kornelka37 13.07.24, 10:07 Piękny zapach i dobre nawilżenie. Co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leosia-wspaniala Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:18 Only Bio Mandarynka Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka37 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:20 A i jeszcze żeby dobrze się wchłaniał bo czasem są jakieś takie tłuste Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:03 To wypróbuj ziaja gdanskin. Wchłania się bardzo dobrze i pachnie świeżo, taką jakby morską bryzą. Moim zdaniem w sam raz na lato. Na upały fajne są też jogurty do ciała z the body shop. Ostatnio miałam grejpfrutowy i latem był super. Wchłania się momentalnie i daje takie poczucie odświeżenia na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:26 Te dwa lubię Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 18:18 z organic shop lubie marokanska pomarancze, jeden z niewielu zapachowych jaki toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:32 Regenerujący balsam do ciała Róża i imbir Green Pharmacy Odpowiedz Link Zgłoś
karollo26 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:37 Ja bardzo lubię masła z Body Shopu. Np mango, migdałowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:43 Dla mnie najlepsze są masła z body shopu, mają piękne zapachy i nawilżają moją skórę naprawdę na długo. W upały używam ich jogurtów do ciała. Bardzo dobry jest też balsam ziaji z seri gdanskin. Pachnie tak bardzo świeżo, na lato w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:56 Tak też z ziaja to na lato zawsze zabieram. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:30 Właśnie miałam napisać, że też lubię body shop (ale kupuje zapas tylko raz lub dwa razy w roku na dużych promocjach), ale godny zamiennik wkleiłam poniżej- masło karotenowe ava. I dużo dużo tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:51 Możesz napisać, gdzie to masło kupujesz? Ja próbowałam zamienników, ale nigdy to nie było to, więc wracam do body shopu. Przy czym u mnie to nie jest drogi sklep. Cenowo raczej niższa średnia półka, ale jak by się dało dobrze i taniej, to czemu nie. Będę niedługo w Polsce i chętnie poeksperymentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 13:42 Ava karotka, wkleiłam niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 17:36 Chodziło mi o sklep, w sensie czy np. w rossmannie można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 14.07.24, 03:45 Ok, czyli odpada, u mnie nie ma Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 14.07.24, 09:24 wykup sobie smarta na miesiac na allegro na darmowe przesylki kupujesz i od razu skladasz wypowiedzenie, zeby nie liczylo za miesiac na nowo) i planujac pobyt w pl pozamiawiaj co sie tylko da. Tym sposobem oszczedza sie cenny czas w kraju, bo zakupy juz sa a ceny zazwyczaj sa nizsze niz w popularnych drogeriach jesli akurat nie ma promocji. No i dostepnosc towarow jest na allegro super. Nawet jest np. chcesz jakies ksiazki to tez zamawiasz w ksiegarni na przez allegro i nie placisz za wysylke. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 14.07.24, 16:20 Z zakupami w Polsce nie mam problemu. To co musi być zamawiane z polskiego konta kupuje nam syn męża, ale eksperymenty wolę obczaić sama na miejscu. Już nawet znalazłam to masło u nas w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 10:59 Ale może sprecyzuj, co oznacza piękny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:28 lucadimontezemolo napisała: > Ale może sprecyzuj, co oznacza piękny zapach. > Słusznie, bo np. dla mnie odpadają wszelkie "jedzeniowe" zaoachy, ktore ktoś zalinkował. Od razu mi niedobrze, gdy czuję na kimś lub na sobie zapachy typu karmel, wanilia , kakao itp. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:47 Też racja. Ja lubię zapachy „świeże”, czyli balsam może pachnieć cytryną, pomarańczą czy jakimiś kwiatami typu konwalia, ale już wanilia czy migdały odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka37 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 12:26 Ja też świeże morskie lub jakieś cytrusowe. Migdałowe itp odpadają zaraz mnie mdli Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 19:01 O matko, mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:27 Ja bardzo lubię ten, stosunek ceny do jakości ekstra. Delikatnie pachnie wanilią. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 11:45 Nie wiem jakinto piękny zapach dla Ciebie. Mój ulubiony to Mokosh zielona kawa z tabaką, odjechany ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 14:34 Też ten zapach uwielbiam, ale jest dyskusyjny, moja córka twierdzi, że śmierdzi strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 18:17 madame_edith napisała: > Też ten zapach uwielbiam, ale jest dyskusyjny, moja córka twierdzi, że śmierdzi > strasznie A moja bardzo lubi i podkrada😁 Odpowiedz Link Zgłoś
beaucouptrop Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 18:07 Miałam go właśnie polecić. Mój ulubiony zapach na lato. Fajna konsystencja. Dobrze się wchłania. I jeszcze Hagi Ziolowo mi. Świeży, delikatny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 12:00 Ziaja Gdanskin taki w niebieskiej butelce, szybko się wchłania, ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 12:12 Ja używam Garniera w czerwonej butelce ale nie wiem czy ma on piękny zapach - mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 12:28 Wyłącznie Dermedic wizaz.pl/kosmetyki/produkt,356688,dermedic-hydrain-3-hialuro-maslo-ultranawadniajace.html Mam suchą atopowa skórę. Nawilża, pięknie pachnie, szybko się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 12:31 P.S. Nie jest to masło. W konsystencji bardziej przypomina krem Nivea. Zapach ... łąki? Deszczu? Melona? Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 13:23 Ostatnio kupiłam dwa balsamy palmers, jeden Cocoa butter, drugi nie pamiętam, chyba ten klasyczny kokosowy, mam go w pracy to teraz nie sprawdzę. Są gęste, oleiste i pachną spożywczo, ale są genialne. Od 30 lat o nich słyszałam i sądziłam że są na pewno przereklamowane. Nie są. O ile mnie nie uczulą, to będę je kupować ciągle. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 17:48 Jestem wierna Palmersowi od lat. Nawet jak nabędę coś innego, zawsze wracam do Palmer's Cocoa Butter. Na zapachu mi nie zależy, chociaż akurat pachną niezgorzej, a bardziej na nawilżaniu i te są genialne w tej kwestii.. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 13:26 Urtekram Soothing Lavender albo Rose Body Lotion. Oba znakomite dla suchej cery, ale nie zostawiające tłustego na skórze. Zwłaszcza pierwszy jest rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 15:10 Na upały to raczej nawilżające mleczko do ciała. Zapach kwiatu pomarańczy (cytrusowy). Albo kokosowe: Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 13.07.24, 17:33 Bielenda balsam złote ceramidy Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Balsam do ciała jaki byście poleciły 14.07.24, 09:37 uwielbiam ostatnio ten zapach-mam płyn do prania,balsam właśnie, patyczki zapachowe, wodę toaletową( używam jako odświezacz powietrza) Odpowiedz Link Zgłoś