feniks_z_popiolu 29.12.25, 08:52 Pracuje ktoś w ogóle tym poświątecznym czasie? Ulice puste, zbiorkom pusty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 08:58 Pracuje jakaś ekipa w jaskrawych pomarańczowych ubrankach u mnie na parkingu. Na razie dyskutują, ale z odzieży wnioskuję, ze to rozmowa służbowa Ja pracuję zdalnie i trochę mi panowie przeszkadzają, mam nadzieję, że nie przyjdą tu zaraz z młotem albo innym czymś do rycia asfaltu Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:03 Niestety nie każda praca może odbywać się zdalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:04 No, niestety, tych panów nie. Włączyli jakąś maszynę i hałasują, ale poza zasięgiem mojego wzroku. Ja to mam pecha, swoją drogą. Poprzednio, jak wzięłam sobie tydzień zdalnej, to bezpośrednio po oknem ryli stary asfalt i kładli nowy - hałas i smród. Takie są konsekwencje płacenia czynszu do spółdzielni, wezmą i ci parking wyremontują Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:00 Ja od 7.30 siedzę w pracy, na dole inwentaryzacja my robimy rozliczenia, jutro trzeba pensje puścić itp. ale kompletnie mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:10 Tak, zdalnie. Oszczędzam urlop 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:10 Ja z domu, ale klient z którym pracujemy nie pracuje i... widać Odpowiedz Link Zgłoś
rb_111222333 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:11 Ja z domu rodziców. Po tygodniowej labie odzwyczaiłam się od kieratu, ale cóż począć. Całe szczęście przyszłe tygodnie są przerywane kolejnym wolnym Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:14 Powinnam, ale mi się nie chce. W zbożnym celu przyszłam oddać krew. Dwa dni wolne dostanę. Wiem, ze to niepopularne na ematkach i powoduje niejaki ból dudy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:16 Kibicuję wszystkim, którzy mogą oddawać krew, masz moje ematkowe błogosławieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:24 Duży tłum był? Bo od przedświąt się wybieram, ale boje się, że utknę na kilka godzin w RCK... Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:44 kk345 napisała: > Duży tłum był? Bo od przedświąt się wybieram, ale boje się, że utknę na kilka g > odzin w RCK... Bardzo, ale.juz po, w 1,5 h ze wszystkim. Rejestracja na godzinę jest umowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:06 Rejestracja online u nas z tygodniowym wyprzedzeniem, więc jak chcę wbić na spontanie, to muszę usiąść do kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:25 Czemu niepopularne. Pożyteczne z pożytecznym. Ja niestety nie mogę oddawać nad czym ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
1papryczkachili Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:22 Ja dzisiaj pracuję po południu. Jak zwykle po świętach połamane zęby, podklejane licówki, ropnie itp. Ale za to potem idę do pracy dopiero 8 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:26 Ja przed chwilą wstałam, ale mój mąż od 7:00 w pracy. On jest dziwny i lubi pracować kiedy nikogo nie ma :p Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:28 Przecież to logiczne- cisza, spokój, pusto na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:39 Na drodze też, ale ważniejsza jest cisza w biurze :p ma taką koleżankę biurko obok, polkę z resztą, która jest bardzo... jakby to powiedzieć.. zawłaszczająca przestrzeń :p Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:44 Znam człowieka, który teraz wziął 3 dni bezpłatnego bo tak poszalał z urlopem Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 16:21 Siłę wyższą też wykorzystał wcześniej w całości? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 11:14 Ja wolę rano i wcześniej wyjść do domu Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:34 Oboje z mężem pracujemy. Mam nadzieję, że jutro w komunikacji publicznej będą pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:39 Pracuję z domu, ale w Sylwestra zamierzam pokazać się w pracy na parę godzin. Niestety urlopu nie starczyło na końcówkę roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Hej ho, do pracy by się szło 30.12.25, 09:48 Ja tez pracuję trochę w Sylwestra. Parę godzin, lubię swoją pracę i zmiana aktywności z domowej na pracową dobrze mi robi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 09:50 Wypoczywamy do środy, ale podobno w Szczecinie pod marketami tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:10 Ta woda nie wlewa się Wam do domu przy dużych falach? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:13 Te budynki są na górze, nie ma żadnego zagrożenia 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:44 🙂 a wrażenie jakby tuż przy linii wody, cudownie 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:23 Jak tu jesteś, które centrum handlowe w Sz byś poleciła? Córka się wybiera z chłopakiem do Szczecina na Sylwestra, no, taki city break i pytała, bo chciałaby się obkupić w ciuchy. Galaxy czy Kaskada? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:31 Więcej obcokrajowców jest w Kaskadzie, chyba przyciąga ogólnie więcej turystów, ale Galaxy jest bardzo blisko, więc można obskoczyć oba centra. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastka Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:08 Nie pracuje, bo okres poswiateczny dostajemy wolny od firmy w prezencie (nie z urlopu) i cala firma jest zamknieta. Za to nie mamy w grudniu zadnych prezentow gotowkowych czy bonow, ale wole czas wolny od pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:10 Dziś z domu, ale jutro już biurowo i tak już wejdę w Nowy Rok Odpowiedz Link Zgłoś
purchawka2020 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:25 Ja. Pognałam stęskniona przed świtem. Zbiorkom pełny, bo jeździ rozkładem specjalnym i rzadko. U mnie w robocie raczej wszyscy są. Odpowiedz Link Zgłoś
nuka_2 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:40 Pracuję, dzis taki bardziej ostrodyzurowy grafik, pacjenci z grypą, innymi infekcjami, dolegliwościami brzusznymi,urazami, skokami ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 10:51 ja i nawet sporo osób jest w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 11:32 Ja prawie non stop świątecznie i poświątecznie. Sama sobie jestem winna, bo stwierdziłam, że dziecko wyjeżdża to mogę siedzieć w robocie (zamiast korzystając z tego, że wyjechało oddać się błogiemu lenistwu). A wczoraj wieczór wcale nie było na ulicach pusto, już się odzwyczaiłam od ruchu na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 13:17 Ja poszłam chociaż nie ma nic do roboty. Ale przyszedł do mnie prezent i nie mogłam się doczekać. Trochę poczyscilam komputer, sensowniej pozapisywalam jakieś stare dokumenty i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 13:28 No ja też przyszłam choć nic nie ma do roboty. Mamy do wysłania jedną przesyłkę kurierską, której muszę dopilnować,żeby nie było skuchy. Nasz stały kurier z InPosta ma wolne? nie chce mu się? No w każdym razie się nie odzywa. Czekam jeszcze chwilę i idę do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 13:37 Ja muszę jeszcze książki kupić, ale wystarczy że płatność wyjdzie w tym roku, więc się obijam Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 15:43 Siedzę w biurze i czekam na spóźnione dokumenty. Jutro to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Hej ho, do pracy by się szło 29.12.25, 16:29 Ja, wszystkie osoby na dziś zapisane karnie się stawiły, Do wszystkich pracujących. (a mieliśmy nadzieję, ze nie przyjadą i poplotkować się poświątecznie da ) Odpowiedz Link Zgłoś