feniks_z_popiolu 02.03.24, 11:55 Wątki fitnessowe wyskakują co chwilę na forum. Były już te o odchudzaniu i diecie? W każdym razie w przyrodzie w mojej okolicy już wiosnę widać, liście strzeliły zielonością. Idę teraz zobaczyć co tam w Łazienkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 11:57 Wątki fitnesowe są całoroczne. Ale racja, wiosna idzie! Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 12:08 To prawda że całoroczne ale na wiosnę szczególne ich wzmożenie. Czyżby wizja siebie w lipcowym słońcu w kostiumie kąpielowym była tak skuteczna? 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 13:08 Zawsze gdzieś na świecie jest pogoda na bikini, lepiej się polnować całorocznie😛 Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 13:21 krokusy wszędzie mam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 13:37 Naprawdę. Dzisiaj widziałam mężczyznę w bluzie, krótkich spodenkach i japonkach na gołych stopach. Dla odmiany ja byłam w długiej kurtce, bereciku i sztybletach. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 16:20 W Łazienkach jeszcze zbyt wiosny nie widać. Owszem krokusy kwitną, gdzie niegdzie forsycje zaczynają. Ale tak ogólnie szaro, buro i ponuro. Jeszcze można sobie pozwolić na elerka z kremem pistacjowym z "Aromatu " Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 02.03.24, 17:34 Jaka tam wiosna. Wreszcie prawdziwa zima. Chwilowo trwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Naprawdę wiosna idzie?!?! 03.03.24, 12:36 U mnie jeszcze kocio zimowo rano wtula się w lampkę zamiast skoczyć na parapet bo za oknem wiosenne słońce piękne. Nie zauważyła czy co. Odpowiedz Link Zgłoś