mocca26 29.04.26, 09:56 Donald Trump będzie na/w paszportach US (edycja limitowana), na pamiątkowej monecie i banknotach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:13 Koncepcja limitowanej edycji paszportu wydaje mi się mocno... egzotyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:19 Szkoda że nie na wszystkich. Co to za król cesarz imperator żeby tak oszczędzać swoje oblicze dla wybranych szczęściarzy? Nie umie iść na całość Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok_102 Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:22 Wiecie co, chciałabym czasem mieć 1% takiej pewności siebie jaką mają najgorsi ludzie na tej planecie Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:30 > 1% takiej pewności siebie Ale to zawsze idzie w komplecie z absolutnym brakiem poczucia żenady i odpowiedzialności. To zwykłe rozpasanie jest u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 17:12 No tak, ale jeśli masz brak poczucia obciachu to super, bo to nie ty się z nim męczysz tylko inni 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:33 To jest zwykły kult jednostki a nie pewność siebie Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:23 Nie bardzo wiem jak się odnieść do limitowanej edycji paszportów, nie wiem co to takiego i jak miałoby działać - dla chętnych? Monety i banknoty mnie nie ruszają, pamiątkowe czy okolicznościowe są z tak różnymi motywami że niech i z Trumpem będą, luz. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:28 Podobno do końca nie jest jasne czy to wersja obowiazkowa czy dla chętnych. Czekamy, czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 11:04 My w sumie mamy w paszporcie Boga, ateiści też, to tam demokraci mogą mieć Trumpa. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 11:03 >nie wiem co to takiego i jak miałoby działać - dla chętnych? Dzialac będzie jako ICE detterent i przepustka. Kazdy MAGÀ bedzie takowy mial 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Trumping and jumping La La la 30.04.26, 15:33 Może dla chetnych🤷🏼♀️. Mamy limitowane tablice rejestracyjne dla chętnych, to czemu nie paszporty? Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:52 Niczym w bantustanie Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 10:57 Na przykład którym? Twoim rodzinnym? chlodne_dlonie napisała: > Niczym w bantustanie > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 17:34 mocca26 napisała: > Donald Trump będzie na/w paszportach US (edycja limitowana), na pamiątkowej m > onecie i banknotach Wiesz co, Costa Rica moze miec bill z malpka kapucynka to why, oh why USA nie moga miec z DT? Tys piknie Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 20:02 Kapucynkę mogłabym mieć na banknocie, dobry pomysł. A Trumpka niech majà wszędzie - na ryżu, na słoikach z nutellà, na ketchupie i Coca Coli. I na guzikach jeansów. Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Trumping and jumping La La la 29.04.26, 20:06 asia.sthm napisała: > Kapucynkę mogłabym mieć na banknocie, dobry pomysł. > A Trumpka niech majà wszędzie - na ryżu, na słoikach z nutellà, na ketchupie i > Coca Coli. > I na guzikach jeansów. > Dobra myśl z tymi guzikami - jak będą 'piły' te jeansy, to wiadomo czyja zasługa Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Trumping and jumping La La la 30.04.26, 15:18 Kapucynka jest fajna, a don to zjeb. Odpowiedz Link Zgłoś