akseinga1975 07.11.23, 20:25 Ogladam Rozyczke na N. i jestem pod wrazenien ciala i figury. Wszystko w idealnych proporcjach i te naturalne piersi. Takiej figury nie da sie wypracowac, teraz tez swietnie wyglada, ale juz bardziej taka wycwiczona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 20:45 No, niezła figura, bardzo zgrabna i dobre proporcje, ładna choć nie jakaś piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 20:46 Piękna babka. I bardzo dobra aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 20:48 Nigdy mi sie nie podobala, wulgarne rysy twarzy, wyglada jak partnerka dresiarza. Postarzala sie bardzo. Musi uwazac, bo w sportowym, swobodnym wydaniu wyglada jak karyna. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 20:51 Ja pisalam jedynie o figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 20:55 Moze teraz, ale w tym fimie mega apetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 07:29 Za malo botoksu i wypełniaczy co nie? Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 22:46 > wulgarne rysy twarzy, wyglada jak partnerka dresiarza. Nie to, co napompowana Racewicz, sama łagodność rysów i klasa 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 07:59 Racewicz ma klasyczna, szlachetna urode. Harmonijne rysy, wyglada na kobiete z klasa nawet w dresie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:33 To sobie wyobraz boczarska z petem w gebie, w dresie i z jakims lysym gangsterem osiedlowym u boku. A potem to samo z Racewicz, Co ci bardziej pasuje? Racewicz wyglada jak kobieta bogatego biznesmen, ksiezna. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:36 zapomnialosiehehe1 napisała: > To > Racewicz wyglada jak kobieta bogatego biznesmen, ksiezna. A jak wiadomo, wszystkie marzymy o byciu kobietą bogatego biznesmena 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:49 To sobie siedz z jakims prymitywem i klep bide, pozwol fajnym kobietom miec fajnych facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:09 A Twoje kumpele nadal same, bo nikt nie docenia tych diamentów? Odpowiedz Link Zgłoś
jakis.login Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:36 zapomnialosiehehe1 napisała: > Racewicz wyglada jak kobieta bogatego biznesmen, ksiezna. Raczej jak kobieta szefa warzywniaka albo warsztatu wulkanizacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:48 Pocieszaj sie. Tak, na pewno faceta z warzywniaka byloby stac na taka kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:10 W Twoim świecie kobiety się kupuje? Mało zaskakujące Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:51 Nie, myszko. W moim swiecie kobiety swietnie sobie radza, zarabiaja i sa wyksztalcone. Tego samego oczekuja od partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:31 Piszesz, że kogoś musi być stać na kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:38 No trudno, zeby kobieta ktora zarabia powazne pieniadze i chce prowadzic zycie na poziomie, dbac o siebie, zwiazala sie z byle ziutkiem. Mezczyzne powinno byc stac na utrzymanie tego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:32 zapomnialosiehehe1 napisała: > Pocieszaj sie. > Tak, na pewno faceta z warzywniaka byloby stac na taka kobiete. Gdybyś wiedziała ile potrafią zarabiać właściciele warzywniaków to by ci szczęka opadła... Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:47 Księżna 🤣🤣 Komuś komuś odleciał peron razem z balonem :p Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:42 szarmszejk123 napisał(a): > Księżna 🤣🤣 > Komuś komuś odleciał peron razem z balonem :p noooo też leję z tej księżnej Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:49 Racewicz wygląda jak sztuczny twor. Nie widzę tam żadnej urody, choć była naprawdę piękna kobieta. BYŁA. Ale biorę na klate, że to twoj ideała urody. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:55 A z tym petem możesz mieć rację. Racewicz pewnie nie byłaby w stanie go utrzymać 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:05 Kiedyś w restauracji nie mogłam oderwać wzroku od dziewczyny z pompowanymi ustami, bo jej się nie domykały miało się wrażenie, że zaraz wszystko jej się z tych ust wysypie :p Było to obleśnie fascynujące, coś, jak wyciskanie pryszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:08 Bez przesady, Racewicz nie ma pontonow. Z wiekiem usta robia sie coraz wezsze, ona miala zawsze ladne akurat i chciala utrzymac ten efekt. Akurat zrobienie ust to pierwszy lepszy prostuly zabieg, ktory dodalby do atrakcyjnosci 90%kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:11 No właśnie nie jest prosty, a dużo osób tak sądzi i potem takie efekty. Większości urody to nie dodaje Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:14 Ja slyszalam ze to dlatego ze za duzo tej cieczy maja sstrzykiwane bo chca by dluzej efekt sie utrzymal ( to podobno zanika powoli). No i w fazie wstepnej wygląda to jak glonojad i dopiero z czasem zanika Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:54 To spytaj swojego Helutka czy woli kobiety z pelnymi, zmyslowymi ustami czy zacisnietymi wargami baby jagi. Choc czy bedzie z toba szczery to Inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:40 Mój? Woli kobiety z naturalnymi, pełnymi ustami, takie jak ja. Pewnie Twój też Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:50 Kapujesz, ze wiekszosc kobiet w PL takich nie ma? I dzieki medycynie estetycznej na szczescie Moga miec? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 14:38 zapomnialosiehehe1 napisała: > Kapujesz, ze wiekszosc kobiet w PL takich nie ma? I dzieki medycynie estetyczne > j na szczescie Moga miec? I jak to się dzieje, że ta większość kobiet mimo nie napompowywania sobie ust ma chłopaków/mężów/kochanków/partnerów? Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 17:53 I? Przeciez nie kazdy facet ma szanse miec seksowna, ladna partnerke. Tak, wiekszosc facetow lubi zmyslowe usta, ale zwiazki to cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 18:20 Glonojady nie są zmysłowe. A szczególnie glonojady z wadą zgryzu Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 18:34 Wg ciebie moze. Wg facetow sa, nie martw sie , oni nie patrza tak krytycznie na wady zgryzu, jesli widza inne przymioty ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 18:35 No wiem, przecież sama dupą odwracam uwagę od zgryzu 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 19:11 zapomnialosiehehe1 napisała: > Wg ciebie moze. > Wg facetow sa, nie martw sie , oni nie patrza tak krytycznie na wady zgryzu, je > sli widza inne przymioty ciala. Notopszeee, skoro facetom nie przeszkadzają wady urody spowodowane nieprawidłowym zgryzem jeśli ciało fajne, to po kiego grzyba pompować wargi przy tym zgryzie? By miast jak rasowa czarownica wyglądać jak czarownica aportująca kółko do pływania? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 14:49 Takie ładne jak ja? Na pewno nie da się tanio Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:12 zapomnialosiehehe1 napisała: > ona miala zawsze ladne akurat i chciala > utrzymac ten efekt. To jej się zupełnie nie udało... Szkoda, bo to całkiem ładna kobieta była. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:02 "Akurat zrobienie ust to pierwszy lepszy prosty zabieg, ktory dodalby do atrakcyjnosci 90%kobiet." 90% kobiet w Polsce nie ma zbyt wąskich warg, to problem kilku procent. I nie jest to pierwszy prosty zabieg (raczej pierwszy tani zabieg) dodający urody kobietom jak leci tylko dodający urody kobietom młodym i o wyraźnie wąskich wargach. W przypadku starszych pierwszymi zabiegami są te odświeżające twarz, wzmacniające skórę, likwidujące zmarszczki - napompowane usteczka na przywiędłej twarzy to urodowy koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:27 To rozejrzyj sie wokol. Wiele kobiet w Polsce ma "ptasia" urode. Duzy nos, waski wargi, wysokie czolo. Powiekszenie ust sprawia, ze twarz staje sie milsza, bardziej harmonijna. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:42 zapomnialosiehehe1 napisała: > To rozejrzyj sie wokol. > Wiele kobiet w Polsce ma "ptasia" urode. > Duzy nos, waski wargi, wysokie czolo. > Powiekszenie ust sprawia, ze twarz staje sie milsza, bardziej harmonijna. Nie wiele tylko jakiś nieduży procent. Umiejętne, biorące pod uwagę różne uwarunkowania, dodanie objętości wyraźnie wąskim wargom poprawia urodę bez wątpienia. Co też wiele pań czyni, ale ty pewnie nie wiesz które, bo masz obsesję przerysowanych pontonów. Poza tym w przypadku wad ortodontycznych wypełniacze wstrzykiwane w wargi nie pomogą a mogą nadać twarzy wręcz śmieszny wygląd, trzeba zacząć od leczenia tych wad. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:52 Leczenie ortodontyczne jest bardzo drogie i dlugie. Czasem lepiej najpierw podreperowac usta. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:56 Dlatego tyle glonojadów. Taniej, szybciej i panie zadowolone, że są księżniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 12:04 zapomnialosiehehe1 napisała: > Leczenie ortodontyczne jest bardzo drogie i dlugie. > Czasem lepiej najpierw podreperowac usta. Czasem przy wadach ortodontycznych podreperowanie ust równa się podreperowaniu urody, często ją pogrąża. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 14:50 Jest drogie, dlatego biedne kobiety często są brzydkie. Cóż, życie nie jest sprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 01:13 zapomnialosiehehe1 napisała: > Leczenie ortodontyczne jest bardzo drogie i dlugie. > Czasem lepiej najpierw podreperowac usta. Dobry fachowiec od ust nie ruszy ich przed zakończeniem leczenia ortodontycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:56 Patrz, podziwiaj i zazdrosc. Twoj Ziutek tez lubi na nie popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:36 Parę lat temu odbierałam samochód z salonu. I babka, która mi go wydawała miała świeżo napompowane usta. Nie domykały jej się... Przez co mówiła niewyraźnie. Na chwilę odeszła do ksero po jakiś dokument a mój mąż się nachylił i do mnie szeptem- czy ona sobie coś zrobiła z twarzą, nic nie rozumiem jak mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:53 Wiele kobiet przesadza, ale odpowiednio zrobione to game changer. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:57 Dobrze zrobione usta moga zmienic postrzeganie kobiety. Z wiedzmy robi sie laska. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:00 To też o Joasi? Musisz jej nie lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:41 Nie, to będzie brzydka baba z glonojadem. Ładna będzie ta, która była ładna tylko miała nieproporcjonalnie małe usta. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:39 Dziewczyny a nie pomyslałyście, że nick zapomnialosiehehe specjalnie pisze w ten sposób o pani Racewicz, żeby tutaj się na nią pomyje wylewały? Kobieta wygląda jak wygląda, ale nikomu krzywdy tym nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:56 Spoko na bank nie płacze po kątach, że innym paniom się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 18:35 Nie chodzi o to, że ktoś płacze tylko, że dajecie się podpuszczać trollowi 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 18:43 Dlaczego właściwie można podać, że grubi szkodzą bo promują otyłość, chudzi bo promują anoreksję, a nie można napisać, że napompowani szkodzą, bo promują dysmorfofobie? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 19:13 Nie wiem czy można, dla mnie chudzi, grubi czy ostrzyknięci ewentualnie jak już szkodzą głównie sobie. A naigrywanie się z kobiety ku uciesze troliszcza jest zwyczajnie słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Młoda M. Boczarska 07.11.23, 22:01 Figurę ma tam super, doskonałe proporcje. Ale i tak jej nie lubię, bo ma w wyrazie twarzy coś wrednego, co mnie odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 00:33 Z tymi idealnymi proporcjami bym nie przesadzala. figura H w szczuplym wydaniu ze slabo podkreslona talia. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 01:29 Princess..bądź bardziej wyrozumiała, noooo.. Nie każdy rodzi się idealny heh Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 07:36 A to mocno zarysowana talia jest jakimś must have? Bez tego nie ma ładnej figury? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:37 No mowa byla o idealnej figurze a nie cechach mlodzienca Pewno ze bardzo zgrabna i szczupla ale bez przesady z tym ze idealna figura. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu.u Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:47 Zależy jaki kto ma ideał. Dla mnie ma idealną Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:58 A dla mnie talia mlodego szczuplego chlopaka to nie ideal kobiety. Nie mowie znowu o jakis X jak u Elizabeth Taylor z wypuklym tylkiem, ale no troche wciecia musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:55 Prawda, ale ze jest nago pokazuje sie jej figura i jak wygląda jej talia Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:59 W tym filmie talię ma, na tym zdjęciu z okładki - faktycznie mniejszą i jest trochę równa. Ale to może kwestia zdjęcia po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:08 Przede wszystkim trzeba powiedziec ze wyglada świetnie jak na 44 latke. A z ta talia to tak ...tego tam tego jak chocby nizej zdjecie pokazuje Ale to tylko jeśli rozmawiamy o "idealnej" figurze az, bo nie da sie ukryc ze jest ardzo zgrabna Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:10 W filmie jest sporo młodsza. I jeszcze nie miała dziecka. Może być też tak, że jej ciało wygląda lepiej w ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:14 Ślepa jesteś? Ma zarysowaną talię Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:16 >Ślepa jesteś? Ma zarysowaną talię Jak zwykle klasa wypowiedzi. Nie nie ma wielce wspanialej talii. Mowimy o idealnej figurze a nie tylko ladnej i zgrabnej Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:27 Oczywiscie ze nie. Wiec sorry ze nie przylacze sie do nazwania jej idealna figura. A na potwierdzienie tego co mowisz takie o to zdjecie co okreslaja jako idealna figura rozne nacje Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:14 Nie pokazuje co zrobił grafik...poszukaj sobie kadrów z omawianego w poscie startowym filmu Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:13 Ona ma tu zwyczajnie umięsniony brzuch...plus pewnie grafik poszalał. Na kadrach z Różyczki ja tam widzę dobrze zarysowaną talię...moze do okulisty idź Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:16 Moze zacznij przeklinac jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 09.11.23, 09:08 Co, słabe proporcje ma? www.plotek.pl/plotek/56,79592,23726432,goracy-piatek-magdalena-boczarska-zagrala-nago-w-wielu-scenach.html Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 00:23 No zgrabna ale talii jakiejs mocno wcietej nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 00:43 To sa idealne proporcje Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 00:54 Tu to chyba jest przede wszystkim mistrzostwo fotoshopa 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 00:59 Racja. A przed photoshopem to była Jen Aniston? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 08:37 J Aniston slynela w mlodosci z najzgrabniejszej figury w Hollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 08:45 No ja wolę figurę Boczarskiej niz powyzższą karykaturę Aniston. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 10:04 Co czlek to gust. Ja nie uwazam aby idealna figura kobiety byla figura szczuplego mlodzienca z cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 10:07 Tak, wiemy że masz problem ze szczupłymi kobietami, ale nie zadręczaj nim forum po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 10:11 Tzn Aniston nie jest szczupla? Aha... Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 10:56 Aniston jest. Ten twór photoshopa, który wkleilaś, jest karykaturalny. Odnoszę się do twoich licznych wypowiedzi w tym temacie, ale wierzę, że nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 11:15 A ja wierze ze ty nie rozumiesz roznicy pomiedzy tym co to jest idealna figura a po prostu zgrabna. Boczarska ma piekna zgrabna figure ale nie idealna az, bo ma slabo zaznaczona talie. Ale wierze ze nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 11:30 Ty uważasz, że idealna figura to taka z wyraźnie zaznaczoną talią - to jest twoja opinia, nie fakt. A ja mogę uważać, że to taka z długimi, szczuplymi nogami. Wtedy twoja Lawrence oraz Aniston się nie kwalifikują. Aniston na prawdziwym zdjęciu wygląda bardzo dobrze, ale dla mnie to nie jest figura idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 12:44 Lawrence ma bardzo dlugie nogi bo ma 175cm. Czyli mniej wiecje moj wzrost i zawsze slyszalam o dlugosci moich nog. Aniston ma 164cm i tez ma propocjonalne do swojego wzrostu. Na pewno nie krotkie Lawrence musialaby byc totalna niezgraba by przy takim wzroscie miec krotkie nozki a nie jest. Wrecz przeciwnie. Slynie z figury Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 14:02 Mam dłuższe nogi niż moja koleżanka, wyższa ode mnie o 7 cm. Na tym kończę, bo ty i logika to jak Kaczyński i zdolności oratorskie. Aczkolwiek przyznaję, "słynie z figury" nawet mnie rozbawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 14:18 >Mam dłuższe nogi niż moja koleżanka, wyższa ode mnie o 7 cm. A co widzisz krotkie nozki na zdjeciu? Uzyj googla " znawco hollywood" w kwestii figury. Wszystko wiadomo. Co do porownania z Kaczynskim to naprawde zenujace argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 12:42 No tym tez juz rozmawialismy, ze idealy sa rozne. Dla mnie ideal musi miec jakas talie. Niekoniecznie osy ale nie figure mlodzienca z cycami Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 10:59 Princess ale Aniston to rzeczywiście szczupła zgrabna kobieta a na tym zdjęciu jakby zmiksowali ją z Pamela Anderson (wielkie piersi) i z pływaczka lub innym sportowcem. Jenny taka zdecydowanie nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 11:13 Dobra to tu bez retuszu i grubo po 50tce... Ona ma talie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 12:48 Jenny świetnie wygląda i ma super figurę, to fakt. Ale twarz zawsze miała miłej dziewczyny z sąsiedztwa a nie piękności Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 13:11 Zgadzam sie. Ale o o figurze mowa Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 11:22 A tu Jennifer Lawrence, tez slynie z figury ale o 10cm wyzsza Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 13:18 Trochę za masywna ta Lawrence, grube uda, z twarzy też jakaś taka lalkowata Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 13:33 No o twarzy nie mowimy bo na pewno za piekniejszd dziewczyny. Nie , nie jest masywna tylko wysoka. Ta tez ponoc miejsce trzecie w kwestii figury Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 13:39 No ale one są zwyczyjne, na widok figury Boczarskiej można westchnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 14:19 Jak wspominalismy kwestia gustu. Ja nie wzdycham do Boczarskiej a juz bardziej do tych co wymienilam Odpowiedz Link Zgłoś
ochbejbe100 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 07:21 Piękna jest i ma w twarzy coś z kota. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:46 Z twarzy niezbyt urodziwa, choć atrakcyjna, za to ciało boskie to fakt. Dobra aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 08:52 Boczarska klasycznie piękna nie jest, w twarzy ma taką nieregularność dzięki której jest interesująca, figurę ma świetną i jest doskonałą aktorką przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 09:01 Dla mnie zawsze gra tak samo i słabo przekazuje emocje. A jeśli już, to coś negatywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 10:57 No nie jednak. W 'Sztuce kochania' była znakomita imo. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:13 Ok, Twoim zdaniem. Dla mnie zupełnie nie, w ogóle nie pamiętam, jaka była w "Sztuce kochania" czyli była taka, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 14:56 Moim też, dobry film, świetnie zagrana rola. Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 11:07 Zawsze mi się Boczarska bardzo podobała. Uważam, że jest piękna i ma piękną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkie.nic Re: Młoda M. Boczarska 08.11.23, 14:10 akseinga1975 napisała: > Ogladam Rozyczke na N. i jestem pod wrazenien ciala i figury. Wszystko w ideal > nych proporcjach i te naturalne piersi. Takiej figury nie da sie wypracowac, t > eraz tez swietnie wyglada, ale juz bardziej taka wycwiczona. Nie wiem jaką miała za młodu figurę, ale ładna nie była i nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
seeview Re: Młoda M. Boczarska 12.11.23, 08:32 Ona nadal jest zgrabna i wygląda fantastycznie. Czego nie napisałyby rozlazłe pulpety. Odpowiedz Link Zgłoś