Dodaj do ulubionych

Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-)

22.10.23, 19:34
Jak mi wiadomo ze stosownych lektur oraz przeprowadzonych rozmów, orgazm kobiecy może być nieskorelowany z pożądaniem danego męskiego osobnika.

Innymi słowy - facio nie wzbudza żadnych większych emocji, a tu bach! nagle jest z nim Wielki Orgasmus.

Zjawisko to ma także swoją ciemną stronę w postaci orgazmów, które zdarzyły się niektórym kobietom nawet podczas gwałtu. <brrrrr>

Ale ja nie o takich ekstremalnych wydarzeniach, tylko lajtowo. Czy zdarzył się wam taki całkiem niespodziewany orgazm, z człowiekiem którego byście o to nie posądzały? no i co było dalej?

Koleżanka , która zwierzyła mi się z faktu, że gość z którym poszła do wyra tylko dlatego, że był namolny i nadskakujący, a ona "potrzebowała akurat plastra na ranę po gościu, który ją po wielu latach porzucił", zeznała, że ów człek zafundował jej znienacka orgazmy, jakich wcześniej nigdy nie przeżyła. Natomiast powiedziała też, że ponieważ nic do niego nie czuła , uważała go za człeka z innej bajki, drażnił ją życiowo i nie miała z nim o czym rozmawiać, no to po pewnym czasie mu jednak podziękowała.

Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 19:37
      Powtarzam się, wiem, ale ten nick nie może być facetem.
      • niezwykladziewczyna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:39
        Dlaczego?
        Znam takiego , rozkminia namiętnie cudze związki obcych ludzi.
        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:42
          Nick krwawy.lolo nigdy w historii tego nie forum nie wyprodukował ani jednego inteligentnego posta. Pustka i muł.
          • niezwykladziewczyna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:59
            Nie przeciągniesz mnie na swoją stronę.
            Masz bardzo instrumentalne podejście do kobiet a to mnie odraża.
            Krwawego lola widziałam na zdjęciu, raczej jest prawdziwy.
          • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 06:16
            W przeciwieństwie do nicka riki, który produkuje teksty na poziomie zarumienionej pensjonarki, która naczytała się pudelków.
            • magdallenac Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 15:36
              Sorry Lolo, Rikiemu przynajmniej udaje się produkować takie posty, że w zasadzie każdy staje się jatką. Tobie na razie udało się wyprodukować tylko jeden o podobnej wartości rozrywkowej - ten o brudnych majtkach szwagra.
              • boogiecat Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 10:50
                Ekhem miara sukcesu na ematce jest zajebista😂
                • azalee Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 11:34
                  Ale przyznasz, ze riki wyrobil sobie marke, wchodzac w KAZDY jego watek mozesz byc pewna, ze w pewnym momencie bedziesz miala ochote wziac prysznic zeby zmyc z siebie poczucie obrzydzenia.
                  Ja przyznaje sie, ze podczytuje jego wynurzenia, podejrzewam ze motywuje mnie to samo, co motuwuje ludzi do ogladania filmikow z wyciskania pryszczy.
                  • boogiecat Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 11:46
                    Riki jest dziwny, nie wiem jak inaczej wyrazic moje uczucia😉 Ja go tak srednio juz czytam, bo ciagle o tym samym, jednak lubie dyskusje wokol jego watkow, reakcje kobiet na zarty i na powaznie.
                    I troszke jak Magda, doceniam Rikiego zaangazowanie w watki, on na serio chce dyskutowac i troche mnie to « urzeka » w sensie, ze niby te jego tematy uwazam za bzdury, ale z drugiej strony przeciez ma prawo a i my sobie tutaj u Ryska pogadamy.
                  • homohominilupus Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 13:59
                    azalee napisał(a):

> Ale przyznasz, ze riki wyrobil sobie marke, wchodzac w KAZDY jego watek mozesz
                    > byc pewna, ze w pewnym momencie bedziesz miala ochote wziac prysznic zeby zmyc
                    > z siebie poczucie obrzydzenia.
                    Jessooo tak! Dokładnie tak się czuje czytając 99% jego wpisów.

> Ja przyznaje sie, ze podczytuje jego wynurzenia, podejrzewam ze motywuje mnie t
                    > o samo, co motuwuje ludzi do ogladania filmikow z wyciskania pryszczy.

Same here.
        • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 07:31
          Wyjątek potwierdzający regułę?
          Przed eMatką zaśmiecałem forum Kobieta. Okazjonalnie zakładając wątki ze "związkiem" w tytule. Żeby przechytrzyć cenzurę. smile
          • niezwykladziewczyna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 09:27
            Nie mam już złudzeń, faceci to zjeby
            • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 09:38
              niezwykladziewczyna napisała:

> Nie mam już złudzeń, faceci to zjeby

Wszyscy?
              Nawet Jan Paweł Niezmierny?
              • niezwykladziewczyna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 09:50
                nawet bardziej
                • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 09:52
                  niezwykladziewczyna napisała:

> nawet bardziej

W takich sytuacjach często pada pytanie "chciałabyś o tym porozmawiać?", tutaj nie padnie.
                  • niezwykladziewczyna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 10:04
                    Mówisz że o "papierze" trzeba wypowiadać się tylko dobrze?
    • marta.graca Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 19:40
      Nie chodzę do łóżka z tymi, których nie pożądam i nie wzbudzają we mnie emocji, wpływ na orgazmy oceniam bardzo pozytywnie.
      • chlodne_dlonie Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 16:35
        Otóż..
        Też dostrzegam korelację.
        Silną.
    • geez_louise Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 19:42
      A potem całe forum wprawiło rikiego w zdumienie, bo nie ma pojęcia i czym on pier. oli.
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 19:55
        geez_louise napisała:

> A potem całe forum wprawiło rikiego w zdumienie, bo nie ma pojęcia i czym on pi
        > er. oli.

Nie odpowiadam za braki intelektualne poszczególnych forumowiczek.

Ps. Długo jeszcze będziesz wklejać sygnaturkę odnośnie śp. Wiesława Podgórskiego?
        • geez_louise Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:39
          Obrona świętej pamięci pana W. P. poprzez podawanie jego personaliów jest prawie tak samo śmieszna jak ta sygnaturka.
          • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:52
            Nie jest to bynajmniej człowiek świętej pamięci, o czym również pisałem, natomiast drażni mnie niepomiernie heheszkowanie i pośrednio sugerowanie nieprawdziwości autentycznych zdarzeń.

Wbij sobie do łepetyny, że ów pan kaperował mnie 22-letniego do roboty, bo chciał mnie 'potargać'. I to było napisane przeze mnie w dalszej części wpisu, który kompulsywnie wklejasz.

Ciekawe, czy gdyby ciebie ktoś chciał wykorzystać seksualnie, ale przedtem zaprosił do wozu cyrkowego w otoczeniu karła w liberii, to byłabyś rozanielona, że jakiś idiota w kółko wywleka ten wóz cyrkowy jako powód do śmichów-chichów?
            • geez_louise Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:56
              To już z piąta wersja tej historii. Przestan zmyślać, bo odkopię wątek źródłowy.
            • violent_green Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:59
              Nie wiem jaki inne ematki, ale ja się popłakałam ze śmiechu nad twą niedolą. W ogóle mi ciebie nie żal. Szkoda że to wydarzenie niczego cię nie nauczyło.
              • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:11
                A czego mnie miało nauczyć? Gejów toleruję, acz w młodości nienawidziłem, bo w kółko mnie zaczepiali.
                • violent_green Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:20
                  Miało cię to nauczyć, że nikt nie lubi i nie chce być molestowany. No i jakoś nie możesz zrozumieć, że całe forum nie chce być molestowane twoimi obleśnymi wątkami/wynurzeniami/ chorymi fantazjami i urojeniami na temat kobiet.
                • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:22
                  Ale jak w kółko? Na ulicy, w kiblu? 😳
                  • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:27
                    Tak, na ulicy. Wielokrotnie. A kibelki typu słynny przybytek na pl. 3 Krzyży w Warszawie omijałem szerokim łukiem.
                  • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
                    borsuczyca.klusek napisała:

> Ale jak w kółko? Na ulicy, w kiblu? 😳

to jest faktycznie berga w spodniach
                    powodzenie i u heteryczek, i u pedałów
                    idę przekartkować Lubiewo, może cień ryszarda gdzieś tam się przewija...
                    🤡
                    • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:33
                      Podobno tylko lesby nie lecą na rikusia, chociaż pewnie jakaś gdzieś go kiedyś pomyliła z laską w typie butch
                      • angazetka Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:45
                        Nie lecą, bo Ryszard żadnej nie zna (jedna z bardziej zdumiewających mnie wypowiedzi R.).
                        • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:57
                          angazetka napisała:

> Nie lecą, bo Ryszard żadnej nie zna (jedna z bardziej zdumiewających mnie wypow
                          > iedzi R.).
                          >

tylko mu się wydaje że nie zna, a to po prostu usiłowanie numerku było pomyłką ze strony pani...
                    • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:37
                      suki-z-godzin napisała:

> idę przekartkować Lubiewo, może cień ryszarda gdzieś tam się przewija...

Właśnie też mi się od razu te klimaty skojarzyły 😒
            • thank_you Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:24
              Moze bylbys zaskoczony i mialbys orgazm, jak zgwałcone panie przywołane w starterze?
              • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:25
                Wątpię.

PS. To miał być żart? Czerstwy.
                • thank_you Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:47
                  Nie, dlaczego żart? U ciebie to był zart? Wszystko sie zgadza - nie czujesz pociagu a masz Wielkie O, bedac gwałconym.
            • kk345 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 00:03
              riki_i napisał:

> Ciekawe, czy gdyby ciebie ktoś chciał wykorzystać seksualnie, ale przedtem zapr
              > osił do wozu cyrkowego w otoczeniu karła w liberii, to byłabyś rozanielona, że
              > jakiś idiota w kółko wywleka ten wóz cyrkowy jako powód do śmichów-chichów?

No patrz, a twoja własna, molestowana przez ojca siostra jakoś nie zasłużyła na twoje współczucie...
              • geez_louise Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 08:08
                A najlepsze jest to, że Riki tutaj odstawia „me too jak z wyobrażeń inceli”, czyli po latach wymyśla coś, czego nie było. Znalazłam oryginalne wątki z karlem w liberii i absolutnie nic takiego wtedy nie pisał.
            • jowita771 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 07:00
              riki_i napisał:

> Nie jest to bynajmniej człowiek świętej pamięci

Zdecyduj się, bo dwa wpisy wcześniej to ty napisałeś "ś.p."
        • jakis.login Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:57
          riki_i napisał:

> Długo jeszcze będziesz wklejać sygnaturkę odnośnie śp. Wiesława Podgórskieg
          > o?

riki_i napisał:

> Nie jest to bynajmniej człowiek świętej pamięci, o czym również pisałem, natomiast drażni mnie niepomiernie heheszkowanie i pośrednio sugerowanie nieprawdziwości autentycznych zdarzeń.

Myślałeś może o konsultacji z psychogeriatrą albo neurologiem? To niepokojące.
          • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:12
            Rozróżniasz zwyczajowy zwrot śp. oznaczający kogoś , kto nie żyje, od jakiejkolwiek pogłębionej wypowiedzi na jego temat?
            • arthwen Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:32
              Może to dla ciebie być niespodzianka riki, ale skrót śp. oznacza DOKŁADNIE: świętej pamięci.
              • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:36
                Ale używa się go w słowie pisanym niekoniecznie po to, aby koniecznie podkreślić, że ktoś tam był faktycznie ŚWIĘTEJ PAMIĘCI. Zwyczajowo użycie w zdaniu śp. przed imieniem i nazwiskiem oznacza po prostu tyle, że ta osoba nie żyje. Krócej i wygodniej niż pisać "zmarły", "nieżyjący" itp. itd.
                • arthwen Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 15:56
                  Nie, to tylko nieuki używają niezgodnie ze znaczeniem, bo im się wydaje, że to skrót oznaczający zmarłego.
            • jakis.login Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 06:00
              riki_i napisał:

> Rozróżniasz zwyczajowy zwrot śp. oznaczający kogoś , kto nie żyje,

Totalnie się używa fraz śp. Hitler, śp. Stalin, nic to nie oznacza, jasne!
              • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 24.10.23, 22:50
                jakis.login napisała:

> riki_i napisał:
                >
                > > Rozróżniasz zwyczajowy zwrot śp. oznaczający kogoś , kto nie żyje,

>
                > Totalnie się używa fraz śp. Hitler, śp. Stalin, nic to nie oznacza, jasne!

Reductio ad absurdum. Każdy wie, że Hitler i Stalin nie żyją. Ponadto nieżyjących zbrodniarzy przeciwko ludności akurat nie opatruje się tym zwrotem.
                • chatgris01 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 24.10.23, 22:52
                  Można jeszcze przed nazwiskiem dodawać "nieboszczyk" zamiast "ś.p."...
                • jakis.login Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 07:23
                  riki_i napisał:

> Ponadto nieżyjący
                  > ch zbrodniarzy przeciwko ludności akurat nie opatruje się tym zwrotem.

Jak to? Zwyczajowy zwrot to zwyczajowy zwrot.
                  • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 10:53
                    jakis.login napisała:

> riki_i napisał:
                    >
                    > > Ponadto nieżyjący
                    > > ch zbrodniarzy przeciwko ludności akurat nie opatruje się tym zwrotem.

>
                    > Jak to? Zwyczajowy zwrot to zwyczajowy zwrot.

Przepraszam, ale walące zerojedynkową dosłownością i nie rozróżniające niuansów pokolenie internetu to dla mnie kretyni.

Także sorry, ale EOT w tej kwestii.
                    • jakis.login Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 12:19
                      riki_i napisał:

> Przepraszam, ale walące zerojedynkową dosłownością i nie rozróżniające niuansów
                      > pokolenie internetu to dla mnie kretyni.

Ciapuszku podstarzały (BTW, jestem od ciebie tylko z rok, max dwa młodsza), cala ta odnóżka wzięła się z tego, ze to ty biedaku nie odróżniasz niuansów, różnic i skrótów. Ja tylko skromnie drę z ciebie łacha.
                      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 12:43
                        Eeeee, nie wiem co o tobie napisać, żeby nie wycięli. W każdym razie dając przykłady z dupy odnośnie Hitlera i Stalina , nikogo nie przekonasz, że pisanie przed nazwiskiem osoby nieżyjącej "śp" nie stanowi zwyczaju.
                        • jakis.login Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 16:07
                          riki_i napisał:

> Eeeee, nie wiem co o tobie napisać, żeby nie wycięli.

No nie pomogę, może jeszcze raz napisz EOT?
      • bazia_morska Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:12
        I przeżył największy orgazm swojego nędznego życia (intelektualny).
      • homohominilupus Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:58
        geez_louise napisała:

> A potem całe forum wprawiło rikiego w zdumienie, bo nie ma pojęcia i czym on pi
        > er. oli.
        >

No jak to o czym. Że niektóre kobiety szczytują podczas gwałtu.
        🤢🤮
        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:12
          Napisałem, że o tym akurat NIE CHCĘ dyskutować.
          • pursuedbyabear Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:28
            A dlaczego?
            • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:34
              Temat wyczerpująco omówiony , również na domenach typu wyborcza.pl + jej mutacje, poza tym to ma być lekki wątek, a nie odnoszący się do zdarzeń traumatycznych typu gwałt.
              • pursuedbyabear Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:48
                To po co go w ogóle wspomniałeś w poście startowym? W nadziei, że na forum, na którym udzielają się głównie kobiety, żadna nie zwróci na to uwagi?

Aha 🙂
                • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 22:33
                  Nie, po prostu żeby uciąć w zarodku wariację wątku, która na pewno by wypłynęła.

Ps. A być może uciąć także w zarodku pseudo-błyskotliwy post sumire vel pursuedbyabear, która nie omieszkałaby przecież zauważyć, że tylko po to założyłem taki wątek, aby dokopać się do orgazmów przy gwałcie.
                  • pursuedbyabear Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 22:51
                    Spoko, chłopcze. Do rana wariacji tu pewnie będzie znacznie więcej i znowu będziesz tupał nóżką, że to nie tak miało być, a gupie świętoyebliwe kurki popsuły ci zabawę. Przecież zawsze tak jest 😆
        • lauren6 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
          homohominilupus napisała:

> geez_louise napisała:
          >
          > > A potem całe forum wprawiło rikiego w zdumienie, bo nie ma pojęcia i czym
          > on pi
          > > er. oli.
          > >
          >
          > No jak to o czym. Że niektóre kobiety szczytują podczas gwałtu.
          > 🤢🤮
          >
          >
          Żona z nim kiedyś doszła w trakcie 5 minutowego wypinania się?
          • lella_two Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:48
            Szesnaście razy!
    • corka_generala Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 19:42
      Idę po ciebie.
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:21
        A masz czym kusić?
      • pepsi.only Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:36
        corka_generala napisała:

> Idę po ciebie.

big_grin
        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:13
          Łyknij sobie pepsi, podobno ułatwia wypróżnienie. big_grin
          • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:29
            Jeżeli już to pepsi max, bo na niektórych tak działają słodziki 🙄
      • magdallenac Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 00:03
        😀😀😀
      • black.emma Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 14:47
        big_grin
    • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:06
      Zaskoczę cię, orgazm kobiecy może być nieskorelowany z pożądaniem jakiegokolwiek osobnika. Serio myślałeś, że wszystkie kobiety wybierają mężczyzn na podstawie orgazmów?
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:25
        figa_z_makiem99 napisała:

> Zaskoczę cię, orgazm kobiecy może być nieskorelowany z pożądaniem jakiegokolwie
        > k osobnika. Serio myślałeś, że wszystkie kobiety wybierają mężczyzn na podstawi
        > e orgazmów?

Mężczyźni wybierają kobiety pod kątem pożądania i (przyszłych oraz aktualnych) orgazmów.

Jeśli kobieta faceta zupełnie nie kręci, to mu , za przeproszeniem, fiutek nie stanie. Więc chyba oczywiste jest, że orgazm męski JEST SKORELOWANY wprost z pożądaniem danej kobiety.

Ponieważ jak piszesz u kobiet jest inaczej, wątek z punktu widzenia faceta jest uzasadniony i ciekawy.
        • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:36
          W poprzednim wątku już ustaliłeś, że kobiety wiążą się z powodu różnych potrzeb, potrzeby bezpieczeństwa na przykład, są kobiety sapioseksualne, inne chcą mieć dzieci, dla pozycji społecznej i pieniędzy też. Udany seks może być wynikiem zaspokojenia innych potrzeb kobiety, albo środkiem do celu. Są też kobiety, które wiążą się z powodu orgazmow Pełna różnorodność.
        • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 15:11
          ryszard: chcę podyskutować o problemie

też ryszard:

> Jeśli kobieta faceta zupełnie nie kręci, to mu , za przeproszeniem, fiutek nie
          > stanie.

jprdl, rysiu, ty nie chcesz podyskutować o problemie, ty się nie masz z kim browca napić i o pierdołach pogadać 🤡
    • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:11
      O tak, piszczie dziewuchy, stary zbok chce się trochę poonanizować przy niedzieli.
    • shellyanna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:17
      Jak zamknę oczy i się skupię na celu, będę mieć orgazm nawet z taniąradą. Tylko po co?
      Mnie zdumiewało zawsze, ze są kobiety które idą do łóżka z facetem i nie maja z tego fizycznej przyjemności. Jak już mam z kimś uprawiać seks, to moja przyjemność stanowi zasadniczy cel. Zwłaszcza jeśli jest to seks (jak opisujesz) rekreacyjny.
      • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:23
        Nie wszystkie kobiety są proste w obsłudze.
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:26
        shellyanna napisała:

> Jak zamknę oczy i się skupię na celu, będę mieć orgazm nawet z taniąradą. Tylko
        > po co?
        > Mnie zdumiewało zawsze, ze są kobiety które idą do łóżka z facetem i nie maja z
        > tego fizycznej przyjemności. Jak już mam z kimś uprawiać seks, to moja przyjem
        > ność stanowi zasadniczy cel.

Shell, ok. Ale wiele kobiet ma inaczej, tak jak sama piszesz.

Gdyby miały tak jak Ty, świat byłby dużo prostszy.
        • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:40
          riki_i napisał:

>
          > Gdyby miały tak jak Ty, świat byłby dużo prostszy.

Istnieją kobiety jak shell, które z obrzydliwego traktowania przez facetów jak na automoto niczego się nie nauczyły i nie potrafią opanować przymusu podkładania się oblesiom. Na całe szczęście, większość kobiet tak nie ma.
          • shellyanna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:47
            Przeczytałam Twój wcześniejszy post zanim pomyślałam i już po tym jak mu odpisałam. Temat seksu u Rikiego jest tak beznamiętny i wyzuty z seksualności, ze raczej obstawiam te jego słynne sentymentalne powroty do wspomnień, a nie celowe szukanie podniety.
            • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:54
              Twoja empatia dla oblesiów wszelkiej maści jest rozczulająca. Tak, tak ricki jest smutnym pierrotem szukającym tylko zrozumienia i miłości.
              • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:58
                Snejkowa, ty głupia nie jesteś, ale czasem toniesz w odmętach najmojszych przekonań o własnej nieomylności. Szukam opinii na różne tematy ze strony przeżytych ludzi, forum emama jest dobre, bo pomimo różnych suk z godzin i innych agresywnych indywiduów, można tu doczekać się czasem pogłębionych wypowiedzi. A faceci na męskich forach są mało refleksyjni i głównie zajmują się udowadnianiem, który ma dłuższego. <przenośnia>
                • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:05
                  Daj spokój ricki, żałosny jesteś.
                • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:21
                  riki_i napisał:

> pomimo różnych suk z godzin i innych agresyw
                  > nych indywiduów, można tu doczekać się czasem pogłębionych wypowiedzi. A faceci
                  > na męskich forach są mało refleksyjni i głównie zajmują się udowadnianiem, któ
                  > ry ma dłuższego. <przenośnia>

a ty spryciarzu myślałeś sobie, że tutaj konkurencja słaba, to sobie będziesz swobodnie malusieńkim machał? <przenośnia>
                  refleksji ci się zachciewa, wyleniały erogawędziarzu? nad czym, nad twoimi seksualnymi przygodami?
              • shellyanna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:02
                smile
              • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:14
                snakelilith napisała:

> Tak, tak ricki jest smutnym pierrotem szukającym tylko zrozumienia i miłości.

Cholera prawie zakrztusiłam się pierogiem 😩
                • arista80 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:16
                  Poplakalam siesmile
                • homohominilupus Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:16
                  A z czym pierogi?
                  Zjadłabym 😋
                  • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
                    Ruskie 🙄

Chciałam przy niedzieli zamówić żarcie z dostawą, ale w moim cudownym mieście o 20 już życie i ruch zamierają 🤬
                    • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
                      Za to chyba można pójść na wieczorną mszę? big_grin
                      • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:33
                        riki_i napisał:

> Za to chyba można pójść na wieczorną mszę? big_grin

A to z pewnością 🙄
                • quilte Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:20
                  A nie pierrotem? tongue_out
                • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:25

> Cholera prawie zakrztusiłam się pierogiem 😩

Dawaj inspiracje na pierogi. big_grin Ja robię jutro pierogi z pieczoną dynią i świeżym owczym serem. Dynię już upiekłam z oliwą i czosnkiem. Na resztę nie mam na razie pomysłu, będą jutro improwizować.
                  • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:32
                    Ja kupuję gotowe w Lidlu albo w garmażu. Ostatnio w Lidlu były w promocji i zrobiłam zapas 🙄

Za to teściowa ostatnio narobiła ze śliwką tyle, że ledwo przejedliśmy.
                    • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:38
                      Lidlowe nie są wbrew pozorom złe, ale szybko się przejadają. Mały wybór.
                      • shellyanna Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:41
                        Podpaski?
                        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:42
                          Pierogi. big_grin
                • mdro Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 22:09
                  "Tak, tak ricki jest smutnym pierrotem"

Smutnym pierogiem.
            • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:55
              Jak facet szuka podniety, to odpala pornhuba. Chcę podyskutować o problemie.
              • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:58
                Nie obrażaj forumowej inteligencji.
                • arista80 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:05
                  "Podyskutowac o problemie"smile Rozbawiles mnie. Myslisz ze ktos sie da na to nabrac? Rychu chcesz se ulzyc to odpal po prostu pornola zamiast zadawac pokretne pytania.
              • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:59
                Ale jakim problemie? Bo to ty masz problem. Panowie też potrafią oddzielać spokojne życie rodzinne od uniesień z prostytutkami na przykład.
                • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:04
                  Problem jest nakreślony w poście otwierającym.

Gdyby u mężczyzn bywało tak, że noc z jakimś nieatrakcyjnym babonem okazywałaby się erotyczną podróżą do raju, na pewno byłby to temat wałkowany bez końca na forach.

No ale jest odwrotnie. Kobieta nie bierze erotycznie, to nic z tego nie będzie i to z góry wiadomo.

Więc jeśli u kobiet BYWA CZASEM zupełnie inaczej, to dla mnie jako faceta jest to niezwykle interesujący temat do dyskusji.
                  • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:09
                    Nigdy nie rozpamiętywałam seksu z byłymi, ale oni ze mną tak, bo kontaktowali się i dla mnie to żenujące.
                    • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:14
                      Ok, ale to akurat wypowiedź pasująca do mojego poprzedniego wątku. wink
    • semihora Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:33
      Włącz sobie może jakieś porno, skoro już musisz sobie ulżyć, co?

Albo pogadaj ze swoją kobietą o jej orgazmach?
      • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:36
        Przecież to kobieta. Znaczy włączyć sobie może, niemniej to nie zmieni faktu.
        • semihora Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:21
          A co? Kobieta sobie nie ulży, czy jak?
          • krwawy.lolo Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:25
            Mnie nie chodzi o preferencje kobiece wobec pornografii. Ja tylko twierdzę, że ksywka riki-cośtam jest kobietą.
            • simply_z Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:47
              Myślisz? e nie sądzę.
      • mikams75 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 09:17
        > Albo pogadaj ze swoją kobietą o jej orgazmach?

Jesli istnieje, to kobieta nie bedzie miala co opowiadac.
        • semihora Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 29.10.23, 18:53
          mikams75 napisała:

> > Albo pogadaj ze swoją kobietą o jej orgazmach?
          >
          > Jesli istnieje, to kobieta nie bedzie miala co opowiadac.

Prawdopodobnie tak, ale może to szansa dla rikiego na zajęcie się czymś pożytecznym w realu? Może jak go kobita chluśnie zimną wodą, to zacznie mniej kozaczyć na ematce, a więcej w łożu?
    • arista80 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:53
      Riki te informacje o gieldzie ktorych tak szukasz od paru lat sa w dziale Ekonomia a Nie w pornolach.
      • snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 20:55
        big_grin
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:01
        Dziękuję, wolę wchodzić na Puls Biznesu. (pb.pl)
        • thank_you Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:52
          Tzw. Pudelek Biznesu, a nie Puls. big_grin
    • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:03
      Pójście do łóżka z facetem tylko dlatego, że był namolny nie mieści się w moim pejzażu wewnętrznym 🙄
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:07

> Pójście do łóżka z facetem tylko dlatego, że był namolny nie mieści się w moim
        > pejzażu wewnętrznym 🙄

W moim też. Ale są kobiety, które uwielbiają "giermkowanie" ze strony facetów i jeśli taki egzemplarz jest odpowiednio zdeterminowany, to może sobie "wychodzić kobietę". Było o tym również i na tym forum (btw pamiętam forumowiczkę "wyznawczyni wielkiego czerwia" co wpierw dworowała sobie z adoratora prostego strażaka, a potem wyszła za niego za mąż).
    • pursuedbyabear Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:05
      Jeszcze mnie nie poyebało, żeby największemu oblechowi forum opowiadać o swoich orgazmach. Zajmij się lepiej tymi żony.
      • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:08
        Wujek dobra rada radzi - nie wchodź w wątki osób, których nie lubisz, oraz których tytuły sugerują treści, które cię nie interesują.

Mam nadzieję, że pomogłem.
        • arista80 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:11
          To raczej ty przestan uraczac Nas swoimi mokrymi snami wuja Stacha. Jesli potrzebujesz se zwalic to od tego sa inne strony.
          • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:17
            Ty naprawdę uważasz, że jakikolwiek facet (no może poza jakimiś freakami bez historii życia płciowego) mógłby doznać jakiegokolwiek wzmożenia seksualnego od treści na forum e-mama? <jprdl>

• snakelilith Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:21
              riki_i napisał:

> Ty naprawdę uważasz, że jakikolwiek facet (no może poza jakimiś freakami bez hi
              > storii życia płciowego) mógłby doznać jakiegokolwiek wzmożenia seksualnego od t
              > reści na forum e-mama? <jprdl>

Przecież ty jesteś freakiem bez życia płciowego, ricki. Żenującym freakiem.
            • auksencja15 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 22:00
              Jest tu taki jeden od haluksow wiec zdecydowanie TAK
        • pursuedbyabear Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:15
          To nie jest twoje forum, samcze alfa. Poza garstką fanek twoich oślizłych dykteryjek i pytań o życie seksualne większość chciałaby, żebyś zniknął. Tylko nie pisz pamfletu znowu, jak się obrazisz 😘
          • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:19
            Pisz do iwoni, żeby dała mi bana, albo klikaj kosz przy każdym poście. To drugie jeśli będziesz zdeterminowana może zadziałać nawet automatycznie.
    • panirobak82 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:17
      Moja kumpela miała z podpaską jeśli to się liczy. Akcja działa sie 20 lat temu na jednej z większych polskich uczelni w październiku, jak to na nowicjuszy przystało pomyliłyśmy budynki w których miały być zajęcia i ruszyłyśmy biegiem do właściwego budynku. Po drodze jedna z dziewczyn trochę dziwnie sie zachowywała, jakby ja coś bolało. Jak dobiegłyśmy na sale powiedziała nam bez ogródek ze miała orgazm łechtaczkowy bo ja zle założona podpaska obcierała podczas biegu. Nie znałyśmy sie wtedy zupełnie ale po tym wyznaniu stała sie jedna z moich ulubionych kumpelek : ) Teraz może i nikt by się nie zdziwił na taką otwartość ale 20 lat temu to było coś : ))
      • homohominilupus Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:26
        Obawiam się że nie o takie opowieści Ryszardowi chodziło.
        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
          Każda opowieść nie będąca ad personam coś tam wnosi. A ta jest ciekawa o tyle, że facetom nie zdarza się orgazm od za ciasnych majtek.
        • panirobak82 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:47
          Trudno, zobaczyłam słowa zadziwił/zawstydził to dostał smile
        • lauren6 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 22:15
          Dokładnie o takie. Teraz będzie mógł opowiadać na imprezach, że znajoma koleżanki doszła z podpaską.

I tak to się kręci.
          • auksencja15 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 22:01
            TAK.
      • suki-z-godzin Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:27
        brawo, wygrała pani worek cebuli i talon na termos z wibratorem, dokładnie o to chodziło założycielowi wątku.
      • figa_z_makiem99 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:31
        Przecież ten post pisał facet, który pojęcia nie ma o podpaskach.
      • borsuczyca.klusek Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:36
        Matko bosko częstochowsko 🙄
        • riki_i Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 21:39
          Czyli jednak zboczeństwo. wink
          • simply_z Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 22.10.23, 22:44
            To z takich opowieści dziwnej treści, lata temu, kiedy studiowałam, koleżanka opowiadała, że jej kolega z grupy podobno był w stanie w jakiejś dziwnej pozycji zrobić sobie samemu loda, ale nie wspominała nic o orgazmiebig_grin.
            • szarmszejk123 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 11:56
              Dzizas, przypomniałaś mi, że ja też kiedyś takiego znałam 🤮🤮🤮🤮
              Wyparlam to z pamięci.
              • simply_z Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 13:45
                Nazywali go kuleczka haha
                • szarmszejk123 Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 23.10.23, 13:57
                  O borze 🙈
      • jolie Re: Orgazm który was zadziwił / zawstydził ;-) 25.10.23, 20:18
        Może urwałam się z choinki i piszę OT, ale w jakim celu dziewczyna mówi obcym ludziom śpieszącym się na zajęcia, że właśnie miała orgazm z podpaską? Przecież to dziwaczne, do tego kompletnie zbędna informacja.