GoĹÄ: jur IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.10, 20:32 No cóż. Obawiam się, że tym razem temat felietoniku przerósł pana kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: smiechu warte Słowo na sobotę Marka Sterlingowa: Wilczy samiec IP: *.chello.pl 03.09.10, 20:35 po urokach sopockich pan Ster przerzuca sie na gdynskie ! Panie Stter Gdynia od lat jest zajeta ! Np chyba, ze pan przebijesz stawke . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: spocony ździsiek Słowo na sobotę Marka Sterlingowa: Wilczy samiec IP: *.rev.pro-internet.pl 03.09.10, 20:55 coś się w końcu podoba ? qniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: to jest news Stre Re: Słowo na sobotę Marka Sterlingowa: Wilczy sam IP: *.chello.pl 03.09.10, 22:12 PiS rozwiązało struktury na Pomorzu prot 2010-09-03, ostatnia aktualizacja 2010-09-03 18:31 - Mogę tylko potwierdzić, że rzeczywiście struktury PiS na Pomorzu zostały rozwiązane - powiedział "Rzeczpospolitej" poseł PiS Andrzej Jaworski. Powód: za dużo "martwych dusz". Hanna Foltyn-Kubicka fot. Damian Kramski / AG Hanna Foltyn-Kubicka ZOBACZ TAKŻE * Platforma na pompowanych kołach? (31-03-10, 08:30) * Lubin: Rozwiązali zarząd PiS za współpracę z PO (18-09-08, 04:00) Jak ustaliła "Rzeczpospolita", Komitet Polityczny PiS, na którego czele stoi Jarosław Kaczyński, zdecydował o rozwiązaniu struktur partyjnych na Pomorzu. - Mogę tylko potwierdzić, że rzeczywiście struktury PiS na Pomorzu zostały rozwiązane. Nie jestem członkiem Komitetu Politycznego, nie znam więc uzasadnienia tej decyzji - twierdzi poseł Andrzej Jaworski, poseł PiS z Gdańska Powodem rozwiązania struktur była ich słabość. - Przedwyborcza weryfikacja wykazała, że struktury PiS na Pomorzu praktycznie nie istnieją. W niektórych miastach, np. w Malborku kierowanym przez Tadzia Cymańskiego, realnie do PiS należało 6 osób, reszta to były martwe dusze - mówi gazecie członek władz PiS. REKLAMY GOOGLE * "Trucizny W Twojej Kuchni "Pokarmy Które Rujnują Twoje Ciało" Donoszą Lekarze-Szokujące Odkrycie: PogotowieBikini.net * Bezpieczniejszy Świat IBM Poczuj się bezpiecznie. IBM® wita w mądrzejszym świecie. www.ibm.com/pl * Jakie IQ ma prezydent? Sprawdź czy z Twoim IQ mógłbyś zostać prezydentem RP moje-iq.eu Partia ma się odbudować do czasu wyborów samorządowych. Zajmie się tym Hanna Foltyn-Kubicka. Od działań mają być odsunięci popularni pomorscy działacze: Jacek Kurski i Tadeusz Cymański. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rhino A czy jest jakieś czoło, IP: *.vide-sat.pl 04.09.10, 06:26 na którym nie stoi Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wed Słowo na sobotę Marka Sterlingowa: Wilczy szaniec IP: *.centertel.pl 04.09.10, 01:09 tak za poprzednikiem tez jestem zdziwiony, ze Panu sie cus podoba, to jakis trend czy cos? A wez sie Pan zainteresuj, jak konkurencja zrobila konkurs na najlepszego prezia ostatnich lat, gryz, i tak dobrala pytania ze sie ze smiechu publika zadlawila a szczegolnie slawny niedorzecznik miasta co to wam przepustki wydaje i zrobila z wami w koncu porzadek na co cala Polska przyklaskuje. A moze sie Pan lub ktos z redakcji obudzi i porowna gryzonia do lwa? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 3mia100 Wilczy Szaniec... to bunkry bez podziemi. Tam są b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 06:03 Wilczy Szaniec... to bunkry bez podziemi. Tam są bagna! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Filozof Dzien Dobry! IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.09.10, 06:32 No comment-GieWu extra news! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zirytowany Słowo na sobotę Marka Sterlingowa: Wilczy szaniec IP: *.chello.pl 05.09.10, 00:22 przykro czytać takie wypociny... Odpowiedz Link Zgłoś