shellerka 19.06.09, 14:05 jak w temacie i co sie wam w tym dbaniu podoba a co nie? oraz... czy wolicie zadbana zone, czy zaniedbana zone? oraz co rozumiecie pod pojeciem zadbana zona? zapraszam do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabama8 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 19.06.09, 15:20 Jak sama nazwa wskazuje to jest forum dyskusyjne, ale to nie polega na zadaniu bzdurnego pytania z końcówką "zapraszam do dyskusji", tylko na postawieniu swojej PRZEMYŚLANEJ tezy, z prośbą o opinie. Równolegle możemy strzelić następujący wątek: "Jak trymują włosy w nosie wasi mężowie" jak w temacie i co sie wam w tym trymowaniu podoba a co nie? oraz... czy wolicie trymowane włosy, czy zaniedbany zarost? oraz co rozumiecie pod pojeciem zadbany zarost? > zapraszam do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 19.06.09, 17:58 czego się czepiasz? autorka załozyła watek, by w ferworze dyskusji opowiedzieć, jak zadbaną jest matko dziecio i zono na tle swoich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga435 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 12:01 Chyba każdy woli zadbaną A zadbana to moim zdaniem taka, która jest szczupła, czysta, pachnąca i potrafi się ładnie ubrać -- Kobieta Piękną Jest Odpowiedz Link Zgłoś
nikusica Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 22.01.10, 04:43 A czy "grubsza"kobieta nie moze byc zadbana?czasami to nawet otyle sa zadbane. Przepraszam za brak pl liter Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 19.06.09, 17:59 może to nieladnie, że tak bezpośrednio, ale: czy ty jesteś zadbaną żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 19.06.09, 22:41 No wlasnie,czy pojecie "zadbana" nie jest wzgledne? Dla jednej kobiety zadbanie bedzie polegalo na wlozeniu czystego ubrania i umyciu wlosow a dla innej manicure i pedicure u kosmetyczki co drugi dzien,fryzjer co tydzien,wydepilowana wszedzie gdzie sie da i gdzie sie nie da,solarium obowiazkowo,nowe i modne ciuchy,makijaz nawet do lozka itp,itd. Czy dresy i t-shirt po domu swiadczy juz o zaniedbaniu kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 20.06.09, 00:37 ...pytałam panów... co? panie sie boja prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 20.06.09, 09:31 kobieto, Ty naprawde nie masz co robic? na ematce4 zalozylas ze dwa podobne watki wczoraj a teraz kolejny na tym forum? moze faceci maja troche wiecej oleju w glowie, niz Ci sie wydaje i nie beda odpowiadali na ten durnowaty post a! Ty sie lepiej przyjrzyj zaniedbanym panom na ulicy, majacych duze brzuchy, wylewajace sie znad paska od spodni, ktorych uczepione sa odsztafirowane babeczki, rzucajace mordercze spojrzenia na kazda inna, ktora nie daj boze osmieli sie za bardzo zblizyc do jej misia Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 20.06.09, 19:58 a powiedz mi deodymo, co cie obchodzi jakie i gdzie watki zakladam? czy w tych watkach prowadze osobiste wycieczki do ciebie? chyba nie. miałam ci cos do powiedzenia osobiscie, to napisałam to na priva. az tak cie rozezlilo moje podejscie do zycia? bo mnei sie wydaje, ze wiki ma racje piszac, ze najglosniej "kumkaja" te, ktore jednak maja cos sobie do zarzucenia... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 20.06.09, 09:31 A zainteresowanie tym tematem panów, jak widać, przerosło Twoje najśmielsze oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
az-3 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 12:42 Drogie panie weszłyście na forum dla panów i robicie pośmiewisko,dziwicie się pózniej że faceci się z nas śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 13:28 niech sie smieja mnie to zwisa, bo sama znam takich panow w swoim otoczeniu, z ktorych mam niezly ubaw a niektorzy sa nawet gorsi od kobiet ale juz nie odbiegajny od tematu tegoz watku. czemu panowie nie odpowiadaja na zadane im pytanie przez shellerke? to jak to w koncu z Wami panowie jest? jak dbaja o soebie Wasze zony? a!!! i czy Wy dbacie o siebie, wszak znam panow, ktorzy calkowicie o siebie nie dbaja a maja naprawde fajne babeczki, ktore przykladaja ogromna wage do swojego wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
breuszek Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 15:09 "moze faceci maja troche wiecej oleju w glowie, niz Ci sie wydaje i nie beda odpowiadali na ten durnowaty postsmile " obydwie jesteście siebie warte... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 17:05 nudzisz moze tak odpowiedz, jak Twoja zona dba o siebie i czy Ty sam o siebie dbasz Odpowiedz Link Zgłoś
izabelar0 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 07.11.09, 12:07 az-3 napisała: > Drogie panie weszłyście na forum dla panów i robicie > pośmiewisko,dziwicie się pózniej że faceci się z nas śmieją. popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelar0 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 07.11.09, 12:06 joanna35 napisała: > A zainteresowanie tym tematem panów, jak widać, przerosło Twoje > najśmielsze oczekiwania wlasnie, popieram...zajrzalam na to forum z nadzieja, ze unikne tym razem beznadziejnych pytan/watkow...a tu co? faceci maja racje, ze sie nie wypowiadaja ...a swoja droga: zostawcie im chociaz to forum; e-mama juz nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
blackglass Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 10:32 deodyma napisała: nadal nie rozumiesz, ze jestes smieszna? co do tej w-i-k-i to twoj kolejny nick, ktory sobie zalozylas, bo to niemozliwe, zeby wiecej bylo takich glupiutkich dziewczynek, jak ty i nie mierz wszystkich swoja miara Ło matko jakie baby są kłotliwe. O wszytsko moga się kłociC... Każdy może zakładac nowe wątki...a jak sie komus niepodoba to się w nich nie wypowiada/nie czyta... deodyma napisała: po twoich watkach widac, ze masz mnostwo kompleksow i usilujesz sie tutaj w jakis sposob dowartosciowac, tylko ze marnie ci to cos wychodzi. Mnie jej wątek/posty obeszły... Ale to jak ty się "zachowałaś" szkoda słow... deodyma napisała: na twoim miejscu przestalabym juz cokolwiek pisac, by nie robic z siebie posmiewiska Ja na Twoim też..bo Ty ze swoimi postami/wywodami wydałaś mi się własnie zakompleksiona i żałosna... bez obrazy...to tylko takie moje spostzreżenia Pozdrawiam serdecznie obie Panie Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 21.06.09, 11:35 > Ja na Twoim też..bo Ty ze swoimi postami/wywodami wydałaś mi się > własnie zakompleksiona i żałosna... > > bez obrazy...to tylko takie moje spostzreżenia ojej, zaraz sie rozplacze... ales mi dowalil Odpowiedz Link Zgłoś
tata_tomek Chyba znów trzeba przypiąć ten wątek na górze: 23.06.09, 11:46 tiny.pl/325r Odpowiedz Link Zgłoś
rethymnon1 Re: Chyba znów trzeba przypiąć ten wątek na górze 11.07.09, 21:09 Popieram! To forum nigdy nie pelne nowych postow, ale przynajmniej bylo nasze, e-tatowe... Nie zasmiecajcie go waszymi, do nikad nie prowadzacym babskim pierdu-pierdu. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 30.06.09, 12:39 Szczerze? Nie wiem, nie wnikam. Mysle, że zgodnie z jakimiś w miarę nowoczesnymi trendami. Ale to raczej temat dla kobiet, bo raczej minimalną ilość facetów interesuje sposób dbania kobiet o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blq nie mam żony a tym bardziej dzieci... 11.07.09, 00:53 ... ale jak dla mnie zadbana żona i matka to taka, która niezbyt zmieniła się w stosunku do tego, kim była przed ożenkiem. niestety, tak obserwując społeczeństwo to raczej mało której się udaje. 10-20%. jeśli zaniedbana żona to taka, która nie ma tony makijażu, tipsów, solary, tapety, ciuchów jak tania dziwka i raczej pachnie sobą, niż jakimś agresywnym perfumem... to tak, wolę takie zaniedbane. jeśli zaś zaniedbana oznacza tłustą, obleśną, zniszczoną babę ("mam już mężusia to nie muszę się starać")... no cóż, chyba wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
black_tangens Re: nie mam żony a tym bardziej dzieci... 11.07.09, 02:40 blq napisał: > ... ale jak dla mnie zadbana żona i matka to taka, która niezbyt zmieniła się w > stosunku do tego, kim była przed ożenkiem. niestety, tak obserwując > społeczeństwo to raczej mało której się udaje. > > 10-20%. > > jeśli zaniedbana żona to taka, która nie ma tony makijażu, tipsów, solary, > tapety, ciuchów jak tania dziwka i raczej pachnie sobą, niż jakimś agresywnym > perfumem... to tak, wolę takie zaniedbane. > > jeśli zaś zaniedbana oznacza tłustą, obleśną, zniszczoną babę ("mam już mężusia > to nie muszę się starać")... no cóż, chyba wiadomo. To ja korzystajac z okazji, ze zostalo zalozone takie forum na tak madry temat chcialam panom zadac pytanie, ktore mnie nurtuje. Panie prosze o milczenie na ten temat! Mam nadzieje, ze otrzymam szczere odpowiedzi. Wielokrotnie zauwazylam, ze panowie z ktorymi sie umawialam byli zachwyceni tym, ze na co dzien nie uzywam duzo makijazu. Robili mi z tego powodu komplementy i wysmiewali sie z kobiet chodzacych czesto na solarium i bardzo umalowanych. Jeden z nich nawet mi opowiadal taka historie, ze mial dziewczyne, ktora sie bardzo mocno malowala i kiedy po raz pierwszy raz ja zobaczyl bez makijazu to sie przestraszyl, bo myslal, ze ma obca kobiete w domu. To niby bez znaczenia, bo i tak wyszlam za innego za maz, ale mam pytanie, czy ci mezczyzni mowili prawde czy tylko mi prawili komplementy, by mnie szybciej zdobyc? Z drugiej strony odpowiednio zrobiony mocny makijaz potrafi upiekszyc kobiete. A wiec: Czy mezczyzni wola kobiety z mocnym czy delikatnym makijazem? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil A lubisz facetow w niebieskich majtkach? 11.07.09, 02:53 Jesli nie rozumiesz aluzji to idz sie umaluj. Albo nie umaluj. Cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: A lubisz facetow w niebieskich majtkach? 11.07.09, 16:29 A lubisz facetow w niebieskich majtkach? Faceci nie chodzą w majtkach tylko w gaciach? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Sluszna uwaga... 11.07.09, 17:16 > Faceci nie chodzą w majtkach tylko w gaciach? To mniej wiecej tak jak kobiety nakladaja makijaz nie tapete Odpowiedz Link Zgłoś
black_tangens Kobieta z tapeta czy bez????? 11.07.09, 12:53 black_tangens napisała: > To ja korzystajac z okazji, ze zostalo zalozone takie forum na tak madry temat > chcialam panom zadac pytanie, ktore mnie nurtuje. Panie prosze o > milczenie na ten temat! Mam nadzieje, ze otrzymam szczere odpowiedzi > . > Wielokrotnie zauwazylam, ze panowie z ktorymi sie umawialam byli zachwyceni tym > , > ze na co dzien nie uzywam duzo makijazu. Robili mi z tego powodu komplementy i > wysmiewali sie z kobiet chodzacych czesto na solarium i bardzo umalowanych. > Jeden z nich nawet mi opowiadal taka historie, ze mial dziewczyne, ktora sie > bardzo mocno malowala i kiedy po raz pierwszy raz ja zobaczyl bez makijazu to > sie przestraszyl, bo myslal, ze ma obca kobiete w domu. To niby bez znaczenia, > bo i tak wyszlam za innego za maz, ale mam pytanie, czy ci mezczyzni mowili > prawde czy tylko mi prawili komplementy, by mnie szybciej zdobyc? Z drugiej > strony odpowiednio zrobiony mocny makijaz potrafi upiekszyc kobiete. > A wiec: Czy mezczyzni wola kobiety z mocnym czy delikatnym makijazem? To lubicie kobiety z tabeta czy bez tapety???? Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil [...] 11.07.09, 16:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_tangens Re: Czyli nie rozumiesz aluzji... 11.07.09, 18:51 kretynofil napisał: Zrozum, biedna glupia kobieto, ze nie ma uniwersalnej recepty... Jesli w bravo girl Ci napisza ze modne teraz sa krotkie topy, to nie znaczy ze masz je zakladac mimo obwislego brzucha, rozumiesz? Ubior, makijaz, fryzura, bizuteria rzadza sie tymi samymi prawami - musza byc dopasowane do osoby, pory dnia (nocy), okazji i przeznaczenia. Nie zakladasz brylantow na silownie, nie zakladasz dresow na bal, nie malujesz mordy od rana jesli masz wyraziste rysy twarzy, albo nie napie*dalasz czarna kredka pod oczami przed noca. Kiedys kobieta w drogerii powiedziala mi, ze makijaz ma twarz rzezbic a nie kolorowac. I tyle. Facetom podobaja sie kobiety, ktore potrafia sie ubrac, a nie takie, ktore jak przeczytaja w gali ze pomaranczowy jest modny, to beda sie przebierac za boje sygnalowa... Co do wypowiedzi Twoich kolegow - czesto zakompleksieni faceci narzekaja na wystrojone kobiety, bo nie wierza w to ze taka mogliby zdobyc. Marza o szarej myszce wierzac ze taka beda mogli kontrolowac. I tyle w temacie makijazu, ubioru i facetow Jak to, nie ma uniwersalnej recepty na mezczyzn? To mnie zaskoczyles Bo jak dotad poznawalam mezczyzn, ktorzy dzialaja wedlug pewnych schematow. Choc zgadzam sie z toba, ze zakompleksieni faceci nie lubia pewnych siebie,ladnych i samodzielnych kobiet. Oni wola te jak to nazwales szare myszki, najlepiej jeszcze zalezne finansowo. Mam tez taka hipoteze, ze mezczyzni nie lubia wystrojonych i bardzo wymalowanych kobiet, bo boja sie ze beda one ich wiecej kosztowac od tych "skromnych". Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Hihihihi :) 11.07.09, 20:29 > Jak to, nie ma uniwersalnej recepty na mezczyzn? To mnie zaskoczyles Jest, ale z ubiorem nie ma za wiele wspolnego > Bo jak dotad poznawalam mezczyzn, ktorzy dzialaja wedlug pewnych schematow. Czyli poznawalas schematycznych mezczyzn. Nie martw sie, taka jest pewnie wiekszosc -- Glupie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
haldeman79 Re: Czyli nie rozumiesz aluzji... 11.07.09, 21:03 > ... Mam tez taka hipoteze, ze mezczyzni nie lubia > wystrojonych i bardzo wymalowanych kobiet, bo boja sie ze beda one ich wiecej > kosztowac od tych "skromnych". Na szczęście to tylko hipoteza Odpowiedz Link Zgłoś
szmul_zygelbojm moja żona goli broszkę co tydzieńj 11.07.09, 07:25 jak dla mnie to wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
o-qrde.pl jak dbaja o siebie wasze zony 11.07.09, 07:40 Żony się od razu pokłóciły, mężom, poza nielicznymi wyjątkami jest wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: moja żona goli broszkę co tydzieńj 12.07.09, 08:40 Lubisz widok, wypatroszonej kury?... Odpowiedz Link Zgłoś
sandino Moja stosuje jakieś babskie diety i ćwiczy 11.07.09, 10:57 brzuch i uda. Żeby zgrabnie wyglądać. Jest zadbana. Sama z siebie - ja nie naciskam i nie daję nic do zrozumienia. Podoba mi się. Ładna z niej dziewczyna. PS. Wraca punktualnie z pracy, więc mam nadzieję że te starania to dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
szmul_zygelbojm Re: Moja stosuje jakieś babskie diety i ćwiczy 12.07.09, 12:57 a broszkę goli ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandino Baby ściągać koszulki i na gołe klaty 11.07.09, 11:02 Męska część tego forum chętnie się rozsiądzie w klubowych fotelach i z kufelkiem zimnego piwska w łapie chętnie popatrzy. Po potyczce poprosimy o namiętne i czułe przeprosiny na co też chętnie popatrzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
jandk Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 12:13 deodymo, zejdz ton nizej. Nie jestes krolowa tego forum, zeby dyktowac ludziom, co maja pisac. Dziewczyna ma ochote zalozyc taki watek, to zaklada. A jezeli Tobie sie to nie podoba, nie czytaj. A ze sie z niej smieja? Tylko ludzie interesujacay w jakis sposob, moga zwrocic uwage innych. Boli Cie to, ze jest zauwazana? Niech bedzie. Niech sie smieja. Skoro jej to nie przeszkadza, to dlaczego jej to wypominasz? Ja ja lubie, jest soba, nie jest "nadufana" panienka, ktora sie czepia wszystkich i wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 12.07.09, 14:35 > deodymo, zejdz ton nizej. Nie jestes krolowa tego forum alez wcale sie za krolowa nie uwazam zeby dyktowac ludziom, > co maja pisac. ani mi to w glowie > A ze sie z niej smieja? Tylko ludzie interesujacay w jakis sposob, moga zwrocic > uwage innych. Boli Cie to, ze jest zauwazana? naprawde sadzisz, ze mnie to boli? ojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 13.07.09, 21:48 deodyma masz kiepsko kojarzący się nick muszę Ci powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
berbam Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 14:56 chyab cie deodyma nikt ostatnio nie dyma Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 12.07.09, 14:33 chyab jednak nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
czajka-service Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 15:11 MOJA ŻONA W OGÓLE OSTATNIO O SIEBIE NIE DBA . NIE DBA TEŻ O MNIE , DBA TYLKO O SPOTKANIA ZE SWOIM BYŁYM PARTNEREM - ŚMIESZNE , CO NIE ??? shellerka napisała: > jak w temacie i co sie wam w tym dbaniu podoba a co nie? > oraz... czy wolicie zadbana zone, czy zaniedbana zone? > oraz co rozumiecie pod pojeciem zadbana zona? > zapraszam do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
black_tangens Cos te forum sie slabo rozwija, faceci chyba za 11.07.09, 18:54 bardzo nie patrza na to jak wygladaja zony, tylko zwracaja baczna uwage jak wygladaja nie-zony Odpowiedz Link Zgłoś
aggula3 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 19:45 Ależ sie ubawiłam , z tej jakże wiele wnoszącej dyskusji. A to , ze warto byłoby cos przeczytrać , cos obejrzeć i czegos posłuchać to juz w granicach zadbania wam sie nie mieści ? Grunt zeby tapeta była i dupeńka wymiarowa a nie dupsko . Żalosne..... Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.07.09, 19:59 Z perspektywy kobity... A skąd ma wiedzieć co robię jak robię w łazience Też nie wnikam jak się goli, perfumuje itd. Wygląda dobrze, nie śmierdzi - wniosek - musi i dba o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 12.07.09, 17:04 nie dba o siebie jest gruba swinia po ciazy dlatego ja zdradzam w necie z seksi laseczkami Odpowiedz Link Zgłoś
cinus1974 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 05.08.09, 12:54 wychowalem sie w domu gdzie zona i matka byla jednoczesnie kobieta pracujaca i prowadzaca dom,ale tak na sto procent moja matka czytala w naszych myslach zanim o czyms pomyslalem juz mialem to na stole zawsze czysto,wszystko uprane,podane.w wieku 25 lat majac wlasna firme i dom mieszkalem u mamusi bo tam bylo wszystko,jakos podswiadomie szukalem zony, ktora bedzie postepowac odwrotnie niz moja matka, piekna blond laske z dlugimi pomalowanymi paznokciami nie zapracowana kobiete,ktorej zycie kreci wokol dzieci i kuchni. mam taka zone ktora przyslowiowo lezy i pachnie zeniac sie z nia wiedzialem,ze ona nigdy mi nie ugotuje obiadu jestesmy ze soba osiem lat mamy corke 6 lat i jest super moja zona to kobieta,ktora lata od kosmetyczki do solarium i tak dalej nigdy nie chodzi w papilotach zawsze jest pomalowana usmiechnieta ladnie ubrana,nie chce zony,ktora chodzi w szlafroku frote z odrostami na glowie,rok po porodzie zrobila sobie operacje plastyczna bo doszla do wniosku ze musi sie doprowadzic do stanu z przed ciazy,takie kobiety podziwiam szanuje takie mi sie podobaja co nie znaczy ,ze nie rozumiem kobiet takich jak moja matka zycie zmusilo ja do pracy a wychowanie do totalnego poswiecenia sie dzieciom.musze powiedziec,ze nawet piekne nie spracowane kobiety sa cudownymi matkami moja zona ma super kontakt z nasza corka,co prawda nie sprzata i nie gotuje ,ale potrafila to zorganizowac w inny sposob.kobieta to wizytowka faceta musi byc piekna i zadbana,szlafrok kapcie niszcza zwiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
piwonia40 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 05.08.09, 15:03 ... kurcze ale ty masz fajnie a twoja zona to juz nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
karla134 Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 22.10.09, 13:26 Z nudów bym umarła co nie znaczy że nie dbam o siebie, a propos taki inny świat, też bym się na tatki świat udała ale na jakieś 2 tygodnie TYLKO!!! Noo taki urlop od codziennego życia. A tak na poważnie to ten czas i pieniądze ile bym jednego czy drugiego bym nie miała poświęciłabym dziecku chociażby na wycieczki do Disney land albo inne fajne bajery oczywiście dla dziecka eeh. Dobra wracam na ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poradzacz Re: jak dbaja o siebie wasze zony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:08 Sztuka bycia kobietą i wszystko - nie tylko wygląd ale i wnętrze stanie się jasne . A gdyby na wyglądzie szczególnie zależało to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
maxciek Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 10.08.09, 12:09 Sztuka bycia kobietą i wszystko - nie tylko wygląd ale i wnętrze stanie się jasne . A gdyby na wyglądzie szczególnie zależało to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
super.kolo Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 11.08.09, 12:03 Moja się podmywa dwa razy dziennie i raz dziennie prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: jak dbaja o siebie wasze zony? 13.08.09, 11:37 Dlaczego na każdym jednym forum wałkujesz ten sam temat??? Masz kompleksy czy zbyt wygórowane mniemanie o sobie??? Bo teraz juz sama nie wiem... Chcesz nam opowiedzieć jaka jesteś cudowna żona i matka, piękna, zadbana, w ogóle super kobita z Ciebie Wierzymy Tylko zmień juz temat Odpowiedz Link Zgłoś