Dodaj do ulubionych

Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk

IP: *.croy.cable.virginmedia.com 18.02.11, 20:18
Gdańsk szanuje tradycję - nieruchome-ruchome schody to gdańska "wizytówka" od końca lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Miło wiedzieć, że w starym grodzie coś - po za prezydentem - się nie zmienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: as PO rządzi a kasa POszła w stadion. IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 20:37
      niemcy tu zrobią POrządek
      • Gość: Ssss Miasto szasta milionami..... IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 21:02
        .....stać je na współfinansowanie tak niezbędnych dla mieszkańców inwestycji jak ECS; Muzeum II Wojny Światowej czy też tak oczekiwanego Teatru Szekspirowskiego.Co do schodów...to nie róbmy sztucznych problemów, sytuacja zostanie przeanalizowana...może jakaś zrzuta,oczywiście społeczna,może jakaś delegacja rajców do Francji....To jakaś paranoja,miasto ma jedne,jedyne schody ruchome na swoim utrzymaniu i to jest taki problem.DZIKI KRAJ
    • stefan4 Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk 18.02.11, 20:54
      Za komuny schody stały. Komuna upadła i schody ruszyły. Ale niektórzy krzyczeli wtedy ,,komuno, wróć!''. Jak widać po schodach
    • Gość: ixi szukaja pieniedzy??? IP: *.net.stream.pl 18.02.11, 21:23
      A ja myslalem, ze Gdansk tonie w pieniadzach. Stadion za prawie 1mld zl. Hala za kilkaset mln. ECS za 300mln... A na glupie schody nie ma?
      • Gość: Gdańszczanin i jeszcze takich głupków IP: *.static.hnet.pl 18.02.11, 21:28
        i internetowych trolli utrzymuje jak ty...
        • Gość: Mietek Ty urzędnicza mendo trollu IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 21:58
          kiedy takie wywłoki jak ten klakier Budynia z hnet sie w koncu zamkną ?
          • Gość: Nizinny Re: Ty urzędnicza mendo trollu IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 22:50
            Obawiam się ,że nigdy. Zawsze znajdzie się jakaś wesz.
    • Gość: pani stefa Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 22:48
      narzeka. a ja narzekam na panią stefę. Stefan.
      Tyle warte co pierdzielenie.
      • Gość: Nizinny Re: Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.11, 22:51
        A nie mówiłem ,że zawsze znajdzie się taka wesz. Tu kolejna.
    • Gość: fsef Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 23:06
      No klakierzy budynia do obrony! Co tak mało postów, już po 15-tej?
    • Gość: as Jak Owsiak nie pomoże to amba IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 01:04
      Budyń wstęgi przecina a miasto niewolników mu klaszcze.
    • Gość: Anna Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.nyc.res.rr.com 19.02.11, 02:15
      Przynajmniej ludzie maja troche ruchu. Zawsze lubilam wbiegac po tych schodach-obok tych pseudoruchomych. Jak 30 lat zyje to nie moge sobie przypomniec - kiedy te schody dzialaly.
      • topewnieja Re: Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk 19.02.11, 07:59
        Ja żyje 42 i też nie pamiętam:))
      • imie_jaszczomp Re: Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk 19.02.11, 09:58
        >Jak 30 lat zyje to nie moge sobie przypomniec - kiedy te schody dzialaly.<
        No tak, ja zyle ladnych pare lat wiecej i przypominam sobie, ze kiedys te schody faktycznie dzialaly. Ale kiedy to bylo...
    • Gość: xxx Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.rev.pro-internet.pl 19.02.11, 08:52
      Lepiej budować stadiony, hale sportowe, nowy teatr, ECS itd. Urzędnicy myślą dopiero,gdy gazeta coś wytknie.
    • Gość: czarni won z PL Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.11, 08:59
      A czy te schody poświęcone są? Czy serwisanci mają swojego kapelana? Podejrzewam, że na oba pytania odpowiedź jest "nie". Trzeba zatrudnić czarnego, który będzie guślić na schodach za odpowiednio grubą kopertę. I jak bozia da, to będzie dobrze.
    • Gość: awaa I dobrze IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 13:48
      Powinna być selekcja, winda dla wózków i osób po 70 roku życia, a reszta niech zapier...
      W dupach się z tego dobrobytu poprzewracało.
    • Gość: gogggo Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.chelmnet.pl 19.02.11, 14:52
      Gdy przylatywałem do swojego miasta z wojaży, witał mnie na lotnisku neon GDA..SK.
      Wiedziałem, że jestem u siebie. Jednak trochę mi wstyd.
      • Gość: ziom ziomecki Re: Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 15:19
        gogho, wstydź się za siebie.
        We Wrzeszczu nad modą polską kiedyś miał byś neon Gdańsk miastem kwiatów.
        Za komuny miesiącami było Gdańsk miastem k_i_tów i jakoś w wieczorze czy dzienniku nie było o wstydzie. Tak samo jak złowrogo straszyło Gdańsk miastem k__atów :). Teraz jak na ogrodzeniu jest Wrzeszcz- nie lubimy obcych to debile z gazety i innych niepolskich mediów podnoszą larum a przydupasy z tego forum szczekają razem z nimi. A jak świeciło się "katów" to nikt z tych gamoni nie podskakiwał, koncesjonowani opozycjoniści w mordę jeża. michnik pozwala to szczekacie, a tak to kundle morda w kubeł by z kopniaka was wasz pan nie potraktował
    • Gość: Merlek Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 16:47
      Może w końcu je zrobią, od lat się psują i o czym ze znajomymi właśnie niedawno rozmawialiśmy, robią katastrofalną reklamę, a co dopiero gdy przyjedzie do nas pół Europy ;)
    • Gość: Żaneta Re: Nieruchome schody ruchome. Tak wita Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 18:03
      W Dubaju są wszędzie ruchome schody (CZYNNE) , a na Zatoce chcemy budować wyspę na wzór
      Dubaju . A nie możemy od lat uruchomić schodów , już się zestarzały!!!
    • danpolbroker Po co schody, Polak musi dbać o kondycję. 21.02.11, 13:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka