slonko1335 02.10.23, 20:18 Jako, że ja nie umiem w wieczorowo-wyjsciowe nie potrafię doradzić. Ematko ratuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:28 Dla kogo ta sukienka i na jaką okazję? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:31 A sukienka już kupiona, czy rozważacie na razie? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 07:06 Materiał wyglada na bardzo tani , czy to pepco ? Po co ta dziura i pokazywanie pupy nie wiem Jeśli to na bal to kup coś innego godnego Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:29 Ta sukienka zniekształca figurę. I jest zwyczajnie brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:33 Nie pytam czy Ci się podoba bo podoba się właścicielce. Pytam o buty i dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:41 slonko1335 napisała: > Nie pytam czy Ci się podoba bo podoba się właścicielce. Pytam o buty i dodatki. > Brawo. To jest dla e-dziciaka nie dla e-madki. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:45 Ta sukienka przypomina mi cytat z Chanel: jeśli kobieta jest źle ubrana, widać ubranie, jeśli dobrze ubrana - widać kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:40 ? W ktorym miejscu znieksztalca figure? Wklej ladna w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 00:43 Ale o ocenę sukienki pytania w starterze nie było i śmiem zgadywać, że w wieku 17 lat dziewczyna w niemal każdej sukience i w tej na pewno też będzie wyglądać prześlicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 07:06 Co najwyżej tobie się nie podoba, najważniejsze, że nosicielce najwyraźniej tak. I nie bardzo widzę zniekształcenie figury. To jest nastolatka, nie stateczna matrona. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 08:30 To sukienka dla nastolatki, najwazniejsze ze jej sie podoba (zreszta w tym wieku i tak bedzie slicznie wygladac, niezaleznie od tego, co na siebie wlozy). Jest delikatna, nie jest wyzywajaca, to ladna sukienka dla mlodej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 08:34 Nie jest wyzywająca ? Prawie pupa na wierzchu Wklej jakaś wywywajaca Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Jakie buty/dodatki. 22.10.23, 18:27 Pupa na wierzchu w sukience do kolan? Ja za młodu nosiłam sukienki ledwie za tyłek i nawet teraz z perspektywy statecznej matrony nie postrzegam tego jako przesadę. Moja mama te w szkole średniej w latach 70 miała bardzo krótkie spódnice, jak zresztą wszystkie jej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 08:49 Jak mozna taką figure zniekształcić? Bardzo ładna kiecka na świetnej figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 13:50 No może i tobie by zniekształcała figurę, ale młodemu i zgrabnemu ciału nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 13:53 Ale trzeba byc wrednym babskiem, żeby się nie powstrzymać od debilnego, nic nie wnoszącego do wątku komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:30 A co by córencja chciała? Białe trampki na grubej podeszwie? Czarne martensy? Czy delikatne sandałki na obcasie? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:30 Szpilki ale nie umie w nich chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:34 To niech weźmie trampki do torebki:p Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:42 Miała być długa czarna satynowa a wróciła z taką opalizujaco-brokatową lawendową i pyta co do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:45 Jak dla nastolatki fajna, dziewczeca. Buty albo bardzo delikatne sandalki, baleriny Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:24 No niestety ale prawda jest taka że takie dziewczynki nie za bardzo umieją się jeszcze ubrać i przesadzają robią sobie krzywdę Ale od tego ma właśnie matkę żeby jej do mradziła i żeby jej powiedziała wprost że chodzęnie na bal w taniej sukience która odsłania pupę nie jest najlepszym pomysłem i że na bal powinna sobie jedną kupić sukienkę elegancka satynową czarną Na szczęście nie jesteśmy w piętnastym wieku i sukienkę spokojnie można zwrócić do sklepu i kupić odpowiednią tak więc sugeruję że Słonko drepta z córką do sklepu bo to jedyna taka okazja ma jedną córkę więc powinna być Szykowna a nie iść na ważny bal ubrana jak w sobotę na bazarek Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:42 To albo szybka nauka z youtuba, bez gwarancji sukcesu jednak, albo baleriny/szpilki na niskim obcasie? I do torebki buty na zmiane, szarmszej ma dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:44 W takim razie szukałabym szpilek na niziutkim obcasie (a trampki faktycznie do torebki na pózniej). Ja bym szukała czegoś srebrnego. Broń boże nie czerń! A sandałki rozważa? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:49 Wszystko rozważa. Taki wybór chyba nawet ja zaskoczył ale przymierzyła i stwierdziła że ta i żadna inna. Z czarną byłoby prościej.... Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:51 A może w takim razie balerinki retro, cos w ten deseń? www.etsy.com/listing/1492472040/women-ballet-flats-women-vintage-shoes?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=purple+flat+shoes&ref=sr_gallery-1-37&pro=1&frs=1&organic_search_click=1 Albo jeśli obcas to lekkie sandałki typu hegos.eu/products/sandaly-hego-s-v23bl1033-napa-silver albo www.renee.pl/srebrne-sandaly-na-szpilce-z-kwadratowym-noskiem-i-cienkimi-paskami-gaelenna Przy czym obcas, nawet niewysoki może być problemem dla osoby nieprzyzwyczajonej. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:53 Ten róż z naszyjnika (?) też nieźle by pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:37 slonko1335 napisała: > Szpilki ale nie umie w nich chodzic > No to balerinki srebrne. Elegancko i można tańczyć do ostatniej pary na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:35 Jaka śliczna karnacja Rozumiem, ze dziewczynka chce sie „wystroić”? Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:41 Sandałki na szpilce. Tylko nie półbuty! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:42 Nie szpilki. Trampki albo glany. Biżuteria srebrna, bo taki jest chyba kolor tego brokatu na sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:44 Glany tak. Może być fajnie. Podpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:54 A może na wyższym słupku, zapinane paskiem wokół kostki? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:57 em_em71 napisała: > A może na wyższym słupku, zapinane paskiem wokół kostki? Ja tu widzę takie jak te do tańca, będą pasować klimatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:28 Nie, z tym błyskiem i wiązaniem gorsetowym to już będzie estetyczny koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:30 O niee. Na ostatnim weselu panie 70+ mialy podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:40 To podoba ci się ta kiecka czy nie? Bo sama sobie przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:55 Złote sandałki (a potem balerinki ) Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 20:59 Jak nie umie na wysokim obcasie to nie ma co ryzykowac. Nie bedzie sie czula komfortowo, poza tym to mloda dziewczyna, sukienka ma taka dlugosc, ze baleriny beda pasowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:14 akseinga1975 napisała: > Jak nie umie na wysokim obcasie to nie ma co ryzykowac. Nie bedzie sie czula ko > mfortowo, poza tym to mloda dziewczyna, sukienka ma taka dlugosc, ze baleriny b > eda pasowac. Słowem nie zająknęłam się o.obcasie a tym bardziej wysokim 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:43 Zlote to chyba nie bo ten brokat na kiecce jest srebrny i ona na srebrny opalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:46 Na srebrno. Nude czyli cieliste? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 16:49 slonko1335 napisała: > Zlote to chyba nie bo ten brokat na kiecce jest srebrny i ona na srebrny opaliz > uje. > fakt, wczoraj wyglądało mi na złoto a sandałki coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:09 Buciki srebrne - będą ładnie korespondować z tym brokatem i są megamodne Nastolatka może.sobie pozwolić na każde szalenstwo, figurę ma śliczna i kiecka.lezy ładnie Kolczyki skromniutkie srebrne typu kreolki Włosy proste po prostu zadbane i puszczone luzem Makijaż skromny, koniecznie z rozowym błyszczykiem Jaki budżet na te buciki? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:23 Typu takie www.zalando.pl/furla-code-slingback-czolenka-silver-fu111b01v-d11.html Do tańca najlepsze Obcas jest, nie za duży Palce zakryte, nie podepcza, długi czubek wydluza.optycznie, a jednak pieta gola lekki sandał jest Niby klasyka, ale I świetny srebrny odcień, no cena troszkę wysoka, można coś bardziej budżetowego znaleźć Ale za.to pozniej jeszcze nie raz i nie dwa można wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 23:18 Nastolatka przytargała coś do domu z bazaru, a do tego ma kupić szpilki za ponad tysiaka, bo może się da wykorzystać (kiedy srebrne buty ponownie będą modne?)... Rady modowe może i dobre, ale dla pań o parę dekad starszych i będących do przodu o kilku mężów pochowanych lub kilka fuch natrzaskanych. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:06 Na Ali znalazłaby cos za pare groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:41 koniecznie z rozowym błyszczykiem Yyyy, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:36 Napisał taki-sobie-nick wybrzydzający na „pańciowate” buty, po czym kupujacy sobie trzewiki ze złotym zamkiem i pinezkami w obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:38 Ty sobie tak specjalnie notujesz w notesiku, żeby w razie czego z nagła dowalić? Już dawno ich nie mam, a chodzę w butach marek camper i barbour. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 14:05 Nie, nie musze niczego notować - po prostu pamietam dziesiątki twoich wątków, ocen i potem strzał w twarz butami, które nijak sie miały do tego co piszesz. Zlociutka pinezka w koszmarnych butach z zamkiem. Tak samo ta sukienka na nastolatce jest koszmarna. W twoich snach. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:33 Ja pamietam jedno butów zdjęcie thankyou Wielka stopa chyba 41 i takie ogromne szarawe mokasyny-laczki w cieniu założone i stopy położone na stole a ciało na kanapie czy jakoś tak Nie da się po latach odzobaczyc mimo prób Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 18:11 Ahahahah ale wymyślasz farmazony. 🤣 ja i szarawe mokasyny laczki 🤣 Tak Asma, forum juz ci uwierzyło 😅😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 21:39 Sliczna sukienka! Gdzie kupilas? Juz mialam napisac ze swietnie wygladasz, ale widze ze to corcia! Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:00 Pięknie podkreśla urodę córki i takie teraz modne wśród nastolatek. Ja bym jednak nie szła w obuwie "weselne", a postawiła na botki/trapery z protektorem, żeby nadać stylizacji młodzieżowego charakteru. Tylko takie"kobiece" lakierowane lub z dużą srebrną ozdobą - klamrą, łańcuchem itp. Nieśmiertelną czarna ramoneska lub inną skóra i pomadka w kolorze ciemnym bordo. Proste włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:28 Przychylam się do idei martensów/glanów. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:29 O kurcze, nie wiem, czemu takie wielkie te zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 23:08 Super bedzie wyglądać z tymi wysokimi martensami. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 00:30 Tylko czy potem wykorzysta gdzieś martensy w takim odjechanym kolorze? Marteny oryginalne tanie nie są i już chyba lepiej kupić w tej cenie czółenka/sandałki, które wykorzysta na różne imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:15 A czemu by miała nie wykorzystać? To 17-latka! Większy problem bym widziała z potrzebą rozchodzenia tego dziadostwa Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jakie buty/dodatki. 22.10.23, 17:53 juz widze, jak 17-latka wykorzystkuje czolenka i sandalki na inne imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 07:09 Okropieństwo Chyba jestem z innych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:39 Widzę do tego lakierowane czerwone dodatki, raczej nasycona czerwień. Odcień do wyboru na żywo. Nie żadne blade róże, bo będzie za mdło. Dla mniej śmiałych - ciemny, głęboki fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Jakie buty/dodatki. 02.10.23, 22:54 Fiolety z czerwienią to ciekawe zestawienie - do lawendy najbardziej pasuje mi chyba koralowa czerwień. Ale mało kto odważy się na takie combo. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 00:27 Widziałabym tu buty mary jane na grubym obcasie. Teraz jest tego pełno, modny fason i nie zmęczy nóg jak szpilki. Zerknijcie do sklepu internetowego R.Polański, mnóstwo kolorów do wyboru. Ja poszłabym w total look i wybrała fioletowe buty. rpolanski.com/pl/products/czolenka-r-polanski-1453-fioletowy-polina-288-lico-745.html?query_id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 08:51 To jest dobra propozycja. Będzie pasować i dla dziewczyny, która nie chdozi w szpilkach...łatwiejsze do okiełznania Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 00:39 Masz bardzo zgrabna corke. Dodalabym glany np biale, jakies niebanalne kolczyki (na gali Nike M.Damiecka miala takie fajowe, krysztalowe tarantule w uszach) i takaz torebke. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 06:59 Balerinki będą super. Sukienka śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 07:04 Nie nie nie To chyba na basen nie na wieczór Żadnych dodatków nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 08:41 Przeglądnijcie sandałki na stronach zary, stradivariusie, wybór jest duży na niskich szpileczkach, na wysokich, na słupku i na stabilnym klocku. Z dodatków może choker z kwiatkiem na szyję albo duży kwiat przyjęty do ramiączka . Raczej nic błyszczącego, bo sukienka wystarczająco się mieni. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:11 Daj jej kasę i niech sobie idzie z koleżankami na łowy bucików . Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:26 A mój boże ty tak serio już dziewczynka sobie „złowiła” sukienkę z butami może być tylko gorzej Dziewczynka potrzebuje stanowczej matki która jej pomoże mieć niezapomniany bal a nie bal cała zalana łzami Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:31 Ooo a kiedy są te połowinki? Zawsze mi się wydawało że to na koniec 2 klasy albo jakoś we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:40 Dzięki Wam dobre kobiety. Przekazałam Wasze sugestie bombelce. W tym tygodniu ma 3 dni pracę po lekcjach,więc chyba nici z wypadu na zakupy ale po weekendzie dam znać co wybrała ostatecznie. Mnie najbardziej podoba się pomysł glanow/martensow ale mloda chce bardziej wyjściowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:54 slonko1335 napisała: > Dzięki Wam dobre kobiety. Przekazałam Wasze sugestie bombelce. W tym tygodniu m > a 3 dni pracę po lekcjach,więc chyba nici z wypadu na zakupy ale po weekendzie > dam znać co wybrała ostatecznie. Mnie najbardziej podoba się pomysł glanow/mart > ensow ale mloda chce bardziej wyjściowo... > No otóż, tego byłam pewna, Że dziewczyna która bierze taka kieckę bardziej chce osiągnąć efekt powabnego elfa niż na różowo w ciezkich butach Nie, żebym nie lubiła, bo też mi się podoba połączenie zwiewenj kobiecości i brutalnych butów, ale z tą sukieneczka zapewne look ma być taki Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 15:44 20 pazdziernika. W zeszłym roku nie wyszło bo nie znaleźli sali (dużo było osób poniżej 16 lat i byl problem z miejscem) a we wrześniu się dopiero organizowali. Ogarnęli wszystko sami. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 16:14 Srebrne sandałki z cienkimi paseczkami. Biżuterię też bym dała srebrną i cieniutką, w sensie albo cieniutkie łańcuszki albo cieniutkie kółka (w uszy, na ręce, szyję) za to w większej ilości. Niby można przełamać mocnym akcentem, ale ta sukienka nie potrzebuje według mnie niczego mocnego. Jeśli to dla nastolatki to może być problem z tymi butami, sandały to zło ale młodej dziewczynie więcej pasuje, więc za bardzo bym nie polemizowała z jej gustem Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 17:49 Ja bym poszła w granatowe dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Jakie buty/dodatki. 03.10.23, 18:21 Tak, ja też, granat. (Kolor granatowy to bardziej elegancka wersja czerni ) Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Jakie buty/dodatki. 22.10.23, 15:28 Stanęło na beżowo pudrowych szpilkach i takiej torebce, z bizuteri delikatna srebrna celebrytka. To rocznik który nie miał balu 8 klasisty ze względu na pandemię więc te połowinki traktowali balowo mocno w kwestii ubioru..po niespełna godzinie zdecydowana większość dziewczyn zmieniła obuwie na trampki/adidasy Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Jakie buty/dodatki. 22.10.23, 20:56 slonko1335 napisała: > Stanęło na beżowo pudrowych szpilkach i takiej torebce, z bizuteri delikatna sr > ebrna celebrytka. Co srebrne? To rocznik który nie miał balu 8 klasisty ze względu na pande > mię więc te połowinki traktowali balowo mocno w kwestii ubioru..po niespełna > godzinie zdecydowana większość dziewczyn zmieniła obuwie na trampki/adidasy > To musiał być widok, kiecki balowe albo koktajlowe do adidasów. Odpowiedz Link Zgłoś