Dodaj do ulubionych

Nauka gry na pianinie.

03.05.10, 15:01
Witam! Czy ktoś może polecić nauczyciela/nauczycielkę gry na pianinie? Najlepiej w Gdańsku. Interesują mnie prywatne lekcje u sympatycznego/nej nauczyciela/nauczycielki. Mam 20 lat i trochę pojęcia - chciałabym pograć dla przyjemności :)
Z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ambrozja Re: Nauka gry na pianinie. IP: *.147.130.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.05.10, 12:18
      jeśli jesteś nadal zainteresowana lekcjami, napisz do mnie:
      sospiro.info@wp.pl
      Jakie masz doświadczenie jesli chodzi o naukę? A może to początki?
      Pozdrawiam
    • Gość: Klaudia Re: Nauka gry na pianinie. IP: *.satfilm.net.pl 11.09.10, 03:00
      Witam :) Jestem studentką Akademii Muzycznej, udzielam prywatnych lekcji z gry na fortepianie, jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt pod adresem e-mail klaudiaaa16@o2.pl Pozdrawiam:)
    • Gość: gaudeamus Re: Nauka gry na pianinie. IP: *.net.stream.pl 18.11.10, 16:42
      Jestem studentką psychologii. Na pianinie gram od 17 lat, posiadam dyplom ukończenia kursu podstawowego oraz średniego, a nie długo będę zaczynać już ostatni kurs - wyższy. Chętnie udzielę lekcji nauki gry na pianinie. Jestem osobą bardzo cierpliwą, kreatywną i lubię pracować z ludźmi. Chętnie nauczę osoby, których nie stać na opłacenie Ogniska Muzycznego, a bardzo chciałyby nauczyć się grać na fascynującym instrumencie, jakim jest pianino  Lekcje odbywają się u mnie w domu (Sopot), zapraszam więc również tych, którzy nie posiadają własnego instrumentu…

KONTAKT:
      telefon: 666 947 899
      e-mail: gaudeamus@wp.pl
    • areks11 Re: Nauka gry na pianinie. 09.01.11, 23:52
      Polecam stronkę nauka-gry.blogspot.com/ będą na niej umieszczone informacje na temat nauki gry na instrumentach klawiszowych oraz będą nagrywane kursy. Proszę aby bieżąco odwiedzać tą stronkę oraz zadawać pytania w komentarzach na które będę starał się odpowiadać.
    • Gość: Kamila Nauka gry na pianinie. IP: *.war-ar6.do.YusenLogistics.tpnet.pl 26.10.11, 11:04
      Witam,

Polecam p. Anelię, wieloletnie doświadczenie w grze na fortepianie, uczy bardzo dobrze, jest bardzo miła i sympatyczna, bardzo dobrze tłumaczy jak zagrać. Nauczyciel z duszą :) tel 722903202

Pozdrawiam :)
    • Gość: marcin Re: Nauka gry na pianinie. IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 11.02.12, 12:13
      Witam jestem pianista i kompozytorem z Wejherowa . Jesli kogos nie przeraza dojazd do Wejherowa to zapraszam :) Poziom dla poczatkujacych jak i zaawansowanych . moj gg; 7496187
    • Gość: Agata Re: Nauka gry na pianinie. IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 01:53
      Hej,
      polecam Ci Panią Martę Makarewicz z Gdańska. Uczę się u niej już 2 rok. Wiele mnie nauczyła- od podstaw właściwie.
      Poza tym cierpliwa kobieta z niej no i wymagająca....powiedziałabym nawet surowa. Ten numer chyba aktualny: 508 527 105
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka