caramel.macchiato 02.06.09, 13:24 zostaniecie ojcami? Czy było to związane z jakąś śmieszną sytuacją? Czekam na historie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lambert77 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 02.06.09, 15:19 ja dostałem pocztą test ciążowy... ot i tak się dowiedziałem że spłodziłem następce tronu Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 02.06.09, 15:42 To dość nietypowy sposób, ale chyba miły. Nie był to test ciążowy od przypadkowej dziewczyny, którą poznałeś na dyskotece i po pijaku "zaliczyłeś"? Taki żart, który prawdopodobnie będzie odebrany negatywnie. Więc z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 09:07 spoko ja nie z tych obrażalskich... Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 02.06.09, 22:41 > że spłodziłem następce tronu Kłamca, kłamca! Siurka nie da się zobaczyć na kreskach z testu Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 09:08 wiesz jak to jest prawdziwy samiec od razu rozpoznaje że to będzie następca Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 09:30 Kurcze, u mnie ta kreseczka taka blada była, że ciężko mi jednoznacznie stwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Lambert-Ty moj maz jestes????? 03.06.09, 04:25 Ja wyslalam mezowi test ciazowy... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Lambert-Ty moj maz jestes????? 05.06.09, 04:36 Poczytalam Twoja wizytowke i faktycznie-absolutnie nie .-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Lambert-Ty moj maz jestes????? 05.06.09, 07:51 ufff kamień z serca bo już mi się wydawało że może mam dwie żony a to byłby spory kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sawyer Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 07:09 Nie musiałem się dowiadywać. Byłem przy tym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 08:17 To tak, jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 09:26 Dobre pytane, ale odpowiedź banalna. Przy obu wiedziałem prawie miesiąc wcześniej przed zrobieniem testu. A robi się to banalnie w internecie sprawdza się dni płodne żony, w danym dniu robi się cudny nastrój i po miłej zabawie już wiadomo że za miesiąc test wyjdzie pozytywnie a za 9 miesięcy będzie chłopak. Sprawdzałem 2 razy i w obu się sprawdziło... coby człowiek zrobił bez tego internetu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 09:32 No proszę! Gotowa recepta na chłopca Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 03.06.09, 14:05 >coby człowiek zrobił bez tego > internetu ;D Córki, Egon, córki by zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 06.06.09, 01:10 Górnolotnie nie odpowiem ale stało się to po wyjściu mojej małż. z kibelka mojej szwagierki Test odbył się na jej terenie.Nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sawyer Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 13.07.09, 10:42 "coby człowiek zrobił bez tego internetu ;D" Jak to co? Córkę ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
wariata-sen Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 12.07.09, 22:12 caramel.macchiato napisał: > zostaniecie ojcami? Czy było to związane z jakąś śmieszną sytuacją? > Czekam na historie. dostałem pozew o alimenty...smieszne jak 100 ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_marek_wlkp Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 12.07.09, 22:41 hmm.. to było juz dwadziescia pare lat temu ale pamiętam, ze na długiej przerwie w szkole )))) Odpowiedz Link Zgłoś
rurar Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 12.07.09, 22:43 to ja opowiem bo pamiętam wszystko jak dziś, mimo że moja córka za dwa dni skońzy 7 miesięcy! to było w piątek 11 kwietnia zeszłego roku (prawie równo 15 miesięcy temu). żona zrobiła test w trakcie kiedy ja byłem na derbach Łodzi. mój ŁKS wygrał 2-0, pierwszy raz po 11 latach, więc wróciłem taki podjarany do domu, że postanowiła mi powiedzieć następnego dnia, żebym jak mówi " nie miał kumulacji..." To był piękny dzień!! Odpowiedz Link Zgłoś
chanaxi Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 13.07.09, 01:38 ze zdjęcia slicznego kocura Odpowiedz Link Zgłoś
przylga Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 13.07.09, 09:19 Nojak, no jak zwykle stara wróciła se od baby i mi pedziała. To bydzie 7 syn, mom jeszcze 4 córy. Odpowiedz Link Zgłoś
trevor1980 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 13.07.09, 10:14 Żonka zaaranżowała wyjście do restauracji. Tam wręczyła mi ozdobna torebeczkę, a w niej zdjęcia usg i 2 małe buciki, białe co by nie przesądzać płci. Pamiętam jak by to było dzisiaj, zrobiło mi się ciepło, ciarki przeszły po plecach, oczy się zaszkliły. (staraliśmy się 2 lata). Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 13.07.09, 19:28 powiedziala mi ze wpadlismy a ja na to " o ku...:/" i konsternacja czemu tak sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 09:00 bugmenot2008_2 napisał: > powiedziala mi ze wpadlismy a ja na to " o ku...:/" i konsternacja czemu tak si > e > stalo Pełen romantyzm ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 15.07.09, 07:37 a to nikt Ci misiu nie mówił skąd się biorą dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 15:11 Miło... Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 15:48 i codziennie rano budzi mnie ten ryk i wtedy zaczynam sie zalamywac i plakac boze ja mam dopiero 20 lat zniszczylem sobie zycie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 16:19 Sobie zniszczyłeś życie ? Chyba dziecku. W tym wieku mając świadomość co się nosi między nogami a nie potrafi się tego odpowiednio używać to to już jest profanacja.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 18:14 to była wpadka Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 19:30 bugmenot2008_2 napisał: > to była wpadka a jakiego rodzaju? nie założyłeś prezerwatywy bo "nie lubisz" albo ię lateks uczula? Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 15.07.09, 07:38 tylko rano ?? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 14.07.09, 22:09 ja wyrwalam starego z nocki z rykiem jakby sie chalupa palila wpadl do domu o rzucilam w niego testem ciazowym krzyczac "cos ty mi zrobil" nie wiem czy go to smieszylo ale on sie ucieszyl jak glupi Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 15.07.09, 17:24 oj deela ty to masz romantyzm we krwi co by nie bylo off topa to ja naprzod : nie nie, napewno nie a po 2 dniach - jasne ze tak, nie ma co sprawdzac. test? po co??? ja swoje cialo znam MNIE test nie jest potrzebny, jak tobie to se kupuj. No i kupil. wyszly 2 krechy jak nic - A nie mowilam!!! haha... chyba byl zaskoczony... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_jak_tusk Przez Nasza Klase. Smiechu bylo 15.07.09, 18:46 Corcia miala juz 19 lat. Znalazlem profil panienki ktora zrobilem zaraz po maturze potem wyjechalismy ja do USA ona do Austrii. No i sie kontakt zerwal. Uha, ha. W sumie nie zaluje, chociaz coreczka niela laska a mama zrobila niemala fortune. Moze nawek kiedys sie jeszcze w zyciu spotkamy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Najbanalniej w świecie 17.07.09, 17:21 Od półtora tygodnia żona miała takie objawy, że jak nie ciąża, to już całkiem nie wiem co. Wreszcie w drodze z kościoła kupiliśmy test, w samo południe przetestowali i wyszło. Druga kreska była co prawda blada, ale... I była taka sama radość jak 28 lat wcześniej, też 31 sierpnia i też w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlik007 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 17.07.09, 17:52 taaa, bardzo smieszna. panna wyslala do mnie swoja matke z awantura (dowiedzialem sie po rozstaniu) i zadaniem alimentow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sawyer Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 17.07.09, 21:47 szczerze mówiąc, to czasem umieszczanie wątków "na głównej" szkodzi wątkom a nawet i forum :o( Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 20.07.09, 09:03 Zgadzam się... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Zasłyszane (ale z pierwszego źródła) 18.07.09, 08:56 Tzn. nie "głuchy słyszał, jak niemy mówił, że ślepy widział", tylko znam osobiście małżeństwo, w którym rozegrał się dialog: - Władziu, czy dzisiaj jest czternasty? - Nie, skarbie, siedemnasty. - No to będziemy mieli następne dziecko. I faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Onanizowałem się, dzieciak z próbówki ! 19.07.09, 09:46 O tym że jestem w ciąży wiedziałam bez robienia testów ciążowych.Po prostu wiedziałam.Mąż zaskoczony nie byl, bo w końcu ciąże planowane. Ale za to:przy pierwszej ciązy , kiedy bylam w 10 tygodniu ciązy poszłam na pierwsza wizyte do lekarza.Lekarz po badaniu powiedzial, że to nie mozliwe,żebym byla w 10 tc.Wiec albo to blizniaki,albo ciąża jest starsza.Dzwonie do męża i mówie mu:chyba bedą blizniaki. Mąż z wrażenia aż usiadł i juz nie był w stanie pracować Nastepnego dnia pojechalismy na usg: ciąża 10 tygodniowa i jedna Kluska w środkuTroche szkoda mi było,że to nie blizniaki. Za to w drugiej ciazy wydladalam jakbym miala trojaczki urodzic.Maz troche przerazony,ale tylko jednego synka urodzilm.I dobrze że szybko chudne po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
apolc1 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 19.07.09, 15:17 eee, zapomniałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jz01 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 19.07.09, 18:43 to było w dzień ojca w tym roku. po pracy od razu wchodzę do łazienki i żona przykleiła na ścianę karteczkę z życzeniami z okazji dnia ojca, obok położyła grzechotkę i test z instrukcją obsługi staraliśmy się pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna834 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 20.07.09, 18:50 Mąż myślał, ze ma grypę poszłam do lekarza miałam anginę oprócz leków kupił mi jeszcze test ciążowy bo jak twerdził okres się mi spoźniał- bardziej pilnuje on tych spraw niż ja... 28 luty niedziela chyba robie rano test i po chwili dwie kreski, wchodzę do pokoju z płaczem on już wiedział co mi jest ja byłam w szoku 2 dni ryczałam, a teraz nie mogę się doczekać by zobaczyć synusia na świecie... a to 28tc Odpowiedz Link Zgłoś
latoya25 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 21.07.09, 12:48 To było w marcu 2002 w wieczór, kiedy Polska grała mecz w piłkę nożną z USA. Wyszłam z łazienki blada jak ściana, więcej nie pamiętam....Owego meczu Mąż już nie obejrzał. hehe. A dzisiaj Martyna z nim ogląda piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 23.07.09, 19:19 nie pamietam jak obwiesciłam to przy pierworodnym, pamietam tylko, ze małż był wniebowziety choc do slubu mielismy jeszcze tydzień..tak nam sie spodobał termin w którym urodził sie pierworodny (połowa maja), że postanowiliśmy drugie "zrobić" z zamówieniem na taki sam, róznica miała byc ok 2 lat miedzy potomkami.. znałam dobrze swoje ciało, cykl i reakcje, wiec w odpowiednim czasie zamiast romantycznej kolacji wzielismy sie za wywoływanie zdjęć pierworodnego wspomagajac się jakąś jagodową nalewką..atmosferka zrobiła się dzieciowo-romantyczna..i gdy po tygodniu odrzuciło mnie przy śniadaniu od herbaty wiedzieliśmy ze za 9 miesięcy będzie nas czworo..młodszy młody urodził się na początku czerwca nastepnego roku ) Odpowiedz Link Zgłoś
moniowiec Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 27.07.09, 12:18 powoli staraliśmy się już o dziecko. okres mi się spóźniał, ale jakoś wierzyć mi się nie chciało że to może być już. poszłam z testem do wc. mąż spał. wychodzę i krzyczę: Andi, dwie kreski to ciaża? on na to: No to mieliśmy wakacje... (bo zapalanowany był wypad w góry w maju, a urodziłam w kwietniu ). Ale się cieszył i stwierdził że wiedział że tak będzie, bo przecież zaplanował na teraz Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 28.07.09, 20:04 Nie nie wręczyłam, żadnego obsikanego testu chłopakowi. Nie byłam, aż tak romantyczna... Nie dałam się mu namówić na to, żebym zrobiła przy nim test. Poszłam do lekarza. I lekarz się nie poznał... Ale my coś mu nie uwierzyliśmy. Zresztą lekarz też nie miał zbytniej pewności. Musiałam zrobić badania. Wynik następnego dnia. Odbiór od 12. O 10 już byłam w przychodni Na szczęście razem ze mną do przychodni właśnie przyszły wyniki Pielęgniarka trochę się burzyła, ale wydała w końcu. I ooo CIĄŻĄ Zadzwoniłam do chłopaka. Powiedział, że się cieszy i na tym skończyliśmy rozmowę, bo się śpieszyłam do pracy - zresztą o czy, tu gadać.Z perspektywy czasu stwierdzam, że dosyć długo do nas docierał ten fakt Odpowiedz Link Zgłoś
super.kolo Re: W jaki sposób dowiedzieliście się, że... 04.08.09, 12:07 Przyszła na adres domowy (na szczęście żony nie było w domu) gruba koperta z czerwonym napisem "Sąd rodzinny ws.alimentów". Odpowiedz Link Zgłoś