Gość: amoze IP: 80.2.100.* 02.08.10, 16:33 on pewno biedny nie pamieta dnia wczorajszego, a co dopiero 2 tygodnie temu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukka74 Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... 02.08.10, 16:35 Pierwsza myśl jest taka, ze skoro zabił to by pewnie tam sie nie krecił. Ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 17:26 ...Hmmm... Nie wiem czy to tak wygląda naprawdę, ale jesli tak wygląda, to policja z Trójmiasta to jakieś nieludzkie ciamciaki. Rutkowski znalazł monitoring, recznik znalazła jakaś grupa poszukiwawcza z PCK, a faceta w kracie - znajomi Iwony. To co znalazla policja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa remontowa Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: 109.243.167.* 02.08.10, 19:31 > To co znalazla policja? Policja znalazła pieniądze na remont pokrycia dachowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 20:44 Iwonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.159.41.194.static.crowley.pl 03.08.10, 11:02 też mi się tak wydaje... a skąd ta info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom To nie ten! Policja dementuje! IP: *.chello.pl 03.08.10, 08:06 Aktualizacja (17-26) Ani gdańska policja, ani Prokuratura Okręgowa w Gdańsku, która jest gospodarzem śledztwa, nie potwierdzają informacji przekazanej przez detektywa Rutkowskiego o odnalezieniu osoby "z ręcznikiem" widoczej na monitoringu w Jelitkowie. lublin.com.pl/artykuly/pokaz/9257/poszukiwania,iwony,wieczorek,,odnaleziono,mezczyzne,z,monitoringu,twierdzi,rutkowski,%5Baudio%5D,(aktualizacja,policja,i,prokuratura,dementuja)/ Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: To nie ten! Policja dementuje! 03.08.10, 11:40 Czyli Rutkowski w pełnej krasie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 16:38 Też mi się zdaje, że to raczej nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.10, 16:41 Wg mnie dziewczyna wyraźnie skręca do wejścia na plażę. Poza tym, czy nikogo nie zastanowiło, że droga z Sopotu do Jelitkowa nie trwa całą godzinę? Nawet jak się idzie boso.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnik Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 16:50 no nie wiem, moze tyle trwac nie raz wracalem dłuzej...wiadomo po imprezie. mysle ze skreciła w którąś z dwóch alejek. a co dalej... tylko tajemniczy bezdomny moze nas oswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savage Ha, ha, ha...ale mamy Policyję ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 16:43 Rutkowski wpadł na taśmy z monitoringu, ekipa pogotowia ratunkowego znalazła prawdopodobnie dowód, w postaci ręcznika, a znajomi zaginietej dziewczyny odnależli poszukiwanego faceta...Ha, ha no swietne, nie moge....co w takim razie zrobila w tej sprawie policja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.devs.futuro.pl 02.08.10, 16:45 Ta sprawa to jakaś totalna ściema. Grubymi nićmi szyte. Spracerujący bezdomny z ręcznikiem? Bzdura. Chyba Rutkowski za szybko chce znależć sprawce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriot Bezdomny????????? IP: 91.212.223.* 03.08.10, 14:14 Ale z niego bezdomny - dość elegancko ubrany gościu z ręcznikiem przewieszonym na szyi. To ci bezdomny! Taki z niego bezdomny, jak z pitki góźdź (jak mawiał mój śp. ojciec). Ale działania policji w tej sprawie to już kompletna KOMPROMITACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 16:48 hahaha 1. facet na monitoringu nie wygląda na bezdomnego 2. znaleźli bezdomnego podobnego do tego z filmu i mają już kozła ofiarnego 3. oczywiście, że wyciągną z tego faceta wszystko (?) w najdrobniejszym szczególe 4. pewnie się okaże, że nie pamięta co zrobił z ciałem, ale do wszystkiego się przyzna 5. policja zamknie sprawę. gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.10, 17:00 jest całkiem schludnie ubrany, nie ma przy sobie żadnych rzeczy, a bezdomni zawsze noszą przy sobie to co mają, choćby to była tylko reklamówka (jeśli go żona wyrzuciła z domu 2tyg. wcześniej) raczej miałby buty, jakby gwizdnął nawet ten ręcznik, to nie sądzę, aby go wyrzucał w krzaki. dla bezdomnego to są cenne rzeczy! moim zdaniem to nie był żadne BEZDOMNY tylko zwyczajny turysta Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 17:03 Lato, upal, wykapal sie w morzu i lazl pewnie do kumpli gdzies w parku, gdzie trzyma swoje rzeczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipek Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 17:06 'Mężczyzna mieszkał ze swoim kolegą w okolicznym lesie. Policja ustaliła ponad wszelką wątpliwość, że to ten sam człowiek, który pojawia się na nagraniu z monitoringu.' myślę ze dlatego nie mial rzeczy :) poniewaz mogl isc tylko po coś np w celu kapieli do wody. stad ten recznik. a zreczy mial w swoim leśnym lokum. a znaleziony recznik niekoniecznie musiał należeć do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.icpnet.pl 02.08.10, 21:33 bezdomni nie rozstają się ze swoimi rzeczami nie mają kumpli- każdy bezdomny jest sam, może z kimś chlać, ale w tym świecie nie ma przyjaźni. pewnie widział te rozwieszone zdjęcia i do głowy mu nie przyszło, że jest choćby podobny do tego na fotce ;)) bo przecież chyba oczywiste, że by zwiał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.chello.pl 02.08.10, 20:49 tez tak mysle kolego ze tak bedzie. Biedny bezdomny pojdzie siedziec zeby policja dostała gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 20:55 Jak na razie nie ma zadnych dowodow przeciwko niemu. Nawet jesli sperma na reczniku jest jego (chociaz nie zostalo dotad potwierdzone, ze byla na nim sperma), ale nie ma na nim zadnych sladow dziewczyny, moga najwyzej go ukarac grzywna za zasmiecanie lasu. Zeby go zamknac, musialoby znalezc sie cialo, albo jakies bardzo silne dowody poszlakowe (wbrew popularnej opinii, mozna skazac kogos za morderstwo bez odnalezienia ciala). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yianh Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: 83.1.183.* 02.08.10, 16:50 cos mi tu smierdzi, albo to wszystko to farsa rutkowskiego ,albo znajomi maczali palce .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymbark Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 16:52 czemu niby nie wygląda na bezdomnego? ludzie bezdomni czasem kąpią sie w morzu ;o a recznik mogl nawet zwinac z kempingów :) tak zyja ludzie bezdomni. i przypominam ze nie mial butów. a zabic na bank nie zabił. ten facet pewnie nawet nie wie ze cała polska go szuka ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 16:55 Inna sprawa, ze facet mogl byc bezdomnym od np. miesiaca, bo go zona z domu wyrzucila. Jak dla mnie moze wygladac na bezdomnego jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.10, 16:57 Brawo dla policji!! Naprawdę możemy się napawać dumą... Odpowiedz Link Zgłoś
pasadenkaa Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 17:15 Gość portalu: tymbark napisał(a): > czemu niby nie wygląda na bezdomnego? ludzie bezdomni czasem kąpią sie w morzu > ;o a recznik mogl nawet zwinac z kempingów :) tak zyja ludzie bezdomni. i > przypominam ze nie mial butów. a zabic na bank nie zabił. ten facet pewnie nawe > t > nie wie ze cała polska go szuka ; Widać żeś nie stąd - w pasie nadmorskim od mola w Brzeżnie do feralnego Jelitkowa (wejście nr 63) co chwilę są plakaty z cyklu "kto zna/widział tego mężczyznę?" z kadrem z monitoringu właśnie z tym facetem, nie wiem jak jest od Piastowskiej w stronę Sopotu bo tam nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 17:20 No tak, ale taki bezdomny pewnie niejedno moze miec na sumieniu - kradzieze, alimenty, np. wlamanie, kradziez czy sto tysiecy innych rzeczy - i moze myslal, ze to o to policji chodzi. A kumple tez maja rozne rzeczy na sumieniu i nie chcieli go wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 17:27 mieszkam na tysiąclecia ;)) a chodzic nie chodze tam, wiec nie wiem jak wyglada sytuacja [ mówie o plakatach] a facet cały zajebany był wiec sa, nie widzial pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 17:32 No wiesz, jak ktoś jest bezdomny, a jest nim wytapetowane poł miasta, to juz mu kumple doniesli, ze kroi się cos nieciekawego i lepiej się przyczaić. Raczej chyba nie sądzisz, ze gosc, który jest bezdomny i na pewno ma na sumieniu jakies kradzieże, złom itp przyjdzie sobie od tak na komende policji i powie : Czesc, to ja, co chcieliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 20:31 Sprawdź w pierwszej kolejności czy się dziś myłeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.83.171.188.85.ip-pool.NEFkom.net 02.08.10, 17:00 mam nadzieje ze teraz wszystko sie wyjasni,ale skoro niby znalezli tego faceta to gdzie jest dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 17:09 Skoro to on ten ze zdjęcia i jak koła zbliżone do wiarygodnych donoszą że to bezdomny gostek i pijany w dupę, to już na wszelaki wypadek trzeba przeszukać jego legowiska, uderzyć w jego środowisko, muszą znać kilka jego dziupli, te zimowe też. Może jeszcze nie jest za późno ? Jednak policja jak chce to potrafi - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.promax.media.pl 02.08.10, 17:14 Osobieście wydaje mi się że to niestety nie będzie ten mężczyzna który miałby coś wspólnego z zaginieciem Iwony,oczywiście gdyby to był jednak On to o tyle dobrze że szybciej wyjaśniłaby się cała sytuacja. W końcu przyznałby się do winy, ale wydaje mi się że gdyby to był On nie spał by sobie pijany na ławce,tylko już dawno gdzieś uciekł lub zgłosiłby się sam na policje żeby oczyścić siebie z zarzutów. Z drugiej strony to ponoć bezdomny więc nie miałby jak się dowiedzieć że jest poszukiwany ale coś mi mówi że to za duża sprawa żeby taki 'pijaczyna' że tak go nazwę zamordował Iwone i tak dobrze ukrył ciało że przez 2 tyg. nikt nie może jej znaleść. Mam jednak nadzieje że Iwona odnjdzie się żywa... bo to że bezmyślnie postąpiła wracają sama do domu nie znaczy że powinna być uprowadzona czy teżzamordowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marle200 Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.chello.pl 02.08.10, 17:21 Dziwne to wszystko. Zobaczcie jak dziwnie jest napisany artykuł, w kilku miejscach pojawia się zdanie "jeśli on to zrobił" albo "jeśli tego nie zrobił", jak dla mnie to jasne, że dziewczyna została odnaleziona martwa i do tego zgwałcona. Artykuł to sugeruje niestety. Może nie piszą wprost żeby mieć pewność, że to ten facet albo jeśli nie ten to dalej będą poszukiwać. Sama nie wiem ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.chello.pl 02.08.10, 18:37 wygląda na to, że masz rację. Zapewne dowiemy się późną nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyśl trochę Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 22:22 Jeśli on to zrobił, czyli jeśli stoi za zaginięciem Iwony. Redaktorzyny z GW nie potrafią poprawnie przelewać myśli na papier. I z góry założyli, że dziewczyna nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 17:31 Słuchajcie, dla mnie jakoś to wszystko dziwnie wygląda. Gościu z ręcznikiem to była pomyłka. Moim zdaniem dziewczyna zbliżając się do wyjścia 63 chciała skręcić na plażę (schodziła do krawędzi) i spojrzała się na lewo po czym odwróciła głowę prosto. Uważam, że kogoś tam zobaczyła i zmieniła zdanie (wystraszyła się) i poszła prosto. Uważam, że tam siedział sprawca, który za nią poszedł. Takie moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy99 Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach 02.08.10, 18:38 A moim zdaniem ona odwracała się w lewo mijając śmietnik i tak jakby mimowolnie na niego popatrzyła. Tak ja to odbieram. A co do faceta, moim zdaniem może być winny, ponieważ nie ukrywa się bo i tak go odnajdą, dlatego też nie zgłosił się na policję. Do tego zna te tereny jako tam zamieszkujący więc ciało mógł świetnie ukryć i dopiero sam je wskaże... Teraz jest zapity w 3 d...bo zapija tę historię i czeka na ciupę - przestanie być też bezdomny. Odpowiedz Link Zgłoś
arcytektura Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... 02.08.10, 17:31 albo miał wyrzuty sumienia i sam się podłożył przed blokiem rodziny Iwony, żeby go w końcu znaleźli, albo ktoś go spił i wystawił... jakiś kumpel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss20 Trzeba poczekac na ustalenia policji, a nie IP: *.chello.pl 02.08.10, 17:34 wieszać człowieka jak tłuszcza i motłaoch z czasów średniowiecza czarownice... . Każdy jest niewinny dopóki nie udowodnią mu przestępstwa. P.S. Z radością witam dalsze postępy śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss20 I jeszcze jedno.... IP: *.chello.pl 02.08.10, 17:37 Znalezli go znajomi Iwony, ręcznik (byc może TEN ręcznik) znależli inni ochotnicy, zapis z monitoringu ujawnił Rutkowski. GDZIE BYŁA I CO ROBIŁA POLICJA ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debile Re: I jeszcze jedno.... IP: *.limes.com.pl 02.08.10, 17:45 policja znalazła monitoring w Jelitkowie, Rutkowski w Sopocie, PCK ręcznik, znajomi menela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 17:44 A może prawdziwy sprawca podłożył ręcznik upił gościa i położył na ławce specjalnie żeby go namierzyli i zrobili z niego sprawcę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikke Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.110.65.80.static.introweb.nl 03.08.10, 13:09 tez taki scenariusz jest mozliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 17:44 "Leżał bez butów. Był nawalony jak meserszmit." Ciekawe za co się tak nachlał, co opylił buty ? Jeden wspólny motyw - buty, może jednak jakieś śmiałe postępowanie konieczne? Przyspieszenia sprawy nadszedł czas ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jeden wspólny motyw - buty ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.10, 02:52 Gość portalu: s-1 napisał(a): > "Leżał bez butów. Był nawalony jak meserszmit." > > Ciekawe za co się tak nachlał, co opylił buty ? > > Jeden wspólny motyw - buty, może jednak jakieś śmiałe postępowanie konieczne? > > Przyspieszenia sprawy nadszedł czas ! Ciężko wyczuć, ale ten kto ma buty many Iwony sprawcą i nie jest ważne gdzie był i co robił rankiem tamtego dnia - nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 17:46 jeśli to był rewir faceta to pewnie niejednokrotnie był nagrany na monitoringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wed Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.net.stream.pl 02.08.10, 17:48 błagam was... ten facet był po prostu w złym miejscu o złym czasie...nie sadze żeby cos zrobił skoro zył sobie ze znajomymi w swoim leśnym świecie. po co mial szukac dymu ... a recznik to moze byc kazdego...biały recznik to nie jakis unikat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.10, 12:54 moze to nie unikat, ale ile reczników w tym lesie jest zakopanych pod krzewem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.bsh-bng-011.adsl.virginmedia.net 02.08.10, 18:01 no poraz kolejny policja dala ciala i inni jej pomogli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala nie piszą czy facet był w tej samej koszuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:01 czy był inaczej ubrany? jak go ludzie poznalI? Jesli miał ta samą koszulę to powinny być na niej jakieś slady. Odpowiedz Link Zgłoś
katja Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... 02.08.10, 18:04 Mysle ze gdyby on byl sprawca znikniecia Iwony to by juz dawno tam nie lazil , poniewaz jest bezdomny to by sie po prostu przeniosl do innego miasta czy cos w tym stylu. A to widocznie pijaczek co po czesci pije , potem spi , rano bierze kapiel w morzu i gdzie mu tam czytanie ogloszen. A kumple tez moze nie kojarza ze zdjecia bo raczej wodka ich interesuje i znalezienie czegos do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pizdokla Miasto czeka a menel sobie spi 02.08.10, 18:08 I trzezwieje...mam nadzieje, ze nie za dlugo, na kacu bedzie bardziej podatny na perswazje. W Poznaniu milicja za komuny to takich zamykala w metalowej szafie a chlopaki potem kopali buciorami w te szafe. Po paru minutach sami prosili, zeby mogli zlozyc wyczerpujace zeznania :) oczywiscie tylko ci, co od razu nie zwariowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 18:19 Pizdokla, dziś już nie te czasy, tak nie nada postępować, w końcu to też człowiek, a czy czegoś winien wktótce zobaczymy, a jak nie, to co wtedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdokla Re: [...] 02.08.10, 18:24 Dobry policjant potrzebuje mniej wiecej minuty, zeby wiedziec czy gosc lze czy nie.Chyba ze jest dobrym , doswiadczonym lgarzem- polityk, ksadz, etc. Poza tym maja psychologow i cala mase specjalistow, tak ze beda szybko wiedziec. No, racja, niestety, szybkie i skuteczne metody sluchania przeszly do lamusa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.10, 18:35 pi...kla napisała: > Dobry policjant potrzebuje mniej wiecej minuty, zeby wiedziec czy > gosc lze czy nie, To jest jasne i oczywiste, ale musi być trzeźwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Miasto czeka a menel sobie spi IP: *.chelmnet.pl 02.08.10, 19:55 Te chłopaki to pewnie masz siebie na myśli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:11 Mi on nie wyglada na morderce, boje sie, ze chca go wrobic,zeby dobrze wypasc w mediach i skonczyc to reality show. moze ktos inny czekal na nia w tym parku... czy na osiedlu iwony jest monitoring? czy po wyjsciu z tego parku miala jeszcze duzo do przejscia? wiecie jacy znajomi go znalezli - ci z ktorymi byla w klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 20:25 Z Jelitkowa ma do przejścia jeszcze pas nadmorski Przymorze, a później juz Brzeźno i deptak na Zaspie, który ma z niecały 1km. Przechodzi przez ulicę, i już jest na osiedlu Jelitkowski Dwór. Więc jakieś 30 min drogi ja myślę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Cała Polska czeka az facet wytrzezwieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:13 Co za pasmo kompromitacji dla sopockiej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol66 Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach po... IP: *.aster.pl 02.08.10, 18:14 przez 2 tygodnie się ukrywał pewnie, ale ciąg do alkoholu był silniejszy niż wszystko, wiec musiał wyjść się napić. On nie wygląda na bezdomnego, to, że leżał na ławce o niczym nie świadczy, albo sam się podłożył bo mu się już pętla zaczynała zaciskać na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Mężczyzna, który szedł za Iwoną już w rękach IP: 94.72.95.* 02.08.10, 18:24 no i mysle,ze lada chwila zagadka sie rozwiaze...maja recznik,maja faceta z monitoringu-ale na reczniku nie ma materiału biologicznego dziewczyny,nie ma tez dziewczyny...wiec ,co ta za dowod...jesli on tego nie zrobił,a przycisna go tak,ze sie przyzna,pozostaje jeszcze odnalezc iwone,zywa lub martwa...musza byc dowody,zeby udowodnic wine... Odpowiedz Link Zgłoś