają, jesli chodzi o miejsce kobiet wvszeregu, są aktualne do dziś.

A pan konfiarz - ten od radości z gwałtów - służy do mszy. PrzypadeG, że się tak mocno angażuje w życie kościoła???
        • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:29
          iwles napisała:

> Ale warto przypomnieć

Co najwyżej warto przypomniec, że liberałowie nie zawsze akceptują BDSM i 50 twarzy Greya.
          • iwles Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:10

Mówisz, że panowie dokonywali analizy literackiej, i absolutnie nie zgadzaja się z poglądami, które napisali?
      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:27
        'nie glosuje na konfe'😀😀😀
        • lauren6 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:23
          Bo głosuje na PiS
      • hanusinamama Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:32
        Nie no jak z 2020 to nie ma problemu. Jak ktoś cie zgwałci teraz to za 3 lata nie będzie sprawy...
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:36
          Przeciez oszolomy z inicjatywy 'patriarchat' chca zeby kobiety byly czescia inwentarza a inwentarz przeciez mozna uzywac, nawet wbrew jego woli. 'Pieknie' sie to spina z rojeniami zboczencow z konfy.
          • hanusinamama Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:29
            ell...cośtamcośtam...to trollo pisowskie. Serio ono nawet nie patrzy co pisze i o czym .
            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:58
              Przeciez to dramatika, konfiarz i obronca pedofilow i zbokow. Juz mu zwieracze puscily i zaczyna swoje tradycyjne wyzwiska.
          • nunia01 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:51
            Jakiej znowu woli. Inwentarz woli nie posiada. Wg tych oszołomów można używać. Kropka.
            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:10
              Optymistycznie zalozylam, ze mimo wszystko kobieta zajmuje wyzsza pozycje niz kot lub xbox ale masz racje.
      • asfiksja Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:59
        >Konfa świeżych kotletów do tej speluny zwanej wyborami w ogóle nie dostarcza
        Jak to? Niedawno był przecież świeży kotlet z psa.
        • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 22:10
          asfiksja napisał:

> Jak to? Niedawno był przecież świeży kotlet z psa.

Zbyt duże wyzwanie intelektualne jak na ematkę smile

• la_mujer75 Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:35
        Tekst linku

Specialnie dla ciebie. Obejrzyj, może cos zaswita
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:38
          A jak tam z ordosiurkami? Pozwali juz moze Modzelewskiego czy jak zwykle pogrozili, zapieli pampersy i dalej produkuja na yt filmiki o przykazaniach bozych? 😀
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:47
          Trzeba przyznac, ze Modzelewski pieknie ich ora😀
          • ariathedevil Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 08:27
            Ale jaki skowyt w komentarzach. wyrwane z kontekstu smile
    • abria Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:11
      Nie osądzajmy pochopnie: być może zna sytuację z autopsji. Jak bym pojechała na wywiad z jego matką i zapytała ją czy to prawda, że ją zgwałcił płodzimierz Kulozik i czy potem była zadowolona i zaskoczona.

A potem do matki Jabłońskiego.

Być może faktycznie tak było i one potwierdza to i wyjdzie, że to my się mylimy jednak.
    • primula.alpicola Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 21:11
      Zaraz się porzygam.
    • engine8t Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:17
      To glosujcie na nich bo wyglada na to ze to jedyni co sie nie boja prawdy jak by ona nie byla, mowic ?
      • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:19
        O, ty tez jestes gwalcicielem?
        • iwles Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:39

Czytając jego poglądy o małżeństwie, śmiem twierdzić, że on nawet nie kojarzy, że istnieje coś takiego jak gwałt w małżeństwie. U niego to sie nazywa powinnosc małżeńska, albo obowiązek małżeński.
          Więc możesz mieć rację.
          • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:44
            Rzeczywiscie. Z rzadkiej lektury jego wpisow mam wrazenie graniczace niemal z pewnoscia, ze zadna, zdrowa na umysle kobieta nie poszlaby z nim dobrowolnie do lozka. Jak to napisal brat 'uprzejmie donosze' Wiewiorki gwalt to dla wielu mezczyzn (czytaj: zjebow) jedyna szansa na 'seks'. Wszystko sie zgadza: mizoginia, podlosc i glupota zawsze ida w parze.
            • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:45
              *errata: w trojcy.
      • ell.czupakabra Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:29
        engine8t napisał:

> To glosujcie na nich bo wyglada na to ze to jedyni co sie nie boja prawdy jak by ona nie byla

Autystycy z Konfy 🤭
        • melisananosferatu Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 02.10.23, 23:32
          Nie autystycy a wielbiciele pedofilow i gwalcicieli, tluku.
      • pursuedbyabear Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 06:20
        Jesteś tak głębokim zyebem, że nawet rikiego z jego obowiązkiem wypinania dupy i dramatika vel czupakabrę przebijasz.
    • attiya Re: Co panowie z Konfederacji sądza o gwałtach. 03.10.23, 06:08
      Nie wspomnę o tym jak z zachwytu dostają orgazmy, gdy mówią, że kobieta powinna być częścią dobytku swojego pana. Co prawda będzie stać wyżej niż zwierzęta ale tak czy siak będzie częścią wyposażenia ruchomego pana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka