zielonazaba9999 03.10.23, 12:11 www.google.com/amp/s/www.wprost.pl/amp/11417044/kontrowersyjna-okladka-prawicowego-tygodnika-tak-nalezy-wyjsc-z-unii-europejskiej.html Już się PIS nie kryje z tym, że chcą nas wyprowadzić z Unii. S...yny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_mujer75 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:15 Dobrze, że wprost napisali. To było wiadome, że sqrwysyny do tego dążą. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:16 W sumie to niech w y p i e r d a la ją. Na Białoruś lub do mateczki Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazaba9999 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:18 Oby przegrali wybory, bo nie wiadomo jak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 15:46 No właśnie nie, wiadomo. Wiadomo jak będzie. A Kaczyński nigdy nie krył się, z tym co planuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:44 Nigdy nie taili. Wziąć całą kasę, jaką się da, i wyjść - otwartym tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 18:02 nangaparbat3 napisała: > Nigdy nie taili. Wziąć całą kasę, jaką się da, i wyjść - otwartym tekstem. Przez 8 lat nie wyszli, ale teraz będą wychodzić, bo wydrukowali jakiegoś fana Korwina. Tak bardzo się z PiSem zgadzacie we wszystkich kluczowych sprawach, że musicie wierzyć w jakieś spiski i brednie, żeby znaleźć jakąkolwiek różnicę, której mozecie się uczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:34 Ja wiem, że się pocieszacie, że KK nie pozwoli z powodu dotacji. Ale przecież te dotacje może nadal dostawać - z budżetu państwa i podatków . Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:50 800 mln? Cos ty, rzat tyle to sam wysupla z rekawa Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 15:12 Ty się pocieszasz! #niemanakogoglosowac Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:39 Widziałam. Ziobro zdziwienia, od lat snuli tego typu narracje, razem z konfiarzami. Zohydzali na różne sposoby. Teraz przynajmniej już się nie kryją. Chcą kraść i tego by nikt nie patrzył im na ręce. Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:41 Dobrze, że przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:55 Do betonu i tak nie dotrze. Przeciwnie - beton przyklaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:43 Tomasz Cukiernik to opcja Konfa, a nie PiS. "Do Rzeczy" czasami daje głos konfiarzom. PiS naturalnie nie chce wychodzić z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazaba9999 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:49 Więc mówisz, że PIS za koalicję z Konfą przehandluje naszą obecność w UE? Przypominam, pismo jest pisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:54 Oczywiscie, ze tak: konfa to taki pis + jeszcze wiekszy fundamentalizm religijny. To platne pacholki Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra [...] 03.10.23, 12:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:58 Juz ci tysiac razy pisalysmy, ze jak ci sie zycie w Unii nie podoba to spadaj do jego ekselencji Putina (jak go twoj guru zwykl okreslac). Nie musisz sie meczyc w tej zgniliznie moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:11 melisananosferatu napisała: > jak ci sie zycie w Unii nie podoba to spadaj d > o jego ekselencji Putina UK wie, że ma sojusz z Putinem? Bo może biedaki nie widzą i trzeba im powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:20 W UK tez zgnilizna moralna, Ziemkiewicza nie wpuszczajo, katolikow nie szanujo😀 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:06 A ty po xuj siedzisz w unii? Droga na wschód wolną 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra [...] 03.10.23, 13:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:24 Specjalnie dla ciebie, dramus: youtu.be/Hf-bxiT-vwM Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:44 Słowo "wam" i wszystko jasne dramatiś 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:11 Jak Korwinek ciagnal z unijnego cycka i kompromitowal Polske robiac z siebie blazna to bylo spoko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:13 melisananosferatu napisała: > Jak Korwinek ciagnal z unijnego cycka i kompromitowal Polske robiac z siebie bl > azna to bylo spoko, nie? Tak, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:21 Nico. Fajna ta twoja hipokryzja . Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:51 Bedziemy z asma wysyłac Wam paczki Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 12:55 Nie masz bliskich w Polsce? Bo ja mam i to nie jest dla mnie powod do 'heheszkow'. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 16:47 >Nie masz bliskich w Polsce? Bo ja mam i to nie jest dla mnie powod do 'heheszkow'. Ja pisalam o zapasach juz dawno w kontekscie zmian w Polsce. Wszyscy heheszkowali, Nagle nikomu nie do smiechu no jakze? natomiast pomylenie slowa listwy z cokolami jest zawsze powodem do heheszkow Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 06:19 >natomiast pomylenie slowa listwy z cokolami jest zawsze powodem do heheszkow Nikt się nie nabijał z pomyłki, tylko z twojego przekonania i głupiego uporu, żz jakim twierdziłas, że masz rację 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:05 Świetne masz towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 14:17 Jaki nick, takie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 16:46 o babcia nie odrozniajaca mikrolisci od kielkow wpadla znow Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 16:46 angazetka jak sie tam piesek ma? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:13 nie mialas duzego czarnego psa czy cie myle z kims o podobnym nicku Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:36 Nie miałam. Mam psa, ale duży nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:47 a nie to znaczy ze cie z kims myle. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:38 Ona Ma czarne włosy trochę tak taki piesek terierek Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:41 Przecież wklejalas Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 19:11 Nigdy nie miałam czarnych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 19:28 Wklejałaś na pewno zdjęcia ze ślubu Raczej Platenową blondynką nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 20:27 Platenową z pewnością nie. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 15:36 Czyli Asma z Polski do Polski te paczki będzie słać? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 16:45 Asma mieszka gdzies w Beneluxie z tego co kojarze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 00:54 No opowiadala ze maly wybor wod.mineralnych maja a nie to co w Polsce. Wiec jak nie Benelux to Austria? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:18 Nie chce mi się wierzyć. To byłby tak okrutnie głupi pomysł, z taką szkodą dla Polski, że jakoś nie dopuszczam do siebie takich myśli. Aczkolwiek, jak widzę, co się dzieje w tym kraju ... to w zasadzie od kilku lat nie wychodzę ze zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:21 Ale ich nie obchodzi Polska, dla nich starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 14:55 Doceńmy, że w końcu przynajmniej są szczerzy. 15.10 powinni udać się tam gdzie russkij wojennyj korabl. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 13:34 Zastanawiam się co napisać? Hmmm... Na zdrowie? Chyba nie, bo jednak to będzie tyczyło się i mnie. Olaboga? Też nie. Jak zwykle wiec - damy radę. I jest mi wszystko jedno czy to PIS czy Konfederacja czy jeszcze inne coś. Jeśli taki okaże się klimat - damy radę. Bo chyba o to chodzi aby dawać radę. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefrobotnik Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 15:10 Z unii wyjść chcą, ale pieniążki to by wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 06:34 Wezmą nasze, zrekompensują sobie tym, że będzie znacznie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
falofilia.falofilia1 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 15:44 ONI są od lat zwąchani z Putinem i z KGBowcem Cyrylem I Koś.Ka. to współczesna Targowica na czele z polskojęzycznymi biskupami A Franciszek papieżem Putina . "Pielgrzymka Matki Boskiej Częstochowskiej od Władywostoku do Lizbony" - pamiętacie ? www.rp.pl/kraj/art13550641-to-jest-sojusz-w-obronie-wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:12 To mnie powaznie zaniepokoilo c uwaza Tomasz Piatek. Moze przesadza ale wiele rzeczy jakie mowi jest przekonujace Spisek smoleński Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:39 Ale co tam mówią kto by miał czas oglądać 52 min? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:48 fajne jest. Dobre jak gotujesz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 17:37 Hahahaha Napralyscie się Bez sensu snujecie Przecież jakby wyszli to nie będą mogli handlować wizami Nie opłaca się Odpowiedz Link Zgłoś
zielonazaba9999 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 03.10.23, 18:53 krolewska.asma napisała: > Hahahaha > > Napralyscie się > > Bez sensu snujecie > Przecież jakby wyszli to nie będą mogli handlować wizami > Nie opłaca się > > No co Ty, wyjdą z Unii, nikt już w ogóle im nie będzie patrzył na ręce, przewały będą większe robić niż dochód z wiz. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 06:30 Zero zaskoczeń. Promoskiewskie gnoje, na tysiąc sposobów usiłują kopać pod polską obecnością w UE od bardzo, bardzo dawna. Suweren nie odróżnia prawej ręki od lewej, więc nie jest w stanie połączyć żadnych kropek, reszcie syreny alarmowe wyją co najmniej od napadu Antoniego Moskiewskiego na kwaterę NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 08:06 I ta reszta zamiast iść do urn,pozwala, żeby suweren wybierał. Na dużo im się zda ta wyjąca syrena 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 08:05 PiS chce stworzyć skansen xx wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 13:18 To sie rolnicy ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 13:53 afro.ninja napisała: > To sie rolnicy ucieszą. Żebyś wiedziała Do rolników to idzie teraz od pissu przekaz, że UE chce ich wykończyć przyjęciem Ukrainy,. Piss oczywiście się temu sprzeciwia, staje w obronie polskiej wsi no ale w UE rządzą złe Niemce vel Tusk, dlatego dla ratowania się trzeba z niej wyjść, bo inaczej zaleją Polskę swoją produkcją. A piss rolników nie ukrzywdzi,, dopłaty dalej będą ale z naszego polskiego budżetu a nie te brukselskie srebrniki... Odpowiedz Link Zgłoś
ell.czupakabra Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 15:46 alicia033 napisała: > dla ratowania > się trzeba z niej wyjść, bo inaczej zaleją Polskę swoją produkcją. A piss roln > ików nie ukrzywdzi,, dopłaty dalej będą ale z naszego polskiego budżetu a nie t > e brukselskie srebrniki... Na polityce znasz się jak ja na obróbce skrawaniem. PiS jeszcze do 15.10 będzie "walczył o wieś", a potem wpuści "ukraińską" żywność na skinienie jankesów. Rolnictwo w Polsce jest do zaorania i przejęcia przez korposy i jest to korzystne dla każdej władzy, bo po co władzy jacyś roszczeniowi kułacy. Będzie stryjenka zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Okładkę "Do rzeczy" widziały? 04.10.23, 16:09 ell.czupakabra napisała: > alicia033 napisała: > > > dla ratowania > > się trzeba z niej wyjść, bo inaczej zaleją Polskę swoją produkcją. A pis > s roln > > ików nie ukrzywdzi,, dopłaty dalej będą ale z naszego polskiego budżetu a > nie t > > e brukselskie srebrniki... > > Na polityce znasz się jak ja na obróbce skrawaniem. PiS jeszcze do 15.10 będzie > "walczył o wieś", a potem wpuści "ukraińską" żywność na skinienie jankesów. Oj dramatik, ale piękna wtopa! No nie będzie dziś premii. Smuteczek😂😂😂 I przyłóżcie się jednak do researchu, bo to jednak nie niezależna od rozumu ani inne gadzinówki sióstr karnowskich, poziomem dostosowane do takich, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś