stasi1 16.08.12, 20:00 Akurat dzisiaj trafiłem na koniec 4 pancernych. I w spisie aktorów jako pulkownik artylerii występuje Zygmunt Kęstowicz. A ja myślałem że on jest od wojsk pancernych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalph Re: Pułkownik artylerii. 20.08.12, 12:00 stasi1 napisał: > Akurat dzisiaj trafiłem na koniec 4 pancernych. I w spisie aktorów jako pulkown > ik artylerii występuje Zygmunt Kęstowicz. A ja myślałem że on jest od wojsk pan > cernych. Widocznie niezbyt uważnie oglądałeś ten lub wcześniejsze odcinki. Kęstowicz rzeczywiście grał pułkownika artylerii. Odpowiedz Link
stasi1 Pewnie nigdy dobrze nie ogladałem tego 21.08.12, 12:14 serialu. Wydawało mi się że to jest przełożony tych naszych czterech. A to on wpadał tylko na kawę do nich. Chyba że oni byli w artylerii pancernej Ewentualnie Kęstowicz zaczynał karierę w ,,wojsku" w artylerii zdobył stopień pułkownika i przenieśli go do wojsk pancernych. Więc po Twoich wyjaśnieniach raczej obstawiałbym ta trzecią wersje Odpowiedz Link
tody1305 Re: Pewnie nigdy dobrze nie ogladałem tego 21.08.12, 20:16 Jest czwarta możliwość ,prawdopodobnie ta prawdziwa. Pomyliłeś Zygmunta Kęstowicza z Tadeuszem Kalinowskim . Odpowiedz Link
stasi1 Dzięki rzeczywiście się pomyliłem 24.08.12, 12:44 Widocznie jednak dokładnie nie oglądałem Odpowiedz Link
marek_boa Re: Dzięki rzeczywiście się pomyliłem 24.08.12, 15:06 Wszystko przez to ,że Byłeś za młody by pamiętać program "Pora na Telesfoera"!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link
stasi1 Nie, akurat pamiętalem go. 24.08.12, 20:23 Ale wydaje mi się że zawsze wydawało mi się że był to Kęstowicz(w 4pancernych), padło mi z nim na mózg Odpowiedz Link
maxikasek Re: Dzięki rzeczywiście się pomyliłem 27.08.12, 11:18 Albo "Piątek z Pankracym" ;-) Odpowiedz Link