Dodaj do ulubionych

Strzecie sie zbanowania na Militartiach

16.10.08, 02:26
Wlasnie przekonalem sie o banie na militariach.
A za co:

Do admina
patmate 15.10.08, 21:45 Odpowiedz Psychomaszyno wycinasz całe
wątki i nie informujesz o tym. Czasami
wycinasz i wklejasz. O co tu chodzi???????????????????
Pzdr
Obserwuj wątek
    • wladca_pierscienii Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 11:49
      ja wczoraj ( 16 października) nie mogłem zapisać
      swojej wypowiedzi na forum militaria
      ale dzisiaj mogę

może to były problemy techniczne

kiedyś jak się zastanawiałem nad podjęciem się funkcji moderatora
      F. Militaria, to mi napisano, że społeczny moderator NIE
      ma możliwości banowania
      • habeas_corpus Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 12:12
        Ja nie mogłem nic napisać przez dwa dni. Nie wierzę w trudności techniczne bo
        inne posty się pojawiały i dotyczyło to dwóch forum (to się podobno nie odmienia).

Wqrwienie sięgnęło zenitu i wykasowałem swoje konto (mac_card). Teraz będę pisał
        pod tym nickiem - przynajmniej do czasu, aż znowu mnie nerwy szarpną. :)))
        • wladca_pierscienii Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 12:46
          habeas_corpus napisał:

> Ja nie mogłem nic napisać przez dwa dni.

nie wiem, co mogłem przedwczoraj, bo przedwczoraj nic nie próbowałem
          napisać

> Nie wierzę w trudności techniczne bo
          > inne posty się pojawiały i dotyczyło to dwóch forum (to się
          podobno nie odmienia).

wczoraj mogłem tam używać wyszukiwarki
          dzisiaj mi nie działa

>
          > Wqrwienie sięgnęło zenitu i wykasowałem swoje konto (mac_card).
          Teraz będę pisał
          > pod tym nickiem - przynajmniej do czasu, aż znowu mnie nerwy
          szarpną. :)))

załóż sobie z powrotem
          szkoda rezygnować z rozpoznawalności wywalczonej przez miesiące czy
          lata pisaniny

• habeas_corpus Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 13:06
            wladca_pierscienii napisał:

> załóż sobie z powrotem
            > szkoda rezygnować z rozpoznawalności wywalczonej przez miesiące czy
            > lata pisaniny
            >

Prawdę mówiąc, nie przywiązuję się do takich rzeczy i szczególnie na
            rozpoznawalności mi nie zależy. Wolę gdy ktoś interesuje się treścią, a nie autorem.

Ale, może masz rację. Tylko muszę wymyślić kolejną postać łącznika między "mac"
            i "card" bo te najprostsze już wyczerpałem :))) W końcu na forum jestem od wielu
            lat i to nie był pierwszy przypadek gdy mnie poniosło.
            • ignorant11 Zrob to dla nas 01.11.08, 16:26
              habeas_corpus napisał:

> wladca_pierscienii napisał:
              >
              > > załóż sobie z powrotem
              > > szkoda rezygnować z rozpoznawalności wywalczonej przez miesiące czy
              > > lata pisaniny
              > >
              >
              > Prawdę mówiąc, nie przywiązuję się do takich rzeczy i szczególnie na
              > rozpoznawalności mi nie zależy. Wolę gdy ktoś interesuje się treścią, a nie aut
              > orem.
              >
              > Ale, może masz rację. Tylko muszę wymyślić kolejną postać łącznika między "mac"
              > i "card" bo te najprostsze już wyczerpałem :))) W końcu na forum jestem od wiel
              > u
              > lat i to nie był pierwszy przypadek gdy mnie poniosło.

Sława!

Masz tyle mozliwosci: spacje, dodatkowe znaki: : ;" ' ) ( * &^%$#@!-_+=|\/<,>.
              wiec starczy Ci na jeszcze troche BANOW.

Wiecej kreatywnosci.

Forum Słowiańskie
              gg 1728585
        • wladca_pierscienii Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 13:30
          a swoją drogą, to ja wczoraj też się wkurwiłem nie na żarty
          bo myślałem, że mam założoną blokadę na swoją sygnaturkę
          zapraszającą na to forum
          • patmate Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 13:38
            Mi zostalo odpuszczonepo kilkunastu godzinach. W przypadki nie
            wierze bo nie moglem odpowiedziec na wypowiedz psyho. tak samo bylo
            na innym forum (Motocykle) natomiast tutaj bylo normalnie. Gdyby
            byly problemy naserwerze to pewnie i tutaj byloby to samo. Mam
            wrazenie ze w tyn sposob odreagowywano mecz ze Slowacja.
            Pzdr
          • habeas_corpus Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 17.10.08, 13:45
            Mnie się przelewało kiedy 4 dni temu na forum Świat wykasowano mój post, będący
            odpowiedzią dla tornsona, a pozostawiono jego wpis nietknięty. Znając styl
            pisania mój i tornsona chyba nie masz wątpliwości, że mogło to mnie zdenerwować.
            Post tornsona zniknął dopiero następnego dnia.

Do jasnej cholery, ja święty nie jestem, potrafi mnie szlag trafiać i wtedy
            napiszę coś złośliwego. Następuje to jednak, bez żadnego wyjątku, w sytuacjach
            kiedy sprowokuje mnie obrażanie spraw dla mnie ważnych. Wystarczy usunąć mój
            post, co się zdarza niezwykle rzadko, i wtedy sam wiem, że posunąłem się za daleko.

Gdy po niedługim czasie zauważyłem, że zostałem zbanowany, miałem dość. Przelało
            się ostatecznie.
            • mechanior Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 20.10.08, 11:44
              Forum Militaria zeszło na psy i nic już ciekawego przeczytać się tam nie da.Trwa
              w trybie on-line kontrola wysyłanych postów.Przestaję od dziś udzielać się na
              tamtym forum ze swoją skromną osobą.
              • habeas_corpus Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 20.10.08, 11:52
                mechanior napisał:

> Forum Militaria zeszło na psy i nic już ciekawego przeczytać się tam nie da.Trw
                > a
                > w trybie on-line kontrola wysyłanych postów.Przestaję od dziś udzielać się na
                > tamtym forum ze swoją skromną osobą.

Może nareszcie zastanowili się czy lepsza jest ilość czy jakość.
                • matrek Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 23.10.08, 02:45
                  habeas_corpus napisał:

> mechanior napisał:
                  >
                  > > Forum Militaria zeszło na psy i nic już ciekawego przeczytać się tam nie
                  > da.Trw
                  > > a
                  > > w trybie on-line kontrola wysyłanych postów.Przestaję od dziś udzielać si
                  > ę na
                  > > tamtym forum ze swoją skromną osobą.
                  >
                  > Może nareszcie zastanowili się czy lepsza jest ilość czy jakość.

Zostanie tam jedynie billy.infantylny.dzieciak, i nowy narybek w postaci roznych
                  misz36 z klonmai w postaci marcinow14.
                  • ignorant11 Zróbmy tak 01.11.08, 16:33
                    matrek napisał:

> Zostanie tam jedynie billy.infantylny.dzieciak, i nowy narybek w postaci roznyc
                    > h
                    > misz36 z klonmai w postaci marcinow14.
                    >

Sława!

Tam sie po prostu nie da dyskutowac.

Zapraszam Wszystkiuch na moje Forum Słowiańskie, choc ono porusza nieco inne
                    tematy niz militarne, ale i militarne sa mile widziane gdy dotycza w jakis
                    sposob Słowiańszczyzny - o ruskiej armii i sowieta wspolczesnej Rosji mozecie
                    tam poisac wszystko..

Ale rownoie Polsce, Rzplitej, Czechach, Bulgarach, Chorwatach oraz ich
                    stosunkach ze swiatem zewnetrznym

historycznie wspolczesnie, wypaliskowo, politycznie, kulturowo....

Forum Słowiańskie
                    gg 1728585
        • matrek Re: Strzecie sie zbanowania na Militartiach 23.10.08, 02:41
          habeas_corpus napisał:

> Ja nie mogłem nic napisać przez dwa dni. Nie wierzę w trudności techniczne bo
          > inne posty się pojawiały i dotyczyło to dwóch forum (to się podobno nie odmieni
          > a).
          >
          > Wqrwienie sięgnęło zenitu i wykasowałem swoje konto (mac_card). Teraz będę pisa
          > ł
          > pod tym nickiem - przynajmniej do czasu, aż znowu mnie nerwy szarpną. :)))

Wow, to Ty?
          Podejrzewalem ze to ktos "stary" bo zbyt wiele wie o Militariach, ale nie
          podejzewalem ciebie. Pozdrawiam.
    • ignorant11 To masz Order Zlotego Psychopaty:)) 01.11.08, 16:21
      Sława!

Ja ostro czasem pojade i po ruskich, ko,umie i samym psycholu, ale jakos mnie
      nie zbanowal jeszcze..???

Dziwne???

A Ciebie za dosc umiarkowane posty...

Ale nie zbadane sa wyroki Wielkiego Psychopaty...
      :))

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka